Başkan konuşması gerektiği gibi konuştu. Mesajları verdi, gazeteciler de güzel sorular sordu, toplantı gayet iyiydi. Kimse Beşiktaş Başkanından Aziz in seviyesine inmesini beklemesin. Aziz yıllardır masaya yumruk vuruyor keza aynı şekilde Demirören yumruk vurmaktan başka bi şey yapmadı. Aziz son haftada 4 kere şampiyonluk kaybetti, Demirören in durumu ortada konuşmaya gerek yok. Masaya vurmak da çözüm değil yani. Bazı arkadaşlar gerek burda gerek sosyal medyada bizim de Mahmut Uslu gibi yöneticilere ihtiyacımız var bizim de Melo gibi Caner gibi topçulara ihtiyacımız var yazıyorlar. O eleştirdiğin, küfür ettiğin, adamların benzerleri sende olunca mutlu mu olacaksınız? Biz Beşiktaşız. Küfür ettiler diye kıyameti kopardığımız başkan bize Şerefli İkinciliklerin, hileyle şikeyle gelen şampiyonluktan çok daha değerli olduğunu anlattı yıllarca. Eğer ben şeref, onur vs duymak istemiyorum başkan çıksın ortaklığı dağıtsın yeri gelince taraftara küfretsin istiyorum diyorsa yanlış armaya sevdalı, onların yeri belli. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.