Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312482 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Değerli arkadaşlarım,

Biraz nihilist bir tavır olacak belki ama şimdiden söyleyeyim (özellikle genç arkadaşlarıma); dünkü maçtan sonra hiç bir şey olmayacak. Hakem, mesleğine devam edecek. GS ce FB pişkinliğe devam edecek. TS başkanına yukarıdan bir emir gelecek ve gerekli yerlere mesajın gideceği bir demeç gelecek. kırmızı kart gören tüm futbolcular, yönergede yazılı ceza ne ise onu alacak. Belki Özer almaz, göstermelik.

Biz bu filmi gördük. Biz derken Beşiktaş camiasından bahsetmiyorum. Bizim gibi gelişmekte olan, ekonomik/eğitim/hukuk gibi temel problemlerini çözememiş emirlikten veya krallıktan hallice memleketler böyle yönetilir. güçlüler her zaman haklıdır, çok bağıran her zaman haklıdır, haksızın/suçlunun yeterince bağlantısı/parası/gücü varsa o da haklıdır. Dün Trabzon'un başına gelenler bizim için çıtır çerez meseleler. 2 gün sonra unutulur.

bunları moralinizi bozmak için yazmıyorum. Başa gelecekleri şimdiden yazayım da sonra üzülmeyin. Beşiktaş'ın da başına gelse farklı olmayacak (ki gelmişi var: 2003-2004 futbol sezonu).

Lord of War filminin final sahnesi geldi aklıma senin yazıyı okuyunca :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

Koç holding yönetim kurulu başkanı olarak omer koç seçilmiş. Bizim için güzel bir haber

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koç holding yönetim kurulu başkanı olarak omer koç seçilmiş. Bizim için güzel bir haber
Evet ama ilk yönetim kurulu toplantisina kadar  Gecici olarak seçilmiş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet ama ilk yönetim kurulu toplantisina kadar  Gecici olarak seçilmiş
Yok kesindir bu. Çoğu yerde onun geçeceği konuşuluyordu zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Dünkü hakem faciası çok ama çok hayırlı oldu arkadaşlar.

Trabzon'a üzülmekle birlikte böyle bir rezaletin yaşanmasına bir o kadar sevindim.

1) Aziz'in en sevdiği ve özellikle ismini vererek "bizim maçlara verin" dediği hakemdi.
2) Bundan sonra bizim maçlara tetikçi olarak atanması muhtemel hakemlerden biriydi.
3) Daha da önemlisi, bundan sonra Beşiktaş'ı kör gözüne kör parmak şeklinde hakem hatalarıyla doğrama hayalleri suya düştü.
4) Bundan sonra Anadolu takımları lehine daha çok düdük göreceğiz ki, bu da deplasman fakiri Fener için çok kötü haber.

Kısacası dünkü rezalet bundan sonraki haftalar aleyhimizde yaşanabilecek rezilliklerin önüne geçmiş oldu diye düşünüyorum.

Trabzonspor camiasına da geçmiş olsun tabi ki.. Allah bir daha kimseye vermesin..

Çevrimdışı graser

Dünkü hakem faciası çok ama çok hayırlı oldu arkadaşlar.

Trabzon'a üzülmekle birlikte böyle bir rezaletin yaşanmasına bir o kadar sevindim.

1) Aziz'in en sevdiği ve özellikle ismini vererek "bizim maçlara verin" dediği hakemdi.
2) Bundan sonra bizim maçlara tetikçi olarak atanması muhtemel hakemlerden biriydi.
3) Daha da önemlisi, bundan sonra Beşiktaş'ı kör gözüne kör parmak şeklinde hakem hatalarıyla doğrama hayalleri suya düştü.
4) Bundan sonra Anadolu takımları lehine daha çok düdük göreceğiz ki, bu da deplasman fakiri Fener için çok kötü haber.

Kısacası dünkü rezalet bundan sonraki haftalar aleyhimizde yaşanabilecek rezilliklerin önüne geçmiş oldu diye düşünüyorum.

Trabzonspor camiasına da geçmiş olsun tabi ki.. Allah bir daha kimseye vermesin..

:claps: +1903

Çevrimdışı Deniz

Çarşı maçlara gelme kararı mı almış ?
Gelsinler tabi ki takımın desteğe ihtiyacı var en zorlu maratona giriyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gelsinler tabi ki takımın desteğe ihtiyacı var en zorlu maratona giriyoruz.
Bu akşam stat yine full olacak. Güney üstteyiz 5 kişilik bir grup bekleriz  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı fani madida

neden Beşiktaşlı mı ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

FIKRET ORMAN :

Suleyman Seba buyuk bir karakterdi buyuk insandi , Süleyman abimden çok sey ogrendim , Suleyman Abinin bana vasiyeti Beşiktaş a sahip cik , Beşiktaş i yeniden başarılı dönemlere tasi dedi .

Merak etme Suleyman abi Beşiktaş en buyuk olacak.

Çevrimdışı panic13

Lord of War filminin final sahnesi geldi aklıma senin yazıyı okuyunca :)

Bir ara mutlaka izleyeceğim, merak ettim şimdi :) @Çağatay
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Bu akşam stat yine full olacak. Güney üstteyiz 5 kişilik bir grup bekleriz  :D

bu akşam gelemiyom :( Valla içim parçalanıyor, kendimi suçlu hissediyorum :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Tolga

o zaman bize destekleri artacaktır  :super: :super:
Desteklerini bekliyoruz tabiki :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Bir ara mutlaka izleyeceğim, merak ettim şimdi :) @Çağatay

Çok güzel bir filmdir @panic13 seveceğini umarım :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ogün

Adamın Beşiktaş forması olduğunu bile sanmıyorum. Boşuna destek beklemeyin. Keşke yanılsam tabii.

Adamın Beşiktaş forması olduğunu bile sanmıyorum. Boşuna destek beklemeyin. Keşke yanılsam tabii.
Yahu Rahmi Koc yetiyor zaten , Koc grubunun sponsor olmadığı bransimiz var mi ?

Butun branslarimiza sponsor oldular zaten..

Çevrimdışı ozan062

çok kısa bir süreliğine evet suya düştü ama  muhakkak yine oyunlar döner çnk o işler öyle kolayca ne temizlenir nede düzelir

yarım saate mhk baskanı acıklama yapacak göreceksiniz adamlar hem duracaklar orda ha durmasada yandaslarını getirecekleri için

mevcut duzen devam eder göz boyama süreside max 1 aydır yine egerki yarısta iki takım devam ederse hatalar devam eder
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Alen de dönüyor sanırım.

tek beklentim fikret orman bu işlerde bir parmağı olamsıdır tek beklentim bu

eger yoksada sasırmıcam fakat hayal kırıklıgına ugratacaktır beni...

Çevrimdışı Kuntz

Çarşı'nın maçlara gelme kararını olumlu buluyorum. Ciddi anlamda birliğe ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Yek vücut olarak yürümemiz lazım şampiyonluğa. Bu sene alınacak olan şampiyonluk Beşiktaşımızın uzun yıllarca ligi domine edeceğinin habercisi olacak. Seneye mabedimiz ile birlikte MAF dönemi esintileri yaşayacağız. Bu sınavı tüm taraftarın en iyi şekilde geçmesi lazım.

Çevrimdışı mellfred

ağabeyinin cenazesine bile siyah beyaz kravatla gelen biridir. sıkı taraftarımızdır. biziöm için ekstra sağlamasa da olur. aynen devam etsin yeter. kardeş koç gelseydi bütün kaynağı fenere ayırırdı

Çevrimdışı ozan062

yarım saate mhk baskanı acıklama yapacak göreceksiniz adamlar hem duracaklar

dediğim gibi gayette kendisinden emindi beyfendi.. doğranacakz bu senede kacarı yok