Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315625 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bunun hakkında düşünceniz ne

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şurada 2 gündür okuduklarıma inanamıyorum. Ve bir şeyi farkediyorum bir grup var, işler iyi giderken burada yoklar, işler ters gittiği zaman bütün kadroyu, hocayı ve yönetimi kazığa oturtuyorlar.

Sil baştan yapmaya çalıştığınız kadro 11 kişi olarak Türkiye'nin en iyi kadrosudur. Sadece geniş bir kadro değildir. Kupada elenmek büyük başarısızlıktır sevinenler de kendine gelmeli.

Ancak 2-3 maç takım sallanıyor diye ne hocası kaldı ne takımı kadrodan 8 oyuncu değiştirenler var. Bu takım Beşiktaş tarihinin puan ve gol rekorunu kırdı 22. hafta itibariyle farkında mısınız?

Sene sonu şampiyon olursa hatta onu da geçtim Fener şu 3 maçta 6 puan kaybederse ve 7 puan fark yaparsak bu oyuncuları bu kadar gömdüğünüz için vicdanınız sızlamayacak mı?

Eleştiri kültürü oluşmalı. Bu yapılanların çoğu eleştiri değil kelle almak. Tam 8 sene kelle alan bir cellat yönetti Beşiktaş'ı ve geldiğimiz durum ortada.
@Çağrı, şu çıkışa geçtiğimiz dönemde yazdıkların hala aklımda bu takım dahada oturacak ve fişek gibi takım olacağız yazmıştın, bunları yazarken bu zamanları kastediyordun ama şu an o bahsettiğini geçtim o dönemdekinin yarısı düzeyinde bile değiliz çünkü tüm rakipler çözümünü buldu, futbol çok karmaşık bir şey değil bir takım senin panzehirini bulur ve diğerleri de bunu uygular, bizim hatamız buna karşı bir alternatif geliştirmemiş olmamız. Bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum bundan sonraki süreçte ne yapmamız gerektiği konusundaki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

İşte bunları görüp insanlar umutsuzluğa kapılıyor belki Avrupa'da ve kupada yolumuza devam etsek umutlarımız artacak ama insanlar geçmişe bakıp acaba mı demeye başlıyorlar. Bir de şu nokta var hem takımın kadrosu iyi diyoruz hem de elenmemiz iyi oldu daha zinde olacağız diyoruz e hani bu kadro iyiydi? Kendi içimizde çok çelişiyoruz pek çok noktada.

Elenmek iyi oldu filan demiyorum. BJK'nin mevcut kadrosu ligde de kupada da sonuna kadar gitmek zorunda...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 13:22:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Fikret Orman'ın değerlendirileceği yıllar bu yıl ve ötesidir. 2012'de kulübü aldığı durum ile Demirören'in 2004'te alıp rezil kepaze ettiği Beşiktaş aynı Beşiktaş değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Hayatımda gördüğüm en saçma görsel olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elenmek iyi oldu filan demiyorum. BJK'nin mevcut kadrosu ligde de kupada da sonuna kadar gitmek zorunda...
Seni kastetmedim @atalay senin yorumun üzerinden genel bir çıkarımda bulundum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı kartalpençesi

Değerlendirme:
+Başta hakem.Konyalı diye çok eleştirdim.Ama dünkü maçta birkaç hatası dışında iyidi.Hataları maçın kaderini etkilemedi.
+Takım.son 4 maçta 2 gol atmış 2 tanesinde hiç atamadı.Bunun nedenlerinden biri son zamanlar bitiriciğimizin olmaması.Geçen sene olduğu gibi Dembaba ilk devre iyiydi ikinci devrede kötü oldu.hatta ben tweet attığım için çok net hatırlıyorum.Gomezde aynı şey oldu malesef.Ama inşallah düzelir.Pozisyon olsada atamayınca maç kazanılamıyor.   
*İkincisi takımımız sürekli kanattan organizasyon kuruyor.Nerdeyse hiç orta alandan atağa çıkmıyor.Hızlı ileri çıkamıyor.Bizde kanattaki oyuncu rakibi geçip orta yada pas verirse gol atıyordu.Bu ilk devrede işe yaradı.Ama İKİNCİ devre artık rakipler öğrendi bunu artık kanattan gelince sıkıştırıyor ve pozisyona çıkamıyoruz.dünde oldu.Tolgay girince ortada bir iki oyuncu çalımlayıp nerdeyse ceza alanına kadar geldi hemen.Aynen diğer oyuncularda böyle yapmalı.Bunun sorumlusu oyuncu değil.Antremanda onlara gösterileni yapıyorlar.Yapmaları gereken artık ortadan ilerlemek ve arapasla yada oyuncu kaçırıp hızlı çıkmak.Tabiki bunu yanında da kanattan gelirler.Şenol hoca birşeyleri değiştirmeli.
Topla oynama oranımız yüzde60 ama 3 tane isabetli şut var.Takım sadece top bende kalsın diyor ileri çıkarken engel olunca hemen geriye oynuyor.Aslında birkaç oyuncuyla ileri doğru çıkmaları lazım.
+Antremanlar. Maçta frikik oluyo korner oluyor.Hiç çalışılmamış gibi orta açıyolar,kim atarsa artık diye.Ama aslında uzun boylu olan gomez yada marcelo belirlenip onlar ceza alanında pozisyon alıp ondan sonra ortalayan kişide nokta atışı ona ortalaması lazım.Bizimkiler açıyor ön kaledireğinin önündekine orda rakip tabi engeliyor pozisyon çöp oluyo.Yada açıyor ortayı kafayı vuran sürekli dışarı atıyor.Bu tür vuruşlara çalışılmıyor demek.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı eski inönü

Avrupa'da gruplarda, Kupa'da Çeyrek Finalde şu Konya'ya elenmek fiyaskodur. Beşiktaş'ın kadrosu TR'nin en iyi 2 kadrosundan biri... Kimse durumu hafifletmeye çalışmasın. Fakat elimizde bir lig kaldı, ona odaklanmak zorundayız.
aynen katılıyorum. Avrupa Ligi ve Tr kupası fiyaskoyla sonuçlanmıştır. Hele ki Konyaspor'un rotasyonlu kadroyla bizi elemesi çok büyük fiyasko.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 13:32:57 eski inönü ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 13:32:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı, şu çıkışa geçtiğimiz dönemde yazdıkların hala aklımda bu takım dahada oturacak ve fişek gibi takım olacağız yazmıştın, bunları yazarken bu zamanları kastediyordun ama şu an o bahsettiğini geçtim o dönemdekinin yarısı düzeyinde bile değiliz çünkü tüm rakipler çözümünü buldu, futbol çok karmaşık bir şey değil bir takım senin panzehirini bulur ve diğerleri de bunu uygular, bizim hatamız buna karşı bir alternatif geliştirmemiş olmamız. Bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum bundan sonraki süreçte ne yapmamız gerektiği konusundaki?

Ben çözüm buldu kısmına katılmıyorum Serhat. Bu kadar kolay iş değil bu. Oğuzhan'ın ikili mücadelelerine bakmamız yeterli bir şeyleri görmek için ayakta duramıyor.

Kazanan adam her omuzda yıkılmaya başladı yine birileri iyi yaşamıyor ve acilen önlemi alınmalı bazı şeylerin. Oğuzhan Atiba Olcay üçlüsünü kazanamazsak bu sistem çöker.

Çünkü topu taşırken bu üçlü önemli. Zaten taşırsak Sosa Gomez finali yapıyorlar.

Bir de kanat oyuncularının resmen göçmesi durumu var. Pas istasyonu bulamıyoruz çok sabit durup ayaklarına istedikler için hareketli değiliz.

Bence artık risk alıp sağa Sosa'yı sola Olcay'ı veya Cenk'i atıp ortada Tolgay ve Oğuzhan ile başlamalıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalpençesi

En çok üzüldüğüm şeylerden biri fenerden intikamı alamamak.Düşünün kağıt biletli+hd şifresiz kanal+belki vodafone arenada bir derbi maçı gerçekten muhteşem olurdu.O gün taraftarların dediği herşeyi yedirirdik onlara.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben çözüm buldu kısmına katılmıyorum Serhat. Bu kadar kolay iş değil bu. Oğuzhan'ın ikili mücadelelerine bakmamız yeterli bir şeyleri görmek için ayakta duramıyor.

Kazanan adam her omuzda yıkılmaya başladı yine birileri iyi yaşamıyor ve acilen önlemi alınmalı bazı şeylerin. Oğuzhan Atiba Olcay üçlüsünü kazanamazsak bu sistem çöker.

Çünkü topu taşırken bu üçlü önemli. Zaten taşırsak Sosa Gomez finali yapıyorlar.

Bir de kanat oyuncularının resmen göçmesi durumu var. Pas istasyonu bulamıyoruz çok sabit durup ayaklarına istedikler için hareketli değiliz.

Bence artık risk alıp sağa Sosa'yı sola Olcay'ı veya Cenk'i atıp ortada Tolgay ve Oğuzhan ile başlamalıyız.
Dediklerine aynen katılıyorum, özellikle son cümlene. Oğuzhan güçsüz ama belkide en çok pres yenilen bölgede oynuyor aylardır ve hem fiziken hem psikolojik olarak çöktü, kendine iyi bakmaması da cabası, Tolgay geride Oğuzhan ilerde daha efektif bir takım haline geliriz kanatlarda mutlaka Sosa Cenk veya Olcay olmalı. Futbol aklı yüksek oyuncular oynamalı bu sistemde kanatlarda bu özelliklerin hiç biri ne Töre ne Kerim ne de Quaresma'da var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

Ben de dahil çoğu insan bunu savunuyor ama hocanın böyle bir düşüncesi yok malesef. Olsaydı, en basitinden dünkü maçta Sosa'yı değil , Quaresma'yı çıkarıp Tolgay'ı alırdı. Biz de en azından pratikte görmüş olurduk.

Çevrimdışı canU

Rahat olalım bu takım toparlayacal ve bu sene şampiyon olacak.

Değişen birşey yok. Kadro aynı kadro golcüler aynı golcüler. Biraz panik havası var takkmda 1-2 galibiyet bizi rahatlatır. 40günlük ara bence form düşüklüğüne yol açtı üzerine yoğun maç takvimi takımı yordu. Ama bu sorunları aşarı es es maçıyla bir rahatlarız.

Quaresma 93 orta açmış 2 gol olmuş. Çünkü ceza alanı bomboşken orta açıyor. He gollük de açmıyor mu açıyor ama onlar da kaçınca iş tıkanıp kalıyor. Hoca umarım bu hafta olcay-kerim veya olcay-töre yapar. Bir yarı böyle oynayıp açsak oyunu şöyle 2-3 çok rahatlayacağız. Pas oyununa seri paslara dönmemiz lazkm ki attığımız gollerin hepsi paslaşma sonucu gelen goller. Orta kafa gol 2-3 anca var ya da yok. Olmuyor bu sistem bize eskiye acilen dönüş şart.

Quaresma 60larda girse çok daha etkili olur. takım oyunu rakip sahaya yıkınca girerse işimiz kolaylaşır. Yoksa sıkıntı oluyor.

Çevrimdışı firewater

Bizde aynısını söylüyoruz Çağrı. Niye bu kadar kzıyorsun anlamıyorum.

Töre, Olcay ve Ozi 2senedir ikinci yarılarda yokları oynuyorlar. Bu senede oynarlarsa 3sene olacak. Şampiyonluk kaçarsa sen hocayımı değiştirirsin bu oyuncularımı?

Ayrıca benim senin kadar inancım kalmadı şampiyonluğa. Futbolcularında başta yukardaki yazdığım 3lü olmak üzere inanmadıklarını düşünüyorum. Nedeni çok basit 2ay önce 4 attığın konyayı eleyip fb den intikam alma şansın var ama resmen toptan kaçıyorlar.

Tek umudum Şenol Hocanın duruma el koyması. eses maçındada aynı tablo olursa vay halimize.

Çevrimdışı firewater

https://twitter.com/HaberKartali/status/705516824306315264

bu adam Beşiktaşı yorumlamasın yaa.

gs ve fb nin en ufak basarısızlıkta neler yaptığını herkes biliyor.

Çevrimdışı mellfred

En çok üzüldüğüm şeylerden biri fenerden intikamı alamamak.Düşünün kağıt biletli+hd şifresiz kanal+belki vodafone arenada bir derbi maçı gerçekten muhteşem olurdu.O gün taraftarların dediği herşeyi yedirirdik onlara.
hangi intikam arkadaşım ? fenerbahçe'yi biz zaten geçmiştik. hedef şampiyonluk yarışı kazanırsak zaten feneri öldürmüş olacağız

Çevrimdışı Çağatay

Ben de dahil çoğu insan bunu savunuyor ama hocanın böyle bir düşüncesi yok malesef. Olsaydı, en basitinden dünkü maçta Sosa'yı değil , Quaresma'yı çıkarıp Tolgay'ı alırdı. Biz de en azından pratikte görmüş olurduk.

O kadar da basit değil yalnız
hoca dün akşam sadece Tolgay'ı görmek istedi
üzerine de fazla bir sorumluluk veremezdi
nitekim Tolgay'da haliyle kaçamak oynadı biraz
çünkü o da temkinli risk almak istemiyor haklı olarak
bundan sonra böyle 15-20 dk arası süre alsa kafi

Çağrı'nın savunduğu şey (hoca düşünürse tabi) anca ligin son 5-6 haftası olabilir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartalpençesi

Kupaların favorisi Beşiktaştı bu sene.Ama ne yazıkki şuan fener ligde birinci(bjk maç eksiğiyle)+uefada son 16 turunda+Ztkda yarı finalde. Galata çöküş döneminde ama ztkda yarı finalde+uefada son 32de elendi. Biz ztkda çeyrek finalde elendik+uefada gruplarda elendik. Elimizde sadece lig kaldı.Bu yenilmelerin sebeplerini hocalar görüp düzeltmeli.Geçen sene 29.HAFTAda biz Ligde liderdik.Ama 3.bitirdik.
Bu sene o sene dedik.Ama 2016 pek uğurlu gelmedi. 12 maç/ 5 Galibiyet. Ama artık tek hedef var bundan sonra her maç kazanılmalı.

Çevrimdışı denilanz

2020 olunca konuşmak gerek bunu.

Çevrimdışı eski inönü

O kadar da basit değil yalnız
hoca dün akşam sadece Tolgay'ı görmek istedi
üzerine de fazla bir sorumluluk veremezdi
nitekim Tolgay'da haliyle kaçamak oynadı biraz
çünkü o da temkinli risk almak istemiyor haklı olarak
bundan sonra böyle 15-20 dk arası süre alsa kafi

Çağrı'nın savunduğu şey (hoca düşünürse tabi) anca ligin son 5-6 haftası olabilir.
Tolgay Quaresma'yla değişseydi daha mı çok sorumluluk almış olacatı o kısmı anlamadım? Mesele Tolgay'ı merkeze, Oguzhan'ı öne, Sosa'yı kanata atmaksa eger dün bunu deneyebilirdi hoca. Ama denemedi. Demekki boyle bir şey yok aklında. Benim savundugum bu. Tolgay'ın fiziksel olarak hazır olmaması ayrı konu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok samimi bir cevap istiyorum, 2020 senesine geldiğimizde elimizde tesisleşmesi tamamlanmış ve borcu azalmış veya bitmiş ama halen her branşta sıfır başarısı olan Arsenal gibi bir kulüp olduğumuzda halen Fikret Orman der misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Eleştiri bile yapılmasın 12 hafta . Ne yazıp çizip gömüp sıyıracaksak 3 ay sonra yaparız. Lig bitsin önce şimdi destek zamanı . Hele o futbolcu sosyal profili altına küfredenlerin beynine kan götüren damarları seveyim .

Yapıcı ne yapacaz tarzında konuşulacaksa konuşulmalı. Mesela Tosic stoperde Marcelo ile kullanılınır mı ?  q17 ile tik tak pas trafiği mi durdu . Kerim daha çok mu kullanılmalı ?

Ama öldük bittik demek bizi öldürür şuanda , ölüp bitsek bile lig bitmeden kimse bunu dillendirmesin .

Çevrimdışı Kalyoncu

Kupaların favorisi Beşiktaştı bu sene.Ama ne yazıkki şuan fener ligde birinci(bjk maç eksiğiyle)+uefada son 16 turunda+Ztkda yarı finalde. Galata çöküş döneminde ama ztkda yarı finalde+uefada son 32de elendi. Biz ztkda çeyrek finalde elendik+uefada gruplarda elendik. Elimizde sadece lig kaldı.Bu yenilmelerin sebeplerini hocalar görüp düzeltmeli.Geçen sene 29.HAFTAda biz Ligde liderdik.Ama 3.bitirdik.
Bu sene o sene dedik.Ama 2016 pek uğurlu gelmedi. 12 maç/ 5 Galibiyet. Ama artık tek hedef var bundan sonra her maç kazanılmalı.
Ben bu istatistiginde saçma olduğunu düşünüyorum çünkü 5 mağlubiyetin dördü kupa.hala lig için çok avantajlıyız ama oyun olarak avantajlımıyız hayır bu çok can sıkıcı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

aynen oyle. Bire bir kıyas yapmak için çalışma süreleri eşit olmalı. Artı bütün parametreler göz önüne alınmalı. Bu tablo bariz art niyetli.