Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

günün birinde o seviyeye gelir mi bilemem ama futbolcular genelde çalıştıkları hocadan etkilenirler. mesela aykut kocamanın brezilya milli takım eski hocası Perreira'dan etkilendiğini ben yaştaki herkes görebiliyor. bu bağlamda Üzülmez'in de Lucescu'dan etkilendiğini görebiliyorum...

+Rıza hocanın vizyonu bizim gelecekteki vizyonumuza yeterli gelmeyecektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı zekotha

Eğer sene sonu Sosa ya da Ozzie giderse ortasahada Stuttgart'taki Daniel Didavi çok iş yapar. Sözleşmesi de sene sonu bitiyor

Çevrimdışı Tolga

günün birinde o seviyeye gelir mi bilemem ama futbolcular genelde çalıştıkları hocadan etkilenirler. mesela aykut kocamanın brezilya milli takım eski hocası Perreira'dan etkilendiğini ben yaştaki herkes görebiliyor. bu bağlamda Üzülmez'in de Lucescu'dan etkilendiğini görebiliyorum...

+Rıza hocanın vizyonu bizim gelecekteki vizyonumuza yeterli gelmeyecektir.
İbrahim Üzülmez kesinlikle Lucescu'nun oyun anlayışını Gençlerbirliği'ne yansıtmaya çalışıyor.

Belli ki Lucescu'nun oyun anlayışını zamanında iyi gözlemlemiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 23:38:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ogün

Lazio kim de Dortmund'la yarışıyor allasen? :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu yaz Cristian Zapata imkansizmi?

Çevrimdışı Alper1903

Demba Ba'ya da derbiler yüzünden kızdık, sitem ettik ama o kadar da gömmek doğru değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 23:49:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Neden imkansız olsun da tercih etmiyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Devre arası da alabilirdik ama nedense düşünülmüyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Neden imkansız olsun da tercih etmiyorlar.
Sence uyarmi bizim takima?
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 23:52:26 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şampiyon olursak vodafone arena ile beraber son yıllardaki en spektaküler kadromuzu görürüz  kalede ospina ,2 tane yardıran tipte bek,2 tane taş gibi stoper :D

Çevrimdışı Alper1903

şampiyon olursak vodafone arena ile beraber son yıllardaki en spektaküler kadromuzu görürüz  kalede ospina ,2 tane yardıran tipte bek,2 tane taş gibi stoper :D

Kalede yine Tolga ihtimalini görmek bile varken hazır, fit bir Boyko'ya razıyım  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 23:58:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Sence uyarmi bizim takima?

Uyardı tabi. Ama artık uymaz Marcelo da aynı tip oyuncu. Birisi olsa yeterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Uyardı tabi. Ama artık uymaz Marcelo da aynı tip oyuncu. Birisi olsa yeterli.
rholdofo marcelo yetmez demi bize daha iyisi lazım rholdofo yerine ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalede yine Tolga ihtimalini görmek bile varken hazır, fit bir Boyko'ya razıyım  :D
ben sevmedim o kaleciyi ikisini de görmek istemiyorum ospina olmazsa mandanda da olur  :D

Çevrimdışı Kuntz

ben sevmedim o kaleciyi ikisini de görmek istemiyorum ospina olmazsa mandanda da olur  :D

Mandanda demişken bu akşam Marsilya maçını izledim adam yine muazzam kurtarışlar yaptı. Bu arada Boyko'yu erken gömmeyin ben gelmesini çok istiyordum.Talihsiz başladı ve daha alışma evresinde. Çok katkı verecek bize.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tadından yenmez, hemide free
  çine satalım boykoyu  :D
Mandanda demişken bu akşam Marsilya maçını izledim adam yine muazzam kurtarışlar yaptı. Bu arada Boyko'yu erken gömmeyin ben gelmesini çok istiyordum.Talihsiz başladı ve daha alışma evresinde. Çok katkı verecek bize.
abi bir ospina değil ama bayağı iyi kaleci mandanda :D boykodan umudum yok ama inş katkı verir

Çevrimdışı AigleBordeaux

çine satalım boykoyu  :D abi bir ospina değil ama bayağı iyi kaleci mandanda :D boykodan umudum yok ama inş katkı verir
Mandanda ve Ospina ayni seviyede bence.

Çevrimdışı solar

çine satalım boykoyu  :D

Çin'de yabancı kaleci yasağı var milli takıma kaleci yetişsin diye.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nagatomo-Veloso-Alisson-Agger paketi iyi gider yazin  :D

Çevrimdışı Alper1903

Tolga'yı itelesek bir yerlere, bu ikisinden biri gelse muazzam olur da yapmazlar herhalde  :D

Çevrimdışı Tolga

Tolga'yı itelesek bir yerlere, bu ikisinden biri gelse muazzam olur da yapmazlar herhalde  :D
Yedek kulübesinde yerli kaleci bulundurmak zorundasın o yüzden Boyko gitmeden yabancı bir kaleci transferi olmaz. :)