Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ismaile en cok giydiren benim ama sampiyonluk golunu bekliyorum kendisinden.

Ismail olmadi diyelim beck oldu o da olumlu.

Aslinda en cok beck'e yakisir sampiyonluk golu.

Istedigim soyle bir gol gs macinda mac 0-0 gidiyor 4 puan ondeyiz ve 90. Dakikada sagdan bindiren beck, muhtesssayaam sol ayaaginiylan yerden ters koseye atiyor.
Sampiyonlugun hikayesi olsun yahu. Bizim zaten her sampiyonlugumuzun ayri hikayesi var.

Ama sampiyonluk golunu bana inat ismail atacak gibi duruyor

Çevrimdışı laoban

oguzhanda yirtik tespit edilmis. ts macinda yok diye aciklama yapildi ancak ne zaman donecegi hakkinda bir bilgi yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:17:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
oguzhanda yirtik tespit edilmis. ts macinda yok diye aciklama yapildi ancak ne zaman donecegi hakkinda bir bilgi yok.

Yırtık 1. derece addüktörde. Ortalama 7 gün bilemedin 10 gün. Öbür hafta da oynamayabilir Antalya'ya karşı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı edursan07

Twitterda RASKOLNIKOV nickli bi sayfa var. Haberleri trol mu yoksa gercekci mi? Takip edeniniz var mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:25:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Twitterda RASKOLNIKOV nickli bi sayfa var. Haberleri trol mu yoksa gercekci mi? Takip edeniniz var mi

Söylediği her şey hep yalandı, hala yalan.

Alıntı
Ahmet Nur Çebi Batur Altıparmak ile Altunizade'de bir araya geldi.Caner ve Mehmet Topal için Fenerbahçe ne öneriyosa 2 katını öneriyorz dedi
Şundan anlayabilirsin.
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 14:26:54 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

İki mi katını öneriyormuş? :kop: Bizim yönetim? İki katı? :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:32:19
  • Beşiktaş / Bodrum
İki mi katını öneriyormuş? :kop: Bizim yönetim? İki katı? :kop:

Bunu en son Toraman'da yaptık Allah da belamızı verdi..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Toramani severim ben yahu cok severim hemde. Toramanin en buyuk sansiZligi 101. Yil depremi oldu. O sene sampiyon olsaydik zago ile antreman yiyecekti hemde lucescu ile calisacakti. Cocugu da bitirdi papila.

Benim anlamadigim toroman ile deli ibo arasinda olanlardi. Toraman ibo gittikten sonra yanlis hatirlamiyorsam 19 numara giyip sol bek oynuyordu gaziantepte. Saygi duydugu bir abisidir otomatikman. Ne olduysa artik

Topal ve canere karsi degilim aslinda. Iyi kullanilabilir bu transferler. Ustelik elimizde
Joker var. ikiside 3 buyuk takimda da forma giymis olacaklar. Futbol sonrasi kariyerleri icin cok onemli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:55:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Toramani severim ben yahu cok severim hemde. Toramanin en buyuk sansiZligi 101. Yil depremi oldu. O sene sampiyon olsaydik zago ile antreman yiyecekti hemde lucescu ile calisacakti. Cocugu da bitirdi papila.

Benim anlamadigim toroman ile deli ibo arasinda olanlardi. Toraman ibo gittikten sonra yanlis hatirlamiyorsam 19 numara giyip sol bek oynuyordu gaziantepte. Saygi duydugu bir abisidir otomatikman. Ne olduysa artik

Topal ve canere karsi degilim aslinda. Iyi kullanilabilir bu transferler. Ustelik elimizde
Joker var. ikiside 3 buyuk takimda da forma giymis olacaklar. Futbol sonrasi kariyerleri icin cok onemli

Toraman;

Lobici, teknik direktör yiyen, öfke kontrol problemi olan bir adam. Bunlar karakterindekiler.

Topuna girmeye bile gerek var mı bilmiyorum. Beşiktaş tandemini 10 yıldır Sivok ile bitiren adamdır. Marmara Üniversitesi'nde besyo sınavlarında topu 10 metre önündeki çemberden 3 kez geçiremediği için sınavı geçemeyen adamdır.

Yıllardır gereksiz kartlar ile, saçma itirazlar ile resmen ''loser'' kavramının en çok oturduğu oyuncu oldu. Önder Özen'in bir yararı olduysa asıl bu konuda oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eaglekartal

keske topalı alabilme şansımız olsa.hem rakibine büyük darbe vuruş olursun orta sahana.seninde kadrona büyük derinlik ve güç katar.neciple uğraşmaktan kurtuluruz topal her türlü atibayla kapatır forma verilince.hatta bırakmazda önlerinde ogushan sosa kenarda süper olur.tolgaylada dönüşmeli olabilir.keşke olsabilse.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunu en son Toraman'da yaptık Allah da belamızı verdi..
yalanın bu kadarı şimdi bu adamlar 2 milyon euroya oynuyor minimum 4 milyon euro vericez  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ogün

keske topalı alabilme şansımız olsa.hem rakibine büyük darbe vuruş olursun orta sahana.seninde kadrona büyük derinlik ve güç katar.neciple uğraşmaktan kurtuluruz topal her türlü atibayla kapatır forma verilince.hatta bırakmazda önlerinde ogushan sosa kenarda süper olur.tolgaylada dönüşmeli olabilir.keşke olsabilse.
18'de altyapıdan yetişmiş bir oyuncu bulunmak zorunda. Daha iyisi çıkmadığı sürece Necip Beşiktaş'ta.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ibrahim toraman kesinlikle kötüydü asıl hakkı yenilen deli ibo onun kadar mücadele gösteren sürekli çabalayan canını dişine takan oyuncu yoktur çok yeteneksiz de değildi.

Çevrimdışı mylife1903

ibrahim toraman kesinlikle kötüydü asıl hakkı yenilen deli ibo onun kadar mücadele gösteren sürekli çabalayan canını dişine takan oyuncu yoktur çok yeteneksiz de değildi.
Deliy meliydi ama ismailden iyiydi yahu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:25:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Feyyaz Uçar: "İsmail’in defansif zaaflarını görünce Beck’in varlığına şükrediyorum. Bindirmese de olur."

Bu tarz önemli noktaları kaçırmayın. Fener'de bekler uçuyor kaçıyor doğrudur ama bu yüzden 2 tane ön liberoyu çakıyorlar stoperlerin önüne.

Biz ise Beck'in ropörtajında da var Güneş'in Beck'e verdiği görev savunmayı üçlemesi, 1. bölgeden 2. bölgeye geçişte Atiba'ya duvar olması. İsmail çıkınca savunma sola doğru kayıyor Beck yarım stoper gibi pozisyon alıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Feyyaz Uçar: "İsmail’in defansif zaaflarını görünce Beck’in varlığına şükrediyorum. Bindirmese de olur."

Bu tarz önemli noktaları kaçırmayın. Fener'de bekler uçuyor kaçıyor doğrudur ama bu yüzden 2 tane ön liberoyu çakıyorlar stoperlerin önüne.

Biz ise Beck'in ropörtajında da var Güneş'in Beck'e verdiği görev savunmayı üçlemesi, 1. bölgeden 2. bölgeye geçişte Atiba'ya duvar olması. İsmail çıkınca savunma sola doğru kayıyor Beck yarım stoper gibi pozisyon alıyor.
Beckin savunmasını da beğenmiyorum
Ordan geldiklerinde diken üstündeyim
Çok kolay geçiliyor,hatta son zamanlarda pozisyonunu da kaybediyor bazen

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:37:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Beckin savunmasını da beğenmiyorum
Ordan geldiklerinde diken üstündeyim
Çok kolay geçiliyor,hatta son zamanlarda pozisyonunu da kaybediyor bazen

4 maçtır çok kötüydü son maç çok iyiydi toparlıyor sanırım. İlk yarıdaki 17 maç bence gayet iyiydi savunmada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle Dogru tespit :ok: @Çağrı

Dedigin gibi stoperler sola kaydigi icin BECK surekli 2 stoperin arasina atilan toplarda KADEMEye giriyor bunu bende farkediyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

24 maç 54 gol oldu kaldı 10 maç.

80 yapar mıyız?
72-73 olur en fazla zaten 70-75 arasıydı beklentim o arada kalır.

Tabi kaçırdıklarımızı da hesaba katarsak 80 i çok rahat geçebilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 16:44:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Gereksiz uzayabilir sakatlık risk almaya gerek yok Trabzon güçsüz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özay

Bilal Başaçıkoğlu aranan kan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 16:50:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilal Başaçıkoğlu aranan kan.

Fena halde düşüşte.. Ancak bizim milli takımımızı seçti sanırım denenebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2 kez berabere bile kalsak 83 puanla şampiyon oluruz.

Fb maçlarının hepsini kazanamaz illa ki bir yerlerde takılacaklar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özay

Fena halde düşüşte..

Dün golünü attı ama. Performansı çok yükselmeden halletmek lazım. Gelecek yıl kerim-quaresma-aras-bilal- olcay beşlisi hem lig hem avrupa için güzel bir oluşum olur.

Gökhan 16-17 gibi rakamlara satılabilirse oradan gelecek parayla bu defa ciddi olarak Rode'nin de zorlanması taraftarıyım. Bir şampiyonlar ligi takımı olarak almamız lazım kendisini. Aynı şekilde Caceres de mutlaka kadroya katılmalı.

Bu üç oyuncu şahane seçimler olur.