Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297653 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 12:00:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

mitcell weiserr. onu almamız çok zor. birincisi bayern munich havuzunda. herkes lahm'ın veliahtı derken nedense değerlendirmedi guardiola. guardiola'nın antrenörlüğünü ve sistemini çok beğenirim ama oyuncu gözü pek yok. bu yıl hertha'da yardırıyor. özellikle çok hücumcu ve bizim tek pas oyunumuza uygun bir tarzı var. bizim açımızdan iki handikapı var;

1) almanya şartlarında bile çok sık sakatlanıyor. neredeyse 5-6 maçta bir mutlaka 1-2 maç kaçırıyor. türkiye saha grünümlü tarlarında ve doktorlarında bu sayı artabilir.
2) potansiyelli adam ama daha olmadı. patlamaya ihtiyacı var, türkiye'de bizim beklediğimiz doğrudan katkıyı veremeyebilir. ayrıca kendini gelitirmek isteyeceği için türkiye tercihi olmayacaktır. haa 24-25 yaşına kadar sınıf atlayamazsa mutlaka alınmalı. yalnız şimdi almak istiyorsa

a) elimizi cebimize kalın sokmamız lazım
b)beck gibi olmuş adam değil. fikren uyum sağlayamaz ise patlayabilir.

@tangaz

fevkaladenin fevkinde aydınlatıcı oldu teşekkür ederim. @panic13
peki sol bekde A,B,C klas  seçeneklerden Plattenhard önerin sanki B klas gibi duruyordu. benzer bir formülasyonla önereceğin B klas yeni sağ bekimiz kim olabilir sence? (ben Beck'i C kategorisine koyarak bu soruyu soruyorum)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 12:08:17
  • Beşiktaş / Bodrum
pekii seninki mi yoksa bu çocuk mu  :D @Çağrı?

Benimki daha dengeli ben İspanyol'u seçerim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sağ bek olarak mayke mi wan der wiel mi  :D

Çevrimdışı tangaz

Benimki daha dengeli ben İspanyol'u seçerim :D

ispanyol sol bekti o süper ötesi zaten ben maykeyi kastetmiştim sağ bek çocukla (wiesser) mukayese et demiştim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 12:28:54
  • Beşiktaş / Bodrum
ispanyol sol bekti o süper ötesi zaten ben maykeyi kastetmiştim sağ bek çocukla (wiesser) mukayese et demiştim :D

Mayke'ye karşı duygusal bağım var ama seçecek olsam Wiesser'i seçerim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bence Bülent Yıldırım basmufettisini seç ;)

Çevrimdışı RQ7_351903

Bu çocuk bize cuk oturur gibi, ama bonservisi'de bayağı pahalıdır bunun, 21 yaşında daha.

Birşey soracağım abi, sence yeni bir kaleci alma durumu varmı Boyko için çin lafları dolaşıyor  :ssss:

Aslında bende Boyko'dn pek umutlu değilim, dengesiz bir kaleci görüntüsü veriyor.

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 12:39:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu çocuk bize cuk oturur gibi, ama bonservisi'de bayağı pahalıdır bunun, 21 yaşında daha.

Birşey soracağım abi, sence yeni bir kaleci alma durumu varmı Boyko için çin lafları dolaşıyor  :ssss:

Aslında bende Boyko'dn pek umutlu değilim, dengesiz bir kaleci görüntüsü veriyor.

Dün ben de yazdım ama tamamen temenni :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 12:39:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

peki sol bekde A,B,C klas  seçeneklerden Plattenhard önerin sanki B klas gibi duruyordu. benzer bir formülasyonla önereceğin B klas yeni sağ bekimiz kim olabilir sence? (ben Beck'i C kategorisine koyarak bu soruyu soruyorum)

a klas bakmıyorum açıkçası, genellikle b klas radarımda bizim kesemize ve potansiyelimize uyduğu için. en son mainz 05'ten daniel brosinski'yi beğendim. asıl mevkisi orta sahaymış daha önce ama şu an bize gayet yeterli. Hem Türkiye şartları için yeterli hem de ŞL için işimizi görür. bütün bunların dışında, Kevin Grobkreuts bize cuk otururdu. o derece.  @tangaz

Çevrimdışı bjkferhat

Olaylardan yararlanıp baş eyyamcıyı atamışlar.Ülkede her şey boktan anasını satayım

Çevrimdışı panic13

Çökecek :D

haa, onu takip etmedim, doğrudur :) zaten öyle potansiyelli adam TR'ye şimdi gelmez. Daha Serdar Taşçı ile Ömer Toprak'ı getiremedik.

Çevrimdışı mylife1903

Tangaz ayni ihsan kalkavan gibi konusmus,

Sol bek kesin lazim, Stoper lazim, orta sahaya lazim bir yahut iki ve forvete yatirim oyuncusu.
ismail, veli, pektemek yolcu.
satilan olursa yerine oyuncu lazim.

Sampiyonlar liginden beklentim avrupa ligine gidebilmek ilk sene. gruptan cikmamiz mucize olur. 4. torbadan almanya sampiyonunu ceken takimiz yahu. Bize grup bile soyle gelir Bayern barcelona Porto Besiktas gibi. Garibim Lucescunun madencileri 4-5 sene boyle kura cekmisti.

Çevrimdışı tangaz

a klas bakmıyorum açıkçası, genellikle b klas radarımda bizim kesemize ve potansiyelimize uyduğu için. en son mainz 05'ten daniel brosinski'yi beğendim. asıl mevkisi orta sahaymış daha önce ama şu an bize gayet yeterli. Hem Türkiye şartları için yeterli hem de ŞL için işimizi görür. bütün bunların dışında, Kevin Grobkreuts bize cuk otururdu. o derece.  @tangaz

sene başında aslında Beck ve Q17 yerine, Kevin ve Podolski seçimleri yapsaydık şu an daha farklı seviyede olabilirdik.

Çevrimdışı panic13

sene başında aslında Beck ve Q17 yerine, Kevin ve Podolski seçimleri yapsaydık şu an daha farklı seviyede olabilirdik.

tahmin ediyorum ki grobkreutz GS'nin ismine ve geçmişine aldandı. Menajeri onu yanlış bilgilendirmiş belli ki. Poldi'nin TR'ye gelmesini beklemiyordum ama bize gelse dediğin gibi efsane olurdu. Çok net söylüyorum, 5 maç kala şampiyonluğu ilan ederdik. Muhtemelen menajerleri bizim kulağımıza fısıldamıştır. Bizimkiler de "zaten Töre var, Q17 alıyoruz, Poldi lüks olur" diye düşünmüş olabilir.

Çevrimdışı tangaz

tahmin ediyorum ki grobkreutz GS'nin ismine ve geçmişine aldandı. Menajeri onu yanlış bilgilendirmiş belli ki. Poldi'nin TR'ye gelmesini beklemiyordum ama bize gelse dediğin gibi efsane olurdu. Çok net söylüyorum, 5 maç kala şampiyonluğu ilan ederdik. Muhtemelen menajerleri bizim kulağımıza fısıldamıştır. Bizimkiler de "zaten Töre var, Q17 alıyoruz, Poldi lüks olur" diye düşünmüş olabilir.

gs poldi filörtü 3 senedir sürüyordu zaten belli bir transfer altyapısı vardı. ama sağda töre solda poldi ortalarında gomez eminim şuan 65golü geçmiştik totalde. kevin desen ritmini bulduğunda öküz tempo yapan bir adam artı takımın eksiği olan sertlik de katabilecek bir karakter aslında ve kişiliğini görünce yurtdışında oynayabileceği nadir takımlardan biri Beşiktaş (kadro yapımız itibari ile).

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beck ne kadar eleştirilirse eleştirsin kötü bir oyuncu değil özellikle savunma konusunda muazzama yakın top oynuyor

Çevrimdışı tangaz

beck ne kadar eleştirilirse eleştirsin kötü bir oyuncu değil özellikle savunma konusunda muazzama yakın top oynuyor

ilk 40 metrede Beck için yanıtım evet ama sonrasında bildiğin şaşkın ördek yavrusu  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:04:43
  • Beşiktaş / Bodrum
24 maç 54 gol oldu kaldı 10 maç.

80 yapar mıyız?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

80 yapar mıyız?

Zor bence 73-74 gibi olur

Çevrimdışı tangaz

80 yapar mıyız?

muhtemelen evet. 75+ olacağı kesin de, üzeri ne olur göreceğiz. aslında şuan 90 yapar mıyız die sorman işten bile değildi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:11:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Zor bence 73-74 gibi olur

muhtemelen evet. 75+ olacağı kesin de, üzeri ne olur göreceğiz. aslında şuan 90 yapar mıyız die sorman işten bile değildi...

1-0'lık maçlar da olacaktır 3-0 4-0 da bence de ortalama 2 - 2.5 arasında kalır kalan haftalarda.

74-80 arasında bir yerde kalacak gibi duruyor.

Son 10 sezon sırasıyla; 55-53-63-50-53-47-60-58-43(YUH TİGANA!)-52

Şenol Güneş farkı.
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 14:15:20 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli