Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ersan bu yüzden bile kalabilirdi bir oyuncudan daha fazlası birleştirici takım olmayı sağlayan en önemli adamlardan biriydi ama kızamıyoda insan daha fazla para kazanmayı haketti feda etti dik durdu ağır sakatlıkları yaşamasaydı bambaşka bir stoper olacağınada inancım tamdı yolu açık olsun önemli olan böyle yerliler tekrar bulup koyabilmek çağlar söyüncüyü bu yüzden istiyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağlar Söyüncü açıklama yapmıştı transferiyle ilgili bize göz kırptı, öncelikte bizde. Ama ben feneri tanıyorsam bu işi bozmaya çalışır. Para için feneri değil bizi seçerse, hem yetenekli hemde kişilikli bir oyuncuyu takıma kazandırmış olacağız..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Gunaydin Arena, işte herseyin basladigi fotoraf. Zorluklar geride kaldi. Bu sene ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir dönüm noktası

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

gomez ve oguzhan efendi derhal kendilerini toparlamazlarsa formsuzlukları devam ederse fener maçı zora girer

az maç oynamanın getirdiği en büyük sıkıntı bu oldu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez ve oguzhan efendi derhal kendilerini toparlamazlarsa formsuzlukları devam ederse fener maçı zora girer

abi formsuz değiller bence sadece son pas ve son vuruşlarda sıkıntı oldu gb maçında gol ve asistler bekliyorum bu 2'liden

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gomez 2 maç gol atmadı formsuz mu oldu yapmayın Allah aşkına bu kafayla bi yere varamayız her maçı gomez oğuzhan yapacak diye bişey yok böyle bi yorumu diğer takım taraftarları yapmaz bütün futbolcula 34 maç üst düzey oynayamaz bu hafta çıkar 2 tane cakar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Ersan takım için karakterdi. Gidişi hiç iyi olmadı. Hem yerli-yabancı topçular arasında köprüydü hem de ağabey pozisyonundaydı.

Takımlara kimlik karakter oturtmak hiç kolay iş değil. 10 yıllar alır.

Fenerin kadrosu iyi ancak herhangi bir kimlik yok takımda. Bizde Oğuzhan-Olcay-İsmail-Necip futbolları üst düzey olmasa bile bir karakteri temsil ediyorlar. Gelen yabancılar da buna uyum sağladı Allahtan.

Bizim portekizli dönemi kötü bir dönemdi bu karakter hikayesi açısından. Fener her ne kadar kaliteli bir kadroya sahip olsa da takım karakteri açısından sorunlu.

Ersan'ın gidişi bu açıdan kayıptır. Ersan gitti yarın Oğuzhan da, Olcay da gidecek.

Bu işte süreklilik mühim ve bunun en sistemli yolu da altyapıdır.

Mevcut yönetime getireceğim en büyük eleştiri bu noktada olur.
Şenol hoca iyi bir lider, iyi bir öğretmen fakat bütün yetkinliği 25 kişilik A ekip üzerinde.

Alt yapı ve takım kültürü yaratmak için de başka profesyoneller lazım. Bundan sonraki hedefimiz bunu yaratmak olmalı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 13:00:40 b.damatoglu ]

Çevrimiçi Rasim

BJK'nin piyasa değeriyle ilgili bir haber yapında yayalım sosyal medyada @Necmi @Çağrı fener yada gese olsaydı simdiye on tane gazetede cikmisti haber  :steamed: :steamed: :steamed:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin Arena, işte herseyin basladigi fotoraf. Zorluklar geride kaldi. Bu sene ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pozisyonun kahramani her zamanki gibi Olcay :biggrinking:

Yine bombos kale yine kaçan Gol :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı genki1914

Aras yine 18 de yok bu adamı niye kiraladılar arkadaş daha oynayabileceği bir lige veya takıma gitseydi
Guti14

Çevrimdışı Kalyoncu

Onurun hakkını yemeyelim konu bu değil zaten şimdi iyiki kaçmış diyebiliyoruz :)olcay takımdaki tüm kanatlardan iyi bir istatislikle sezonu bitirecektir hatta golcülerden sonra en iyi tabela yapan olcay olacaktır

90+3 Olcay Beşiktaş:3 febe:2  :D :bandit:

-Mustafa Kemal Atatürk

Futbolcularımızin bu sezon suana kadarki istatistikleri :

Mario Gomez : 17 Gol 3 Asist

Gokhan Tore : 6 Gol 8 asist

Quaresma : 4 Gol 5 Asist

Oguzhan : 7 Gol 6 Asist

Sosa : 6 Gol 8 Asist

Olcay : 3 Gol 5 Asist

Gokhani en cok gomenlerdenim ama su ölü haliyle bile Oguzhan , Quaresma ve Olcaydan fazla Skor uretmis..

Çevrimdışı Kalyoncu

Gokhani en cok gomenlerdenim ama su ölü haliyle bile Oguzhan , Quaresma ve Olcaydan fazla Skor uretmis..
Bu burada dursun alıntılayacam bak :)

Çok güzel paylaşım :ok:

Yalnız Sosa yeniden doğdu resmen kısa zamanda çok iyi tabela yaptı :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Scout

‘Algı yaratanlara gülüyoruz’

“Bazı çevreler algı yaratmak istiyor. Federasyon Başkanı ve yönetiminin çoğu Beşiktaşlı diye... Baksınlar Yıldırım Demirören dönemlerinde Beşiktaş, kaç şampiyonluk ve kupa kazanmış. Bunlar boş şeyler. Gülüp geçiyoruz.”

Başkan Çok İyi Söylemiş
Pika Pika

Bu arada unutmadan Cenk Tosun 15 gol 5 asist :bandit:

-Mustafa Kemal Atatürk

Bu arada unutmadan Cenk Tosun 15 gol 5 asist :bandit:
Aynen onu eklemeyi unutmusum

Cenk Tosun candir :ok:

Çok güzel paylaşım :ok:

Yalnız Sosa yeniden doğdu resmen kısa zamanda çok iyi tabela yaptı :)
Sosa buyuk oyuncu hemde karakterli bir oyuncu

Benim en sevdigim oyunculardan biri ayni zamanda

Form dusuklugunun sebebi Esinin sikintili bir hamilelik dönemi geçirmesiyle alakaliydi yoksa Sosa gecen senede gayet iyiydi performans ve tabela olarak..

Çevrimdışı LuceGel

Form dusuklugunun sebebi Esinin sikintili bir hamilelik dönemi geçirmesiyle alakaliydi yoksa Sosa gecen senede gayet iyiydi performans ve tabela olarak..
Her maç o kadar tekme yiyor adam ritmini bozmuyor ,geçen yıl herkes durdu geçen sezon sonu  yırtınıyordu.Helal olsun Sosaya inanılmaz bir karekteri, tekniği ve oyun aklı var bu tür futbolcular 15-20 yılda bir gelir kıymetini bilmek lazım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

abi formsuz değiller bence sadece son pas ve son vuruşlarda sıkıntı oldu gb maçında gol ve asistler bekliyorum bu 2'liden

yok yav taş gibi gomezden tık yok bir kere oyun içindede kayboluyor,önceleri geride dönerdi misal, onceki haftalarda gol kacırırken yaptıgı takındıgı halve hareketlerden eser yok

var yani onda bi düşüş aynı sekilde oguzhanında bana göre sizin düşüncenizi bilemem fakat onda bi fiziksel düşüşte gördüm

Gomez 2 maç gol atmadı formsuz mu oldu yapmayın Allah aşkına bu kafayla bi yere varamayız her maçı gomez oğuzhan yapacak diye bişey yok böyle bi yorumu diğer takım taraftarları yapmaz bütün futbolcula 34 maç üst düzey oynayamaz bu hafta çıkar 2 tane cakar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

formsuzlugu gol atmadıgı için değil kendi özelliklerinde bir düşüş oldugu için söylüyorum yarın 15 tane atsada bazı istenilenleri yapamıyorsa formsuzdur derim yani :)
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 14:48:43 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

zaten formasını alabileceğim tek kişidir,, seneyi sıfır kupayla kapatırsak eğer,, kupalarla kaparsak o zaman işler değişir burdan cıkan anlam şudur

bircokkez takımı ipten alan sosadır yarısta tutanda sosadır geçen sene sagolsun töre efendinin satışlarıyla onun ugrasları yalan oldu bu sene bakalım neler olacak
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 14:52:37 ozan062 ]

Çevrimdışı dlcs

Ersan takım için karakterdi. Gidişi hiç iyi olmadı. Hem yerli-yabancı topçular arasında köprüydü hem de ağabey pozisyonundaydı.

Takımlara kimlik karakter oturtmak hiç kolay iş değil. 10 yıllar alır.

Fenerin kadrosu iyi ancak herhangi bir kimlik yok takımda. Bizde Oğuzhan-Olcay-İsmail-Necip futbolları üst düzey olmasa bile bir karakteri temsil ediyorlar. Gelen yabancılar da buna uyum sağladı Allahtan.

Bizim portekizli dönemi kötü bir dönemdi bu karakter hikayesi açısından. Fener her ne kadar kaliteli bir kadroya sahip olsa da takım karakteri açısından sorunlu.

Ersan'ın gidişi bu açıdan kayıptır. Ersan gitti yarın Oğuzhan da, Olcay da gidecek.

Bu işte süreklilik mühim ve bunun en sistemli yolu da altyapıdır.

Mevcut yönetime getireceğim en büyük eleştiri bu noktada olur.
Şenol hoca iyi bir lider, iyi bir öğretmen fakat bütün yetkinliği 25 kişilik A ekip üzerinde.

Alt yapı ve takım kültürü yaratmak için de başka profesyoneller lazım. Bundan sonraki hedefimiz bunu yaratmak olmalı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylediklerine aynen katılıyorum Ancak Olcay ve Cenk bu takımda hep kalacaktır. Aynı şekilde Oğuzhan'da 1 yıl daha bizimle olur. Bu süreç içinde yeni karakterler bulabiliriz. O bahsettiğin devamlılık böyle sağlanabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yok yav taş gibi gomezden tık yok bir kere oyun içindede kayboluyor,önceleri geride dönerdi misal, onceki haftalarda gol kacırırken yaptıgı takındıgı halve hareketlerden eser yok

var yani onda bi düşüş aynı sekilde oguzhanında bana göre sizin düşüncenizi bilemem fakat onda bi fiziksel düşüşte gördüm

formsuzlugu gol atmadıgı için değil kendi özelliklerinde bir düşüş oldugu için söylüyorum yarın 15 tane atsada bazı istenilenleri yapamıyorsa formsuzdur derim yani :)

Başakşehir maçında gayet etkili oynadı 4 tane pozisyona girdi normalde 2 tanesini çakar , Mersin İdman Yurdu maçında takım halinde ofansta etkili olamadık Gomez ' lik bi durum olduğunu düşünmüyorum Duran top veya karambol golü dışında pek gol atacak gibi durmuyorduk bu tip şeyleri çok büyütüyorsunuz gerek yok.

Çevrimdışı Alper1903

Her maç o kadar tekme yiyor adam ritmini bozmuyor ,geçen yıl herkes durdu geçen sezon sonu  yırtınıyordu.Helal olsun Sosaya inanılmaz bir karekteri, tekniği ve oyun aklı var bu tür futbolcular 15-20 yılda bir gelir kıymetini bilmek lazım.

Tam gitti, puan kaybettik dedigimiz maclari tek basina aldi. Geldiginden beri bekledigimiz buydu sonunda gercek Sosa'yi izlemeye basladik.