Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301739 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

konyaspor kartalspor maçında kartalspor maça konyalı hakem veriyorsunuz diyor ve değiştirtiyor ama biz değiştirtemiyoruz ondan sonra da başkan "hakkımızı yedirtmeyeceğim" diyor. komik duruma düşmek için basın toplantısı yapılmasın bir daha  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa1903

yönetim çok güçsüz. yapılan açıklamalara kuddusi'den jet yanıt geliyor şaka gibi.

başkanın açıklamalarının taraftarın gazını almaktan başka hiçbir etkisi yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

olcay şahan'a küfür ediyorlar olcay şahan alkışla karşılık veriyor.Küfür edilmesi çok yalnış.

Çevrimdışı tangaz

yönetim çok güçsüz. yapılan açıklamalara kuddusi'den jet yanıt geliyor şaka gibi.

başkanın açıklamalarının taraftarın gazını almaktan başka hiçbir etkisi yok.

gazımızı bile alamadı. üstüne bir de kuddusiden kapak yedik daha bir öfkelendik.

şimdi renklilere madara olduk resmen. başkan komik duruma düşürecekse bizi böyle bir daha basın toplantısı yapmasın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

konyaspor kartalspor maçında kartalspor maça konyalı hakem veriyorsunuz diyor ve değiştirtiyor ama biz değiştirtemiyoruz ondan sonra da başkan "hakkımızı yedirtmeyeceğim" diyor. komik duruma düşmek için basın toplantısı yapılmasın bir daha  :akuma:
Kimse sallamaz seni böyle diyip değiştiremezsen. Büyüklerimizin güzel bir lafı var onu burada belirtmek istemiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olcay şahan'a küfür ediyorlar olcay şahan alkışla karşılık veriyor.Küfür edilmesi çok yalnış.

Yahu buda yanlis neden kendi oyuncuna kufur ediyorsun ??

Olcayin zaman zaman Cok faydali oldugu zamanlarda oldu , ama yetenekleri kisitli elinden gelen bu daha fazlasi yok

Bende tepkimi gösteriyorum ama küfürle degil tepkini kufursuzde gosterebilirsin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

burda cok bilmiş arkadas varmıs..

neyse

Çevrimdışı tangaz

bu yönetimle EPL.de arsenal, tottenham ne ise TR.de biz de o oluruz şampiyonluklar anca 20 yılda 2-3 olur...

gazımızı bile alamadı. üstüne bir de kuddusiden kapak yedik daha bir öfkelendik.

şimdi renklilere madara olduk resmen. başkan komik duruma düşürecekse bizi böyle bir daha basın toplantısı yapmasın.
Kuddusuye derhal gereken cevap verilmeli resmi siteden

Macin hakeminin degismemesi durumunda maca cikmayacagimizi bildirmeliyiz bunlar ancak bu dilden anlar
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 13:33:23 Yunus Emre Dökmeci ]

neyse
Ortaya laf atip cekilme yakışmıyor

Kime tepki gösteriyorsan direk soyle

Çevrimdışı firewater

Başkan iyisin hoşsun camia içinde olabilecek en iyi başkansın ama bir kartalspor etkisi bile yapamıyorsun mhk da. Sonrada genç arkadaşlar "fb nin şampiyonluğu hayırlı olsun" deyince bana oha diyor.

Tekrar ediyorum biz fenerin önüne geçtiğimiz maçın sonrasındaki maçta en az 3 kırmızımız hazır. Kim ne diye bilir bu maçtan sonra kim hakkımızı savunur.

Benim tek umudum gs lobisinin fb 4.yıldızı takmasın diye yanımızda saf tutacak olması. Oda çok düşük bir ihtimal.

Çevrimdışı firewater

neyse

Öyle neyse deyip gitmek olmaz. kime ne demek istediysen söyle. Bi fikrin varsa paylaşırsın tartışırız. Kimseye hakarette etmiyoruz küfürde.

Çevrimdışı tangaz

Başkan iyisin hoşsun camia içinde olabilecek en iyi başkansın ama bir kartalspor etkisi bile yapamıyorsun mhk da. Sonrada genç arkadaşlar "fb nin şampiyonluğu hayırlı olsun" deyince bana oha diyor.

Tekrar ediyorum biz fenerin önüne geçtiğimiz maçın sonrasındaki maçta en az 3 kırmızımız hazır. Kim ne diye bilir bu maçtan sonra kim hakkımızı savunur.

Benim tek umudum gs lobisinin fb 4.yıldızı takmasın diye yanımızda saf tutacak olması. Oda çok düşük bir ihtimal.

gs şuan öyle bitik öyle kendi derdine düşmüş durumdaki buna vakit ayıracaklarını sanmam yapacakları tek şey olurda toki arenaya kafa kafaya gidersek bize yenilmek olur...

Çevrimdışı Scout

yaşar kemal uğurlu donk'a kırmızı kart göstermeyen hakemmiş
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

Kuddusuye derhal gereken cevap verilmeli resmi siteden

Macin hakeminin degismemesi durumunda maca cikmayacagimizi bildirmeliyiz bunlar ancak bu dilden analr

maça çıkmamak olmaz ancak resmi siteden derhal çok sert kuddusinin 101. yılda yaptığı (Hakaret Yasak)₅ dolu bir paylaşım yapılıp senden beklenen açıklamayı yaptın kuddusi die açıklama yapıp sokup çıkarmalıydık yerin dibine...

Çevrimdışı firewater

gs şuan öyle bitik öyle kendi derdine düşmüş durumdaki buna vakit ayıracaklarını sanmam yapacakları tek şey olurda toki arenaya kafa kafaya gidersek bize yenilmek olur...

açabiliyorsan radyo sporu aç cünü yü nasıl övüyorlar.

senin bir tek yazarın var Turgay Demir oda iki lafı biraraya getiremeyen birisi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son donemde Buldugumuz Pozisyonlarin hemen hemen hepsinde OYUN RITMIMIZI BOZAN , EL FRENIMIZ (!!) olan Quaresma var

buldugumuz butun pozisyonların hepsinde var denen LİONEL OLCAY ise en az 10 mactir Sahada yok takimi 10 kisi oynatiyor

Ama takimin el freni Quaresma oluyor ?

Kimse masal anlatmasin

Bunu bana kimse aciklayamaz
abi yeter ya ne q17 imiş öve öve bitiremediğin adam Akhisar maçında boş kaleye atamadı fener maçında karşı karşıya atamadı madem o kadar iyiydi atsaydı hangi büyük maçı derbiyi kazandırdı varsa bilelim. Güzel kardesim olcay kötü ama q17 de kötü tempoyu düşürüyor kötüyü kötüyle kıyaslayıp üste çıkmaya çalışıyorsun

Çevrimdışı Uğurcan

Abi yok ne yenilmesi Allah korusun inşallah GS maçına kalmaz şampiyonluğumuz oraya şampiyon gideriz.Ne GS Ne FB onlardan gelecek en ufak iyilik SAKIN ama SAKIN gelmesin hem geleceğini de düşünmüyorum zaten.Bunlar birbirleriyle düşman gibi gözükür aslında ikiside Beşiktaş'ı hiçe sayma konusunda fikir birliği yapan, 2 büyük yaratmaya çalışan,GS-FB gibi sıradan maçları dünya derbisi gibi yansıtan camialar.İki takımında canı cehenneme.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı 38life

Bu yaratıkları aramızdan tecrit etmediğimiz sürece sağlıklı psikolojiye sahip bir futbolcumuz olmayacak.

An itibari ile Olcaysiz olmaz , Olcay olmayinca pozisyona guremiyoruz , Quaresma bu takimin el freni diyenlerden haber alınamıyor

Fb macinda Olcayin oyundan çıkmasından sonra maci tek kaleye cevirmemiz kimin el freni oldugunu acikca ortaya çıkardı Olcay bu takimi 10 kisi oynatiyor !

Çevrimdışı tangaz

açabiliyorsan radyo sporu aç cünü yü nasıl övüyorlar.

senin bir tek yazarın var Turgay Demir oda iki lafı biraraya getiremeyen birisi.

malesef açma şansım yok. muhtemelen rosetti denen (...)₄ ifadelerini falan kullanıyorlardır tahmin eiyorum. salaklar TR.deki hakemleri hakem sanıyor hala bazıları,  ulenberge kamyonla para verdik ondan sonra 3-5 hakem avrupada maç yönetti şimdi de rosettiye veriyoruz paraları cücü ve türevleri avrupada maç yönetiyor. bu salaklar değilmiydi deniz ateş bitnele fifa kokartı takanlar... cücüyü övenler zaten renkli turgay demirde maç sonu yazısında cücüye bişi dememişti o nedenle cücü hakkında ne dese sıfır bu dakikadan sonra...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi bu kadar gömmeyin yönetimi ne zor şartlarla uğraşıyorlar yalnız bırakmamalıyız bu sene kritik suyun rengi değişecektir bu sene şampiyon olacağız

Çevrimdışı Uğurcan

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim emin ol senden fazla Quaresma severim,profil fotoğrafımda ve diğer formalarım da Quaresma'nın ismi yazmaktadır.Ama burada gereksiz yere Quaresma'yı olur olmadık karşılaştırmalara sokarak insanlara Quaresma'yı antipatikleştiriyorsun.Kanıtlamana gerek yok Q17 kendisini kanıtladı akıllandığını kanıtladı taraflı tarafsız herkes bunun bilincinde.Bence sende daha fazla kurcalama neyin ne olduğu görülüyor zaten  :ok:
Şu anda takıma en faydalı oyuncuların başında ilk 11'de yazılacak ilk isimlerin başında geliyor Atiba'dan sonra  :)
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı firewater

malesef açma şansım yok. muhtemelen rosetti denen (...)₄ ifadelerini falan kullanıyorlardır tahmin eiyorum. salaklar TR.deki hakemleri hakem sanıyor hala bazıları,  ulenberge kamyonla para verdik ondan sonra 3-5 hakem avrupada maç yönetti şimdi de rosettiye veriyoruz paraları cücü ve türevleri avrupada maç yönetiyor. bu salaklar değilmiydi deniz ateş bitnele fifa kokartı takanlar... cücüyü övenler zaten renkli turgay demirde maç sonu yazısında cücüye bişi dememişti o nedenle cücü hakkında ne dese sıfır bu dakikadan sonra...

kulaklarıma inanamadım. Serdar Tatlıyı bağladılar galiba. cüc hatasız maç yönetti diyor. herkesin mutabık olduğu bir hatası yok diyor adam yaa. Ulan hadi hepsini geçtim Canere ikinci sarıyı göstermemesini herkes eleştirdi. Gürcan renklisi bile söyledi bunu.

Herşey yazılmış çizilmiş yönetimde stada gömmüş kendini herşey belli oldu iyice. Stad açılışındaki görkem unuturur bu oyunları ve kaçan şampiyonluğu yapacak bişey yok.

Artik Tavrim yavas yavas netleşiyor

Adaleti ile Meşhur olan Senol gunes kesinlikle Formayi adaletli dagitmiyor formayi hak edene vermiyor

Bunu Senol Gunesin gelmesini en cok isteyen ve sonuna kadar da detekleyen birisi olarak söylüyorum..