Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301228 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bazı noktalara katılmıyorum. Simao 32 yaşındaydı ve kafasında Beşiktaş'ı bitirmişti, Fernandes ise şov yapıyordu. Fernandes tercihi o yüzden oldu. Quaresma o sene 3.750 milyon euro alıyordu, o yüzden tutulamadı. Adamdan 2.5'a düşmesini istediler, düşmedi doğal olarak.

Kaldı ki o sezon da söylendiği kadar fiyasko değildi bence, transfer bütçemiz 3 milyon euro'ydu, Sinan Kurumuş'la, Hasan Türk'le, Uğur Boral'la oynuyorduk. Ona rağmen ligi Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde bitirdik.

Quaresma indirime gitti yahu. Almeida ve Fernandes iyi para aliyordu. onlari gondersen zaten tasarruf edeceksin, pektemek gonderilirdi ustelik gereksiz adamlar alinacagina bir yasli forvet oyuncusu bizi sampiyonlar ligine tasirdi.

Çevrimdışı tangaz

Fb braga yi elese daha iyi olurdu. 2 sert mac daha oynayip iyice hirpalanirdi. Simdi gs bir beraberlik alsa en azindan  iyi olur.

katılmıyorum elenmeleri iyi oldu. bakın bizim ligde durum şöyle işliyor yoğun tempoda oyuncular sürekli kamplarda falan istanbulun gece hayatına çıkmaya zaman bulamıyorlar ama şimdi bol bol gezecek vakitleri olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

katılmıyorum elenmeleri iyi oldu. bakın bizim ligde durum şöyle işliyor yoğun tempoda oyuncular sürekli kamplarda falan istanbulun gece hayatına çıkmaya zaman bulamıyorlar ama şimdi bol bol gezecek vakitleri olacak...

iyi yakaladin tangaz. Nani gecelere akamiyor herhalde cok morali bozuk.
Ben varya baskan olacaktim bunlari guzel hatunlar ile tanistirtirdim. soyle gezsinler, eglensinler fbli topcular. ozan tufan mesela istanbulu bilmez, guzel bir hatun baslar gezdirmeye. ulan nuri alco gibiyim ha

Çevrimdışı tangaz

iyi yakaladin tangaz. Nani gecelere akamiyor herhalde cok morali bozuk.
Ben varya baskan olacaktim bunlari guzel hatunlar ile tanistirtirdim. soyle gezsinler, eglensinler fbli topcular. ozan tufan mesela istanbulu bilmez, guzel bir hatun baslar gezdirmeye. ulan nuri alco gibiyim ha

bizim takım geçen sene avrupadan elendi ankarada maçları bıraktı istanbulda bitti Demba Ba bile sabaha kadar geziyordu. barlarda gezmiyordu belki ama Musa Sow ile dönerci kebapçı sabahlıyordu. uyku muyku hak getire tabii...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Fb braga yi elese daha iyi olurdu. 2 sert mac daha oynayip iyice hirpalanirdi. Simdi gs bir beraberlik alsa en azindan  iyi olur.
O arada Konya ve mersinle oynuyo kadroları geniş bence elenmesi daha güzel oldu moral motivasyon bitti

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim takım geçen sene avrupadan elendi ankarada maçları bıraktı istanbulda bitti Demba Ba bile sabaha kadar geziyordu. barlarda gezmiyordu belki ama Musa Sow ile dönerci kebapçı sabahlıyordu. uyku muyku hak getire tabii...
abi brugge bizi eledi sonra fener derbisini kaybettik öz güvenini kaybetti futbolcular fenerde de aynısı olacak bence gs'den sürpriz bir galibiyet bekliyorum :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresma indirime gitti yahu. Almeida ve Fernandes iyi para aliyordu. onlari gondersen zaten tasarruf edeceksin, pektemek gonderilirdi ustelik gereksiz adamlar alinacagina bir yasli forvet oyuncusu bizi sampiyonlar ligine tasirdi.

Abi şampiyonlar ligi'ne nasıl taşıyacaktı, ceza aldık zaten o senenin ertesinde. Trömsö'yle oynayıp döndük geri.

Quaresma 3 milyona düştü, bizimkiler 2.5'a inmesinde ısrar edince film koptu. Fernandes ile Almeida'nın maaşları ise Quaresma'dan epey düşüktü, 2.5 falan alıyorlardı.

Feda senesi tam bir fedaydı, gerçek kelime anlamıyla. Takım yine de yüzümüzü utandırmadı. Seen başında düşmemeye oynarsınız diye dalga geçilirken, Fener'in üzerinde bitiriyorduk neredeyse. Arada 3-2'lik Fenerbahçe galibiyeti, emek hırsızı yüzünden 3-3'lük Galatasaray beraberliği gibi sonuçlar da aldık.

Çevrimdışı rico_paşa

Bu hafta çok kritik bence. Bizim inş kazanacağımızı varsayıyorum. Fener bu hafta puan kaybederse büyük avantaj kazanırız fener toplayamaz. Ama olur da kazanırsa bizim 9 da 9 şart olur.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı mylife1903

sabri esine ne o garip supercar arabalardan almis
caner esine g serisi mercedes almis
bizim ismail koybasi range rovera biniyor hem de soforlu aha. soforlu araba ama range rover sport.

iste size turk futbolunun gelismemesinin sebebi.

Yahu sabri klasinda futbolcu avrupada ancak toyota yarise biner onu da kulup verir, menejeri iyiyse. ismail koybasi birak land rover firmasini ladaya falan biner eski murat124e benzeyenlere jiguli denir.

bu adamlar hak ettiklerinden kat be kat cok para aliyorlar ve kendilerini gelistirmiyorlar. okuz gelip okuz gidiyorlar.

Yahu bu keya nasil oynadi dun, adam bulasti mi hakeme. nani bulasti mi?

herkes suclu. kulupleri ayirmamak lazim. Pektemek 1.7m aliyor. Simdi benim yanimda pektemek performansinda biri calissa, maas alamaz, kovarim 2 ay sonra.
burasi isletme, herkes bir birine bagli. pektemekin parasi mesela sosa, gomez, tore, oguzhan, kerim arasinda paylastirilir.
benim is arkadaslarim bilir, bizde isten kaytarmak yoktur, yok hastayim, yok oram agriyor, buram agriyor, modemi usuttum yok, ise gec kalmak yok, ise gelmemek icin bizim firmada tek gecerli neden cenazedir, o da kendi cenazeniz.

duzen carpik. herkes hak ettigini almalidir.sonra isyan cikar.

simdi gomez cikip bu kadar gol atmasaydi, golleri siralayip maclari kurtarmasaydi, futbolcular ne yapardi `al topu gomezcim oyna` derlerdi `3.5 milyon aliyorsun goster kocum, kurtar takimi` delerdi.

Sosanin pektemek kadar para aldigi bir ulkeden bahsediyoruz. Adamin bize gelmeden once oynadigi son mac sampiyonlar ligi finaliydi be

Çevrimdışı tangaz

sabri esine ne o garip supercar arabalardan almis
caner esine g serisi mercedes almis
bizim ismail koybasi range rovera biniyor hem de soforlu aha. soforlu araba ama range rover sport.

iste size turk futbolunun gelismemesinin sebebi.

Yahu sabri klasinda futbolcu avrupada ancak toyota yarise biner onu da kulup verir, menejeri iyiyse. ismail koybasi birak land rover firmasini ladaya falan biner eski murat124e benzeyenlere jiguli denir.

bu adamlar hak ettiklerinden kat be kat cok para aliyorlar ve kendilerini gelistirmiyorlar. okuz gelip okuz gidiyorlar.

Yahu bu keya nasil oynadi dun, adam bulasti mi hakeme. nani bulasti mi?

herkes suclu. kulupleri ayirmamak lazim. Pektemek 1.7m aliyor. Simdi benim yanimda pektemek performansinda biri calissa, maas alamaz, kovarim 2 ay sonra.
burasi isletme, herkes bir birine bagli. pektemekin parasi mesela sosa, gomez, tore, oguzhan, kerim arasinda paylastirilir.
benim is arkadaslarim bilir, bizde isten kaytarmak yoktur, yok hastayim, yok oram agriyor, buram agriyor, modemi usuttum yok, ise gec kalmak yok, ise gelmemek icin bizim firmada tek gecerli neden cenazedir, o da kendi cenazeniz.

duzen carpik. herkes hak ettigini almalidir.sonra isyan cikar.

simdi gomez cikip bu kadar gol atmasaydi, golleri siralayip maclari kurtarmasaydi, futbolcular ne yapardi `al topu gomezcim oyna` derlerdi `3.5 milyon aliyorsun goster kocum, kurtar takimi` delerdi.

Sosanin pektemek kadar para aldigi bir ulkeden bahsediyoruz. Adamin bize gelmeden once oynadigi son mac sampiyonlar ligi finaliydi be

noktasına virgülüne her kelimesine katılıyorum. bu selçuk inan ts.den ayrıldı bonservisi elindeydi. sevillaya gitmeye çabaladı adamlar sana 800bin veririz gel oyna dediler. cincon naaptı 2,65 milyon maaş 2milyon imza parası verdi. bugün en kıymetli yerli oyuncu maaşı 1 milyon olmalıydı piyasa ortalaması 400-800bin arası olmalıydı.  cahil eğitimsiz sözde yetenekli ama hiç kendine bakmayan atletik özelliği olmayan avrupada fiziken her takıma ezilen oyuncular elit futbolcu maaşı alıyorlar bu ülkede üstelik de vergisiz...
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 12:23:06 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

noktasına virgülüne her kelimesine katılıyorum. bu selçuk inan ts.den ayrıldı bonservisi elindeydi. sevillaya gitmeye çabaladı adamlar sana 800bin veririz gel oyna dediler. cincon naaptı 2,65 milyon maaş 2milyon imza parası verdi. bugün en kıymetli yerli oyuncu maaşı 1 milyon olmalıydı piyasa ortalaması 400-800bin arası olmalıydı.  cahil eğitimsiz sözde yetenekli ama hiç kendine bakmayan atletik özelliği olmayan avrupada fiziken her takıma ezilen oyuncular elit futbolcu maaşı alıyorlar bu ülkede üstelik de vergisiz...

Tangaz bakmak lazim bizim pektemek maasina kimler oynuyor, diye taraftar kafayi yer.

bugun superstar futbolculari gectim ronaldo, messi falan bukambu mesela villarealden kac para aliyordur? yahut o dortmunda var bir siyahi cocuk habire gol atiyor(selim soydan gibi konustum) kac para aliyordur o?

Çevrimdışı tangaz

Tangaz bakmak lazim bizim pektemek maasina kimler oynuyor, diye taraftar kafayi yer.

bugun superstar futbolculari gectim ronaldo, messi falan bukambu mesela villarealden kac para aliyordur? yahut o dortmunda var bir siyahi cocuk habire gol atiyor(selim soydan gibi konustum) kac para aliyordur o?

şöyle bir örnek vereyim febe kadleç için 5 milyon bonservis ödedi maaş olarakda 2,65 milyon kontrat yaptı. almanlar düşüp bayılacaktı. adamın bayernli david alaba kadar ya da daha fazla maaş alacağını yazdılar. birde alaba aldığının yarısını vergi ödüyor. linnes de cincona gelmeden 150 bine top oynuyordu. şimdi 10 katına yakın kazanıyor. hilbert bizden 1,25 milyon istedi kemiksiz para almanyada 800bine kontrat yaptı yarısı vergiye gidecek bizden istediğinin 1/3üne oynuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ilhan Cavcav demisti bir keresinde `bu buyuk takimlar acayip hata yapiyor, mesela ben futbolcu transfer edecem anadoludan cocuk diyelim genclerbirliginde 200bin aliyorsa, derim ki burasi buyuk takim burada kendini gostereceksin 100bin lira veririm gel, goster kendini avrupaya git, para kazan`

Çevrimdışı tangaz

Ilhan Cavcav demisti bir keresinde `bu buyuk takimlar acayip hata yapiyor, mesela ben futbolcu transfer edecem anadoludan cocuk diyelim genclerbirliginde 200bin aliyorsa, derim ki burasi buyuk takim burada kendini gostereceksin 100bin lira veririm gel, goster kendini avrupaya git, para kazan`

yıllarca saçma sapan bir yabancı sınırlaması ile piyasayı bu hale getirdiler.

Çevrimdışı Tolga

Evet başlık iyice Fb başlığı haline dönmüş ufak ufak temizliğe başlıyorum...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

aman tolga silme, kalsin. biraz konu disilari var ama genel anlamda bizim maclari da analiz ederek rakipler ile karsilastiriyoruz, emeklerimize yazik.

Çevrimdışı tangaz

İyi makara yapıyorduk dur Allah aşkına  :D
oyuncağı alınmış çocuklara çevirme bizi  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

aman tolga silme, kalsin. biraz konu disilari var ama genel anlamda bizim maclari da analiz ederek rakipler ile karsilastiriyoruz, emeklerimize yazik.
Fb maçı ile ilgili pozisyonları konuşmak istiyorsanız Spor Toto Süper Lig başlığında konuşabilirsiniz zaten sezonun geri kalanı ile ilgili değerlendirme mesajlarını silmedim ama direk pozisyonlarla ilgili mesajları sildim. :)

Çevrimdışı Tolga

İyi makara yapıyorduk dur Allah aşkına  :D
oyuncağı alınmış çocuklara çevirme bizi  :bawling:
@tangaz abi en çokta senin mesajlarını sildim haberin olsun :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi en çokta senin mesajlarını sildim haberin olsun :D

sorma yaa dün akşam kızımla oynadık sağolsun 12den sonra uyudu bende foruma giremedim maç esnasında sonra el alışkanlığı bu başlıkta atıp tuttum fenere  :lol: sonra saat 2'ye geliyordu başlığı farkettim  :lol:

ama suç sizde bu civcivlere yeni sayfa açmaĞa değmezdi niye yeni sayfa açıyosunuzki  :lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

Fb maçı ile ilgili pozisyonları konuşmak istiyorsanız Spor Toto Süper Lig başlığında konuşabilirsiniz zaten sezonun geri kalanı ile ilgili değerlendirme mesajlarını silmedim ama direk pozisyonlarla ilgili mesajları sildim. :)
tmm ama geceye kadar bekleyebilirdin
şimdi mesajlarımız fikirlerimiz insanlara ulaşmadan ufkularını açmadan (bilgilendirmek amacıyla) anında silersen olmaz değeri kalmıyor
bu yaptığın iyi bir şey değil
şimdi senin hakkında ileri-geri olumsuz şeyler forum geneli için belirtmek de istemiyorum
hakikaten biz Beşiktaşlıları küstürüyorsunuz üzüyorsunuz bu şekilde davranıldıkça.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ihtiyacımız olan adamları yazıyorum kaleci(isim vermeme gerek yok) :D, wan der wiel, lucas digne ve ahmet musa  :D

Çevrimdışı Tolga

sorma yaa dün akşam kızımla oynadık sağolsun 12den sonra uyudu bende foruma giremedim maç esnasında sonra el alışkanlığı bu başlıkta atıp tuttum fenere  :lol: sonra saat 2'ye geliyordu başlığı farkettim  :lol:

ama suç sizde bu civcivlere yeni sayfa açmaĞa değmezdi niye yeni sayfa açıyosunuzki  :lol:
Şampiyonluk yarışı ile ilgili değerlendirmelere zaten dokunmuyoruz ama onun dışında bu başlıkta sadece BJK ile ilgili konular konuşuluyor :)

Diğer takımların maçlarını dediğim gibi Spor Toto Süper Lig başlığında konuşuyoruz siz de dikkat edersiniz artık :D

Çevrimdışı Kemal

varolan ritmlerinin değişmeswi bana görede iyi oldu, geçen yıl ki bruge maçına kadar olan ve sonraki  kısma bakın bizim.

Çevrimdışı tangaz

ihtiyacımız olan adamları yazıyorum kaleci(isim vermeme gerek yok) :D, wan der wiel, lucas digne ve ahmet musa  :D

bu liste değil bildiğin bal dök yala ayarında bişey olmuş  :D

+ atiba yerine 188 boyunda cüsseli sert kavgacı biri please...