Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298761 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

töre ne zaman sahalara dönecek ?
Belki bu hafta kadroda olur ama olmazsa da milli maçlardan sonra tamamen hazır hale gelir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Şöyle bir rakamlara baktım. Ligin total verilerine göre Beşiktaş, 45-75 arası ligin en iyi takımı iken; FB, 45-60 arası ligin en kötü takımı. Zaten 6 golle en çok gol yediği periyot bu. Fakat ilk devrelerin ve maçların son 15 dakikalarında toplam 25 gol bulmuşlar. Bu geri kalan 4 bölümden daha fazla gol adedi demek. Biz ise 61-90 arası 31 gol bulmuşuz. Bu da diğer 4 bölümden daha fazla...

Ayrıca FB ilk golü yediği 3 maçı da kazanamamış. İlk gol ve 45-60 arası FB için kritik bölüm.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 14:56:55 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki bu hafta kadroda olur ama olmazsa da milli maçlardan sonra tamamen hazır hale gelir. :)
çok uzadı sakatlığı :) töre dışında beklediğimiz katkıyı tüm futbolcular neredeyse verdi

Çevrimdışı Tolga

çok uzadı sakatlığı :) töre dışında beklediğimiz katkıyı tüm futbolcular neredeyse verdi
Kalan maçlarda az ya da çok katkı almaya çalışacağız bir şekilde. Sezon sonu da ayrılacaksa yollar ayrılır zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalan maçlarda az ya da çok katkı almaya çalışacağız bir şekilde. Sezon sonu da ayrılacaksa yollar ayrılır zaten.
aynen 1 2 maç aldırsa iyi  :) sezon sonunda törede dahil olmak üzere kadroda ciddi bir yerli oyuncu değişikliği yapılacaktır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beşiktaş yönetimi yıldırım demirörenin ibra edilmemesini temyize götürmüş inş. ibra edilmez demirören yönetimi beşiktaşa yaptıklarının bedelini ödemeli  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2016, 16:00:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
32 ve 33. haftalarda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçları hep ayrı günlerde. O zamana kadar Uefa'dan elenirse Fener mutlaka maçlar aynı gün aynı saate alınmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bize seneye regista bir oyuncu lazım. Gerçi halihazırda bir tane var. Bknz: Tolgay.

Çevrimiçi Koa_lAA

atınç ın takımda iyi para var hee.. leverkusen in kalecisi leno yu almaya çalışıyolarmış...

nası 2. lig takımı la bu.. gerçi bu sene çıkacaklar ama olsun yinede iyi para....

Çevrimdışı Çağatay

Bize seneye regista bir oyuncu lazım. Gerçi halihazırda bir tane var. Bknz: Tolgay.

Tolgay Deep lying playmaker değil mi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cünoya gene katar liginden maç vermişler katar federasyonuyla anlaşalım bundan sonra sadece katar liginde maç yönetsin  :kop: :kop:

Çevrimdışı firewater

videoda bir şey dikkatimi çekti videonun 0:46 ile 0:50 arasındaki bölüme dikkat :)
bu durum beni heyecanlandırdı ki umarım önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş'ta bonservisi alınmış şekilde görürüz
burada az-çok beni bilen bilir M.Marin'i Beşiktaş'ta görmeyi en çok isteyenlerden biri benim
özellikle şu anki oturmuş kadro derinliğinde rotasyon dediğimiz önemli alanda iyi katkı sağlayacaktır
kendisi bir Alman (disipliniyle) takımda Alman ve gurbetçilerimizle gerçekten ama gerçekten iyi işler çıkartacağını öngörmekteyim
umarım abartmıyorumdur belki de kariyerinin en şaşalı günlerini bizde geçirebilir o kadar çok güveniyorum bu Alman'a
ey sevgili Beşiktaş yönetimi bu Almanı kaçırmayın alın takıma.

Benimde dikkatimi çekti. arası iyi bizimkilerle sanki. Adam kaliteli biri ama tsnin hali ortadayken çok gösteremiyor kendini. Bizde oynarsa baya iş yapar.

Çevrimdışı firewater

Kerim bu formunda devam ederse üstüne koyarak gider ve milli takıma töre yerine Kerim gider. Azıcık akıllı oynayında nasıl etki ediyor takıma iki maçtır görüyoruz.

Töre şuanki durumu takımın 4.kanat oyuncusu.

Çevrimdışı OrhanAker

Tolgay çok yönlü ama regista da cuk diye oturur pozisyona.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

Demirören'in 2000, Orman'ın 1000 ve Ünal'ın 800 kişinin aidatını yatırdığını ifade eden Nasır; "Son yatırılan aidatlarda Yıldırım Demirören 2000, Fikret Orman 1000, İsmail Ünal 800 kişinin aidatını yatırdı. Bunu kulüpten de teyit edebilirsiniz. Bunun önüne geçemiyoruz. Kanunen tüzükte böyle bir madde yoktur. Sadece nakit ödeniyor. Tüzüğümüze bu konu ile ilgili nasıl bir madde koyarız diye çalışmalarımız var. Çünkü Sayın Başkan, tüzük en geç Mayıs ayında yeniden yapılacak diye Divan Toplantısında söylemişti." dedi.

onaylanmayan üyelikler, satılık oylar... beşiktaş'ın en büyük problemi bu.

demirören'in 2000'inin kime oy vereceğini büyük bir merakla bekliyorum!

Çevrimdışı atalay

Tolgay Deep lying playmaker değil mi :D

Aslında her ikisi de. Zaten o yüzden transfer lazım diyorum.

Tolgay çok yönlü ama regista da cuk diye oturur pozisyona.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de. Savunma önünde tek regista gibi kullanılır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim yönetim yine sesini çıkarmaz maçtan sonra açıklama yapar Hüseyin Göçek şeyle kötü yönetti böyle kötü yönetti diye. Birisi Beşiktaş'a toplam kaç tane sarı ve kırmızı kart çıkarttığına baksın yeter bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

İşte Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

"Artık her maç final niteliğinde...

İster iç sahada ister deplasmanda, taraftarımızın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var...

El ele, kol kola hedefe birlikte yürüyoruz...

Şampiyonluk yolunda Beşiktaşımızı yalnız bırakmamak büyük taraftarımızın elinde...

Haydi Beşiktaşlı,

Tribünde desteğini centilmence göster, küfür ve kötü tezahürata başvurma...

Tribün cezalarının Vodafone Arena'daki maçlarımıza yansıyabileceğini unutma...

Şampiyonluğa koşan takımına destek olmak için birlik-beraberliğini muhafaza et...

Yeni yuvamızda, büyük taraftarımızın desteğiyle hedefe ulaşmak için;

Kenetlenelim ve küfürden uzak duralım..

Küfür etme...
Küfür edilmesine izin verme...
Kötü söz ve kötü tezahüratta bulunma...

Her Şey Armamız İçin...

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Demirören'in 2000, Orman'ın 1000 ve Ünal'ın 800 kişinin aidatını yatırdığını ifade eden Nasır; "Son yatırılan aidatlarda Yıldırım Demirören 2000, Fikret Orman 1000, İsmail Ünal 800 kişinin aidatını yatırdı. Bunu kulüpten de teyit edebilirsiniz. Bunun önüne geçemiyoruz. Kanunen tüzükte böyle bir madde yoktur. Sadece nakit ödeniyor. Tüzüğümüze bu konu ile ilgili nasıl bir madde koyarız diye çalışmalarımız var. Çünkü Sayın Başkan, tüzük en geç Mayıs ayında yeniden yapılacak diye Divan Toplantısında söylemişti." dedi.

onaylanmayan üyelikler, satılık oylar... beşiktaş'ın en büyük problemi bu.

demirören'in 2000'inin kime oy vereceğini büyük bir merakla bekliyorum!

sorunun yanıtını vereyim: Fikret Orman, ama belki de bu üye aidatlarını yatırmaz ve seçime katılmalarını istemez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa1903

sorunun yanıtını vereyim: Fikret Orman, ama belki de bu üye aidatlarını yatırmaz ve seçime katılmalarını istemez.

yatırmış abi. 4000 satılık oy var, durum vahim.

Çevrimdışı tangaz

yatırmış abi. 4000 satılık oy var, durum vahim.

Fikret Orman ciddi bir araştırma yaptı ve eldeki verileri görünce sustu. bir iddiaya göre araştırma sonuçları açıklanırsa kulübün maliye ile sıkıntı yaşayabileceği şeklinde duyumlarım var. bundan sebep başkan hesap soramıyor diğer taraftan YD.nin alacağı var o da bunu kullanıp Fikret başkanı susturuyor al gülüm ver gülüm bu denli ortadayken YD.nin oylarının adresi çok net.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa1903

Beşiktaş kulübü tarafından Yargıtay’a yapılan başvuruda “24.02.2008 tarihli genel kurul toplantısında alınan yönetim ve denetim kurulu üyelerinin ibrasına ilişkin karar usul yasa ve dernek tüzük hükümlerine uygun olup, Türk Medeni Kanununun 83. maddesince genel kurul kararlarının iptali bakımından öngörülen şartlar işbu davada oluşmamıştır. Belirtilen nedenlerle Yerel Mahkemece davanın reddine karar verilmesi gerekirken asıl davanın kabulü ile birleşen davanın kısmen kabulüne karar verilmesi usul ve yasaya aykırıdır. Yerel mahkeme kararının bu yönüyle bozulması gerekmektedir” denildi.

Başvuruda ayrıca Matteo Ferrari ve Vicente Del Bosque konularında yerel mahkemenin delilleri değerlendirirken hataya düştüğü iddia edildi.

yönetimin artık demirören dönemiyle ilgili hiçbir sorununun olömadığı net olarak görülüyor. o zaman "enkaz devraldık" demeyi de bırakmaları lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş kulübü tarafından Yargıtay’a yapılan başvuruda “24.02.2008 tarihli genel kurul toplantısında alınan yönetim ve denetim kurulu üyelerinin ibrasına ilişkin karar usul yasa ve dernek tüzük hükümlerine uygun olup, Türk Medeni Kanununun 83. maddesince genel kurul kararlarının iptali bakımından öngörülen şartlar işbu davada oluşmamıştır. Belirtilen nedenlerle Yerel Mahkemece davanın reddine karar verilmesi gerekirken asıl davanın kabulü ile birleşen davanın kısmen kabulüne karar verilmesi usul ve yasaya aykırıdır. Yerel mahkeme kararının bu yönüyle bozulması gerekmektedir” denildi.

Başvuruda ayrıca Matteo Ferrari ve Vicente Del Bosque konularında yerel mahkemenin delilleri değerlendirirken hataya düştüğü iddia edildi.
yönetimin artık demirören dönemiyle ilgili hiçbir sorununun olömadığı net olarak görülüyor. o zaman "enkaz devraldık" demeyi de bırakmaları lazım.
Y.D. demoklesin kılıcı gibi Federasyonun tepesinde olduğu sürece birşey olmaz. Ne zaman federasyonun tepesinden iner , Beşiktaş içinde gruplar ittifak yapar ve olası kulübe tekrar başkan olmasının önüne geçilir o zaman zincirleme reaksiyon başlar Y.D.'ye karşı. Şu anki bakış açısı 'Zararın neresinde dönersek kardır' şeklinde. Harekete geçmek için doğru yer ve zamanı kolluyordur yönetim. Demirören de bunun farkında.

Çevrimdışı aa1903

Y.D. demoklesin kılıcı gibi Federasyonun tepesinde olduğu sürece birşey olmaz. Ne zaman federasyonun tepesinden iner , Beşiktaş içinde gruplar ittifak yapar ve olası kulübe tekrar başkan olmasının önüne geçilir o zaman zincirleme reaksiyon başlar Y.D.'ye karşı. Şu anki bakış açısı 'Zararın neresinde dönersek kardır' şeklinde. Harekete geçmek için doğru yer ve zamanı kolluyordur yönetim. Demirören de bunun farkında.

şu karar kesinleşseydi o demirören'i görürdük! ne federasyon başkanlığı kalacaktı ne de beşiktaş ile bir ilişkisi. bundan başka doğru zaman veya yer yok, iş işten geçti artık. dava bu şekilde sonuçlansaydı demirören'den bütün zararlarımızı çatır çatır talep edecektik ve hem borç diye bir şey kalmayacaktı hem de bütün itibarımız yerine gelecekti. yani bu davayı kazanmak demek 5 şampiyonluk kadar değerliydi.

şu kararı temyiz etmenin adını net koyalım: ihanet.

Çevrimdışı Anıl