Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301697 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Destinasyon alanını bilmiyorum fakat 20 günlük bir kamp için ortalama 150-200 bin ödemek yerine onda birine konaklamak gayet makul.  Önemli olan ne kadar gelir sağlayacağı.

@atalay  hocam, sadece futbol takımımız yok.. tüm branşlara açılacaktır. Altyapılar da dahil olabilir. Boş sezonlarda da kongre üyeleri öncelikli olarak konaklamaya açılacaktır herhalde.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@atalay  hocam, sadece futbol takımımız yok.. tüm branşlara açılacaktır. Altyapılar da dahil olabilir. Boş sezonlarda da kongre üyeleri öncelikli olarak konaklamaya açılacaktır herhalde.

150 yataklı otel, sadece yazın futbol kampı için kullanılmayacaktır elbette. Otelden de gelir elde edecek kulüp 365 gün.

Çevrimdışı Çağatay

"Metin... Ali... Feyyaz... Feyyaz! Gol! Gol sayın dinleyiciler! Beşiktaş Fenerbahçe stadında Fenerbahçe'ye karşı 1-0 öne geçiyor"

"Oğuzhan... Olcay... Tekrar Oğuzhan... Topu Sosa'ya aktardı... Sosa sağ kanatta Quaresma'yı gördü... Şimdi  ceza sahası içinde tekrar topla buluştu... Sosa... Gomez! Vurdu ve goooooool! Goooooooooool! Mario Gomez attı! Beşiktaş Mario Gomez'in şık plasesi ile 88. dakikada Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçiyor..."

Böyle olacak, buna inanıyorum. Bu takım, bu sene bunu hakediyor.

dk 88 e kadar ozi yada sosa dan biri çıkıp necip girebilir büyük ihtimalle o zamana kadar 2-0 ı yakalayacağımız için   :evillol:
o yüzden anlatımına göre asisti necip'in yapma ihtimali yüksek  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

dk 88 e kadar ozi yada sosa dan biri çıkıp necip girebilir büyük ihtimalle o zamana kadar 2-0 ı yakalayacağımız için   :evillol:
o yüzden anlatımına göre asisti necip'in yapma ihtimali yüksek  :kop:

Hayallerimi kabus ettin @Çağatay :D Necip nerden çıktı Çağatay. Ben bu rüyanın neresindeyim. Aha yukarıdan bir ufo iniyor, Necip'i alıyor ve gidiyor Çağatay. Ben, hayatımda karıncayı incitmemiş Panic13, senin gözünün yaşına bakmadan turrrup gibi sıkarım Çağatay.

Necip yok, Necip değil Çağatay, Oğuzhan olmalı orada. Öyle değil mi Olric? Kelimeler bazı anlamlara geliyor mu Çağatay? Çağatay sen kocaman bir çılgınsın Çağatay :D :D Bir kedim bile var mı Çağatay?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Hayallerimi kabus ettin @Çağatay :D Necip nerden çıktı Çağatay. Ben bu rüyanın neresindeyim. Aha yukarıdan bir ufo iniyor, Necip'i alıyor ve gidiyor Çağatay. Ben, hayatımda karıncayı incitmemiş Panic13, senin gözünün yaşına bakmadan turrrup gibi sıkarım Çağatay.

Necip yok, Necip değil Çağatay, Oğuzhan olmalı orada. Öyle değil mi Olric? Kelimeler bazı anlamlara geliyor mu Çağatay? Çağatay sen kocaman bir çılgınsın Çağatay :D :D Bir kedim bile var mı Çağatay?

Bi kedim bile yok @panic13 düşünebiliyor musun ?  :lol:
Görüldüğü üzere bir Necip'in insan psikolojisini bir anda ne hale getirebildiğini de böylelikle görmüş olduk
Bunu senin üzerinde denediğim için üzgünüm Uyar, ama yapılmak zorundaydı  :evillol:

Ama seni mi kıracaz madem senin senaryo aynen devam ama golden sonra bi sosa-necip değişikliği isterim
yada şöyle yapalım bu daha hoş; bir önceki mesajımda "necip" geçen yerleri "tolgay" ile değiştirebilirsin  :eyes
ve hikayemizde mutlu sonla biter,
gökten 3 elma düşer Tolga 3 ünü de tutamaz...

Çevrimdışı atalay

Elbette. 7/24 hizmet vermeli. Spa, Fitness salonu, Yüzme havuzları, tenis kortları, hamam, trekking parkuru vesaire düzenlemeler ile  herkese konaklama için açarsın.

Çevrimdışı panic13

Bi kedim bile yok @panic13 düşünebiliyor musun ?  :lol:
Görüldüğü üzere bir Necip'in insan psikolojisini bir anda ne hale getirebildiğini de böylelikle görmüş olduk
Bunu senin üzerinde denediğim için üzgünüm Uyar, ama yapılmak zorundaydı  :evillol:

Ama seni mi kıracaz madem senin senaryo aynen devam ama golden sonra bi sosa-necip değişikliği isterim
yada şöyle yapalım bu daha hoş; bir önceki mesajımda "necip" geçen yerleri "tolgay" ile değiştirebilirsin  :eyes
ve hikayemizde mutlu sonla biter,
gökten 3 elma düşer Tolga 3 ünü de tutamaz...

Allah'ın adını veriyorum bir de böyle şeyler yapma :D @Çağatay

Tolga Beşiktaş'ın folklörüdür. Çılgıncasına çekersin, en kritik yerde ambiyansı bozar ve halay dağılır. Yüce yaradan bize senkronize, uyumlu ve lider ruhlu bir halay başı nasip etsin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

Necip mümkünse FB maçında süre almasın. Olağan şüpheli...

Çevrimdışı ozan062

Ozan senin bu pozitif yorumlarını görünce niyeyse içimi bir sevinç, bir umut kaplıyor :D

benim yorumlarım içinizi ferahlatır :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Allah'ın adını veriyorum bir de böyle şeyler yapma :D @Çağatay

Tolga Beşiktaş'ın folklörüdür. Çılgıncasına çekersin, en kritik yerde ambiyansı bozar ve halay dağılır. Yüce yaradan bize senkronize, uyumlu ve lider ruhlu bir halay başı nasip etsin.

Cümlemize amin, inşallah futbolun Mahmut Tuncer'ini bulacağız  :D

işte o zaman....onlar düşünecekler @panic13 ...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 19:37:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
FB galibiyetini Beşiktaş'ı filan geçtim, Şenol Hoca kazansın diye bekliyorum. Adamın göze hoş gelen futbol oynatıyor diye yemediği küfür kalmadı.

Öyle deme doğru futbol oynamak önemli (!)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 19:40:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Dortmund Kloop ile direk hücum ve kontra atak futbolunu benimseyerek hücumcu takım kimliğine bürünmüştü yapılanmasında.

Şimdi Tuchel ile bundan vazgeçmeyerek üstüne pas oyununu da eklediler. 10 dakika direk hücum 5 dakika pas ve pasif dinlenme şeklinde ama her an kontra arayarak maçı domine ediyorlar.

Seneye üzerine koymamız gereken bu. Direk hücumu iyi oynuyoruz kısa ve çabuk paslar ile. Kontraya çıkıp skoru da buluyoruz artık geçen seneki gibi kaçırmıyoruz çok fazla.

Seneye iyi bir ortasaha oyuncusu takviyesi, teknik bir bek ve iyi bir pasör kanat ile biz de pas ile geçişi tamamlayabilirsek o zaman bu takım efsane olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen hic Panic yapma Uyar abi :evillol:

Bu takim Normal sartlarda Fb ye kaybetmez Necipte oynasa Tolga da oynasa kaybetmez Fitbolun doğasına aykiri olur bu..

Olagan üstü hakem hatalari olmzsa kaybetmeyiz

Sizleri bilmem ama ben 100.cu yildan bu yana ilk kez Derbileri bu kadar iple çekiyorum bu takim bu güveni fazlasıyla veriyor bize..

Quaresma ve Oziden ekstra performans bekliyorum , Gomezle Sosa yi zaten yazmıyorum onlar zaten buyuk maclarin oyuncusu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Öyle deme doğru futbol oynamak önemli (!)
Ama onlar az Gol yiyor (!)

Çevrimdışı cursedofdragon

şunu hiçbir spor programı söylemedi henüz söylüceklermi bekliyorum.

Çevrimdışı trojan

Rüyamda Oğuzhan'ın frikikten gol attığını gördüm. Burada dursun bakalım.

Rüyamda Oğuzhan'ın frikikten gol attığını gördüm. Burada dursun bakalım.
Frikiklerin basina Sosa dan baska kimse gelmemeli

Sosa dan sonra eger sahadaysa 2ci opsiyon Cenk olmali oda yoksa Q17 olur , Ozi en son secenek olmali ama her ruyada vardir bir hayir

Ozi en son secenek olmali dememdeki sebep toplara cok yavas vurması Kaleye yakin olamadigi surece asla o kullanmamali , Gencler macinda Guzelim frikigi heba etti tam Sosa nin yeriydi..

Çevrimdışı yigitcan1903

Rüyamda 1-1 bitiyodu fener maçı
9 kişi kalıyoduk,Sosa atılıyodu ikinci sarıdan,diğeri kim hatırlamıyorum
Topu yere çarpıyodu sinirle

Rüya tabii,Allah hayırlısını versin hakkımızda

Abooovv hemde Sosa :o_o:

Çevrimdışı alimm

şunu hiçbir spor programı söylemedi henüz söylüceklermi bekliyorum.

Bu arada fenerde içerde namağlup...  umarım bu sene ilklerini yaşatırz
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada fenerde içerde namağlup...  umarım bu sene ilklerini yaşatırz

feneri ülker arenada yenicek tek takım var oda biziz  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 22:55:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Bir ıslaklık hissediyor musun :D

Oğlum bu ne öldürseydin bir de..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Zafer55

Frikiklerin basina Sosa dan baska kimse gelmemeli

Sosa dan sonra eger sahadaysa 2ci opsiyon Cenk olmali oda yoksa Q17 olur , Ozi en son secenek olmali ama her ruyada vardir bir hayir

Ozi en son secenek olmali dememdeki sebep toplara cok yavas vurması Kaleye yakin olamadigi surece asla o kullanmamali , Gencler macinda Guzelim frikigi heba etti tam Sosa nin yeriydi..

Oğuzhan 2 gol atmışdır, hatrick yapsın diye ona vurdurmuşlardır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 23:02:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Demirören gelmeden önce Kadıköy'deki toplam 36 maçta Beşiktaş 17 Fenerbahçe 10 galibiyet almış.

Adamlar bizden nefret etmekte haklılar :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli