Değerli arkadaşlarım,
Biraz nihilist bir tavır olacak belki ama şimdiden söyleyeyim (özellikle genç arkadaşlarıma); dünkü maçtan sonra hiç bir şey olmayacak. Hakem, mesleğine devam edecek. GS ce FB pişkinliğe devam edecek. TS başkanına yukarıdan bir emir gelecek ve gerekli yerlere mesajın gideceği bir demeç gelecek. kırmızı kart gören tüm futbolcular, yönergede yazılı ceza ne ise onu alacak. Belki Özer almaz, göstermelik.
Biz bu filmi gördük. Biz derken Beşiktaş camiasından bahsetmiyorum. Bizim gibi gelişmekte olan, ekonomik/eğitim/hukuk gibi temel problemlerini çözememiş emirlikten veya krallıktan hallice memleketler böyle yönetilir. güçlüler her zaman haklıdır, çok bağıran her zaman haklıdır, haksızın/suçlunun yeterince bağlantısı/parası/gücü varsa o da haklıdır. Dün Trabzon'un başına gelenler bizim için çıtır çerez meseleler. 2 gün sonra unutulur.
bunları moralinizi bozmak için yazmıyorum. Başa gelecekleri şimdiden yazayım da sonra üzülmeyin. Beşiktaş'ın da başına gelse farklı olmayacak (ki gelmişi var: 2003-2004 futbol sezonu).