Dün akşam ki maçı değerlendirecek olursak
1.Şenol hoca maçı çok önemsememiş bu durum oyuncu tercihleri ve maç sonu açıklamalarından belli oluyor.
2.Oğuzhan ve Sosa birbirinden çok kopuk oynaması ortadan hiç bir atraksiyon yapamamamıza neden oldu
3.Böyle final maçlarda takımı sırtlayacak oyuncu eksikliğimiz yine ortaya çıkdı.
4.Boyko transferinde en büyük muhalif bendim maalesef haklı çıkdım.
5.Q7 sistemi bozuyor gibi eleştiriler gördüm ama ondan başka risk alıp kendini gösteren topu isteyen oyuncu olmadı maalesef Sosa hiç top istemedi mesela , tek tabancayıda rakip kolaylıkla kontrol etti.
6.Tolgayı beğendim ama çok şişmiş çam yarması gibi olmuş .
1. Şenol hoca sadece defansın iki kanadını değiştirdi onun haricinde hücumcuların hepsi sahadaydı. Gol atmamız gereken maca gerektirdiği gibi çıktı ve istedi maçı. Fakat sıkıntı bizim oyuncularda. 4-0yendiğimiz konya dün rotasyonla maça çıkmıştı.
2 Ozi, Töre ve Olcayın başını çektiği oyuncu grubunun vurdum duymazlıkları her seneki gibi yine başladı. Ne önde pres yapıyorlar ne yardıma geliyorlar. nede kısa paslar yapıyorlar. Sanki unlarını elemiş eleklerini asmış gibiler. Geçen senede böyle olmuştu hatırlarsan.
3 final maçlarını Q17 sırtlamaya çalışıyor ama onun oynadığı oyunla bizim oynadığımız oyunun alakası yok. Zaten sivrilip iyi gözükmesinin de nedeni bu.
4 boyko tam bir balonmuş. zaten yönetim baskı altında kaldığı için aldı adamı birazda bizim suçumuz var bu işte. Bekleseydik yazın arsenalin yedek kalecisini alırdık rahatlıkla.
5 rakiplerin bizi çözdüğü felan yok. Tek yapmamız gereken yine önde pasan şok pres yapan oyunu yanlara değil dikine oynayan kimliğiğmize bürünmemiz lazım. Bunun içinde Tolgayın Atibanın Yanına sosanın göbeğe ozi, töre ve olcayın yedeğe çekilmesi gerekiyor. Kanatlar Q17-Kerim olmalı.
Ama ben geçen senelere bakarak tekrar ediyorum. Şampiyonluk artık çok uzaklarda. Stad açılışı ile avunuruz.