Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306421 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kanatların oyun içinde yer değiştirmesi ya da Oğuzhan ile Sosa'nın oyun içinde yer değişmeleri zaten normal olanı.

Fakat Cenk kanatta başlayıp sonrada 2. forvet gibi Gomez'in yanında oynamaya başlayınca onun mevkisinde Sosa oynamaya başlıyor ve Gomez çıkana kadar da böyle devam ediyor. Yani anlık pozisyon değişikliğinden çıkıp kalıcı hale geliyor. Sonra Gomez çıkıyor normale dönüyoruz.

Tek forvete dönene kadar ki zamanlarda orta sahamız bir anda düşüyor.
Haklisin

Dun Necip-Gomez degiskliginden sonra Cenk forvete Sosa da kanata gecti :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben fener maçında rakiplerden daha çok oyuna girerse Necip'ten çekiniyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Akten

ben fener maçında rakiplerden daha çok oyuna girerse Necip'ten çekiniyorum.

Ben de Necip ne zaman girecek olsa "aha kanser başlıyor" diyorum. Necip'in orta sahada olduğu dakikalarda asla topa sahip olamıyoruz. Tam bir kaos adamı.

Çevrimdışı tangaz

Ben de Necip ne zaman girecek olsa "aha kanser başlıyor" diyorum. Necip'in orta sahada olduğu dakikalarda asla topa sahip olamıyoruz. Tam bir kaos adamı.

topa sahip olmak resmen lüks kaçıyor Neciple, tehlikeli bölgede yapacağı faullerde cabası fb.nin boy ortalaması hayli yüksek ligimiz için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kartalpençesi

Programımız çok yoğun 8 günde 3 maçımız var. Fener maçı 2 gün sonra Konya 3 gün sonra Eskişehir. Derbi olduğu için fenere as 11le.Konyaya 2 atmak ZORUNDA olduğumuz için as 11le. Eskişehir lig sonuncusu ona karşı yedekler çıkar bence. Allah yardımcımız olsun. Ancak 19 martan sonra maç programı normal düzene dönüyor.O güne kadar rahat yok. Benim için önümüzdeki önemli maçlar Fener+ZTK Konya+Trabzon+Akhisar.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Necip'in ortasahadan çok stoperde daha başarılı olacağını düşünüyorum. Ayağı ve hızı ortasaha için vasatken stopere göre hiç de fena sayılmaz. Boy dezavantajı var orda da Marcelo gibi Bundesliga nın en fazla hava topu alan 5 defansından 1 iyle oynaması o eksikliği tolere edecektir. Yeni sezon panlaması yapılırken Necip'i ortasaha alternatifi değil stoper alternatifi olarak düşünmekte fayda var bence

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

Programımız çok yoğun 8 günde 3 maçımız var. Fener maçı 2 gün sonra Konya 3 gün sonra Eskişehir. Derbi olduğu için fenere as 11le.Konyaya 2 atmak ZORUNDA olduğumuz için as 11le. Eskişehir lig sonuncusu ona karşı yedekler çıkar bence. Allah yardımcımız olsun. Ancak 19 martan sonra maç programı normal düzene dönüyor.O güne kadar rahat yok. Benim için önümüzdeki önemli maçlar Fener+ZTK Konya+Trabzon+Akhisar.
Artık hiçbir maça yedek (ağırlıklı) çıkmayız bence. Hele de bir lig maçına hiç ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı tangaz

finale gidilirken hiç bir maça yedek kadro çıkmaz en fazla sakat yada cezalı oyuncu yerine rotasyona gidilir. dünkü maç 11'i hemen her maç aynen başlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sezon bitene kadar sakatlık ceza olmazsa tolga,beck,marcelo,delgado,ismail,atiba,oğuzhan,sosa,olcay,töre(q17), gomez bu 11'in değişmesi imkansıza yakın :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

sezon bitene kadar sakatlık ceza olmazsa tolga,beck,marcelo,delgado,ismail,atiba,oğuzhan,sosa,olcay,töre(q17), gomez bu 11'in değişmesi imkansıza yakın :tabe:

eminmisin tolgay da var gibi sanki :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Eskişehir'e karşı yedeklerle çıkmak demek açık açık "Ben şampiyonluk falan istemiyorum olsa da olur olmasa da olur" demektir. Lig sonuncusu falan diyerek rakipleri küçümsemenin sonucunu bu kulüp kaç kere tecrübe etti? Boşuna böyle saçma şeyler söylemeyin Şenol hoca'nın kafasına sen silah daya yine Eskişehir maçına as kadroyla çıkar. Allahtan başımızda aklı başında bir teknik direktör var diyorum...

Çevrimdışı kartalpençesi

Oyuncular yorgun olduğu için eskişehire yedek çıkar dedim.Bencede her maç önemli ama çok yorulurlarsa performans düşer

Çevrimdışı kartalpençesi

Eskişehir'e karşı yedeklerle çıkmak demek açık açık "Ben şampiyonluk falan istemiyorum olsa da olur olmasa da olur" demektir. Lig sonuncusu falan diyerek rakipleri küçümsemenin sonucunu bu kulüp kaç kere tecrübe etti? Boşuna böyle saçma şeyler söylemeyin Şenol hoca'nın kafasına sen silah daya yine Eskişehir maçına as kadroyla çıkar. Allahtan başımızda aklı başında bir teknik direktör var diyorum...
Oyuncular yorgun olduğu için eskişehire yedek çıkar dedim.Bencede her maç önemli ama çok yorulurlarsa performans düşer!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eminmisin tolgay da var gibi sanki :D  :evillol:
tolgayın ilk 11'e gireceğini sanmıyorum bu sezon bir sakatlık veya ceza olmazsa ama rotasyon olarak konya maçından itibaren süre almaya başlar. :)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Oyuncular yorgun olduğu için eskişehire yedek çıkar dedim.Bencede her maç önemli ama çok yorulurlarsa performans düşer!!

Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu arasında bir seçim yapılacaksa kupa şampiyonluğu seçilsin diyorsun yani? Bravo gerçekten müthiş...

Çevrimdışı kartalpençesi

Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu arasında bir seçim yapılacaksa kupa şampiyonluğu seçilsin diyorsun yani? Bravo gerçekten müthiş...
Amacın başka yerlere çekmek konuyu.Hepsini kazanalım istiyorum zaten kupaya hasretiz. sadece o 3 maçta en kolayı o maç olduğu için öyle söyledim.Sonra oyuncular sakatlanırsa görürüz.Eskişehiri küçümsemiyorum sadece analiz yapıyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 16:06:18 kartalpençesi ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuana kadar kazandığımız maçlarda 22 milyon tl gelir elde etmişiz şampiyon olan takım 57 milyon tl alacakmış yeni yayın ihalesi ne zaman olacaktı şampiyon olan takımın gelirli 100 milyonlara gelse bayağı iyi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2016, 16:16:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şuana kadar kazandığımız maçlarda 22 milyon tl gelir elde etmişiz şampiyon olan takım 57 milyon tl alacakmış yeni yayın ihalesi ne zaman olacaktı şampiyon olan takımın gelirli 100 milyonlara gelse bayağı iyi olur.

Seneye sanırım.

Hedeflenen rakama ulaşılırsa şampiyon takım toplamda 200 milyonu Tl'nin üstünde kazanacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Seneye sanırım.

Hedeflenen rakama ulaşılırsa şampiyon takım toplamda 200 milyonu Tl'nin üstünde kazanacak.

yani seneye daha beter kavgalar daha beter oyunlar donecektir biz bu sene alalımda:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

şampiyonlar ligi direk gruplardan başlıcaz ordanda alıcaz 25 milyon € onuda ekliyelim :)

Çevrimdışı denilanz

yani seneye daha beter kavgalar daha beter oyunlar donecektir biz bu sene alalımda:)
Seneye bir de yıldız savaşı olacak. Biz de FB de yıldız sınırında olacağız.

Çevrimdışı tangaz

Seneye sanırım.

bu rezil lig kesinlikle o rakamları hak etmiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye sanırım.

nerdeyse 4 katı olacak muhteşem olur :ok:
abi bu seneyi aldık mı seneye mabedimizde de şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz. :)