Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312625 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

içerde 5 dışarda 7 maçımız var....

bize düşen görev içerdeki 5 maçta 1 tane boş koltuk kalmamalı ve gereksiz tezahürat yapmak yerine , maçı takip ederek top rakipteyken rakibi ıslıklamak , bizdeyken de motive edici tezahürat ve alkışlarla motive etmektir...

eses
antalya
bursa
kayseri
osmanlı

bu 5 maçı taraftar kazandırmalı...
Bursa hariç hepsini tokatlarız. Akhisar ve Bursa maçları sıkıntı benım için
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Uğurcan

Bir işe yaradı mı, hayır. Hatta Oğuzhan kart bile gördü itirazdan. Töre de büyük ihtimal gözünü bile kırpsaydı görecekti kartı.
Olsun bir yerden başlamak lazım  :) Futbolcular bizim sahada ki temsilcilerimiz hakeme en yakın onlar biz bir yere kadar baskı kurabiliriz.Gökhan Töre yine tek başına kaldı direndi ama inşallah takım olarak tepki koymayı öğreneceğiz yavaş yavaş özellikle Cenk Tosun olsa kesin o da destek olurdu.Biraz da Gomez de o ışık var  :lol:
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı ozan062

Sadece 12 maç var. Eleştirin ama ne hocayı, ne yönetimi ne oyuncuları yemeyin birbirinize düşmeyin.

12 maç. Sonra elbet ayıklama yapılacak.

ismaille sözlesme uzatılcak belki serdarla bile uzatılabilir,,

yeni kaleci ,,, atibanın genci forvete yetenek kanatlara daha stabil adam vs vs bunların hiçbiri olmayacagı gibi veya olması gerektiği gibi olmayacagı için

hep soylerim tepkileri yaşanan zaman içinde göstermeliyiz bu yonetimin en büyük sansı stadsızlıktır.. stad gelsin ilk gün değil 2.gün kötü giderse takım Yönetim gitsin﹗ der..veya hoca istifa....

cogunluk maç bitsin protesto edelim der bense hayır içinde sonunda basında her ne zaman hata oluyorsa o zaman tepkinin verilmesi taraftarıyımdır...

çnk sezon sonunda kim seni takar.. herkes basar gazı uçar dubaiye...pee ruhumuz duymaz
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 00:28:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Çünkü normal şartlarda bu teknik direktör meziyetidir. Onda barınması gerek bu yeteneğin ki Şenol Güneş'in yüksektir aslında bu özelliği.

Allah aşkına yapma Çağrı. Bu aynı şey değil. Şenol hoca çok güzel beylik laflar edebilir hatta motive edici cümleler seçebilir ama o enerjiyi aktaramaz. Öyle bir enerjisi yok adamın. Açıkçası Fatih Terim dışında da hiçbir teknik direktörün gerçek bir motivasyon konuşmacısı yeteneğine sahip olduğunu düşünmüyorum. Futbolda psikolojik faktörler çok önemli. Bunu kimse inkar edemez. Profesyonel destek olsa bir takıma çok şey katar. Teknik direktör "ben burdayken öyle birşeye gerek yok" dememli, Kapris yapmamalı. Teknik direktör taktik belirler strateji belirler vs. Ama takımı motive etmek konusunda iyi olmak zorunda değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:26:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Allah aşkına yapma Çağrı. Bu aynı şey değil. Şenol hoca çok güzel beylik laflar edebilir hatta motive edici cümleler seçebilir ama o enerjiyi aktaramaz. Öyle bir enerjisi yok adamın. Açıkçası Fatih Terim dışında da hiçbir teknik direktörün gerçek bir motivasyon konuşmacısı yeteneğine sahip olduğunu düşünmüyorum. Futbolda psikolojik faktörler çok önemli. Bunu kimse inkar edemez. Profesyonel destek olsa bir takıma çok şey katar. Teknik direktör "ben burdayken öyle birşeye gerek yok" dememli, Kapris yapmamalı. Teknik direktör taktik belirler strateji belirler vs. Ama takımı motive etmek konusunda iyi olmak zorunda değil.

Bunu kolay kolay kimse kabul etmez. Ben olsam etmezdim. Çünkü sen zaten orada taktik, adam yönetimi, disiplin, motivasyon gibi kriterler için varsın zaten.

Antrenmanı, metodlarını ekibine de yaptırabilirsin ama düşünsene bi devre arası hoca yerine adamın teki geliyor motive ediyor.. Hocanın saygınlığını bile etkiler soyunma odasında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
ismaille sözlesme uzatılcak belki serdarla bile uzatılabilir,,

yeni kaleci ,,, atibanın genci forvete yetenek kanatlara daha stabil adam vs vs bunların hiçbiri olmayacagı gibi veya olması gerektiği gibi olmayacagı için

hep soylerim tepkileri yaşanan zaman içinde göstermeliyiz bu yonetimin en büyük sansı stadsızlıktır.. stad gelsin ilk gün değil 2.gün kötü giderse takım Yönetim gitsin﹗ der..veya hoca istifa....

cogunluk maç bitsin protesto edelim der bense hayır içinde sonunda basında her ne zaman hata oluyorsa o zaman tepkinin verilmesi taraftarıyımdır...

Şans mı? Yapma Ozan adamlar geldiğinde kulübün bütçesi 70 milyon dolardı. Kullanılabilirliği ise 20 milyon dolar.

Konu sadece stat değil olmayan para ile hangi yönetim gelse ne yapacak? Ne zaman kulüp düze çıkar ama o zaman şampiyon yapamayan istifa etsin diyecek duruma gelebilirsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

18-19 yaşımdan beri birşey söylüyorum ve merak ediyorum. Bu koca koca futbol kulüplerinde her yıl transferlere milyon eurolar harcanıyor. Peki neden çok ufak paralarla çalışabilecek bir motivasyon konuşmacısı ve takım psikoloğu bulundurmuyor kulüpler? Neden? Yoksa bunların etkisine inanılmıyor mu? Okadar mı bağnaz ve geri kafalı kulüplerimiz?

Bizim ihtiyacımız olan şey şu:

İstediğimiz kadar nefret edelim ama bu adamın bu yönünü herkes takdir etmeli. Bugün sahadaki 11 uyuşuk adamı kendine getirecek tavır bu tavırdır. Bu adam nasıl maç kazandırıyordu ki zaten?

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 00:30:57 38life ]

Çevrimdışı ozan062

Şans mı? Yapma Ozan adamlar geldiğinde kulübün bütçesi 70 milyon dolardı. Kullanılabilirliği ise 20 milyon dolar.

Konu sadece stat değil olmayan para ile hangi yönetim gelse ne yapacak? Ne zaman kulüp düze çıkar ama o zaman şampiyon yapamayan istifa etsin diyecek duruma gelebilirsin.

yok sırf onlar için değil herkes için bu boyle ama hiçbir zaman bu yonetimin arkasında sinsice hata kollayan bir taraftar olmadı.. yani çok rahattılar coook ,,,gorucez sene sonunu veya yeni sezonda kalırlarsa ....
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 00:31:25 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:30:55
  • Beşiktaş / Bodrum
yok sırf onlar için değil herkes için bu boyle ama hiçbir zaman bu yonetimin arkasında sinsice hata kollayan bir taraftar olmadı.. yani çok rahattılar coook gorucez,, sene sonunu veya yeni sezonda kalırlarsa ....

Milyonlar oldu hala milyonlar var şaka yapıyor olmalısın. Sen buradan ibaret sanıyorsun sanırım taraftarı. Git bak h1903'e neler göreceksin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Milyonlar oldu hala milyonlar var şaka yapıyor olmalısın. Sen buradan ibaret sanıyorsun sanırım taraftarı. Git bak h1903'e neler göreceksin.

iyide o milyonlar tribünlerde bir olupda YONETIM GITSIN﹗ demedi çnk birinde feda diye tıktı oburunde stad.. 3cüsü yok artık herkes kendi bacagından asılacak...

Çevrimdışı atalay

Soyunma odasının patronu teknik adamdır. Onun otoritesini sarsacak biri olmaz, olursa teknik adamın ömrü uzun olmaz. Sadece oyuncular için mentör desteği sağlayabilirsiniz ki bu da genç, çaylak oyuncular için yapılabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:34:06
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide o milyonlar tribünlerde bir olupda YONETIM GITSIN﹗ demedi çnk birinde feda diye tıktı oburunde stad.. 3cüsü yok artık herkes kendi bacagından asılacak...

Gayet de olabilirdi. O milyonlar vefalı olmadığı için laftan anlamadığı için statta yoklar Ozan, liderleri de anca dönme hazırlığı yapıyormuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Gayet de olabilirdi. O milyonlar vefalı olmadığı için laftan anlamadığı için statta yoklar Ozan, liderleri de anca dönme hazırlığı yapıyormuş.

yahu cogu benimle aynı kafada simdi acmayım detayı,, feda dedi 15milyon harcadı misal,,q7yi oynatmadı maasını odedi gibi gibi

simdi savunma pozisyonuna gecmeden sunu dusun.. insan bunları gordugunde nasıl samimiyetine inansın yonetimin? aynı senede bütün yönetim kadrosu istifa etti yani bazı seyleri geniş düşününce hak ver vefasız dediklerine:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:39:18
  • Beşiktaş / Bodrum
yahu cogu benimle aynı kafada simdi acmayım detayı,, feda dedi 15milyon harcadı misal,,q7yi oynatmadı maasını odedi gibi gibi

simdi savunma pozisyonuna gecmeden sunu dusun.. insan bunları gordugunde nasıl samimiyetine inansın yonetimin? aynı senede bütün yönetim kadrosu istifa etti yani bazı seyleri geniş düşününce hak ver vefasız dediklerine:)

Savunmada değilim ki hep ortada durdum ben taraf olmak saçma zaten bu konuda.

Feda diyip nasıl 15 milyon harcadı? Feda senesi transfer harcaması 2.5 milyon sadece. Yönetim kendi içinde bölünebilir zaten rezalet bir yönetimdi o. Bu yönetim de öyle 3-4 kişi taşıyor koca takımı.

Ama sen taraftarsın bunlara bakıp da yok ben gelmem yok ben almam diyemezsin. Dersen kulüp düze çıkınca başından beri kulübün yanında olanlar sana adam mısın sen git Galatasaray'ı tut der mesele bu.

Öyle bir güruh var ki cebinde 20 lira olmadan neden villa satın almıyorsun diye çatabilecek kapasiteye sahip. Rapor açıklandı kulübün kasasında nakit 350.000 Tl var sadece hala.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kıstasım şampiyonluk değil; lakin kalan 12 maçta bireysel performansları düşük olur ya da sorumluluktan kaçarlarsa gelecek yılın planlamasında görmek istemediğim mimli oyuncular var. Üstelik o isimler bugünkü oyunun mimarları fakat 3 yıl üst üstte aynı sonuçları verecek oyuncuların eşik atlayacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı 38life

Soyunma odasının patronu teknik adamdır. Onun otoritesini sarsacak biri olmaz, olursa teknik adamın ömrü uzun olmaz. Sadece oyuncular için mentör desteği sağlayabilirsiniz ki bu da genç, çaylak oyuncular için yapılabilir.

Bence çaylak oyuncuların motivasyonları 30 yaşındaki şu futbolcuların motivasyonundan çok daha yüksek. Şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcularının sahada hayatından bezmiş bir görüntüsü olmasını kabul edemiyorum. Bir şutu auta gitti diye müslüm gürses moduna giriyorsa bir futbolcu o futbolcunun takımı şampiyon falan olamaz. Vurucaksın auta çıkacak koşacaksın yerine ve gözlerini hırsla tekrar topa dikeceksin tekrar alacaksın tekrar vuracaksın. Çünkü sen 3.lüğe 4.cülüğe 10.culuğa oynamıyorsun. Şampiyonluğa oynuyorsun ya şampiyonluk! 90 dakika sonunda senin cesedin çıkmalı, soyunma odasına gidecek halin kalmamalı.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 00:42:53 38life ]

Çevrimdışı mellfred

boyko'ya fazla yüklenildiğini düşünüyorum. yediği golde asist tosic'ten geldi, nihayet adam da allah ne verdiyse vurdu. beklenmeyen bir şuttu tolga olsa sadece izlerdi.
elinden kaçırdığı yan toplarda da 2 metrelik boyuna fazla güveniyor bu konuda dizginlenebilir.
eskişehir maçına kanatta cenk-kerim ya da olcay-kerim denesek keşke bir de böyle başlasak oyuna.
son olarak endişe etmeyin eskişehri marizleyip göndereceğimizden en ufak şüphem yok
iyi geceler

Çevrimdışı ozan062

Savunmada değilim ki hep ortada durdum ben taraf olmak saçma zaten bu konuda.

Feda diyip nasıl 15 milyon harcadı? Feda senesi transfer harcaması 2.5 milyon sadece. Yönetim kendi içinde bölünebilir zaten rezalet bir yönetimdi o. Bu yönetim de öyle 3-4 kişi taşıyor koca takımı.

Ama sen taraftarsın bunlara bakıp da yok ben gelmem yok ben almam diyemezsin. Dersen kulüp düze çıkınca başından beri kulübün yanında olanlar sana adam mısın sen git Galatasaray'ı tut der mesele bu.

Öyle bir güruh var ki cebinde 20 lira olmadan neden villa satın almıyorsun diye çatabilecek kapasiteye sahip. Rapor açıklandı kulübün kasasında nakit 350.000 Tl var sadece hala.

vallahi tutarsızlıklar cok,, zamanla öğreniyor dedik ordada aksilikler cıktı, taraftar sahiplendi derken simdide pesisıra yeniliyoruz yani insanlar bir yere kadar zorluyor zorluyor zorluyor ama birtürlü o basarı gelmiyor gelmeyince resetleniyor hersey..

bak kücük bişi diyim,, oguzhan ve töre varsa bir takımda o takımda Şampiyonluk zor olur yani var derken onlardan medet umarsanız... son 3 senede hiçbir "cacık" olmayacagını ben anladım yonetim ve hocada anlarsa sene sonunda acil onlara klup bulup iyi parayla yolcu etmeliyiz:) acı ama gercek recete budur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kıstasım şampiyonluk değil; lakin kalan 12 maçta bireysel performansları düşük olur ya da sorumluluktan kaçarlarsa gelecek yılın planlamasında görmek istemediğim mimli oyuncular var. Üstelik o isimler bugünkü oyunun mimarları fakat 3 yıl üst üstte aynı sonuçları verecek oyuncuların eşik atlayacağını düşünmüyorum.
kimler mesela

Çevrimdışı Deniz

Liderin 10 puan gerisine düştük de benim mi haberim yok?

Yahu bu takım hala ligdeki en avantajlı takım.Bu kadar kolay gömmeyin.12 hafta daha sıkın dişinizi sonra herkes çıkarır koyar argümanlarını masaya.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğuhan

yönetimi falan tartışmayı bırakalım da takımın omurgasında büyük çatlaklar var (marcelo-alexis-atiba) takım boyu inanılmaz uzadı stoperlerle hücum hattı arası 1000 kişilik piknik alanı maşallah... günü ve ikinci yarıyı özetlersek:

1)Sosa maçlarda dayak yiyip rakibin kart görmemesinden dikine oyunu denemez hale getirildi adam
2)Atiba miladını doldurdu eksilerini yazsam paragraf olur
3)Oğuzhan, atiba sosa ve olcaydan destek alamadığından yalnız kalıyo
4)marcelo havadan 10 numara fakat diğer alanlarda vasat
5)alexis marceloya göre daha dengeli ama geriye kaçmaktan kamera kadrajına zor giriyo
6)acilen iyi bi olcaya ihtiyacımız var iyi bi olcay hem santraforu hem oğuzhanı büyütüyo
7)tolgay acilen monte edilmeli dikine oyuna geri dönmeliyiz artık kimse orta kafa golden mutlu olmuyo istersek 10 tane quaresma ortasıyla gol olsun taraftarın zevk alacağını düşünmüyorum bu seri yerden dikine oyunları izlemişken
8)Bugün eminim herkes bilic futbolunu hatırladı pektemek girer oğuzhan çıkar serdarın şişirmeleri rastgele ortalar bi an önce özümüze dönmeliyiz bu iki stoper ve atibayla sonumuz hayrola birini tutsunlar sabah akşam pozisyon pozisyon izletsinler stoperlere atibaya da bye bye densin tolgay oynasın dinlensin 2 hafta atiba yoksa bayılır sahada bu gidişle

Çevrimdışı atalay

Bence çaylak oyuncuların motivasyonları 30 yaşındaki şu futbolcuların motivasyonundan çok daha yüksek. Şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcularının sahada hayatından bezmiş bir görüntüsü olmasını kabul edemiyorum. Bir şutu auta gitti diye müslüm gürses moduna giriyorsa bir futbolcu o futbolcunun takımı şampiyon falan olamaz. Vurucaksın auta çıkacak koşacaksın yerine ve gözlerini hırsla tekrar topa dikeceksin tekrar alacaksın tekrar vuracaksın. Çünkü sen 3.lüğe 4.cülüğe 10.culuğa oynamıyorsun. Şampiyonluğa oynuyorsun ya şampiyonluk! 90 dakika sonunda senin cesedin çıkmalı, soyunma odasına gidecek halin kalmamalı.

Kadronun omurgasında 3 tane ŞL finali görmüş oyuncu var. 14 kişilik oyuncu havuzunda kaptanlık yapmamış tek bir oyuncu yok. Hepsi uluslararası arenada boy göstermiş, üst düzey liglerde oynamış oyuncular. Beşiktaş forması giyiyorlar. Hedefin ne olduğunu bilmiyor olabilirler mi? Motivasyon her zaman olumlu sonuçlar doğurmaz. 

kimler mesela

Hangi oyuncuları kastettiğim çok açık.

Çevrimdışı Scout

Quaresma İlk 11 Oynadigindan Beri Ceza Sahasina Paslasarak Girmemiz Yerini Kanatlardan Yapilan Ortalara Birakti Bunun Sebebi Quaresmanin Taktigimize Uygun Bir Oyuncu Olmadigi İcin Mi ?  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Scout

@atalay Aras Özbiliz Kanatlarimizda Olcay Etkisi mi Yaratir Yada Quaresma Etkisi mi Yaratir ?
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın hücum pratiği bu değil.