Töre giderse yerine gelecek oyuncu Visca olmamali. Visca'yi bende begeniyorum. Lig icin gayet yeterli, Olcay'in tum artilari ve daha fazlasi olan bir oyuncu ama SL'e gittigimizde o kanata daha etkili, sapkadan tavsan cikarabilecek bir futbolcu lazim. Ben Arfa gibi.
Biraz ekonomik bakiniz olaya arkadaslar.
borc girtlaga gelmis, 1 milyar lira olmus. dolar bazinda cok degil aslinda. ustelik fikret ormanin muhasebe stiline gore stad acildigi an 200 milyon falan inecek bence o borc. cok bilgi sahibi degilim biraz anladiklarimdan fikir yuruttum
gercekci olalim
sampiyonlar liginde ben sifir cektigimizi falan hatirlamiyorum. en kotu 2 galibiyet aliyoruz. cekilen kuraya gore disarida 1 galibiyet iceride 2 galibiyet 1 beraberlik ile 10 puan kovalanir. bunu besiktasin paf takimi da kovalar gercekci hedeftir. Lucescu taktigi uyuta uyuta puanlari cukka edeceksin sampiyonlar liginde.
gruptan cikamadik, dunyanin sonu degil. bizim hedefimiz sampiyonlar ligine 2-3 sene ust uste katilmak olmali. zaten gruptan cikamayiz. biz balli takim degiliz. grup soyle olur yahu bayern-barcelona-manchester-besiktas
bizim hedefimiz lige ambargo koymak ve borclari odemek olmali. Sampiyonlar liginde gruptan ciktik cok guzel, beraber guler oynariz, cikamadik dunyanin sonu degil. Adamlar bizim borcumuzun 2-3 katini bir yilda harciyor o kupayi almak icin gene de alamiyor.
once lig. biraz bitimiz kanlansin sonra bakariz gavurun isine