Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Söylediklerine aynen katılıyorum Ancak Olcay ve Cenk bu takımda hep kalacaktır. Aynı şekilde Oğuzhan'da 1 yıl daha bizimle olur. Bu süreç içinde yeni karakterler bulabiliriz. O bahsettiğin devamlılık böyle sağlanabilir.

olcay bencede kalacaktır işte bende bundan korkuyorum yav

yani o kişinin burada kalması artık bize zarar vermeye başlıcak özellikle seneye cnk oraya daha stabil performans saglıyacak kişiler geleceği için hem beklentiyi karşılamayacaktır hemde onun yedekte durması sıkıntı yaratabilir medya tarafında bunu göz önünde tutmak lazım.... kesinlikle gönderilmeli hatta gitmiceksede o 10 numara beyfendinin sırtından alınmalıdır yeter artık cnk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbolcularımızin bu sezon suana kadarki istatistikleri :

Mario Gomez : 17 Gol 3 Asist

Gokhan Tore : 6 Gol 8 asist

Quaresma : 4 Gol 5 Asist

Oguzhan : 7 Gol 6 Asist

Sosa : 6 Gol 8 Asist

Olcay : 3 Gol 5 Asist

Gokhani en cok gomenlerdenim ama su ölü haliyle bile Oguzhan , Quaresma ve Olcaydan fazla Skor uretmis..

Tosun paşa sanki es geçilmiş ama onunda  15 gol 5 asisti var .

Çevrimdışı ozan062

Başakşehir maçında gayet etkili oynadı 4 tane pozisyona girdi normalde 2 tanesini çakar , Mersin İdman Yurdu maçında takım halinde ofansta etkili olamadık Gomez ' lik bi durum olduğunu düşünmüyorum Duran top veya karambol golü dışında pek gol atacak gibi durmuyorduk bu tip şeyleri çok büyütüyorsunuz gerek yok.

çok hafife aldığını söyleyim çnk sunu söyler herkes

beşiktaşta takım oyuncuları eğerki performanslarının tamamını vermezlerse maçları zor geçer buna karsı cıkan varsa hiç bana cevap yazmasın..

yani sunu diyorum onlar toparlamazlarsa ki ben töbe kötüler berbatlar demiyorum sadece bi düşüş var egerki devam ederse hatta hızla asagıya inerse ayvaları yemeye başlarız diyorum

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

gomez ve oguzhan efendi derhal kendilerini toparlamazlarsa formsuzlukları devam ederse fener maçı zora girer

az maç oynamanın getirdiği en büyük sıkıntı bu oldu
:evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

zaten formasını alabileceğim tek kişidir,, seneyi sıfır kupayla kapatırsak eğer,, kupalarla kaparsak o zaman işler değişir burdan cıkan anlam şudur

bircokkez takımı ipten alan sosadır yarısta tutanda sosadır geçen sene sagolsun töre efendinin satışlarıyla onun ugrasları yalan oldu bu sene bakalım neler olacak
Ali ece bugün güzel konuştu gökhan töre hakkında

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı dlcs

olcay bencede kalacaktır işte bende bundan korkuyorum yav

yani o kişinin burada kalması artık bize zarar vermeye başlıcak özellikle seneye cnk oraya daha stabil performans saglıyacak kişiler geleceği için hem beklentiyi karşılamayacaktır hemde onun yedekte durması sıkıntı yaratabilir medya tarafında bunu göz önünde tutmak lazım.... kesinlikle gönderilmeli hatta gitmiceksede o 10 numara beyfendinin sırtından alınmalıdır yeter artık cnk

Olcay gibi oyuncuların profilleri farklıdır. Çok yanlış düşünüyorsun. Şu takımdan iyi ilişkileri kaldır elde hiçbir şey kalmaz. O iyi ilişkileri sağlayan ve bunun üstüne bir de belli başlı bir katkı sunan oyuncu bulmazsın. Bulabilirsen bırak Olcay'ı.

Her oyuncuya aynı pencereden bakmayın. Beşiktaş'ın başarılı olmasının altına yatan sebepleri hala daha göremiyor taraftarımız.

Çevrimdışı can1903

10 Numaranın Sosa yada Oziye verilmesi lazım. Olcay da niye ben onu anlamıyorum

Çevrimdışı Necmi

BJK'nin piyasa değeriyle ilgili bir haber yapında yayalım sosyal medyada @Necmi @Çağrı fener yada gese olsaydı simdiye on tane gazetede cikmisti haber  :steamed: :steamed: :steamed:
biz yaptık o haberi :bandit:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

10 Numaranın Sosa yada Oziye verilmesi lazım. Olcay da niye ben onu anlamıyorum

Sosa'ya da 5 numara çok yakışıyor be :icool: :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar 18:00 de A.Y açıklama yapacak derbi öncesi Beşiktaşlı oyunculara kart göstermek için elinden gleeni yapıcak bunlar. dikkatli olalım

Çevrimdışı LuceGel

Arkadaşlar 18:00 de A.Y açıklama yapacak derbi öncesi Beşiktaşlı oyunculara kart göstermek için elinden gleeni yapıcak bunlar. dikkatli olalım
Aziz çıkıp ağlayacak 50 M verdim şampiyon olmamız engellenemez hani nerde bu haftaki penaltımız diyecek :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Futbolcularımızin bu sezon suana kadarki istatistikleri :

Mario Gomez : 17 Gol 3 Asist

Gokhan Tore : 6 Gol 8 asist

Quaresma : 4 Gol 5 Asist

Oguzhan : 7 Gol 6 Asist

Sosa : 6 Gol 8 Asist

Olcay : 3 Gol 5 Asist

Gokhani en cok gomenlerdenim ama su ölü haliyle bile Oguzhan , Quaresma ve Olcaydan fazla Skor uretmis..

Evet ama bu şekilde giderse sezon sonunda hepsinin gerisinde kalır...

Çevrimdışı atakan eraslan

Selam arkadaşlar , küme düşmeler bence kesinleşti. Son üçlü ile bir üstü arası 8 er puan oldu. Bu durum bir sürü amaçsız takım bırakıcak ligde , hiç sevmediğim bir durum. Şöyle ki , biz önceki yıllarda bu tip amaçsız takımlara puan verebildiğimizi gösterdik çok fazla, Sakarya küme düşmüşken bizi yenmişti mesela Tigana zamanında. Ama rakiplerin lobi ve camia tecrübeleri bu tip maçlarda takılmamalarının zor olduğu hissini veriyor bana. Bu manada en zor maçlarımızın Kasımpaşa ve Sivas deplasmanları olduğunu düşünüyorum kalan maçlarda. Her iki kulüp de Fenerin arka bahçesi gibi olmasının yanı sıra bize de oldukça düşman camialardır, iddiaları olmadığı zaman daha rahat oynayacak ve her türlü zorluğu çıkaracaklardır akla gelebilecek. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Azizde biliyor şampiyon olup şl ye gitmek zorunda yoksa takım batacak, o harcanan parayı çıkartması lazım :D

Artık bol keseden transfer yapmak yok, hele hele 2. olup eleme turunda yalan olurlarsa onların şl parasıda bize gelicek oooh temiz :eyes

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı LuceGel

Selam arkadaşlar , küme düşmeler bence kesinleşti. Son üçlü ile bir üstü arası 8 er puan oldu. Bu durum bir sürü amaçsız takım bırakıcak ligde , hiç sevmediğim bir durum. Şöyle ki , biz önceki yıllarda bu tip amaçsız takımlara puan verebildiğimizi gösterdik çok fazla, Sakarya küme düşmüşken bizi yenmişti mesela Tigana zamanında. Ama rakiplerin lobi ve camia tecrübeleri bu tip maçlarda takılmamalarının zor olduğu hissini veriyor bana. Bu manada en zor maçlarımızın Kasımpaşa ve Sivas deplasmanları olduğunu düşünüyorum kalan maçlarda. Her iki kulüp de Fenerin arka bahçesi gibi olmasının yanı sıra bize de oldukça düşman camialardır, iddiaları olmadığı zaman daha rahat oynayacak ve her türlü zorluğu çıkaracaklardır akla gelebilecek. Yorumlarınızı merak ediyorum.
8 puan yok 6 puan var, kayseri 23 diğerleri 17 puan 12 hafta var aşağıdakiler her maça saldıracaktır o yüzden şu anda bunları konuşmak için erken.

Çevrimdışı mülkübey

aziz yine ağlayacak çamurlaşacak ,

son olarakta hedef 1 milyon penaltı , hakemim benim , 50 milyon harcadım projelerini açıklayacak :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atakan eraslan

8 puan yok 6 puan var, kayseri 23 diğerleri 17 puan 12 hafta var aşağıdakiler her maça saldıracaktır o yüzden şu anda bunları konuşmak için erken.

Pardon , doğru 6 puan. O zaman bir iki hafta içinde belli olur düşenler bence , en azından psikolojik olarak havlu atarlar matematiksel olarak olmasa da. Bizim ne olursa olsun gerilimlerden ve polemiklerden uzak durmamız lazım , ilk yarıdaki sivas maçındaki manasız penaltı tartışmaları yüzünden kupadaki sivas belediye maçında sahasını vermedi sivasspor sırf bize zorluk olsun diye. Haklı olalım ya da olmayalım tüm gerilimleri ağında av bekleyen örümcek gibi bekliyor şampiyon olmamızı istemeyen odaklar , belki fazla abartıyorum ama bu yaşıma kadar neler gördüm bu liglerde neler. Soyunma odasında kapı tekmeleyen fernandeze ceza çıktı bu liglerde sırf fener maçında oynamasın diye.

Çevrimdışı LuceGel

Bugünkü Gs-Ts maçındaki hakem rezilliklerinden sonra  kimse biz Beşiktaşız hakemide yeneriz yenmeliyiz laflarını söylemez umarım. :bandit:

Çevrimdışı mellfred

erman toroğlu'nu açın izleyin çok çok kallavi giydiriyor. düzene, hakeme, mhk'ya aziz'e.

Gökhan Töre gençler maçında oynamayacakmış..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cessolupus

17 marttaki maç zora girdi bence

Çevrimdışı Savaş

Yarın ki maçta Gomez için korkuyorum.

Ne yapar ne eder verirler o sarıyı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Aynen onu eklemeyi unutmusum

Cenk Tosun candir :ok:
Cekin şu performanso çık sıradışı. Seneye inşallah üç kulvarda daha önemli bir rol oynayacak ve patlama yapacak.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA