Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313052 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tombikte Olsa Severiz Yine Kendisini  :iblush: <3 Tolgay  :kop: :kop: :kop: :kop:

benim adamım :) Dikine oynayan tek ön liberomuz. :)

Çevrimdışı ebabil

Tolga

beck  alex   marcelo ismail

tolgay   atiba

töre   oğuzhan   sosa

gomez

burada töre ve sosa biraz bilinçli oynarsa bu kadro iş yapar

Çevrimdışı Mehmet92

Bu sezon da kendimizi kandırıyorsak sonunda çok üzülücem ben.Şu tablo gerçekten kahır edici:

96: 3.cü
97: 2.ci
98: 6.cı
99: 2.ci
2000: 2.ci
2001: 4.cü
2002: 3.cü
2003: şampiyon
2004: 3.cü
2005: 4.cü
2006: 3.cü
2007: 2.ci
2008: 3.cü
2009: şampiyon
2010: 4.cü
2011: 5.ci
(play offta sonuncu)
2012: 3.cü
2013: 3.cü
2014: 3.cü
2015: 3.cü

Yaşça büyük Beşiktaşlı abilere anlatamıyoruz da onların gençliği şampiyon Beşiktaş kadroları izlemekle geçmiş bakın ben 92 doğumluyum,şu yaşadığım,tanıklık ettiğim sezonlara bakın Allah aşkına.Sonra burda 1 paragraf yazı yazıp başarı için her yol mübah diyen genç arkadaşları azarlıyosunuz burası Beşiktaş kendinize gelin diye,napsın bu genç nesil siz söyleyin?5 yaşında gs'li çocuk benim kadar şampiyonluk gördü,en nihayetinde burası bir spor kulübü başarıyla seviniyoruz hepimiz artık elle tutulur bir şeyler görmek istiyoruz keşke bütün camia genç nesildeki hırsa,başarı hasretine bürünmüş olsa...

Çevrimdışı firewater

Dün akşam ki maçı değerlendirecek olursak

1.Şenol hoca maçı çok önemsememiş bu durum oyuncu tercihleri ve maç sonu açıklamalarından belli oluyor.
2.Oğuzhan ve Sosa birbirinden çok kopuk oynaması ortadan hiç bir atraksiyon yapamamamıza neden oldu
3.Böyle final maçlarda takımı sırtlayacak oyuncu eksikliğimiz yine ortaya çıkdı.
4.Boyko transferinde en büyük muhalif bendim  maalesef haklı çıkdım.
5.Q7 sistemi bozuyor gibi eleştiriler gördüm ama ondan başka risk alıp kendini gösteren topu isteyen oyuncu olmadı maalesef Sosa hiç top istemedi mesela , tek tabancayıda rakip kolaylıkla kontrol etti.
6.Tolgayı beğendim ama çok şişmiş çam yarması gibi olmuş .

1. Şenol hoca sadece defansın iki kanadını değiştirdi onun haricinde hücumcuların hepsi sahadaydı. Gol atmamız gereken maca gerektirdiği gibi çıktı ve istedi maçı. Fakat sıkıntı bizim oyuncularda. 4-0yendiğimiz konya dün rotasyonla maça çıkmıştı.
2 Ozi, Töre ve Olcayın başını çektiği oyuncu grubunun vurdum duymazlıkları her seneki gibi yine başladı. Ne önde pres yapıyorlar ne yardıma geliyorlar. nede kısa paslar yapıyorlar. Sanki unlarını elemiş eleklerini asmış gibiler. Geçen senede böyle olmuştu hatırlarsan.
3 final maçlarını Q17 sırtlamaya çalışıyor ama onun oynadığı oyunla bizim oynadığımız oyunun alakası yok. Zaten sivrilip iyi gözükmesinin de nedeni bu.
4 boyko tam bir balonmuş. zaten yönetim baskı altında kaldığı için aldı adamı birazda bizim suçumuz var bu işte. Bekleseydik yazın arsenalin yedek kalecisini alırdık rahatlıkla.
5 rakiplerin bizi çözdüğü felan yok. Tek yapmamız gereken yine önde pasan şok pres yapan oyunu yanlara değil dikine oynayan kimliğiğmize bürünmemiz lazım. Bunun içinde Tolgayın Atibanın Yanına sosanın göbeğe ozi, töre ve olcayın yedeğe çekilmesi gerekiyor. Kanatlar Q17-Kerim olmalı.

Ama ben geçen senelere bakarak tekrar ediyorum. Şampiyonluk artık çok uzaklarda. Stad açılışı ile avunuruz.

Çevrimdışı denilanz

Bu sezon da kendimizi kandırıyorsak sonunda çok üzülücem ben.Şu tablo gerçekten kahır edici:

96: 3.cü
97: 2.ci
98: 6.cı
99: 2.ci
2000: 2.ci
2001: 4.cü
2002: 3.cü
2003: şampiyon
2004: 3.cü
2005: 4.cü
2006: 3.cü
2007: 2.ci
2008: 3.cü
2009: şampiyon
2010: 4.cü
2011: 5.ci
(play offta sonuncu)
2012: 3.cü
2013: 3.cü
2014: 3.cü
2015: 3.cü

Yaşça büyük Beşiktaşlı abilere anlatamıyoruz da onların gençliği şampiyon Beşiktaş kadroları izlemekle geçmiş bakın ben 92 doğumluyum,şu yaşadığım,tanıklık ettiğim sezonlara bakın Allah aşkına.Sonra burda 1 paragraf yazı yazıp başarı için her yol mübah diyen genç arkadaşları azarlıyosunuz burası Beşiktaş kendinize gelin diye,napsın bu genç nesil siz söyleyin?5 yaşında gs'li çocuk benim kadar şampiyonluk gördü,en nihayetinde burası bir spor kulübü başarıyla seviniyoruz hepimiz artık elle tutulur bir şeyler görmek istiyoruz keşke bütün camia genç nesildeki hırsa,başarı hasretine bürünmüş olsa...
Beşiktaş Türkiye'nin en başarılı kulübü değildir belki ama en büyük kulübüdür. Bunu da değerleriyle ve en önemlisi başarı yolunda her şeyi mübah görmemesiyle sağlamıştır. 20 sene şampiyon olamasak da bu değişmeyecek. Beceremediğin şeyi yapmazsın, Beşiktaş'ı tutmak hiçbir zaman kolay olmadı. Olmayacak.

Çevrimdışı firewater

Sanki perde arkasında başka bir parametre var. Takımın böylesi düşmesini anlamlandıramıyorum.

Başka bir hikaye var...
Oyuncuların keyfini kaçıran, motivasyonunu düşüren bir şey.

Şenol Hoca çok gerildi onun etkileri mi acaba?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün bir spor yazarı yazdı. Elinde belgeler görüntüler varmış. Dizi oyuncuları-mankenler-gece alemi üçlemesi. 2 futbolcunun babasının takibi, Mersinden Almanyaya uzanan ilişkiler diyede ip ucu vermiş.

Sanırım bizimkiler bahar gelince ortamlara kaptırmış kendilerini.

Vurdum duymazlıklarıda; "son 2 senedir 3.olsakda bi pok olmuyor bu senede stad açılıyor 2.likte garanti nasılsaaa eller havaya vur patlasın çal oynasın" mantığı.

Yapılması gereken Olcay, Ozi, Törenin acilen yedeğe çekilmesidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Beşiktaş Türkiye'nin en başarılı kulübü değildir belki ama en büyük kulübüdür. Bunu da değerleriyle ve en önemlisi başarı yolunda her şeyi mübah görmemesiyle sağlamıştır. 20 sene şampiyon olamasak da bu değişmeyecek. Beceremediğin şeyi yapmazsın, Beşiktaş'ı tutmak hiçbir zaman kolay olmadı. Olmayacak.

Beceremediğin şeyi yapmazsın lafını üstüme almıyorum,geçen sene Beşiktaşlı olmadım ben 24 senedir bu gerçekle yaşıyorum zaten.

Çevrimdışı tangaz

olur da bu sene şampiyonluk kaçarsa (ki kaçacağına inanmıyorum)

kadroda ciddi bir revizyon gerekecektir. alışkanlıklardan kurtulmak adına.

malum, alışmış kudurmuştan beterdir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı denilanz

Dün bir spor yazarı yazdı. Elinde belgeler görüntüler varmış. Dizi oyuncuları-mankenler-gece alemi üçlemesi. 2 futbolcunun babasının takibi, Mersinden Almanyaya uzanan ilişkiler diyede ip ucu vermiş.

Sanırım bizimkiler bahar gelince ortamlara kaptırmış kendilerini.

Vurdum duymazlıklarıda; "son 2 senedir 3.olsakda bi pok olmuyor bu senede stad açılıyor 2.likte garanti nasılsaaa eller havaya vur patlasın çal oynasın" mantığı.

Yapılması gereken Olcay, Ozi, Törenin acilen yedeğe çekilmesidir.
Öyle mış mış larla miş miş lerle olmaz, madem gazeteci bu adam çıkarsın görüntüleri herkes görsün. Son zamanların Türkiye modası oldu bu da, "elimizde görüntüler var". Yav he he!

Çevrimdışı denilanz

Beceremediğin şeyi yapmazsın lafını üstüme almıyorum,geçen sene Beşiktaşlı olmadım ben 24 senedir bu gerçekle yaşıyorum zaten.
Üzerine alma tabii. Her yolu mübah görenlere benim sözüm.

Çevrimdışı tangaz

böyle kırıcı ifadelere gerek yok sevgili denilanz, hepimiz Beşiktaşlıyız. kötü günümüzde birbirimizi tahrik etmeye gerek yok. sen medeni ve iyi bir Beşiktaşlısın. morali düşen genç arkadaşlara destek olmalısın. beceremediğimiz şeyden vazgeçmeyip üstüne gidip tekrar denemeliyiz  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı firewater

Öyle mış mış larla miş miş lerle olmaz, madem gazeteci bu adam çıkarsın görüntüleri herkes görsün. Son zamanların Türkiye modası oldu bu da, "elimizde görüntüler var". Yav he he!

Ben gayette inandırıcı buldum. Adam zaten ip uçlarını verdim kendilerine çeki düzen vermezlerse tek tek acıklarım dedi. Şampiyonluktan koptuğumuz gün açıklar bence.

Zaten Kerimin babasına talimat verip kulüp aradığını bilmeyen yok. Bu en masumudur bence. Zaten takımın haline bakınca bir şeyler döndüğünü anlamamak için saf olmak gerekiyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaşın başarılı olması gerektiğini savunan çok garip bi şekilde taşlanıyor anında
Bu kadar sevmeyin başarısızlığı,kendi hayatınızda da mı böyle yapıyorsunuz bilmiyorum
Çok garip bi psikolojik savunma mekanizması
Ödülü acı çekmek,üzülmek

Hayır
Beşiktaş en kötü 3 senede bir şampiyon olmak durumundadır
Ya da 10 senelik bir dönemde en az 3 şampiyonluk hedefine ulaşmak
Ulaşamazsa da başarısızdır
Ama bu hiçbir Beşiktaşlının Beşiktaşı başarısızlıkta bırakacağı anlamına da gelmez,kahrolacağı anlamına gelir
O haddi kendinizde görüp o zaman başka takım tut gibi boşboğazlıkta bulunmayın
Beşiktaşın iyiliğinedir başarılı olmasının istenmesi,yönetenlerin ve oyuncuların nerede olduklarının farkına varmalarını sağlar
Melankoli yapıp da sorgulamazsak esas o zaman zarar görürüz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu hafta ile birlikte artık seri galibiyetlerin geleceğini düşünüyorum. 1 maç eksik 2 puan gerideyiz. Bizim taraftar 12 maç kaldıysa 37 puan önde olacak ki mızmızlanmasın :D

Çevrimdışı firewater

böyle kırıcı ifadelere gerek yok sevgili denilanz, hepimiz Beşiktaşlıyız. kötü günümüzde birbirimizi tahrik etmeye gerek yok. sen medeni ve iyi bir Beşiktaşlısın. morali düşen genç arkadaşlara destek olmalısın. beceremediğimiz şeyden vazgeçmeyip üstüne gidip tekrar denemeliyiz  :ok:

valla ben taraftarın şampiyonluktan çok stadı önemsediğini düşünüyorum. Bu foruma has bir şeydir umarım bu.

Çevrimdışı Willerdem

Bu takım iyi oynarken kanatlarında Olcay ve Töre oynuyordu.
Sevin yada sevmeyin bu takımın kanatlarından birinde Olcay oynamalı.
Q7,Töre ve Frei aynı tarz oyuncular, özellikle Q7 durarak oynuyor ve cezasahasına oldukça uzaktan orta yapıyor.

Hücum hattımız komple formsuz bunu çözecek olanda hocamız ve futbolcular.
Orta sahada'da ise artık Tolgay 11 başlamalı.
Defansta ise Delgado yerine Tosic oynamalı. Delgado kadar kötü defans oyuncusu görmedim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaşın başarılı olması gerektiğini savunan çok garip bi şekilde taşlanıyor anında
Bu kadar sevmeyin başarısızlığı,kendi hayatınızda da mı böyle yapıyorsunuz bilmiyorum
Ödülü acı çekmek,üzülmek

Hayır
Ama bu hiçbir Beşiktaşlının Beşiktaşı başarısızlıkta bırakacağı anlamına da gelmez,kahrolacağı anlamına gelir
Beşiktaşın iyiliğinedir başarılı olmasının istenmesi,yönetenlerin ve oyuncuların nerede olduklarının farkına varmalarını sağlar
Aşırı melankoliden maalesef öleceğiz. Burada her eleştiri olduğunda bile şimdi zamanı değil sene sonunda konuşalım diyor insanlar, sonra sene sonu yine aynı hikayeler tam bir kısır döngü içine giriyoruz. Çok sevdiğim bir dizi vardı oradaki olay döngüsü şöyle anlatılıyordu "Tüm bunlar daha önce yaşandı ve tekrar yaşanacak" bizim Beşiktaş hikayemizde buna benziyor. Bir şekilde bu döngünün kırılması lazım yoksa hem mali açıdan hem sportif açıdan çökeriz stat filan da kurtarmaz başarı gelmeden, stadın var diye sponsorlar sana 5 sene para sayar başarı olmazsa onlar da çeker desteğini.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

valla ben taraftarın şampiyonluktan çok stadı önemsediğini düşünüyorum. Bu foruma has bir şeydir umarım bu.
Burada öyle bir kitle var maalesef tüm herşeyi stat olan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Ödülü acı çekmek,üzülmek

Hayır

Yok yiğitcan biz sevinmek için sevmedik. Evde de arada bir kendimi jiletlerim  :D :D :D

Ne zaman romantik besteler yapmaya başladık yeni nesil bu başarısızlığı kabullenir oldu.

Beşiktaş Her sene kafaya oynayıp rakiplerine korku salmaya mecburdur bu böyle olmalıdır. Bunu istemek en doğal hakkımızın iken Beşiktaşlılığımızın sorgulanması da asbestle iştigaldir.

Çevrimdışı tangaz

aslında bu da bir alışkanlık kendisini hiç bir platformda takip etmem ama bir yerde bir ifadesini okudum Rüzgar Sağnak'ın "taraftarı taşa betona kirişe kamyon saymaya alıştırdılar, taraftar bunlarla avunuyor" gibisinden bir ifadeydi. bu foruma girince ben bunu gözlemliyorum. takım sayfasında 10 kişi olurken stad sayfasında 150 kişi oluyor... alışkanlıklar kötüdür, şampiyonluk dışındaki skorlarda kim ne derse desin başarısızlıktır. az evvel bir paylaşımım da şampiyonluk gelmezse kadroda ciddi revizyon gerekecek sezon sonu formu düşenlerle yolları ayırmalıyız demiştim. benim düşüncem sadece oyuncular için değil yönetim içinde geçerlidir...

Çevrimdışı firewater

aslında bu da bir alışkanlık kendisini hiç bir platformda takip etmem ama bir yerde bir ifadesini okudum Rüzgar Sağnak'ın "taraftarı taşa betona kirişe kamyon saymaya alıştırdılar, taraftar bunlarla avunuyor" gibisinden bir ifadeydi. bu foruma girince ben bunu gözlemliyorum. takım sayfasında 10 kişi olurken stad sayfasında 150 kişi oluyor... alışkanlıklar kötüdür, şampiyonluk dışındaki skorlarda kim ne derse desin başarısızlıktır. az evvel bir paylaşımım da şampiyonluk gelmezse kadroda ciddi revizyon gerekecek sezon sonu formu düşenlerle yolları ayırmalıyız demiştim. benim düşüncem sadece oyuncular için değil yönetim içinde geçerlidir...

Futbolculardada alışkanlık oldu. Çünkü 3senedir bahane hazır: Her maç Deplasman.

İnanın Stad açılışıyla herşey unutulur. Şampiyonluk felan kimsenin aklına gelmez.

Ama bu alışkanlık bize yeni stad da çok maç kaybettirir bunu da yazın bir tarafa.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbolculardada alışkanlık oldu. Çünkü 3senedir bahane hazır: Her maç Deplasman.

İnanın Stad açılışıyla herşey unutulur. Şampiyonluk felan kimsenin aklına gelmez.

Ama bu alışkanlık bize yeni stad da çok maç kaybettirir bunu da yazın bir tarafa.
Daha stat inşaatı başlamadan dile getirdim bunu çeşitli platformlarda, sen bir stat yapıyorsun ne kadar süreceğini az çok biliyorsun ama bir tane alternatif stat bulmadan bu işe başlıyorsun, rakiplerinle didişiyorsun federasyonla didişiyorsun Ankara'ya gidiyorsun bir maç Olimpiyatta bir maç Başakşehir'de oynuyorsun. Kim ne derse desin bu süreç baştan sona büyük bir başarısızlıktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şimdi benim gördüğüm takımda eksik olanlar stoperler hiç rhodolfo ve ersan gibi önde karşılamıyo q17 olduğunda bir tane pas trafigi ile içeri girme yok oguzhanda düşüş var tolgay süre almaya başlamalı hiç kimse kupadan elendiğimiz iyi oldu gibi bir cümlede kurmasın rakibin üç kulvarda gidiyo biraz kendinize gelin lütfen

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi benim gördüğüm takımda eksik olanlar stoperler hiç rhodolfo ve ersan gibi önde karşılamıyo q17 olduğunda bir tane pas trafigi ile içeri girme yok oguzhanda düşüş var tolgay süre almaya başlamalı hiç kimse kupadan elendiğimiz iyi oldu gibi bir cümlede kurmasın rakibin üç kulvarda gidiyo biraz kendinize gelin lütfen

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakibin senden moral ve motivasyon olarak her koşulda önde oluyor 3 kulvarda devam ederek bizimkisi ise züğürt avuntusu daha çok oynayacaklar yıpranacaklar bla bla bla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı matias_27

bi kanatta quaresma bi kanatta töre oynamazzzzzzzzzzzzz. artık bunu görmesi gerekir şenol hocanın. inanın bir kanata sosayı bir kanata oğuzhanı ortayı atiba tolgay yapsa çok çok daha iyi top oynarız çünkü ozzy ve sosa bi şekilde içeri katedeceklerdir.ceza sahasına adam koyamıyoruz.sağolsun quaresma ve töre nerdeyse artık taç çizgisinin dışında oynayacaklar ceza sahasıan gireyim belki top önüme düşer modunda bile değiller adamlar pozisyon takipleri sıfır
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek