Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301757 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonluk yarışı ile ilgili değerlendirmelere zaten dokunmuyoruz ama onun dışında bu başlıkta sadece BJK ile ilgili konular konuşuluyor :)

Diğer takımların maçlarını dediğim gibi Spor Toto Süper Lig başlığında konuşuyoruz siz de dikkat edersiniz artık :D

yaa bizler forum genelinde yaşlı kalıyoruz sizin gibi hemen adapte olamıyoruz her şeye    :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu liste değil bildiğin bal dök yala ayarında bişey olmuş  :D

+ atiba yerine 188 boyunda cüsseli sert kavgacı biri please...
abi oraya da lucas leivayı alalım şampiyonluk, vodafone arena ve şampiyonlar ligi bizi tercih sebebi yapacaktır. Benim gözümde şuan takımdaki en eksik 3 bölge kaleci ve bekler onların kalitesi artarsa bu takım uçar  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Su IBBli Visca'nin sozlesmesi bitiyormus. Herkes Olcay'i cok seviyor ya caliskan, ceza sahasina giriyor diye. Bu eleman onun iki tik ustu. Ayagi duzgun, dar alanda iyi, cok hizli. Gecen GS defansini ipe dizip atmasi gibi. Kadro derinligi acisindan neden olmasin?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su IBBli Visca'nin sozlesmesi bitiyormus. Herkes Olcay'i cok seviyor ya caliskan, ceza sahasina giriyor diye. Bu eleman onun iki tik ustu. Ayagi duzgun, dar alanda iyi, cok hizli. Gecen GS defansini ipe dizip atmasi gibi. Kadro derinligi acisindan neden olmasin?
ts ile anlaştı haberleri var

Çevrimdışı tangaz

abi oraya da lucas leivayı alalım şampiyonluk, vodafone arena ve şampiyonlar ligi bizi tercih sebebi yapacaktır. Benim gözümde şuan takımdaki en eksik 3 bölge kaleci ve bekler onların kalitesi artarsa bu takım uçar  :)

leiva'nın boyu kısa 179, bize daha iri kıyımı lazım mesela fenerli souzanın fiziği çok iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Mehmet57

ts ile anlaştı haberleri var

Yazik eder kendine. Trabzon'a giden nekadar iyi yabanci varsa orda cok kotu performan sergiliyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yazik eder kendine. Trabzon'a giden nekadar iyi yabanci varsa orda cok kotu performan sergiliyor.

aynen katılıyorum bizde direkt oynayamaz gibi orada aranan oyuncu ahmet musa  :)

leiva'nın boyu kısa 179, bize daha iri kıyımı lazım mesela fenerli souzanın fiziği çok iyi
o açıdan haklısın da fiziği iyi ama çok düz bir oyuncu hiç beğenmiyorum o adamı 7.5 değil 2 3 anca eder bence  leiva olur ya da forumdaki arkadaşların çok istediği veloso olur

Çevrimdışı mylife1903

bu liste değil bildiğin bal dök yala ayarında bişey olmuş  :D

+ atiba yerine 188 boyunda cüsseli sert kavgacı biri please...

benim o ya.
biraz gobek cikti son zamanlarda ama kamp donemi hallederiz
iki ayak iyi, sadece dislarini kullanamiyorum, bilek donmuyor. benim sag ayak hami`den sol ayak sergenden zaten.
valla atibayla iyi oynarim, keyifli olur. Aslinda ismailin bolgeye talibim ben biraz iri kaliyorum o bolgeye.

Çevrimiçi Mehmet57

Adaş, Musa'yi Leicester istedi. Teklif de yapti. Konusulan rakamlar 25 milyon euro civari.

Hollanda'da bu sezon en dikkat ceken oyunculardan biri Milot Raschica. Daha 19 ama kafamdan 7 gol 5 assist gibi bir performansi var ligde. Top ayaginda Hollanda liginin en suratli oyuncusu. Biraz Ajax'da Suarez tarzi stili var. Dribbling yetenegi ve nerde ne yapacagini anlamasi zor bir futbolcu.

Çevrimdışı tangaz

aynen katılıyorum bizde direkt oynayamaz gibi orada aranan oyuncu ahmet musa  :)
 o açıdan haklısın da fiziği iyi ama çok düz bir oyuncu hiç beğenmiyorum o adamı 7.5 değil 2 3 anca eder bence  leiva olur ya da forumdaki arkadaşların çok istediği veloso olur

souzayı ben bedava verseler kadroya katmam, sadece fiziğini örnek olarak kullandım.

Çevrimdışı mylife1903

Visca varya visca candir o bu lig icin

100. yildaki kaan dobra etkisi yapar. koy sag tarafa beckle beraber. o kanat tamam. sat toreyi, sat kerimi saglam bir sol bek ve stoper al.
quaresmayi koy sol tarafa arkasinda yeni transfer. o kanat tamam mi

gomez kaliyor
arkasinda sosa, oguzhan atiba tolgay bi tane yeni transfer tamam mi orasi

kalede boyko
 defansta kim iyiyse o oynasin mustafa ve ismail yolcu
veli satilmaz vefa meselesi

tak tak cozduk isi. hem ucuz, hem guvenli hem faydali

simdi fantazi futbol degil burasi
sag kanat sanchis sol kanat suarez az arkada messi biraz onde zlatan

Çevrimdışı tangaz

benim o ya.
biraz gobek cikti son zamanlarda ama kamp donemi hallederiz
iki ayak iyi, sadece dislarini kullanamiyorum, bilek donmuyor. benim sag ayak hami`den sol ayak sergenden zaten.
valla atibayla iyi oynarim, keyifli olur. Aslinda ismailin bolgeye talibim ben biraz iri kaliyorum o bolgeye.

obi mikel düşünülebilir o bölgeye senin fiziğin siyahi olanı diyelim o zaman  :)
aslında ben o bölgeye arjantinli istiyorum sert oluyor stilleri genelde

Çevrimiçi Mehmet57

Töre giderse yerine gelecek oyuncu Visca olmamali. Visca'yi bende begeniyorum. Lig icin gayet yeterli, Olcay'in tum artilari ve daha fazlasi olan bir oyuncu ama SL'e gittigimizde o kanata daha etkili, sapkadan tavsan cikarabilecek bir futbolcu lazim. Ben Arfa gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez milli takıma çağrıldı :)

Çevrimdışı mylife1903

Töre giderse yerine gelecek oyuncu Visca olmamali. Visca'yi bende begeniyorum. Lig icin gayet yeterli, Olcay'in tum artilari ve daha fazlasi olan bir oyuncu ama SL'e gittigimizde o kanata daha etkili, sapkadan tavsan cikarabilecek bir futbolcu lazim. Ben Arfa gibi.

Biraz ekonomik bakiniz olaya arkadaslar.

borc girtlaga gelmis, 1 milyar lira olmus. dolar bazinda cok degil aslinda. ustelik fikret ormanin muhasebe stiline gore stad acildigi an 200 milyon falan inecek bence o borc. cok bilgi sahibi degilim biraz anladiklarimdan fikir yuruttum

gercekci olalim

sampiyonlar liginde ben sifir cektigimizi falan hatirlamiyorum. en kotu 2 galibiyet aliyoruz. cekilen kuraya gore disarida 1 galibiyet iceride 2 galibiyet 1 beraberlik ile 10 puan kovalanir. bunu besiktasin paf takimi da kovalar gercekci hedeftir. Lucescu taktigi uyuta uyuta puanlari cukka edeceksin sampiyonlar liginde.

gruptan cikamadik, dunyanin sonu degil. bizim hedefimiz sampiyonlar ligine 2-3 sene ust uste katilmak olmali. zaten gruptan cikamayiz. biz balli takim degiliz. grup soyle olur yahu bayern-barcelona-manchester-besiktas

bizim hedefimiz lige ambargo koymak ve borclari odemek olmali. Sampiyonlar liginde gruptan ciktik cok guzel, beraber guler oynariz, cikamadik dunyanin sonu degil. Adamlar bizim borcumuzun 2-3 katini bir yilda harciyor o kupayi almak icin gene de alamiyor.

once lig. biraz bitimiz kanlansin sonra bakariz gavurun isine

Çevrimiçi murat baltacı

BU arada , Başkan ,  YD için çıkan kararı temyize götürdü ...  Şimdi bu olay derin bir olay , bu temyiz üzerine çıkıp yine bizi doğrarlarsa o zaman kimse kusura bakmasın bende isterse 10 stat yapsın Başkan için iyi düşünmem . Bazı tehditler karşısında BJK doğranmayacağı garanti edildiyse, adil bir lig olacağı kesinleştiyse ve temyize gidildiyse ancak 1 nebze anlayışla karşılayabilirim .

Biz kayırılmak istemiyoruz, kimsenin kayrılmamasını - Adil olunmasını - Haysiyetli olunmasını istiyoruz.
Böyle bi ihtimal olsaydı geçen sene yabancı sınırlaması kalkarken bu anlaşma yapılır hakemler etki etmeden şampiyon olurduk. Hem beş senelik planımızı çöpe attılar hemde hakemlerle son haftada bizi doğrayıp gs yi şampiyon yaptılar. Ben başkanın yerinde olsam adil temiz bir lig olacağı garantisini almadan yabancı sınırına onay vermezdim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Visca bence de skorer kimliği ve pas oyununa yatkınlığı nedeni ile bize uygun biri. şampiyonlar ligini ben de çok önemsemiyorum hedef lig kupası ve şampiyonlar ligine katılıp 30 milyon gelir kazanmak olmalı gruplarda 3. olup uefada yola devam edilir ve o kupa gelirse ne ala.

bu şekilde 3 sene üst üste şampiyonluk kazanıp kadroyu akabinde şampiyonlar ligi düzeyine getirmek daha mantıklı olacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

obi mikel düşünülebilir o bölgeye senin fiziğin siyahi olanı diyelim o zaman  :)
aslında ben o bölgeye arjantinli istiyorum sert oluyor stilleri genelde

Varya biri yonetime soylesin Atibanin once yanina sonra yerine oynayacak adam Michael Bradleydir, amerikali. daha serti atibanin.
Arjantinden olur orta sahaya ama melo etkisi yapar, bize atiba etkisi lazim.

Benim kisa modelim stig tofting zaten. En sevdigim futbolcuydu  gravesen ile beraber.

su model olmali ortasaha futbolcumuz

alpeer potuk falan omuz atinca hissetmemeli

Çevrimdışı alimm

Golcü kanat oyuncusu eksikliğimiz inkar edilemez bir gerçek... Bundan dolayıdır ki CL için bu bölgeye uygun transfer adayım : " Jeremy Menez "

- bu sene dibi görmüş bir isim
- sözleşmesinin son senesine giriyor
- belki de son kontratını yapacak

bizim kriterlere uygun bir isim gibi fiyat ı ne aralıkta olur onu çok kestiremiyorum....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

antalya maçında ozzy oynar mı ?

Çevrimdışı tangaz

Varya biri yonetime soylesin Atibanin once yanina sonra yerine oynayacak adam Michael Bradleydir, amerikali. daha serti atibanin.

Benim kisa modelim stig tofting zaten. En sevdigim futbolcuydu  gravesen ile beraber.

kesinlikle thomas gravessen biçilmiş kaftandı bizim için...
Bradley gerçekten olabilir normalde bu americanlar çok uymayabilir bizim ülkeye ama bu avrupada çok kalmış boyuda tam aradğım gibi 189cm

Çevrimdışı tangaz

Golcü kanat oyuncusu eksikliğimiz inkar edilemez bir gerçek... Bundan dolayıdır ki CL için bu bölgeye uygun transfer adayım : " Jeremy Menez "

- bu sene dibi görmüş bir isim
- sözleşmesinin son senesine giriyor
- belki de son kontratını yapacak

bizim kriterlere uygun bir isim gibi fiyat ı ne aralıkta olur onu çok kestiremiyorum....

Menez 2014-15 son haftalarından beri sakattı son 1 aydır forma şansı bulmaya başladı sakatlanmadan önce 33 maç 16 gol atan birini Milan bir ihtimal sağlığı kötü ise bırakabilir ikinci ihtimalde giderayak para kazandırsın diyebilir.

Çevrimdışı ozan062

burda bunu fena yaparlar söyleyim:) fena derken hakemler yüzünden erken göçer burdan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.