Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@Çağrı, denisov demişsin hücum anlamında iyi oyuncu da savunma kısmında nasıl? dün @mylife1903 hariç kimse ismail için olumsuz konuşmuyordu ama bildiğin rezildi ismail böyle oynayacaksa ben şahsen yedek dahi güvenmiyorum ona. yediğimiz golde amatör ligden sol beklerin yapmayacağı hatayı yaptı havadan 40 metreden top geliyor onu bile karşılayamıyor savunma anlamında ligin kesinlikle en kötü beklerinden biri.
Problem ismailin performansi degil. Esek olsa 6 sezonda iki iyi mac oynar.
Ismail futbolcu degil bak kotu futbolcu demiyorum futbolcu degil adam.

Mesela futbolcu olsa kotu oynayabilir ama kotu kosamaz. Basketbolda bile boyledir, kotu gunundesindir, girmiyordur. Savunma yaparsin, geri kosarsin, dogru yerde durur hucum faul alirsin, iyi fauller yaparsin ama top kullanmazsin. Bunlari basketbolcular nasil yapiyor cunku star olmayan bir basketbolcu bile basketbolu bilir.

Ismail sahada nerede duracagini bilmiyor hala. 3m onune pas atamiyor.

Benim diger takimdan denisov mu o dediginiz. Denisov candir ya. Rusya rusu da degildir. Hizli, sert iyi bektir. Cafu performansi beklemeyin tabii. Rusyadan gelecek oyuncuya 1 sezon sabir gostereceksiniz alinsin yok gostermeyecekseniz mundar etmeyin. Adamin biyolojik saati baska. Onlarda sezon aciliyor bizde bitiyor. Iki kamp yiyecek adam, zor toparlar.
Rusya milli takiminin sag bekini mundar etmistik. Scala zamani.

Çevrimdışı Erdemm

Problem ismailin performansi degil. Esek olsa 6 sezonda iki iyi mac oynar.
Ismail futbolcu degil bak kotu futbolcu demiyorum futbolcu degil adam.

Öhöööööö öhöööö!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 21:04:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine, yine ve yine gördük ki tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. İstisnasız.

Hepsini kazanacak gücümüz var. Oyuncular bunun farkına varacak çıkıcak yenecek ve en kötü 1 puan fark ile şampiyon olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı underworld

İsmail'den olmaz evliya ; olsa da yine sokma avluya demişler

Çevrimdışı Tolga

Yine, yine ve yine gördük ki tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. İstisnasız.

Hepsini kazanacak gücümüz var. Oyuncular bunun farkına varacak çıkıcak yenecek ve en kötü 1 puan fark ile şampiyon olacağız.
İş bütün maçları kazanmaya kalırsa işimiz çok zor. Her maçı kazanırız diyemiyorum açıkçası.

Gerçi Fb'nin de her maçı kazanacağını düşünmüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu sezon aleyhimizde faaliyet gösteren herkesi yenerek şampiyon olacağız, buna çok inanıyorum böyle maçlardan sonra  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

antalya macı olimpiyat stadında gözüküyor değişir inşallah ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son haftaya 1 puan önde girersek maç günü bana 2 saatlik genel anestezi yapabilecek gönüllü var mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

antalya macı olimpiyat stadında gözüküyor değişir inşallah ?

es es maçı da oradaydı mabet açılana kadar başakşehirdeyiz sıkıntı yapma

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son haftaya 1 puan önde girersek maç günü bana 2 saatlik genel anestezi yapabilecek gönüllü var mı?
İs o noktaya kalirsa Cok zayiat veririz :biggrinking:

Bende kaldiramam bende isterim genel anestezi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Zor dostlar zor.

Genc arkadaslara uzuluyorum, travma yasayacaklar. Biz aliskiniz, omrumuzden omur gitti yillarca.

Bakin en onemlisi biz bu sene cok mac kazaniyoruz. Eskiden olsa su rizespor macinda 1-0 yenilirdik penalti goluyle. Sonra gundeme gelirdi verilmeyen penaltimiz var yahu macta. Bir tane besiktas yazari yazmis mi?

Taraftar falan hikaye, olmuyor.

Uyariyorum herkesi kan cikacak yakinda. Ben 10 yildan fazladir ilgilenmedigim icin bilmiyordum, simdilerde forumlara bakiyorum bizim genc besiktaslilar baya baya militan yetismisler. Bir tanesi mac sonrasi hakemi delik desik ederse futbol batar bu ulkede.

Çevrimdışı Tolga

Şunu söyleyeyim eğer bu yıl da şampiyonluk gelmezse şu yapılanları gördükten sonra gelecek yıllar için de ümidim azalacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şunu söyleyeyim eğer bu yıl da şampiyonluk gelmezse şu yapılanları gördükten sonra gelecek yıllar için de ümidim azalacak.
makus kaderimizi yenersek suyun rengi tersine döner önümüzdeki 10 senede 6 7 şampiyonluk hiç zor değil

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İs o noktaya kalirsa Cok zayiat veririz :biggrinking:

Bende kaldiramam bende isterim genel anestezi :bandit:
asıl sorun şu olur uyanınca şampiyon olamazsak toplu intiharlar gelir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ciddi söylüyorum ben o maçı izleyemem.

Bi kayık kiralayıp denize mi açılsam napsam diye düşündüm az önce. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Sıkıntı yapmayın. Şampiyon olacğaız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

tff ye ve hakemlere şu videoyu izletseler.. biraz utanırlar belki.. Şu cocuk BJK maç kazandığında , şampiyon olduğunda mutlu oluyor... siz bu kardeşimizin hakkını çalıyorsunuz...

Çevrimdışı murat baltacı

Bu günden sonra kaleci adayım kayserinin yeni aldığı Ali ahamada. kayseri düşecek muhtemelen yedek kaleci olarak mutlaka almalıyız 24 yaşında çok yetenekli bi kaleci fener maçında takımda ayakta kaldı etkili pozisyonlar çıkardı.

Bunların dışında kalecilik özellikleri tatmin edici refleksleri iyi çizgi kalecisi değil kendine güveniyo yan toplara çıkıyo ya alıyo ya yumrukluyo baskı altında soğuk kanlı eliylede ayağıylada çok iyi oyun kuruyo uzun zaman sonra izlediğim iyi kalecilerden kayseri gibi bitik bi takımda bile acayip güven veriyo büyük ve hedefi olan bi takımda muslera katkısı verecek bi potansiyeli var. Bir maçla oyuncu beğenilmez ama bu kaleci beğenilir.

Takip edilmesi ve gündemde tutulmasını isterim yedek kaleci olarak alalım inanıyorum kendini gösterir sambade ve Şenol hocanın elinde on yıl kaleci sıkıntısı çektirmez bize.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 22:11:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu günden sonra kaleci adayım kayserinin yeni aldığı Ali ahamada. kayseri düşecek muhtemelen yedek kaleci olarak mutlaka almalıyız 24 yaşında çok yetenekli bi kaleci fener maçında takımda ayakta kaldı etkili pozisyonlar çıkardı.

Bunların dışında kalecilik özellikleri tatmin edici refleksleri iyi çizgi kalecisi değil kendine güveniyo yan toplara çıkıyo ya alıyo ya yumrukluyo baskı altında soğuk kanlı eliylede ayağıylada çok iyi oyun kuruyo uzun zaman sonra izlediğim iyi kalecilerden kayseri gibi bitik bi takımda bile acayip güven veriyo büyük ve hedefi olan bi takımda muslera katkısı verecek bi potansiyeli var. Bir maçla oyuncu beğenilmez ama bu kaleci beğenilir.

Takip edilmesi ve gündemde tutulmasını isterim yedek kaleci olarak alalım inanıyorum kendini gösterir sambade ve Şenol hocanın elinde on yıl kaleci sıkıntısı çektirmez bize.

Sakince kalecinin istatistiklerine bak sonra tekrar buraya dön :D

Maç başı en az 2 yiyen bir kaleci bu tek maçlık değerlendirme tek maçlık Murat Şahin bile neler yaptı zamanında :D

Ancak 24 yaşında olmasıan rağmen Boyko'dan fazla maça çıkmış durumda Lig 1'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

Yazdiginiza gore iyi futbolculardir alinsin ben sadece bazi ligin kasar futbolcularina sans verilmesi taraftariyim. Yatip para kazanan futbolculardan Gina geldi. Pektemek deli para aliyor, veren de hatali tabii ama rotasyon oyuncusu eksigimiz var.

Pektemek ve ismaile takintiliyim, gordukce ayar oluyorum. Ali eren'e bile sempatiyle bakmisimdir aslinda.
Bencede yerliye hiç gerek yok bi melo örneği gördük adam ligi bilmez hakemleri bilmez sert futboluyla kısa sürede işi çözdü çirkefliğe vurdu işi melonun verdiği katkıyı hiçbir yerli kaşar oyuncu veremedi gs ye dediğiniz gibi ligimizde böyle bi oyuncu olsa direk gs alırdı zaten. İki tane sağlam yabancı alacaksın hem tempoyu ayarlıycak hem karakter koyacak sahaya.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 22:42:05 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadronda 2 yabanci kaleci bulunduramiyorsun 1 i Turk olmak zorunda :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

FB maçlarındaki kırmızı kartlar irdelenmeli diye bir açıklama yayınlanmalı.. iş işten geçmeden

Çevrimdışı murat baltacı

Sakince kalecinin istatistiklerine bak sonra tekrar buraya dön :D

Maç başı en az 2 yiyen bir kaleci bu tek maçlık değerlendirme tek maçlık Murat Şahin bile neler yaptı zamanında :D

Ancak 24 yaşında olmasıan rağmen Boyko'dan fazla maça çıkmış durumda Lig 1'de.
Valla bugünkü performansı beni etkiledi siyahi olmasa muslera sanacaktım kayseride sarı formayla çıkmış zaten :) maç başına gol yeme birazda takımla alakalı muslera bile ne hale düştü gs de ki isim olarak o kadarda kötü defans oyuncuları yok gs nin. kadroda iki yabancı kaleci olmuyomuş ben bu kale olayına çok takıntılıyım şöyle beş on sene rahat ettirecek bi kaleci alınsın istiyodum ne vardı bi adler bi sirugu getirebilseydik devre arası şimdi sezon sonu şampiyon bile olsak bizi tatmin etmeyen iki as kalecimiz olacak takımda.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Fenerin böyle hakemlere her maçı kazanması futbolcuların şampiyonluğa olan inancını somuruyor... Futbolcularımız biz ne yaparsak yapalım feneri şampiyon yapacaklar diye düşünmeye başlarlar yakında. Zaten amaç bu.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimiçi Umutcan Kaya

defansı filan bırakında sağ ve sol beke ilerki sene kimi alabiliriz şl kalitesinde
Sadece Beşiktaş