Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306551 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 02:05:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ba ya gömmeye gerek yok adam elinden geleni yaptı.
Loser olan Ba değil Bilicti.
Derbi fakiri olan derbilerde korkak oynatan da oydu.Adam ne yapsın?

Ba son yıllarda bu formayı giymiş en iyi oyunculardan biridir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kuntz

Ba yıllarca golcü sıkıntısı çektiğimiz dönem sonrasında takıma geldi ve tabiri caizse ilaç gibi geldi hepimize. Gomez'e göre daha kırılgan bir golcü olsa da görevini layıkıyla yerine getirdi. Gomez ise bir başka seviye. Ba ayrıldığında hepimizde acabalar vardı. Gomez'in gelmesi onu çabuk unutturdu. Bu durum Ba'nın değerini ve bize katkılarını göz ardı etmeye sebep olmamalı. Fakat şu gerçeği de atlamamak gerek ki, bugüne kadar Beşiktaş'a gelen en üst seviye golcü bana göre Gomez'dir. Ferdi'yi saymıyorum çünkü o asıl patlamasını bizden ayrıldıktan sonra yaptı. Tabi yeri ayrıdır hepimizde :)

Çevrimdışı mylife1903

stadin acilmasiyla birlikte Vodafone transfer icin biraz yardimci olamaz mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

olur neden olmasın :)

Çevrimdışı tangaz

aslında böyle bir jest yapmalarını bende bekliyor ve istiyorum. inanılmaz yakışacaktır bu davranış. ayrıca eminim Beşiktaşlı hemen herkes vodafone hattı alma konusunda ciddi bir artış gösterecektir. vin vin durumu olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

aslında böyle bir jest yapmalarını bende bekliyor ve istiyorum. inanılmaz yakışacaktır bu davranış. ayrıca eminim Beşiktaşlı hemen herkes vodafone hattı alma konusunda ciddi bir artış gösterecektir. vin vin durumu olacaktır...

Bu tip bir şey olası ama zor. Tahmin ediyorum ki bu tip doğrudan bir destek için sadece Vodofone Türkiye'nin değil, Grup CEO'sunun onayı gerekecektir. Sponsorluk yine bir nebze ama bu duğrudan nakit desteği demek. Diğer taraftarlarda kızgınlık yaratabilir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Demba Ba'ya da derbiler yüzünden kızdık, sitem ettik ama o kadar da gömmek doğru değil.

cok dogru mesela egerki bu seneyi kupasız bitirirsek

sonuc sunu yazar ikiside bize sıfır kupa kazandırdı.. yani aslında hiçbir işe yaramadılar

onun için demba yı gömmemekte fayda var dediğin gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Bu tip bir şey olası ama zor. Tahmin ediyorum ki bu tip doğrudan bir destek için sadece Vodofone Türkiye'nin değil, Grup CEO'sunun onayı gerekecektir. Sponsorluk yine bir nebze ama bu duğrudan nakit desteği demek. Diğer taraftarlarda kızgınlık yaratabilir.

diğer taraftarlarda kızgınlığı falan kimse takmaz. hatırlasana yd zamanında Ülker gidip 5 milyon euro bonservisi basıp Delgado'yu alıp bize vermişti. kimse de kızmamıştı  :D  sonra mal ötesi YD gidip 7 milyona almıştı bonservisi ülkerden  :akuma: sırf bu bile YD.nin nasıl para akladığını falan gözler önüne seriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozan062

diğer taraftarlarda kızgınlığı falan kimse takmaz. hatırlasana yd zamanında Ülker gidip 5 milyon euro bonservisi basıp Delgado'yu alıp bize vermişti. kimse de kızmamıştı  :D  sonra mal ötesi YD gidip 7 milyona almıştı bonservisi ülkerden  :akuma: sırf bu bile YD.nin nasıl para akladığını falan gözler önüne seriyor.

tabata transferi aslında kendi işi için gaziantepten 8 verildiğide ortaya cıkmıstı

ama bu fenerdede ck oldu fahis fiyatları aslında kendi isleri icin verenler cok

Çevrimdışı tangaz

tabata transferi aslında kendi işi için gaziantepten 8 verildiğide ortaya cıkmıstı

ama bu fenerdede ck oldu fahis fiyatları aslında kendi isleri icin verenler cok

tabata işi bildiğin şirketleri arasında para transferi gibi oldu...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Podolski gidecek sanirim 2.5 m civarina oynar mi acaba hemen coksek

Tam bizim ihtiyacimiz olan profilde bir kanat daha dogrusu Olcayin yetenekli ve bitirici olan versiyonu diyelim :D
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 12:15:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RQ7_351903

Tam bizim ihtiyacimiz olan profilde bir kanat daha dogrusu Olcayin yetenekli ve bitirici olan versiyonu diyelim :D
Bize gelmesi imkansız oğlu imkansız, Galatasaray satsa bile bize satmaz, öyle bir ihtimal yok yani olsaydı golcü bir kaat olarak çok iyi olurdu.Gomez ile de iyi anlaşırlardı :)

Çevrimdışı tangaz

aynen öyle geçen sene cincon alırken keşke biz alsaydık demiştim üstelik bizim takımın hem kimyasına hemde Alman ve Almanya kökenli oyuncuların çokluğuna bakarsak süper olurdu. 15 golü kesindi bizde. düşünsenize 25 Gomez 15 Poldi, totalde 40 golü geçerdi bu ikili hatta 50yi zorlardı...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mandanda bir tık önde geliyor bana da.
ospina fersah fersah önde

Çevrimdışı aa1903

ospina fersah fersah önde

ospina'yı bizim taraftar kadar beğenen bir kesim daha yoktur. hatta eminim ospina bile kendisini o kadar beğenmiyordur. :D

ospina'yı bizim taraftar kadar beğenen bir kesim daha yoktur. hatta eminim ospina bile kendisini o kadar beğenmiyordur. :D
Bizim taraftar ABARTMAYI sever

Tıpkı 2 maçla Boyko yu Tolgadan daha kotu kaleci ilan ettikleri gibi :bandit:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 13:56:20 Yunus Emre Dökmeci ]

aynen öyle geçen sene cincon alırken keşke biz alsaydık demiştim üstelik bizim takımın hem kimyasına hemde Alman ve Almanya kökenli oyuncuların çokluğuna bakarsak süper olurdu. 15 golü kesindi bizde. düşünsenize 25 Gomez 15 Poldi, totalde 40 golü geçerdi bu ikili hatta 50yi zorlardı...
Kesinlikle oyle abi mesela bizim en buyuk sikintimiz Şutör oyuncumuz yok , Rakip Kapanip alan daraltinca sikinti yaşıyoruz , Poldi bizde olsa Sirf bu sekilde uzaktan sutlarla 5-6 maci çözerdi kafadan :tabe: :tabe:

Ama elinde Olcay olunca Çözemiyorsun tabi
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 13:57:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Hatta dahada ileri gidelim Kolombiyalilar bile bu kadar begenmiyordur :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

elimizdeki kaleciler iyi değil ospinada abartılııyor ama çok iyi kaleci harbiden fener alırsa kafayı yerim
Bizim taraftar ABARTMAYI sever

Tıpkı Boyko yu Tolgadan daha kotu kaleci ilan ettikleri gibi :bandit:
kötü mü bilmem ama iyi olmadığı aşikar

elimizdeki kaleciler iyi değil ospinada abartılııyor ama çok iyi kaleci harbiden fener alırsa kafayı yerim kötü mü bilmem ama iyi olmadığı aşikar

en azından yat toplarda daha iyi tolga :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en azından yat toplarda daha iyi tolga :D
aynen kafa güzel gibi yan toplara saldırıyor boyko ilginç

Çevrimdışı ozan062

asıl bombayı patlatıyorum

bu sene frank ribery 2 avrupa macında toplam 50 dakka süre almıs ligdede 5 mac,,

yani bu sene acık söyleyim sakatmıdır nedir ona dikkat etmeden soyluyorum bu adamı yada Robbeni sene sonu alabiliriz

keske para cok olsa ikisinide alalım 2 sene top kostursunlar sonra bıraksınlar futbolu:D

tamam biz atletik bir acık istiyoruz buda dogru ama yıldız için sey ediyorum gomez sene sonu bizde kalmaz zaten

bu sene frank ribery 2 avrupa macında toplam 50 dakka süre almıs ligdede 5 mac,,

yani bu sene acık söyleyim sakatmıdır nedir ona dikkat etmeden soyluyorum bu adamı yada Robbeni sene sonu alabiliriz

keske para cok olsa ikisinide alalım 2 sene top kostursunlar sonra bıraksınlar futbolu:D

tamam biz atletik bir acık istiyoruz buda dogru ama yıldız için sey ediyorum gomez sene sonu bizde kalmaz zaten

robben-ribery-gomez :D Bayern münih'i Beşiktaş'a taşıyalım :D  :evillol:

Hadi dinleyelim o zaman ribery'de kendi müzüğü ile gelicek :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gitmez abi neden gitsin şampiyonlar ligindeyiz yeni stat ve istanbul tatmin eder gomezi