Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306397 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Koa_lAA

aynı mantıkla bizim bekler kötüyse onlarında forvet hattı kötü... forvet hattı iyi olsa onlar bize fark atacakmış demekkii..

ne fener ne biz dört dörtlük deiliz ama bizim artılarımız onlardan daha fazla...

bukadar kötü oynayan bir fener nasıl hala bukadar maç kazandı veya kazanabiliyor anlamış deilim... ah hakem ah diim ne diim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:super: :super: :super: kaynağın nere ?
Besiktas transfer dedikodulari

Bu syfa diyirsa dogrudur zaten bunu anlamak zor degilki Güncel passolig sayılarına bakabilirsn surekli artiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Besiktas transfer dedikodulari

Bu syfa diyirsa dogrudur zaten bunu anlamak zor degilki Güncel passolig sayılarına bakabilirsn surekli artiyor
aynen 10 bin artmış gayet iyi gidiyor

Çevrimdışı MrtBlgc

fenerbahce ligde hala potadaysa tek nedeni bekleri, adamlarin bekleri bu sezon toplam 5 gol 18 asist yaparken bizim toplam 4 bekimizin performanslari sadece ismail+beck+tosic+serdar= 2 asist tek fark burdan kaynaklaniyor. aradaki fark cok dramatik. seneye en az iki tane dunya capinda bek lazim.
Aynen öyle, yıllardır üst düzey beklerimiz olmadığı için ileri uçta oynayan oyuncularımızın en ufak form düşüklüğünde puan kaybı yaşıyoruz.  Dünya çapında bek bulmak çok zor hem de tuzlu ama hücum futbolunda katkı yapabilecek iki tane kaliteli bek bulabiliriz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mario Gomez :

Kanatlardan beslendigim zaman cokdaha etkili oluyorum , Ismail , Töre , Quaresma benim Gol atmam icin cok savasiyor , Quaresmanin hızına yetisebilirsem sezon sonunda Gol rekoru kirarim :bandit: :naughty: @Çağrı

Yapilan son fizik ve kondisyon testlerinde Tum değerlerde 1.ci cikan oyuncumuz TOLGAY ALI ARSLAN oldu :sevinc :sevinc :sevinc

Sen nediyirsun @Çağrı

Cok ihtiyacımız var bu dönemde Tolgaya..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 18:43:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yapilan son fizik ve kondisyon testlerinde Tum değerlerde 1.ci cikan oyuncumuz TOLGAY ALI ARSLAN oldu :sevinc :sevinc :sevinc

Sen nediyirsun @Çağrı

Cok ihtiyacımız var bu dönemde Tolgaya..

Artık iyileşti lakin kondisyonda ilk sırada çıkması pek inandırıcı değil sıkma gibi geldi @Yunus Emre Dökmeci
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay en az 3 4 maç daha ilk 11'e giremez gibi görünüyor

Artık iyileşti lakin kondisyonda ilk sırada çıkması pek inandırıcı değil sıkma gibi geldi @Yunus Emre Dökmeci
Cok ciddi çalışıyordu ama belki etkisi olmuştur :alala:

Ama Sunu söyleyebilirim Gayet fit ve formda döndü sahalara

Eskisehir maçında Ciplak gözle izledim ilk 5 dakika afalladi sonra toprladi ve eski Tolgaydan esintiler sundu bize , Calimlar , Sogukkanli Paslar , Top saklamalar falan...

Son 7-8 hafta onun bu oyununa cok ihtiyacimiz olacak...

Sence normalden öncemi döndü sahalara yoksa Normal mi ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tolgay muthis yetenek aliyor, veriyor oyunu rahatlatiyor. bizim bu sene yapamadigimizi yani tam oyunu rolantiye almalik oyun oynuyor. Boyle skoru korumalik maclar da oynayacagiz bana gore
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 19:37:56 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Kemal

Tolgay pztsi günü oyuna direkt ağırlığını koydu , Kerim Frei in sicip sivadiklarini topladı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay pztsi günü oyuna direkt ağırlığını koydu , Kerim Frei in sicip sivadiklarini topladı
kerimden hiç umudum kalmadı

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vedat Reyiz dimi, adam kral Besiktasli...

Çevrimdışı ozan062

bence bu hafta değil bir önceki hafta baya kendini hisettirdi,, bu hafta akılda kalır bir hareketi yoktu en azından bendeki durum bu,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 20:46:53
  • Beşiktaş / Bodrum
E hala Üzülmez Fatih Terim'imiz olacak diyen birileri yok garipsiyorum  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

E hala Üzülmez Fatih Terim'imiz olacak diyen birileri yok garipsiyorum  :D

Ben İbrahim Üzülmez'i Bilic'e benzetiyorum . Şampiyonluğa oynayan bir takımın hocası olamaz gibime geliyor en azından şu anda bana bıraktığı izlenim öyle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 21:21:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Sergen'den dili yandı milletin :) durup beklemeyi öğrendiler:)

Artık lütfen ama değil mi kaç senedir ona Sergen buna Lucescu ona Ronaldo buna Zago  :D

Ben İbrahim Üzülmez'i Bilic'e benzetiyorum . Şampiyonluğa oynayan bir takımın hocası olamaz gibime geliyor en azından şu anda bana bıraktığı izlenim öyle

Bakalım oyununun üzerine koyabilecek mi ben de merak ediyorum. İyi zamanda gelemez kolay kolay ama kötü bir döneme girerse Beşiktaş sarılabileceğimiz birinin olması önemli 1-2 sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Sergen'den dili yandı milletin :) durup beklemeyi öğrendiler:)
Sergen değilde Rızadan dilimiz yandı ama biliç benzetmesi filan absurd olmuş şuana kadar vasat bir takımda oldukça iyi işler yaptı takibe devam ediyoruz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı b.damatoglu

Üzülmez bi tık üstte takımlarda da kendini göstermeli. Trabzonspor ya da Bursaspor gibi bir takımda da kendini ispat etmeli. Sonra gelecektir Beşiktaş'a

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Üzülmezin yolu uzun da ben önümüzdeki 3 4 sene içinde rıza çalımbayın hocamız olacağını düşünüyorum
VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Sergen değilde Rızadan dilimiz yandı ama biliç benzetmesi filan absurd olmuş şuana kadar vasat bir takımda oldukça iyi işler yaptı takibe devam ediyoruz.

Abi ben Bilic benzetmesini defansif oyunundaki benzerlikle yaptım yanlış anlaşılmasın :) yoksa karakter bakımından falan çok farklı iki insanlar