Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay sadece formsuz durum bu. Ama burada en kötüsü adam golleri atmaya başlayınca o kadar kaçırıyor atsın tabi denmesi, formsuz olunca ise topun ağzına gelmesi.

Adam 3 senedir ne yaptıysa benimsetemedi kendini. Adamı yedek bekletirsin sesi çıkmaz saygısızlık yapmaz çıkınca da formdaysa direk tabela yapar verdiğin bonservis ve maaş ortada daha ne beklenir anlamıyorum ki.

Alalım Robben'i Narsingh'i ben de yedek beklesin diyeceğim söz.

Abi bence Olcay şey gibi..

Ne yapsa yaranamayan ama bir yandan da sevilen biri gibi. Statta hala Olcay'a üçlü çektiriyolar, tribüne çağırıyolar vs.

Tamam çoğu kişi yetersiz buluyo, çıldırıyo kaçırdıklarında falan ama seviliyo bence yine de herkes tarafından.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Olcay evlendikten sonra formu düştü  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kuntz

Ne kadar tartışırsak tartışalım şu bir gerçek ki; Ne Olcay'sız oluyor ne de Olcay'la oluyor :D

Bunu şöyle açabiliriz adam oynamadığı zamanlar özellikle Oğuzhan ve Sosa ritim kaybediyor. Aralarına kara kedi girmiş de birbirlerine bakmıyorlarmış gibi bir durum oluşuyor.

Onların randımanı düşünce bu da direkt Mario'ya yansıyor. İstediği topları alamamaya başlıyor. Sonra bakıyorsunuz sahada Olcay var. Oğuzhan Sosa zeybek oynamaya başlıyorlar karşılıklı ağır ağır işliyorlar hücumu işte tam o sırada bizim haşarı çocuk yaptığı koşuların karşılığını da alıyor sorunda burada başlıyor. O meşin yuvarlığı bir türlü sokamıyor kaleye ve başlıyoruz dizlerimizi dövmeye.

Kızsak dert kızmasak dert. Adam Beşiktaş kanseri dediğimiz şeye o kadar uygun ki ne desek boş. Bu iki ucu Olcay'lı değneğe alışmamız lazım.

Ben artık karşı karşıya falan kaldığında heyecan yapmıyorum mesela. Gol olursa bonus oluyor. Harcar gözü ile bakıyorum girdiği pozisyonlara, o oynarken nasıl olsa Oğuzhan Sosa o topu Mario'ya aktarır gol olur diyorum. Fakir avuntusu diyebilirsiniz ama Olcayınız varsa hem avunacaksınız hem de bu çocuğu savunacaksınız. Nasıl olacak demeyin. Yemin billah ben de bilmiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne kadar tartışırsak tartışalım şu bir gerçek ki; Ne Olcay'sız oluyor ne de Olcay'la oluyor :D

Bunu şöyle açabiliriz adam oynamadığı zamanlar özellikle Oğuzhan ve Sosa ritim kaybediyor. Aralarına kara kedi girmiş de birbirlerine bakmıyorlarmış gibi bir durum oluşuyor.

Onların randımanı düşünce bu da direkt Mario'ya yansıyor. İstediği topları alamamaya başlıyor. Sonra bakıyorsunuz sahada Olcay var. Oğuzhan Sosa zeybek oynamaya başlıyorlar karşılıklı ağır ağır işliyorlar hücumu işte tam o sırada bizim haşarı çocuk yaptığı koşuların karşılığını da alıyor sorunda burada başlıyor. O meşin yuvarlığı bir türlü sokamıyor kaleye ve başlıyoruz dizlerimizi dövmeye.

Kızsak dert kızmasak dert. Adam Beşiktaş kanseri dediğimiz şeye o kadar uygun ki ne desek boş. Bu iki ucu Olcay'lı değneğe alışmamız lazım.

Ben artık karşı karşıya falan kaldığında heyecan yapmıyorum mesela. Gol olursa bonus oluyor. Harcar gözü ile bakıyorum girdiği pozisyonlara, o oynarken nasıl olsa Oğuzhan Sosa o topu Mario'ya aktarır gol olur diyorum. Fakir avuntusu diyebilirsiniz ama Olcayınız varsa hem avunacaksınız hem de bu çocuğu savunacaksınız. Nasıl olacak demeyin. Yemin billah ben de bilmiyorum.

:claps: :claps: :claps: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gece ruyamda Fenere 1-0 yeniliyorduk , beraberlik icin saldiriyoduk ama 90.ci dakika da uyandım :s20: :s20: :bawling: :bawling:

Yanarim yanarim Beraberlik Golünü atamadan uyandim ya ona yanarim :akuma:
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 08:36:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece ruyamda Fenere 1-0 yeniliyorduk , beraberlik icin saldiriyoduk ama 90.ci dakika da uyandım :s20: :s20: :bawling: :bawling:

Rüyaların tersi çıkarmış Kafanı yorma Demekki son dakikalarda çok baskı yiyeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Rüyaların tersi çıkarmış Kafanı yorma Demekki son dakikalarda çok baskı yiyeceğiz.
Ins :ok:

Maci sanki ben oynuyordum , Isin ilginci staddaydim ve fenerlilerin icinde bagiriyordum hadi lan atin artik diye :bandit: :D

Son dakikalara onde girelimde varsin baski yiyelim hic onemli degil..

Çevrimdışı Ensar

aldığımız tribün cezası ile ilgili veryansınlar edilmiş , niye 4 tribün felan fıstık , her maç küfür eder ceza alırsa bu taraftar cezalar katlanarak gidiyor , karı kediye yüklemekten farksız , etmeyin şu lanet küfürü etmeyin yetti artık anlatamıyoruz herhalde , küfür eden Beşiktaşı satar.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ergin1903

Son maçta bir grup, top rakipteyken ıslık çalıyor, diğer grup ise sürekli lay lay lom.Tabi küfürlerde işin cabası. Arena'da artik tepkilerde birlikte  hareket etmemiz lazim.

Çevrimdışı Kemal

Şenol Güneş, 28 yıllık kariyerinde lig maçlarında Kadıköy'den galibiyet  çıkaramadı https://t.co/3uJGcK0TRt https://t.co/mDqX9MZgR4

Bu haberi buyultup cevirisinide yapıp soyunma odasına asmak gerek ki 4 luk yapıp fb yi sansalada kapak yapsinlar

Çevrimdışı Ensar

bizim divan niye böyle oluyor ya laf atiliyor sürekli felan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Cenk Tosun'un Almanya U-19 ve U-18 Milli takımlarında 16 maçta 12 golü var.

U-20 ve U-21 de de 5 maç 2 gol  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

uzatmalarda 2 gol atıp alıyorduk maçı  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Bir olcay tartismasidit gidiyor. Arkadaslar olcay takimin kalbidir. Biraz tekler bazen hastalanir ama takimi bir arada tutar. Yahut takimin cimentosudur olcay.

Tamam belki bayernde oynayamaz, robbeni kesemez ama kendi degerlerimizi kotulemeyelim.

Cocuk kamyonlan gol atti, asist yapti.

Biraz teknigi dusuk ve son zamanlarda formsuz. Gokhan ise hem formsuz hem aZicik vurdumduymaz.

Bizim takimda futbolu belki en iyi bilen oyunculardan biri olcay. Hep dogru kosulari yapiyor, hep dogru zamanda dogru yardima gidiyor.

Mesela quaresmada olcayin futbol bilgisi olsa cok farkli seyler olurdu quaresmanin kariyerinde.

Ayrica olcay rakip defansi gokhan toreden daha cok bozan bir oyuncu. Basit top kaybi yapmiyor, yardimlasiyor ve kat ediyor. Gokhan ise daha Cok kendi Zorluyor.

Fb maci oZelinde konusursak. Sen hocanin ufak bir surpriz yapmasi lazim. Mesela butun hafta gokhan sakat, haberleri yapildi. Gokhan ve quaresma ile baslasin. Olcay kesin oynamali sonra necip ve cenk girer. Dikkat ederseniz biz zaten 14 kisi oynuyoruz maclari.

Çevrimdışı cisse557

Bu adamın kıymetini bilelim.

Çevrimdışı Mehmet K

Babam bugün bana siz hakemin bizzat kendisinden bile gol yemiş takımsınız bu Fenerbahçeliler hala hakemler Beşiktaş'ı koruyor diyor dedi.

Ben daha 20 li yaşlarımda olduğum için bunu göremedim. Gören bilen abilerimiz bu konuda beni aydınlatabilir mi?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Babam bugün bana siz hakemin bizzat kendisinden bile gol yemiş takımsınız bu Fenerbahçeliler hala hakemler Beşiktaş'ı koruyor diyor dedi.

Ben daha 20 li yaşlarımda olduğum için bunu göremedim. Gören bilen abilerimiz bu konuda beni aydınlatabilir mi?

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Kemal

Futbolcular da olabilir deyip santraya yurumusler garip

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 12:56:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Finansal konularla ilgili bilgi vereceğim arkadaşlar. İleri de şişirerek haber yapacaklardır rakamları son rapora göre durum aşağıdaki gibidir yanlış anlamadıysam ben.

Rakamlara göre toplam borcumuz 1 Milyar 214 Milyon.

Ancak alacaklarımızı düşünce net borcumuz 1 Milyar 35 Milyon.

95 milyon nakit çıkışı gerektirmeyen borç var. Yani gelecekteki gelirlerden biri avans olarak kullanılmış sanırım bunu da düşünce 940 milyon.

Demirören ve Adalı'nın alacakları da düşülünce net borcumuz yaklaşık 800 Milyon olacak gibi duruyor bu sezon bittiğinde.

Yönetim devraldığında borç 570 milyondu. Üzerine yaklaşık 300 milyon stat yükümlülüğü geldi. ve tabi ki kur farkı. 1 milyar olmasını bile çok normal görürdüm şuan 800 milyon baya tatmin edici kaçırdığım bir şey yoksa.

Yalnız ilk 2 sene hızlı bir azalma beklemeyin. Toplamda 400 milyon gibi bir temlik söz konusu. Bu temlik karşılığında kredi çekilmiş bunlar da borçlarda yani toplam borçta gözüküyor yani ekstra olarak düşünmeyin.

O yüzden gelirlerimiz de bir süre kısıtlı olacaktır. 3 sene borcu bu seviyede tutabilirsek 5 sene sonra ciddi bir erime olacak gibi duruyor borçta. Dolayısıyla benim gördüğüm iyi durumdayız.

Şaşırdım açıkçası ben. Koç'un stadın finansmanını desteklediğini biliyorduk ama bence baya baya destekliyor bu rakamlar çok daha fazla olmalıydı bence. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor yönetim.

Bu burada dursun yine. Saçmasapan Galatasaray ve Fenerbahçe ile kıyaslayıp cehaletten abartacaklarını söylemiştim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Ben anlamıyorum. Şuan konuşan arkadaş tam bir cehalet içinde konuşuyor. ne bir araştırmış nebir dinlemişliği var. Sırf dedikodulardan konuşuyor. Yazık yahu.

Çevrimdışı firewater

Bu burada dursun yine. Saçmasapan Galatasaray ve Fenerbahçe ile kıyaslayıp cehaletten abartacaklarını söylemiştim.

Ayrıca satılan koltuk ve vip lerin hepsi borç olarak gözküyor. Ben kötü bulmadım tabloyu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 13:04:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamlar öyle acayip ki, bana ne kur farkından bana ne stada harcadığın paradan, bana ne gelirlerin temlikli olmasından o borç 700 milyon artmış diyor!

İyi o zaman kur farkını stadı ve temlikleri sabit kabul edip borç atmasın. Olur muydu? Olurdu. Futbol takımına yılda 32 milyon yani bir Gomez maaşı ve Rhodolfo bonservisi ayırsak olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arkadaslar GÜNDOĞDU T-Shirtleri cok guzel.olmus

Aynisinin Siyah olani da var

Fiyati 30 TL

Çevrimdışı firewater

Adamlar öyle acayip ki, bana ne kur farkından bana ne stada harcadığın paradan, bana ne gelirlerin temlikli olmasından o borç 700 milyon artmış diyor!

İyi o zaman kur farkını stadı ve temlikleri sabit kabul edip borç atmasın. Olur muydu? Olurdu. Futbol takımına yılda 32 milyon yani bir Gomez maaşı ve Rhodolfo bonservisi ayırsak olurdu.

Saçmaladı resmen adam. Şimdide Atıf Keçeci çıktı başladı saçmalamaya. Divan başkanı müzikle çıkıyormuş konuşmacıya müzik çalınmıyormuş. herşey bitti bumu kaldı?

Bir önceki konuşmacı gs gibi olacaz dediya bende bişey demiyorum. Araştırın azıcık yahu.