Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315559 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı enderersoy15

Konu disi mi bilmiyorum ama bu yil sampiyon olursak 50milyon euro ekstre gelir gelir mi
 sampiyonlar ligi ?
Sampiyonluk?
Sampiyonlar ligi yayin?
Ektstra sponsor?
Sampiyonlar ligi stad?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

Konu disi mi bilmiyorum ama bu yil sampiyon olursak 50milyon euro ekstre gelir gelir mi
 sampiyonlar ligi ?
Sampiyonluk?
Sampiyonlar ligi yayin?
Ektstra sponsor?
Sampiyonlar ligi stad?

Her türlü ben gelecek sezon ŞL'de hiç boş stad'da oynayacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forvet performansları (sadece lig)

Mario Gomez her 4 maçta 3 gol
Eto'o her 3 maçta 2 gol
fernandao her 2 maçta 1 gol
van persie her 20 maçta 9 gol :D
umut bullet her 17 maçta 3 gol  :kop:
abi umutun istatistik beni benden aldı

Çevrimdışı Çağatay

abi umutun istatistik beni benden aldı

sadeleştirme yapılabilecek bir oran olmadığı için böyle abuk bir şey çıktı ortaya
ama yakışır umut'a :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 23:19:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forvet performansları (sadece lig)

Mario Gomez her 4 maçta 3 gol
Eto'o her 3 maçta 2 gol
fernandao her 2 maçta 1 gol
van persie her 20 maçta 9 gol :D
umut bullet her 17 maçta 3 gol  :kop:

Cenk genelde her 81 dakikada 1, ligde 73 dakikada 1 gol atıyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Cenk genelde her 81 dakikada 1, ligde 73 dakikada 1 gol atıyor  :D

yedek başlasa bile en geç 17. dk da oyuna girmesi lazım o zaman atması için :D

ayrıca asist sayılarına da bir bakayım dedim de
aslında ozzy ilk lig maçında yaptığı 3 asist dışında bu güne kadar sadece 2 asist yapmış
basket tabiriyle söyleyeyim; sosa son 3 maçtır çok sıcak (2 gol, 2 asist)
gençler maçı ve fener maçını doğrudan etkilecektir onun üzerinden oynamak lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 23:35:13
  • Beşiktaş / Bodrum
3 hafta sonra Rize ile oynayacağız. Formları iyice düştü. Umarım bu şekilde yakalarız deplasmanda sorun olmaz.

29.02.2016         Fenerbahçe       v       Beşiktaş                              
07.03.2016         Beşiktaş               v       Eskişehirspor                              
12.03.2016         Rizespor               v       Beşiktaş                              
15.03.2016         Trabzonspor       v       Beşiktaş                              
19.03.2016         Beşiktaş               v       Antalyaspor                              

Şu fikstürde normal şartlarda zor maç yok. 5 te 5 ile çıkmak demek yolun sonunu görmek demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

3 hafta sonra Rize ile oynayacağız. Formları iyice düştü. Umarım bu şekilde yakalarız deplasmanda sorun olmaz.

29.02.2016         Fenerbahçe       v       Beşiktaş                              
07.03.2016         Beşiktaş               v       Eskişehirspor                              
12.03.2016         Rizespor               v       Beşiktaş                              
15.03.2016         Trabzonspor       v       Beşiktaş                              
19.03.2016         Beşiktaş               v       Antalyaspor                              

Şu fikstürde normal şartlarda zor maç yok. 5 te 5 ile çıkmak demek yolun sonunu görmek demek.

Çağrı son Haftalara kadar bu yaris sürer . Bursayla Konyayla akhisar la ts ile fb ile gs ile Osmanlı ile bizde çıkıp oynayacaz

Bence en önemli şey şampiyonluk reaksiyonu vermek . Mesela fb puan kaybetti bu hafta . Pztsi çıkıp 2  3 gol farklı yenmek şampiyonluk reaksiyonudur.  Geçen hafta 2  0 dan 2 2 yapıp son dk larda kök sokturmekte öyleydi .

Çevrimdışı 38life

Taraftar gençlerbirliği maçını es geçip Fener maçını konuşmaya başlamış. Bu çok çok kötü birşey. Eğer futbolcularda taraftarla aynı bu psikolojideyse geçmiş olsun. Nur topu gibi bir Gençlerbirliği mağlubiyeti bizi bekliyor demektir...

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gb zor olmaz herhangi bir aksilik olmazsa mario birkaç tane gol atar

Çevrimdışı enderersoy15

Gb 4 te 4 yapti sikinti yasamayiz. Adamlarin durumu baya bi duzeldi. Acik oynasalarda 4 atip gondersek

Çevrimdışı EMİR EMRE

En önemli maç her zaman bir sonraki maçtır. Aynı motivasyon ve ciddiyetle her maça asılmak skoru erken bulmak lazım.  :icool:

Çevrimdışı Çağatay

iyi geceler Beşiktaş ailesi

size hobbit 5 ordular savaşı görseliyle birlikte Two Steps From Hell - Star Sky ile veda edeyim bu gece

içimden geldi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi geceler Beşiktaş ailesi

size hobbit 5 ordular savaşı görseliyle birlikte Two Steps From Hell - Star Sky ile veda edeyim bu gece

içimden geldi :)

extended versiyonu mevcuttur torrent candır  :super:

Çevrimdışı Kalyoncu

Pazartesi rohirrimin minastirith önündeki orklara yürüdüğü gibi gençlerbirliğine yürüyelim
Spear shall be shaken, shield be splintered, a sword-day, a red day, ere the sun rises! Ride now, ride now! Ride for ruin… and the world’s ending! Death! Death! Forth Eorlingas!

Çok efsane bir sahne konuşmayıda buldum canlansın diye hayırlı geceler :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Extended olan da şarkıyı kesip biçip uzattiklari versiyon sanirim şu sözleri de olandı değil mi?  (Sen yine de link versene :D)
Ayrica spotify daha da candır :D
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 01:24:06 Çağatay ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

ya boşverin minastiriti miğferdibini yapıştırın mehteri haftaya alıp gelelim şu gavur ilini  :biggrinking:

Çevrimdışı GökhanG

Ben yıllardır beşiktaşın hazırlık maçlarını bile izlemiş biri olarak diyorum ki.. Gençler maçını çok hafife almayın bizim takım yıllarca böyle "alırsa lider" , " rakipleri puan kaybetti " durumlarında %80 puan kaybeder..
Ve Gençlerbirliği,Başakşehir,Akhisar bu takımlar bize ters geliyor hele ki Gençlerbirliği deplasmanlarında ben bile izlerken sıkılıyorum havasından mıdır stad ışıklarından mıdır bilmem en sıkıcı deplasman gb deplasmanı benim için.. Neyse ki bu maç deplasman da değil ve bence deli ibo açık oyun oynayıp bize kıyak yapar inşallah..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gunaydin Arena, işte herseyin basladigi fotoraf. Zorluklar geride kaldi. Bu sene ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

Gunaydin Arena, işte herseyin basladigi fotoraf. Zorluklar geride kaldi. Bu sene ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

Fotoğrafı görünce ürperdim gözlerim dolmuştu o gün hakederek kazıya kazıya her sene daha iyi olarak geldik stadın açılmasıylada fırtına gibi eseceğiz yeterki bu ruh devam etsin taraftarıyla futbolcusuyla yönetimiyle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2016, 11:46:55
  • Beşiktaş / Bodrum

http://www.ligtv.com.tr/haber/gol-kacti-kartal-yikildi

:iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Çağrı @Kalyoncu , bu maçı abimle izlemiştik resmen dünyam başıma yıkılmış gibiydi. Dişimizle tırnağımızla geldik bu günlere. Acemiydik tecrübelendik, küllerimizden doğduk. Şimdi ligi domine etme zamanı geldi.!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2016, 11:55:29
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı @Kalyoncu , bu maçı abimle izlemiştik resmen dünyam başıma yıkılmış gibiydi. Dişimizle tırnağımızla geldik bu günlere. Acemiydik tecrübelendik, küllerimizden doğduk. Şimdi ligi domine etme zamanı geldi.!

O yüzden diyoruz ya bu takımın karakteri, taşı tuğlası Olcay, Oğuzhan, Ersan diye. Biri gitti.

Olcay, Oğuzhan, Cenk hatta İsmail bu aidiyeti sürdürsünler yanlarına kim gelse uyum sağlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

O yüzden diyoruz ya bu takımın karakteri, taşı tuğlası Olcay, Oğuzhan, Ersan diye. Biri gitti.

Olcay, Oğuzhan, Cenk hatta İsmail bu aidiyeti sürdürsünler yanlarına kim gelse uyum sağlar.
Ersan bu yüzden bile kalabilirdi bir oyuncudan daha fazlası birleştirici takım olmayı sağlayan en önemli adamlardan biriydi ama kızamıyoda insan daha fazla para kazanmayı haketti feda etti dik durdu ağır sakatlıkları yaşamasaydı bambaşka bir stoper olacağınada inancım tamdı yolu açık olsun önemli olan böyle yerliler tekrar bulup koyabilmek çağlar söyüncüyü bu yüzden istiyorum