Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306248 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Fenerbahçe ceza almasın diye kanunların değiştiği bir ortamda böyle şeylere şaşırmamak lazım. Medya ve yargı 3 maymunu oynamaya devam eder, biz de söylediklerimizle kalırız her zaman olduğu gibi.

Çevrimdışı ZORBEY

arkadaşlar twitter da #FbTvŞikecileriYakaladı başlığına destek versin herkes, medya organlarımız bu konuyu en kısa sürede masaya yatırıp bütün kirli oyunlarını boşa cıkarttırmalıyız.... adam acık acık söyliyor, haberi yapan spiker de bursaspor macında taraftaru sahaya süren adammış diyorlar:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

Bakın bakın (Hakaret Yasak)₅ haysiyetsizliğe bakın.. @Çağrı @Tolga

http://bjk.org/derbi-tarihini-kim-belirliyor

Hiçbirimiz buna şaşırmıyoruz çünkü alıştık bu rezilliklere.

28 Nisan tarihi konuşulurken de aslında dün söyleyecektim Fb, Ts maçından sonra Gs maçını oynamak istemez diye. Sezon biter ondan sonra oynanırsa hiç şaşırmam.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 15:56:13 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

5 Nisanda Oynanır Gs - Fb Maçı Sakin Olun  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı 38life

5 Nisanda Oynanır Gs - Fb Maçı Sakin Olun  :evillol:

Fb - Osmanlı maçından 1 gün sonra mı?

Çevrimiçi Mehmet57

Orman yaptigi aciklama ile gozumden dustu. O koltukta oturuyorsan BU KULUBUN HAKKINI YEDIRMEYECEKSIN

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 16:17:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Orman yaptigi aciklama ile gozumden dustu. O koltukta oturuyorsan BU KULUBUN HAKKINI YEDIRMEYECEKSIN

Dinamikleri bilmiyoruz. Bilmeden ne desek boş. Stat resmen tehdit ve şantaj silahı oldu son 2 yıldır bize karşı maalesef bu yüzden gereken tavır hala konulamıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 16:19:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Tabi bir de şu var. Kim şuan hatırlıyor Braga'dan 4 yiyen Fener'in rezaletini? Kimse. Her şey bilinçli bir şekilde manuple edildi ve unutturuldu.

Bu adam gitmeden bu pislik bitmeyecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dünyanın en efsane şampiyonluğuna doğru yürüyoruz şu anda. Bu seneki şampiyonluk herkesin kalbinde farklı bir yerde olacak. Bu kadar pisliğin dalaverenin döndüğü yerde statsız her türlü haksızlığa uğramamıza rağmen sene sonu inşallah o kupayı alacağız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tabi bir de şu var. Kim şuan hatırlıyor Braga'dan 4 yiyen Fener'in rezaletini? Kimse. Her şey bilinçli bir şekilde manuple edildi ve unutturuldu.

Bu adam gitmeden bu pislik bitmeyecek.

+Şansal, +Ö.Güvenç, +YD

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Aziz Yıldırım ve türevlerinden kurtulmadıkça bu ülkedeki futboldan hiçbirşey olmaz.

Bu kadar pisliğin döndüğü bir ortamda statsız şampiyon olursak gerçekten büyük bir başarıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

lick tv beşiktaş rehavate kapılmaması için şenol güneş özel önlemler alıcak bak bak habere bak.

fener öndeyken puan farkını 7-8 yapalım diye haber yapan lick tv

ABV hepinizin şeref yoksunları.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 16:44:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ahahahah inanılmaz haberler gerçekten  :kop:

Fener puan farkı yapınca psikolojik baskı, biz yapınca rehavet  :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aziz bjk gs macindan sonra dedikten sonra nasi uzaklastiriyolar ama kamerayi..

Vay bee ne guzel tiyatro arkadas turkiyede futbol..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Aziz bu koltuktan kalktigi an turkiyede sikenin yuzde 80i biticek.

-Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fikret Orman kameralar önünde açıklama yaparsa hele hele sert bir tonda açıklama yaparsa bu ancak acziyetin dışa vurumu olur. Bu türden bir tavır takıma, tüm camiaya negatif yansır. Önemli olan arka planda  çalışmalar yapıp A.Y. tarafından oynanmak istenen oyunu bozması. Bu akıl, zeka , doğru strateji gerektirir. Yönetim bu tür konularda artık daha tecrübeli,bilinçli. Taraftarımız ise sadece tepki vermekle kalmamalı karşı tarafın kimyasını da bozmalı(Braga karşısındaki aciz Portekizliler aciz takım ; UEFA karşısındaki aciz, dışlanmış şekilde muamele gören F.B. yönetimi, ülke futbolunu manipüle etmesi ve Türk futbolunu dünyaya karşı rezil etmesi , kendi çıkarları için ülke futbolunun gelişimine sekte vurması, futbolcularının profesyonel takılıp alacakları paraya daha çok odaklanmaları, futbolcuların başkanları yüzünden huzurlu rahat olamayıp takımdan gitmek istemeleri gibi)
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 16:58:10 Onur Küçük ]

Bu arada Töre Almanya'ya gidiyormus ameliyat olmaya..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Töre Almanya'ya gidiyormus ameliyat olmaya..

https://twitter.com/Gokhan_Tore7/status/711913811050106882

Çevrimdışı cursedofdragon

Spor Toto Süper Lig'de 2015 - 2016 sezonunun şampiyonluk oranlarında güncelleme yapıldı.
İddaa Risk Yönetimi, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk oranlarını değiştirdi.

Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı 1,95'ten 1,65'e düşerken; Fenerbahçe'ninki ise 1,40'tan 1,70'e yükseldi.

https://twitter.com/Gokhan_Tore7/status/711913811050106882
O zaman cok iyi dostum bilgi icin tesekkurler :)

Gazetelerden okuyup yazmistim bilgi kirliligi olmus kusura bakmayin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Fb tv kameramani gorevden alinmis..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cisse557

Aziz Yıldırım'ın başka bir aleme geçmesi için neredeyse dua edecek konuma geldim artık nefretimden.

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz sakin kalmalıyız bizide bu gerginliğin içine sokarlarsa onlar kazanır bursa kadar yokmuyuz ya sakin kalıp vurup vurup geçelim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olayı GSTV de paylaştı.

İyi oluyo size haysiyetsizler. Bu sene oyun yok, Beşiktaş var!

http://twitter.com/GSTV/status/711933455517372418
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Twitter da şikeciler diye tag açılmış ama bu yapılan fb ve tff tarafından Beşiktaş'muza yapılan düpedüz kumpas. Bir de kameramanın işine son vermiş diyorlar.
Tek Büyük Beşiktaş