sabri esine ne o garip supercar arabalardan almis
caner esine g serisi mercedes almis
bizim ismail koybasi range rovera biniyor hem de soforlu aha. soforlu araba ama range rover sport.
iste size turk futbolunun gelismemesinin sebebi.
Yahu sabri klasinda futbolcu avrupada ancak toyota yarise biner onu da kulup verir, menejeri iyiyse. ismail koybasi birak land rover firmasini ladaya falan biner eski murat124e benzeyenlere jiguli denir.
bu adamlar hak ettiklerinden kat be kat cok para aliyorlar ve kendilerini gelistirmiyorlar. okuz gelip okuz gidiyorlar.
Yahu bu keya nasil oynadi dun, adam bulasti mi hakeme. nani bulasti mi?
herkes suclu. kulupleri ayirmamak lazim. Pektemek 1.7m aliyor. Simdi benim yanimda pektemek performansinda biri calissa, maas alamaz, kovarim 2 ay sonra.
burasi isletme, herkes bir birine bagli. pektemekin parasi mesela sosa, gomez, tore, oguzhan, kerim arasinda paylastirilir.
benim is arkadaslarim bilir, bizde isten kaytarmak yoktur, yok hastayim, yok oram agriyor, buram agriyor, modemi usuttum yok, ise gec kalmak yok, ise gelmemek icin bizim firmada tek gecerli neden cenazedir, o da kendi cenazeniz.
duzen carpik. herkes hak ettigini almalidir.sonra isyan cikar.
simdi gomez cikip bu kadar gol atmasaydi, golleri siralayip maclari kurtarmasaydi, futbolcular ne yapardi `al topu gomezcim oyna` derlerdi `3.5 milyon aliyorsun goster kocum, kurtar takimi` delerdi.
Sosanin pektemek kadar para aldigi bir ulkeden bahsediyoruz. Adamin bize gelmeden once oynadigi son mac sampiyonlar ligi finaliydi be