Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı laoban

Çevrimdışı Türkay

Tolga takıma alışık falan diyoruz gene saçma sapan goller yiyor gene yiyor ne anladım ben bu takım oyunundan? Önünde ki Marcelo'yu görmüyor gol yiyorduk neredeyse. Ben Boyko'nun her türlü Tolga'dan iyi olduğunu düşünüyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Seninle tamamen aynı fikirdeyim. Bence artık görece önemsiz bir maçta (mesela Konya maçı) çok sert bir protesto yapılmalı. aklıma başka net çözüm gelmiyor. Çünkü biz tepki koymadan yollamayacaklar. Vallahi çok korkuyorum tekrar sözleşme imzalanacak diye.

Bizim taraftarın duygusal tarafını biliyorlar ya
Protesto etsek ertesi gün başlık "tolga göz yaşlarına boğuldu"
Sonra herkesten daha Beşiktaşlı olanlar çıkıp "efem siz nasıl Beşiktaşın oyuncusunu protesto edersiniz hede hödö"
Zarar hep bizden,bize zarar vereni ısrarla kollamaya çalışıyoruz

Çevrimdışı panic13

Bizim taraftarın duygusal tarafını biliyorlar ya
Protesto etsek ertesi gün başlık "tolga göz yaşlarına boğuldu"
Sonra herkesten daha Beşiktaşlı olanlar çıkıp "efem siz nasıl Beşiktaşın oyuncusunu protesto edersiniz hede hödö"
Zarar hep bizden,bize zarar vereni ısrarla kollamaya çalışıyoruz

Beşiktaş tarihinde Tolga'nın gitmesi kadar üzerinde net şekilde uzlaşılan bir mesele daha olmamış olabilir. Tolga, Beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş kulübe bireysel bazda doğrudan veya dolaylı olarak en fazla zarar veren oyuncusudur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş tarihinde Tolga'nın gitmesi kadar üzerinde net şekilde uzlaşılan bir mesele daha olmamış olabilir. Tolga, Beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş kulübe bireysel bazda doğrudan veya dolaylı olarak en fazla zarar veren oyuncusudur.
Üstelik bu adam takım kaptanı. Ben bunu dile getirdiğimde demagoji yapıyorsun diye söylenip duruyorlar. Neyse böyle zihniyete Tolga gibi kaptan yakışır zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Scout

Fikret Ormanın Basın Toplantısı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
Pika Pika

Çevrimdışı Ensar

ağzına yüreğine sağlık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atı alan Üsküdar'ı geçti derim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla ben pektemeğin yattığı yerden para kazanmasını
Ama kötü oyuncu değil vs diyerek savunmaya çalışanı da gördüm
Gerçi maksat pektemeği değil sözleşme yapanı kollamak
O yüzden emin ol,tolga'yla uzatma yapılsın o kontrata da kılıf uydurulacak
İyi yedek mi denir,tanısanız iyi çocuk mu artık ne denirse

Çevrimdışı Ensar

Atı alan Üsküdar'ı geçti derim.
sussa niye sustu , konuşsa iş işten geçti , yapmayın abi ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

Valla ben pektemeğin yattığı yerden para kazanmasını
Ama kötü oyuncu değil vs diyerek savunmaya çalışanı da gördüm
Gerçi maksat pektemeği değil sözleşme yapanı kollamak
O yüzden emin ol,tolga'yla uzatma yapılsın o kontrata da kılıf uydurulacak
İyi yedek mi denir,tanısanız iyi çocuk mu artık ne denirse

haklısın, daha 3 ay önce ben de saf gibi "iyi yedek olur, sözleşme yapılsın" diyenlerdendim. Sezon başı 2-3 kıytırık top kurtardı diye. Eh insanız nihayetinde, beşer şaşıyor. en azından bu yılki Akhisar maçından sonra uyandım. Uyanmayan varsa zaten Allah onlara akıl, fikir, göz, kulak versin.

Çevrimdışı EagleForce

Tolga'ya tribunden cok buyuk tepki olmadigi surece oynayacak. Senol hocanin malum sebeplerden takintisi yuzunden. Sampiyonluk goz gore gore gidiyor yine. Adamin parasini veren Besiktas gidip fenerli futbolcuyu kolluyor adama kart gostertmeye calisacagina. Adammis bilmemneynis. Yemisim adamligini aldigi paranin hakkini sahada vermedikten sonra.

Çevrimdışı panic13

Üstelik bu adam takım kaptanı. Ben bunu dile getirdiğimde demagoji yapıyorsun diye söylenip duruyorlar. Neyse böyle zihniyete Tolga gibi kaptan yakışır zaten.

Sevinmek için sevmiyoruz çünkü :( :( ...

Tolga'yı Beşiktaş kalesinde görmek isteyen net Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemiyordur. Gerisi fasa fiso.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sevinmek için sevmiyoruz çünkü :( :( ...

Tolga'yı Beşiktaş kalesinde görmek isteyen net Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemiyordur. Gerisi fasa fiso.

Şampiyonluk kupasını bu adam mı kaldıracak sezon sonu..

:bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı matias_27

ben çok faydalı buldum ve en önemli şeyi söyledi ve bunu her zaman niye çıkıp söylemiyorlar diye dert yandım ve sonunda başkan açık açık söyledi

bundan sonra derbi maçlarında cüneyt çakırı istemiyoruz.bu adam 11 derbimizi yönetti 7 mağlubiyet 3 beraberlik almışız.yeter bu adamın artık derbi maçlarımızı nolursa olsun yönetmemesi lazım
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı EMİR EMRE

Formsuzluktan ziyade Beceriksiz.

Yahu gerekirse topu kaptir , Arkadasina pas at veya ayakta kalip profesyonelce faul al , Rakip baski yapti diye hucum bolgesinde TAÇa pas atmakda nedir :alala:

Sanki savunma oyuncusu da rakip baski yapti diye topu TAÇa atıyor riske girmeyip :)

:) İyi niyet futbolda onemlidir, takimina saygi her zaman kendini hazir tutup o formayi giydiginde %100 unu vermeyi gerektirir. Olcay elinden geleni yapiyor ama soyledigin gibi yetenek ve karar verme konusunda sikintili. Dolayisiyla Quaresma bu formu ve becerisiyle bu aralar direkt oynamali.

Çevrimdışı firewater

Neyse artık gelecek sezona bakacağız. Hayırlı olsun fb nin şampiyonluğu. Başkan bu konularda çok pısırık. Fatih Doğanın sorduğu soruda açık vede net herşey var.

Bu ülkede tehtid edeceksin, maça çıkmam diyeceksin, hakaret edecek sindireceksin. Efendilik sökmez seni böyle dinlerler ancak.

Bu sene stad açılışıyla avunacağız belli oldu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cüneyt Çakır söylemlerinde çok geç kalındı. Bugüne kadar böyle bir açıklama 2-3 defa yapılmış olmalıydı. Bu adamın eyyamcının kralı olduğunu burada yazdım maçtan önce iyi seçim filan diyen arkadaşlar oldu, Cüneyt Çakır eyyamcılık konusunda Master yapmış bir hakemdir ve Beşiktaş düşmanıdır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse artık gelecek sezona bakacağız. Hayırlı olsun fb nin şampiyonluğu. Başkan bu konularda çok pısırık. Fatih Doğanın sorduğu soruda açık vede net herşey var.

Bu ülkede tehtid edeceksin, maça çıkmam diyeceksin, hakaret edecek sindireceksin. Efendilik sökmez seni böyle dinlerler ancak.

:oha:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hayirdir ne dedi ki bu kadar karamsarliga dustunuz

Çevrimdışı laoban

kusura bakmada, baskan en olabilir sekilde konusmus, tek sucu gec kalmis bir konusma olmasi.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman Beşiktaşın hakkını yedirmeyeceğiz dedi. iyi de ben o zaman şunu sorarım kendisine: Başakşehir ve febe maçlarında hakem hatalarından 5 puan bıraktık. hani yedirmeyecektin? azizeden köpek gibi korktuğu çoktaaan ayyuka çıkmış olan cücü maça atandığında yapılması gereken açıklamalar şimdi yapılıyor. sen o zaman çıkarsın maçtan önce dersinki "cücü azizden köpek gibi korkuyor adam kendisine sövdüğünde bile raporuna yazmaktan korkan adamı nasıl bu maça verirsin kuddusi"dersin o zaman derizki başkan hakkımızı arıyor. tüm bunların üzerine cücü aynı (Hakaret Yasak)₅ gene yapar o zaman da ben demiştim dersin infial yaratırsın... bunların hiç birini yapmamışız ikinci devre başlamış 5 maç oynamışız 5 puanımızı hakemler çalmış sen kalkıp hakkımı yedirmem diyorsun. geçiniz.........
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman Beşiktaşın hakkını yedirmeyeceğiz dedi. iyi de ben o zaman şunu sorarım kendisine: Başakşehir ve febe maçlarında hakem hatalarından 5 puan bıraktık. hani yedirmeyecektin? azizeden köpek gibi korktuğu çoktaaan ayyuka çıkmış olan cücü maça atandığında yapılması gereken açıklamalar şimdi yapılıyor. sen o zaman çıkarsın maçtan önce dersinki "cücü azizden köpek gibi korkuyor adam kendisine sövdüğünde bile raporuna yazmaktan korkan adamı nasıl bu maça verirsin kuddusi"dersin o zaman derizki başkan hakkımızı arıyor. tüm bunların üzerine cücü aynı (Hakaret Yasak)₅ gene yapar o zaman da ben demiştim dersin infial yaratırsın... bunların hiç birini yapmamışız ikinci devre başlamış 5 maç oynamışız 5 puanımızı hakemler çalmış sen kalkıp hakkımı yedirmem diyorsun. geçiniz.........
Yazdığım gibi atı alan Üsküdar'ı geçti. Fener maçından daha kritik bir maçımız mı var şu dakikadan sonra? Şu maçı alsak veya berabere bitirsek büyük avantaj elde edeceğiz ama senaryo aynı beklediğimiz gibi oldu. İyi bari en azından ikinci yarının ortasında açıklama yaptı başkan sene sonunda da yapabilirdi bu da iyi bir şey  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman :

Bir daha Cuneyt Cakirin bizim maclarimiza verilmesini istemiyoruz

Cuneyt Cakir derbilerde Gs ye hic kirmizi kart gostermemis , Fb ye 1 bize ise 4 kirmizi kart göstermiş

Arkandayiz Baskan !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

:oha:

Başkanın derinde hiçbir gücünün olmadıını net şekilde öğrendik. Konya maçının hakeminin değişmesini bile rica etti.
Mhk ya bile laf söylemedi. En azından istifaya bile davet edemedi. Ben önümüzdeki haftalara lider girersek bir macta 3-4kırmızı göreceğimizi düşünüyorum.