Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297413 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Joseph

Oğuzhan'ın yerine Tolgay'ın dışındaki hiç bir oyuncuyu kabul etmiyorum. Tolgay'ın artık 11'de oynayıp tempo kazanması lazım ve Trabzon maçı bunun için büyük bir fırsat.

Çevrimdışı ozan062

Iste oynamasin demek istiyorum mehmet ali. Hatta sahaya 10 kisi cikalim ismailsiz.

aaa aaa olmazki biz onunla 5yıllık anlaşma yapıcazz  yakışmadı hocam...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 18:26:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şu Olcay nereye gitti anlamak çok güç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzon, Antalya, Kasımpaşa'yı yen, Fener'i 7 hafta kala 1 maç eksiğiyle 7 puanlık farkın altına Osmanlı maçı öncesi sok, fişi çek.
:ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 18:32:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Varya iki haftadir dusunuyorum yazssam mi yazmasam mi, diye

Gelecek sezon soyle ligin kasarlarindan 2 tane adam lazim bize. Ligi bilen, hani deplasmana gidince nerede ne yenilir bilen, stadlari gorevlileri taniyan 8-10 takim gezmis lig futbolcusu istiyorum.

Gecen hurriyet'i gordum aklima geldi. Simdi bu hurriyet bizim takimda olsa son15-20 dakika Alsan oyuna butun maclari 2-0 sa 2-0 1-0sa 1-0 bitiririz. Sertligini yapar, tekmesini atar gerekirse. Mesela fb macinda soksaydik hurriyeti, topla karisik macin sonlarina dogru canerin hesabini kapatirdi.
Ayman vardi, bizim ziyanin has adami.
AMA en sevdiklerimden biri umit kazmaz di. Iki ayagi duzgun, fizikli, hirsli, futbolu bilen lig futbolcusu.

Vallahi su mustafa pektemek yerine genc takimdan biri gelsin beklesin mario ile cenkin arkasinda orta sahaya kasar topcu ariyorum. Murat ceylan var mesela uyar.
Az paraya kariyer sonunda buyuk takim formasi giysin. Besiktaslisini bulacaksin ayrica.

Simdi bizde necip var, diyeceksiniz ama necip sert oyuncu degil, faullu oynayan oyuncu.

Simdilerde kimler vardir acaba. Mesela lig icin tecrubeli golcu de alinabilir. Bekler adam, hir gur cikarmaz. Buyuk takimda oynadiginin farkindaligini gosterir.

Eskiler hatirlar erdogan vardi kel erdogan. Tam anlatmaya Calistigim futbolcu tipi, kaleciyi tanir, rakip oyuncuyu tanir. 150-200 Mac oynamistir ligde vs.

Sene basinda mustafa pektemek yerine gekas koyulsaydi gibi

Anlatamadim herhalde AMA bulunsun burada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 18:48:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Varya iki haftadir dusunuyorum yazssam mi yazmasam mi, diye

Gelecek sezon soyle ligin kasarlarindan 2 tane adam lazim bize. Ligi bilen, hani deplasmana gidince nerede ne yenilir bilen, stadlari gorevlileri taniyan 8-10 takim gezmis lig futbolcusu istiyorum.

Gecen hurriyet'i gordum aklima geldi. Simdi bu hurriyet bizim takimda olsa son15-20 dakika Alsan oyuna butun maclari 2-0 sa 2-0 1-0sa 1-0 bitiririz. Sertligini yapar, tekmesini atar gerekirse. Mesela fb macinda soksaydik hurriyeti, topla karisik macin sonlarina dogru canerin hesabini kapatirdi.
Ayman vardi, bizim ziyanin has adami.
AMA en sevdiklerimden biri umit kazmaz di. Iki ayagi duzgun, fizikli, hirsli, futbolu bilen lig futbolcusu.

Vallahi su mustafa pektemek yerine genc takimdan biri gelsin beklesin mario ile cenkin arkasinda orta sahaya kasar topcu ariyorum. Murat ceylan var mesela uyar.
Az paraya kariyer sonunda buyuk takim formasi giysin. Besiktaslisini bulacaksin ayrica.

Simdi bizde necip var, diyeceksiniz ama necip sert oyuncu degil, faullu oynayan oyuncu.

Simdilerde kimler vardir acaba. Mesela lig icin tecrubeli golcu de alinabilir. Bekler adam, hir gur cikarmaz. Buyuk takimda oynadiginin farkindaligini gosterir.

Eskiler hatirlar erdogan vardi kel erdogan. Tam anlatmaya Calistigim futbolcu tipi, kaleciyi tanir, rakip oyuncuyu tanir. 150-200 Mac oynamistir ligde vs.

Sene basinda mustafa pektemek yerine gekas koyulsaydi gibi

Anlatamadim herhalde AMA bulunsun burada.

Bunun bir üstünü düşünüyorum ben de. Lige adapte olan oyuncu ile değil gerçekten winner 2 yabancı oyuncu ile.

Burada yapılanın en iyisini yaparak değil, iyiden iyiye ekol oluşturarak olmalı.

Örnek olarak Miguel Veloso ve Dede takviyesi. İkisi de uzun yıllar kaptanlık yapan çok üst düzey oyuncular tempoyu ayarlayabilecek yapıya sahipler. Sosa ve Atiba'ya ek olarak bu oyuncular ile orta hat çok daha farklı hale gelecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 18:59:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir Töre parasına adlı çalışmam.

Boyko Adler'e karışılık takas.

Denisov ve Veloso sadece imza parası.

Cherychev kiralık.

Dede ve Mayke yaklaşık 10-12 milyon euro.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Cherychev kiralık.

Tekrar kaleci almazlar be abi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cherychev kiralık.

Kalede ospina olaydı iyidi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bunun bir üstünü düşünüyorum ben de. Lige adapte olan oyuncu ile değil gerçekten winner 2 yabancı oyuncu ile.

Burada yapılanın en iyisini yaparak değil, iyiden iyiye ekol oluşturarak olmalı.

Örnek olarak Miguel Veloso ve Dede takviyesi. İkisi de uzun yıllar kaptanlık yapan çok üst düzey oyuncular tempoyu ayarlayabilecek yapıya sahipler. Sosa ve Atiba'ya ek olarak bu oyuncular ile orta hat çok daha farklı hale gelecektir.

Yazdiginiza gore iyi futbolculardir alinsin ben sadece bazi ligin kasar futbolcularina sans verilmesi taraftariyim. Yatip para kazanan futbolculardan Gina geldi. Pektemek deli para aliyor, veren de hatali tabii ama rotasyon oyuncusu eksigimiz var.

Pektemek ve ismaile takintiliyim, gordukce ayar oluyorum. Ali eren'e bile sempatiyle bakmisimdir aslinda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 19:02:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Tekrar kaleci almazlar be abi.

Elimizdeki elimizde patladaman, hazır piyasası da varken bence takasta verdik verdik, yoksa Tolga 2 sene daha kalede bunu görmeleri gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 19:07:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazdiginiza gore iyi futbolculardir alinsin ben sadece bazi ligin kasar futbolcularina sans verilmesi taraftariyim. Yatip para kazanan futbolculardan Gina geldi. Pektemek deli para aliyor, veren de hatali tabii ama rotasyon oyuncusu eksigimiz var.

Pektemek ve ismaile takintiliyim, gordukce ayar oluyorum. Ali eren'e bile sempatiyle bakmisimdir aslinda.

Ona katılıyorum kesinlikle. 3. forvet için 2 opsiyon var. Ya dediğiniz gibi tecrübeli ''kaşar'' forvet ya da ciddi anlamda potansiyelli genç yatırım yapılacak bir forvet. Cenk kaşarlaşmaya başladı bence 5. yılı o yüzden oyumu gençten yana kullanırdım.

Ali Eren ve Rahim'den onların halefi olarak Toraman'dan nefret ettiğim yıllar..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı, denisov demişsin hücum anlamında iyi oyuncu da savunma kısmında nasıl? dün @mylife1903 hariç kimse ismail için olumsuz konuşmuyordu ama bildiğin rezildi ismail böyle oynayacaksa ben şahsen yedek dahi güvenmiyorum ona. yediğimiz golde amatör ligden sol beklerin yapmayacağı hatayı yaptı havadan 40 metreden top geliyor onu bile karşılayamıyor savunma anlamında ligin kesinlikle en kötü beklerinden biri.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ogün

Adler'i çok istemistim. Keske bu dedigin olsa.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 19:17:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı, denisov demişsin hücum anlamında iyi oyuncu da savunma kısmında nasıl? dün @mylife1903 hariç kimse ismail için olumsuz konuşmuyordu ama bildiğin rezildi ismail böyle oynayacaksa ben şahsen yedek dahi güvenmiyorum ona. yediğimiz golde amatör ligden sol beklerin yapmayacağı hatayı yaptı havadan 40 metreden top geliyor onu bile karşılayamıyor savunma anlamında ligin kesinlikle en kötü beklerinden biri.

Yedek olarak mutlaka olmalı yine de İsmail çünkü yerli rotasyonu daralacak biraz seneye Serdar, Pektemek ve Veli ayrılırsa.

Ama gerçekten çok kötüydü. Denisov vasat üstü bek, enerjik ama bedava olduğu için tercihen daha çok :Dd

Koyabileceksek 6-7 milyon euro çok iyi oyuncular var tabi ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail olmaz inş. seneye sözleşme uzatılmaz

Çevrimdışı tangaz

Yedek olarak mutlaka olmalı yine de İsmail çünkü yerli rotasyonu daralacak biraz seneye Serdar, Pektemek ve Veli ayrılırsa.

Ama gerçekten çok kötüydü. Denisov vasat üstü bek, enerjik ama bedava olduğu için tercihen daha çok :Dd

Koyabileceksek 6-7 milyon euro çok iyi oyuncular var tabi ki.

vasat üstü demek iyi demek ki zaten  :D
vasat=ortalama demek sonuçta
bana denison savunma kısmında ismailden iyi olmakla birlikte soru işareti gibi geliyor
yerli rotasyonu olacaksa ismail olmasın gene başkası olsun ismail olmasın ismaili istemiyorum ismail kaka  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 19:26:27
  • Beşiktaş / Bodrum
vasat üstü demek iyi demek ki zaten  :D
vasat=ortalama demek sonuçta
bana denison savunma kısmında ismailden iyi olmakla birlikte soru işareti gibi geliyor
yerli rotasyonu olacaksa ismail olmasın gene başkası olsun ismail olmasın ismaili istemiyorum ismail kaka  :D

Benim gözümde vasat 3 iyi 4 vasat üstü 3.5 :D Bakınız Rhodolfo  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

dün gerçekten BJK kariyerindeki en kötü ismaillerden biri sahadaydı rezil ötesiydi. adamın kademesine bir ara Beck, İsmail olmasına rağmen koştu geldi taca yolladı topu öyle sıkıntıydı. arkadaşlarınıda zora soktu marcelo isonun kademeye giricem die alanını kaybetti sürekli

Çevrimdışı tangaz

ilave olrak ozzy'nin sakatlığı canımı sıktı kasık sakatlıkları iki nedenle olur birincisi güçsüzlük iyi antrenman yapmamak iyi bakmamak. ikinci neden ise düzensiz ve fazla cinsel ilişki. nereden baksan profesyonellik dışı bir durum  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Ah @Çağrı ah iyi niyetlisin her zaman ama üzgünüm kaleci alınmayacak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdemm

İsmail oyunun başlarında bir pozisyonda faul yapıldı diye yan hakeme itirazda bulunuyordu sosa geldi ismail i ciddi şekilde uyardı.. Sarı görmesi halinde tosic stoper oynayacağı için sol bek olmadan trabzon maçına çıkacaktık. Bu sarılar konsantrasyon ve performansı bazı oyuncularda etkiliyor sanki. Beck te etkilemiyor galiba mesela.. Bir an önce uygun maçlar öncesi şu sarılar temizlenmeli artık.

Querasma, gomez, beck, ismail, olcay dı galiba en son.. Alexis dün yine gördü onun kaç oldu acaba?

dün gerçekten BJK kariyerindeki en kötü ismaillerden biri sahadaydı rezil ötesiydi. adamın kademesine bir ara Beck, İsmail olmasına rağmen koştu geldi taca yolladı topu öyle sıkıntıydı. arkadaşlarınıda zora soktu marcelo isonun kademeye giricem die alanını kaybetti sürekli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kalede ospina olaydı iyidi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin Ospinayı bugün köçek ettiler M.Ali :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Senin Ospinayı bugün köçek ettiler M.Ali :D
adam 90'a astı valla daha çok gol yer inş. gözden düşer ucuza kapatırız