Toramani severim ben yahu cok severim hemde. Toramanin en buyuk sansiZligi 101. Yil depremi oldu. O sene sampiyon olsaydik zago ile antreman yiyecekti hemde lucescu ile calisacakti. Cocugu da bitirdi papila.
Benim anlamadigim toroman ile deli ibo arasinda olanlardi. Toraman ibo gittikten sonra yanlis hatirlamiyorsam 19 numara giyip sol bek oynuyordu gaziantepte. Saygi duydugu bir abisidir otomatikman. Ne olduysa artik
Topal ve canere karsi degilim aslinda. Iyi kullanilabilir bu transferler. Ustelik elimizde
Joker var. ikiside 3 buyuk takimda da forma giymis olacaklar. Futbol sonrasi kariyerleri icin cok onemli
Toraman;
Lobici, teknik direktör yiyen, öfke kontrol problemi olan bir adam. Bunlar karakterindekiler.
Topuna girmeye bile gerek var mı bilmiyorum. Beşiktaş tandemini 10 yıldır Sivok ile bitiren adamdır. Marmara Üniversitesi'nde besyo sınavlarında topu 10 metre önündeki çemberden 3 kez geçiremediği için sınavı geçemeyen adamdır.
Yıllardır gereksiz kartlar ile, saçma itirazlar ile resmen ''loser'' kavramının en çok oturduğu oyuncu oldu. Önder Özen'in bir yararı olduysa asıl bu konuda oldu.