Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300849 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlık geçiren Oğuzhan Özyakup'un çekilen MR'ı sonucunda sol kasık Adduktor Brevis kasında Tip3A ( grade-1) yırtık tespit edildi."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

ozi ts maçında yok antalya maçında şüpheli diyorlar  necip stoper olduğuna göre tolgay %99 sahada olur

Tolgay en azından 60 dakikayı kaldırabilecek durumdadır umarım..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Ozinin sakatlık ciddimi çağrı?

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlık geçiren Oğuzhan Özyakup'un çekilen MR'ı sonucunda sol kasık Adduktor Brevis kasında Tip3A ( grade-1) yırtık tespit edildi."
bilen biri açıklasa iyi olur kaç günde iyileşir acaba

Çevrimdışı Kemal

Sürekli neden bizimkilerde yırtık ödem kopma oluşuyor ? Bu normal mi ? Elalem 3 kulvarda maç yapıyor yine bir şey olmuyor

Çevrimdışı RevivaL

Tolgay 11'e dönüyor sanırım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay en azından 60 dakikayı kaldırabilecek durumdadır umarım..
tolgay yavaş yavaş form tutmaya başladı tam hazır olmasa da başka ihtimal kalmıyor mecbur gibiyiz tolgaya ya bir ihtimal kanatlar q17,kerim olur olcay orta göbekte oynar

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan bir hafta yok , Antalya maçına şüpheli diyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Ya Tolgay oynar ya da Atiba-Sosa önlerinde Olcay-Kerim-Quaresma-Gomez ile çıkarız.

İkinci söylediğimin olma ihtimali de Kerim'in Rize maçındaki iyi oyunundan dolayı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya Tolgay oynar ya da Atiba-Sosa önlerinde Olcay-Kerim-Quaresma-Gomez ile çıkarız.

İkinci söylediğimin olma ihtimali de Kerim'in Rize maçındaki iyi oyunundan dolayı.
tolgay oynasa daha iyi olur bence ama şenol hoca oynatmayacaktır

Çevrimdışı 38life

Trabzon ve Antalya maçlarında oynamaz milli aradan sonra sapasağlam döner.

Veli kafiledeyse bu maç çok işimize yarayabilir. Gerçi kafilede olmasa bile çağırırlar İstanbul'dan :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı RQ7_351903

Tolga-Beck-Necip-Tosic-İsmail-Atiba-Tolgay-Quaresma-Sosa-Olcay-Gomez ile çıkar hoca, yanlız Tolgay tam hazır değilse Necip öne Beck stopere Serdar sağ'a olma ihtimalide var bence.

Serdar'da Ön libero oynayabiliyor hatta bence orada daha iyi oynar ayağı temiz.

Veli'de var ben pek sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

tolgay oynasa daha iyi olur bence ama şenol hoca oynatmayacaktır
Dün Tolgay oynar demiştim ama biraz düşününce Sosa'yı arkaya alıp Kerim'i forvet arkası gibi oynatma ihtimali de var diyorum artık.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Veli 11de oynayacak kadar formda olsa dün 18de olurdu

Çevrimdışı Tolga

Kalan haftalarda Veli'den birşey beklemeyin hatta çoğu maçta kadroya bile alınmayacağını düşünüyorum.

Gelecek sezon kadroda olmayabilir.

Çevrimdışı ozan062

Tolgay 11'e dönüyor sanırım

bekletinileriniz yüksek tolgaydan fakat bana sorarsanız bu sene ondan birsey olmaz

yani maçlar almasını falan beklemeyelim bence birkaç hafta 11 bile çıkamaz daha 3 maçta toplasak 60 dakka oynamıs yahu dusunun:))  toplasak 90 dakika yani bir tam maç  bile etmiyor

fazla hayalcilik gibi bişi oluyor aman deyim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bekletinileriniz yüksek tolgaydan fakat bana sorarsanız bu sene ondan birsey olmaz

yani maçlar almasını falan beklemeyelim bence birkaç hafta 11 bile çıkamaz daha 3 maçta toplasak 60 dakka oynamıs yahu dusunun:))  toplasak 90 dakika yani bir tam maç  bile etmiyor

Sakatlandığından beri Tolgay son 5-6 maça hazır hale gelsin benim için yeterli diyorum. Az az süre alarak yavaş yavaş hazır hale gelecektir zaten.

Bu maçta seçenekler sınırlı olduğu için Tolgay'ın ilk 11 de oynama ihtimali var. Tabi yine son kararı Şenol Hoca verecek.

Kalan haftalarda Veli'den birşey beklemeyin hatta çoğu maçta kadroya bile alınmayacağını düşünüyorum.

Hem kadro kalitesini arttırmak içinde Veli ile yolları ayırmalıyız.

Ayrıca yaşadığı sakatlıktan sonra kendini toplayamadı..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olmayabilir değil olmaz bence kalırsa çok şaşırırım  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi maçlar kopmadığı için süre alamamıştı tolgay 29.haftadan itibaren %90 hazır olur bence

Çevrimdışı Tolga

Hem kadro kalitesini arttırmak içinde Veli ile yolları ayırmalıyız.

Ayrıca yaşadığı sakatlıktan sonra kendini toplayamadı..

olmayabilir değil olmaz bence kalırsa çok şaşırırım  :)

Yazın orta sahaya bir transfer yapılacaktır. Bu durumda biri ile yollar ayrılır.

Bu kişinin de Veli olma ihtimali yüksek. Neyse şu sezonu bir şampiyon bitirelim de ötesini konuşuruz bol bol :D
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 15:14:35 Tolga ]

Çevrimdışı ozan062

Sakatlandığından beri Tolgay son 5-6 maça hazır hale gelsin benim için yeterli diyorum. Az az süre alarak yavaş yavaş hazır hale gelecektir zaten.

Bu maçta seçenekler sınırlı olduğu için Tolgay'ın ilk 11 de oynama ihtimali var. Tabi yine son kararı Şenol Hoca verecek.

zaten suan mecburen oynucak gibi gorunuyor ama yani demek iştediğim kötü oynayaacktır ,, mac içinde cok dalgalı olacak vs vs asmayalım kısacası mac sonunda onu:D

ki bunu ben cok nadir söylerim

abi maçlar kopmadığı için süre alamamıştı tolgay 29.haftadan itibaren %90 hazır olur bence

muhtemelen fakat nekadar hazır olur yani bizim kriterlerimizi sahada gosterebilirmi

çnk bu adam sıfır sayıylada 0 kamp geçirdi bence cok zor ,, iyi oyuncu bircokkez toparlar ama düşük kalibre maclarda sırıtmaz zaten aklıyla halleder ama fizik mücadele gerektircek maclarda sıkıntı olusturur bence
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı b.damatoglu

Oğuzhanın sakatlığı vakitli sakatlık oldu. Sezon başından bu yana aksamadan takımı taşıması bizim için şanslı bir durumdu zaten.

Trabzon-Antalya maçları kokay maçlar. Tolgay da döndü.

Milli takım arasından sonra Oğuzhan sağlam döner

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."