Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297223 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 13:08:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Saçmaladı resmen adam. Şimdide Atıf Keçeci çıktı başladı saçmalamaya. Divan başkanı müzikle çıkıyormuş konuşmacıya müzik çalınmıyormuş. herşey bitti bumu kaldı?

Bir önceki konuşmacı gs gibi olacaz dediya bende bişey demiyorum. Araştırın azıcık yahu.

Ya genci ayrı dert yaşlısının kaprisi ayrı dert gerçekten bıktım artık. İnsanların şu kulüp sayesinde öne çıkmaya çalışmasından bıktım bu sadece bizde var 3 İstanbul takımı arasında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Adamlar öyle acayip ki, bana ne kur farkından bana ne stada harcadığın paradan, bana ne gelirlerin temlikli olmasından o borç 700 milyon artmış diyor!

İyi o zaman kur farkını stadı ve temlikleri sabit kabul edip borç atmasın. Olur muydu? Olurdu. Futbol takımına yılda 32 milyon yani bir Gomez maaşı ve Rhodolfo bonservisi ayırsak olurdu.
Böyle insanları görünce acayip moralim bozuluyor ya.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu Atıf Keçeci ne boş bir adam ya
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 13:13:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Hepsi boş istisnasız kimse kusura bakmasın. Yaştan hürmet bekliyorlar ama saygıyı haketmiyorlar.

Bilgisi olmadna konuşmasın insan diyeceğim ama elindeki dökümanda yazıyor herkesin bile bile yapıyorlar bunu.

Ben 3 gün önce borçları Divan raporu tutanağından yazdım benim gördüğümü onlar da görüyorlar muhtemelen okumuyorlar bile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Başkanın yapacağı en büyük iş tüzük değişikliği. Bundan sonraki gelecek başkan adaylarının har vurup harman savurmamasını bir şekilde sağlaması lazım. Ya değilse bu yalaka ve para düşkünü kişilerle 5yıl iyi gitsek 10yıl kötü gideriz.

Umarım bunu sağlayan bir tüzük çalışması yapar başkan.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bakıyorum foruma bir sürü aklı başında arkadaş var. Biz üye olacağız biz kovalayacağız arkadaşlar. Bu profillerle iyi bile iş çıkarıyoruz.

Uğraşsız emekliler uğraş edinmiş divanı sanki.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 13:17:51
  • Beşiktaş / Bodrum

95 milyon nakit çıkışı gerektirmeyen borç var. Yani gelecekteki gelirlerden biri avans olarak kullanılmış sanırım bunu da düşünce 940 milyon.

Fikret Orman : ''Biz geldiğimizde borçlara alınan avanslara yazılmamaktadır. Bizim satmış olduğumuz kombine stadımız açılmadığı için borç hanesinde durmaktadır. Stat için avans aldıysak borç hanesinde yazılmıştır. Bizden önce böyle yapılmadı."

Fikret Orman açıklamış 3 gün önce yazdığımı. Stat açıldığında Demirören ile de anlaşılırsa borç bir anda bu 1.270'den 900'lere inince şaşırmayın. Bunlar hep planlandı zaten ama anlayana işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 'TaNeR'

EMİR EMRE
Beşiktaş'ın attığı tüm golleri bulabileceğimiz bir video var mı bildiğiniz? Asist öncesi pasları ( Anahtar paslar ) incelemek istiyorum.

@Çağrı;

Olcay:

Anahtar pas 1
Asist 5
Gol 3
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 13:32:29 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu hanım kardeşimiz forumu mu izliyor acaba  :) Forumda konuşulan bir çok konuya değindi. Şu ayakta seyretme ve koltuk üzerine çıkma konularına da değinse tam olacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 13:31:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkesin derdi amatör branşlar olmuş.

Voleybol maçları 3 kişi izliyor. Abartısız 3. Hentbol keza. Basketbol bile izlenmiyor.

Jimnastiğe filan girmiyorum bile. Daha futbolun belini yeni doğrulttuk adam çıkmış diyor ki vodafone sponsorluk anlaşmasının %20'sini amatör branşlara aktar şampiyon olalım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Voleybol maçları 3 kişi izliyor. Abartısız 3. Hentbol keza. Basketbol bile izlenmiyor.

Jimnastiğe filan girmiyorum bile. Daha futbolun belini yeni doğrulttuk adam çıkmış diyor ki vodafone sponsorluk anlaşmasının %20'sini amatör branşlara aktar şampiyon olalım :D

ben başkanın yerinde olsam say bana voleybol takımında 2-3 oyuncu derdim :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

O beyefendiye şöyle bir soru yöneltelim Para ile şampiyon olunsaydı her sene F. Ülker şampiyon olurdu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ogün

Bayram Yağcı güzel konuştu. 2004'den falan bahsetti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 13:41:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan çıkan dayı çok güzel yerleştirdi herkese, herkes yutkunmuştur umarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Şuan çıkan dayı çok güzel yerleştirdi herkese, herkes yutkunmuştur umarım.
Çok iyi konuşuyor.

Çevrimdışı Scout

Tüzük Değişirse Ne Olur ?  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:05:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Tüzük Değişirse Ne Olur ?  :alala:

Tüzük değişmiş olur :D Daha spesifik soru sorman gerek çok geniş sorduğun soru.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tüzük değişmiş olur :D Daha spesifik soru sorman gerek çok geniş sorduğun soru.
Ömer Üründül was here :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Yok abi biz bu adamlar ile gram ileri gidemeyiz, ne istekleri istek, ne eleştrileri eleştiri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:10:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok abi biz bu adamlar ile gram ileri gidemeyiz, ne istekleri istek, ne eleştrileri eleştiri.

Bu divan çünkü genel kurul değil karartma boşuna.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Bu divan çünkü genel kurul değil karartma boşuna.
Biliyorum abi zaten ben Başkan'ın arkasındayım'da bu adamlar ile klup gram ileri gidemez  :biggrinking:

Adam Havacılık'a başlayalım dedi diğeri eleştirmek için biz otelci değiliz dedi  :ebebe:

Çevrimdışı firewater

Başkan Tarıyor herkesi :) :) :)

"Sen 3500 olsun diyordun şimdi 2500e yükselmez diyorsun. Sen nediyorsun ben anlamıyorum."

Çevrimdışı Ogün

Başkan kızdı. :lol: Helal olsun, ateş ediyor. :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 14:21:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok fena tarıyor  :evillol:

Ama hakettiler bu kadar içi boş eleştiri olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli