Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kartalpençesi

Geçen devre biz Gençlerbirliği Kasımpaşa Trabzon Akhisar maçlarında puan kaybettik.Ben şu hesabı yapıyorum geçen devredeki gibi nasıl biter.
+ 1.Devre Başakşehiri yendik Gençlerbirliği ile berabere kaldık. Bu devre Başakşehir berabere Gençleri yendik.
+ 1.Devre feneri yendik Trabzona yenildik.Bu devre fenere yenildik.O zaman Ts yi yenmeliyiz.
Diğer önemli maçlar kasımpaşa ve akhisar.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Tolga

Maçın çok başındayken golü yemeseydik en azından ilk yarıyı beraberlikle tamamlayabilseydik 2. yarı tam istediğimiz bir maç olacaktı.

Derbilerde ne olursa olsun kolay kolay geriye düşmeyeceksin hele hele deplasmanda oynuyorsan hiç düşmeyeceksin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalpençesi

Geçen devre biz Gençlerbirliği Kasımpaşa Trabzon Akhisar maçlarında puan kaybettik.Ben şu hesabı yapıyorum geçen devredeki gibi nasıl biter.
+ 1.Devre Başakşehiri yendik Gençlerbirliği ile berabere kaldık. Bu devre Başakşehir berabere Gençleri yendik.
+ 1.Devre feneri yendik Trabzona yenildik.Bu devre fenere yenildik.O zaman Ts yi yenmeliyiz.
Diğer önemli maçlar kasımpaşa ve akhisar.

Çevrimiçi Koa_lAA

ben geriden takip etme taraftarıyım... sonlara doğru vurup geçmek lazım.. puan olarak erken önde başlayınca stres çok daha fazla artmakta..

son 5-6 hafta kala öne geçsek yeter... ne olduğunu anlamadan adamlar kupayı kaldırmak lazım..

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı kartalpençesi

Konu dışı için özür ama bilgi bulamadığım tr'de bir hakem kaç yaşına kadar görev yapabilir bunun  bir sınırı var mıdır ? Cüneyt çakır denen pislikten kurtulmak için soruyorum 39 yaşındaymış.

Fırat Aydunusun röportajı
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 15:01:51 kartalpençesi ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 15:01:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maçın çok başındayken golü yemeseydik en azından ilk yarıyı beraberlikle tamamlayabilseydik 2. yarı tam istediğimiz bir maç olacaktı.

Derbilerde ne olursa olsun kolay kolay geriye düşmeyeceksin hele hele deplasmanda oynuyorsan hiç düşmeyeceksin.

27 yaşındayım. 16 yaşından beri Fener derbilerinde  hatırladığım en net şey şu Kadıköy'de.

Hep ilk 15 dakikada ya uzaktan şut ile ya duran top ile golü yeriz bütün maç onu çıkarmaya çalışırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 15:03:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Kupa ve paraya ihtiyaç var

Kupayı kazanana dek 4 maç daha oynayacağız.

Bu 4 maçın maç başı ücretleri, bonusu, maç günü giderleri bu kupadan alacağın paradan daha fazla neredeyse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Eskişehir-Ç.Rize-Ts-Antalya maçlarından kayıpsız çıkacağımıza inanıyorum.

Bu arada Fb, Akhisar-Kayseri-Gs maçlarını oynayacak. Akhisar ve Gs maçlarında 4 puan kaybederler diye düşünüyorum.

Yani biz 63 puan, onlar 58 puan olabilirler. Bu ihtimal çok yüksek.

Fb maçını unutturmak için 4 te 4 yapmamız lazım başka yolu yok.

Katılıyorum. Ama son cümleye katılmıyorum. Fb maçını unutmamız için sadece ve sadece Eskişehir galibiyeti ve ardından çekilecek 3'lü yeterlidir.

Çevrimdışı 38life

Son 5 yıldır Galatasaray Arena'da Fenebahçe'yi yeniyor. Odaklanmamız gerekenler bunlar bu 3 hafta.

Bizim gs ile oynayacağımız maç çok önemli. Mutlaka o maçtan 3 puan almalıyız.

Çevrimdışı 38life

Savunma hattına para dökmeden sağlama alamıyosun..

Onu anladım dünkü savunma-kaleci performansımızı görünce.

Aynen öyle. Futbolda hücum hattına 10larca milyon eurolar harcanıyor ama savunmaya kuruş harcanmıyor neredeyse.

Çevrimdışı bjkferhat

Fenerle kadıköyde kimse basa cıkamaz.Cıkacaksan ilk golu atacaksın ikinci dakikada gol yemek nedir el insaf ya uzaydan gelmiş gibi başladık.

Kimse yenemez çünkü adamlar golü atıp oyunu soğutuyorlar.Kaşarlanmış 3 tane karaktersiz topçuları var bunlar hakemi de maçı da taraftarı da yönetiyor.Maalesef gerçekler böyle.

Çevrimdışı 38life

Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama ben kupadan elenmek istiyorum. Hatta çok istiyorum. Hatta elenmezsek ciddi ciddi üzülürüm. Bu takım 2 tane daha fener derbisi stresi yaşamamalı! Bu şampiyonluğun gitmesi demek.

Çevrimdışı Kutay

kupada tekrar fenerle eşleşip onları elememiz lazım çok acil
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı denilanz

Tipik bir fb galibiyeti oldu abi.

Duran toptan gol.

2.yi saymıyorum zaten maç bitmişken..

İkinciyi niye saymıyorsun? O golle 1 puan daha aldılar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kupayı kazanana dek 4 maç daha oynayacağız.

Bu 4 maçın maç başı ücretleri, bonusu, maç günü giderleri bu kupadan alacağın paradan daha fazla neredeyse.

@Çağrı, kupada fenerle eslesip kupa disina itmek.. Paha bicilemez :)

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum. Ama son cümleye katılmıyorum. Fb maçını unutmamız için sadece ve sadece Eskişehir galibiyeti ve ardından çekilecek 3'lü yeterlidir.
Hayır onu şu yüzden söyledim.

Medya başladı yine Fb'yi göklere çıkarmaya. Biz 4 te 4 yapar Fb de bu arada puan kayıpları yaşarsa bir an da o çok övdükleri Fb yerine bu sefer bizi övmeye başlarlar ve kimse derbide Fb'nin bizi yendiğini konuşmaz. Algı bize döner bir anda.

Çevrimdışı Tolga

27 yaşındayım. 16 yaşından beri Fener derbilerinde  hatırladığım en net şey şu Kadıköy'de.

Hep ilk 15 dakikada ya uzaktan şut ile ya duran top ile golü yeriz bütün maç onu çıkarmaya çalışırız.
Kadıköy'de erken gol yiyerek çok maç kaybettik.

2009-10 sezonunda Alex'in maçın daha çok başında attığı bir gol vardı hemen aklıma o gelir. O maçı da 1-0 kaybetmiştik.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kadıköy'de erken gol yiyerek çok maç kaybettik.

2009-10 sezonunda Alex'in maçın daha çok başında attığı bir gol vardı hemen aklıma o gelir. O maçı da 1-0 kaybetmiştik.

Dunku macin senaryosu da kopyaydi ondan kendimizi paraladik ilk 20 dakika gol yemeyelim diye ama hakem ve savunma kurgusu hatasiyla gol geldi mac klasik kadikoy derbisine geldi.

Çevrimdışı 38life

Hayır onu şu yüzden söyledim.

Medya başladı yine Fb'yi göklere çıkarmaya. Biz 4 te 4 yapar Fb de bu arada puan kayıpları yaşarsa bir an da o çok övdükleri Fb yerine bu sefer bizi övmeye başlarlar ve kimse derbide Fb'nin bizi yendiğini konuşmaz. Algı bize döner bir anda.

Medyanın Allah belasını versin ozaman  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 15:31:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle güzel algı yarattılar ki helal olsun.

Her alanda üstünüz. Pas sayısı, önde topla buluşma, topla oynama, şut, pozisyona, net pozisyon abartısız her alanda.

Ama Beşiktaş ezildi evet, yersen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı solar

Türk basininda görmedigim icin, dün derbi öncesi yayinlanan Andreas Beck röportajinin bir kismini elimden geldigince cevirmeye calistim:

"Soru: Türkiye'ye Gomez ile birlikte hizlica uyum sagladiniz. Ama sag bekdeki rolünü biraz farkli görüyorsun gibi, bir tik daha defansif. Bu izlenim dogru mu?

Cevap: Bu bir gelisim. Futbolda icgüdüsel oynanabilen pozisyonlar var, özellikle yaraticilik gerektiren alanlarda. Ama futbolda gecisleri ve yöntemleri ögrenmenin cok calisma gerektirdigi pozisyonlar da var, stoper ve özellikle bek pozisyonlari gibi. Ileri mi cikmaliyim? Oldugum yerde mi kalmaliyim? Türkiye'de hücum kalitesi yüksek, bu yüzden bir oyun kurucu gibi, örnegin duvar paslari ile mi yoksa daha ofansif bir rolle mi oynamak arasinda karar vermek gerek. Ben ikisi arasinda iyi bir denge kurdum: Hücum hattimiz kuvvetli, bu yüzden denge kurup arkalarini saglama aliyorum. Bu önemli: Böyle bir stabilite yaratilarak sampiyon olunur.

Soru: Buna uyum saglamak zor oldu mu?

Cevap: Kariyerim boyunca bir cok antrenör ile calistim. Hepsinin ne yapmam gerektigi konusunda farkli beklentileri vardi. Tekrar ediyorum: Türkiye'de takimlarin hücum kalitesi yüksek, bu yüzden antrenörümüz Senol Günes bizden mutlak bir stabilite talep ediyor. Oyunda aldigim süre ve ligdeki siralamamiz birseyleri dogru yaptigimizi gösteriyor."

Çevrimdışı Tolga

Dunku macin senaryosu da kopyaydi ondan kendimizi paraladik ilk 20 dakika gol yemeyelim diye ama hakem ve savunma kurgusu hatasiyla gol geldi mac klasik kadikoy derbisine geldi.
Yalnız Fb'nin derbilerdeki iç saha performansı gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı.

Buna bir an evvel son vermezsek Gs ve Ts gibi her maç Kadıköy'e çıktığımızda üzerimizde ciddi bir baskı olacak. Fb'nin iç saha derbilerindeki özgüvenini bitirebilecek tek takım da biziz. Umarım gelecek yıl orada kazanırız.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yalnız Fb'nin derbilerdeki iç saha performansı gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı.

Buna bir an evvel son vermezsek Gs ve Ts gibi her maç Kadıköy'e çıktığımızda üzerimizde ciddi bir baskı olacak. Fb'nin iç saha derbilerindeki özgüvenini bitirebilecek tek takım da biziz. Umarım gelecek yıl orada kazanırız.

Gecen yil kazanmaliydik, emenike sahaya dingonun ahiri gibi girdi cikti, taraftarla kavga etti, gokhan gonul isinirken sakatlandi oguzhan olcay goller kacirdi. O maci alsak bitmisti patlamisti fener.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Biz ilk yarı malesef fena ezildik evet 2 tane falan net pozisyon vardı ama. Marcelo ve Delgadonun halleri, Atibanın bile 2 tane düzgün pas yapamaması. Marcelo ve Delgado sakin stoper sanıyodum dünyanın en kötü stoperleri çıktılar. Hele Alexis şaka gibi ya yemin ediyorum 1 tane 2li mücadele kazanmaz mı 1 stoper?

Sosanın ruh gibi dolanması yumruk yedikten sonra oradan hızla uzaklaşması aslında ortalığı karıştırması lazımdı atacaktı kendini yere yumruğu yemişsin zaten hakkını öyle arayacaksın. Yumruğu yedin saçma sapan hakeme bakarsan oda atmaz. Seyircinin dibinde oldu zaten tırstı dünyanın en iyi hakemi. Burası kadıköy burdan çıkış yok diyorlar kart görmüyorlar anlamadım gitti. Bedavadan penaltılar duran toplar.