Sen zaten Lig'in kalitesi buyken gidip aylık 89'dan koyarsan ne bekliyorsun ki, tek takım paketi bile 40 tl ben kahvede 5 tl izliyorum çayım'da beleş, derbi maçlar harici kalabalık'da olmuyor rahatım'da neden 35 tl fazladan ödeyeyim bunu ayarlıyamassan dekoder satamassın 
Bu bu kadar basit değil yalnız. Bu takımların kötü yönetiminin sonucu en başta.
Senin dediğin gibi olduğunu düşünürsek yani 25 lira olursa dekoder takımın yayın geliri şuanki gelirin muhtemelen yarıya inmesi demek. Yani 40 milyon dolar ise 20'ye inmesi demek.
Oyunu maaşlarının 300-400 bin eurolara inmesi, Anadolu takımlarında 40-50 bin eurolara inmesi demek. Liste uzar da gider.
Bunun olması digiturk'un küçülmesi demek. Özetle oluşturduğumuz suni ligin gerçek ölçüsüne dönmesi demek. Bu bilet fiyatlarına da aynı şekilde yansır. Futbol ekonomisi en az %50 küçülür bu kez de gelen oyuncuların isimleri, kalitesi değişir.
Geniş bakarsak lig aslında hakkettiği yerlere düşer. Bu olmalı mı? Normalde olmalı. Ama şuanki Türkiye şartlarında bunun olması mümkün değil. Şişirilmiş piyasa patlarsa takımlar da kurumlar da batar.