Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bize düşermi acaba yoksa konoplyanka gibi olmasın o içimizde yara

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euro 2016 sonrası almak kolay değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

ben beğenmedim bi donk değil :D  :evillol:

Şaka bir yana gerçekten güzel bir oyuncu çökmek lazım :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

ben beğenmedim bi donk değil :D  :evillol:

Şaka bir yana gerçekten güzel bir oyuncu çökmek lazım :)

Sen ne diyosun ya donk barçada oynar barçada hey yavrum hey :kop: :kop: :kop: :kop:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Sen ne diyosun ya donk barçada oynar barçada hey yavrum hey :kop: :kop: :kop: :kop:

yalnız ne çaktı kasımpaşa gs'ye donk'u :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

yalnız ne çaktı kasımpaşa gs'ye donk'u :D

Maldonadodan sonra boyle bir kazik gormedi bu ulke :D

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bu şanlı takım haftaya 1 maçı eksik ve kadıköye lider gider baskı stres onlarda haftaya erken final :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı BlueTix

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe Beşiktaş'tan nasıl 3 puan alıyormuş ya  :muhaha: :muhaha:
Hakem 5 tane kırmızı kart verecekmiş  :ebebe: :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibari ile biz :icool: ( Temsili degildir )
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Erman Toroğlu az önce Fernandao'nun dirseğini yorumlarken Gomez bi ara adama yapıştırmısti dedi Gürcan Bilgiç saniyesinde Gençlerbirliği maçıydı dedi. Ben bile hatırlamıyorum pozisyonu. Bu fenerli unutmamis.

Erman Toroğlu az önce Fernandao'nun dirseğini yorumlarken Gomez bi ara adama yapıştırmısti dedi Gürcan Bilgiç saniyesinde Gençlerbirliği maçıydı dedi. Ben bile hatırlamıyorum pozisyonu. Bu fenerli unutmamis.
Valla ben bile hatirlamadim :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Maçta en ufak bir laubali hareket ciddiyetsizlik olursa gerçekten tüm takıma komple yazıklar olsun derim , fener şu an groke durumda sallanıyor, gençler birliği maçında yumruğu çakıp kadıköyde son darbeyi vurup nakavt etmek lazım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 22:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vurduracaklarını sanmıyorum ama Kadıköy'deki maçı kesinlikle beraberlik için değil vurmak için çıkmak lazım.

Yenilirsek hiçbir şey kaybetmeyiz zaten öbür hafta deplasmanda puan kaybeder Fener.

Ama olur da yenersek maç eksiği ile 4 puan demek Fener'i bitirmek demek. Dağıtmak için çıkmalıyız sahaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Vurduracaklarını sanmıyorum ama Kadıköy'deki maçı kesinlikle beraberlik için değil vurmak için çıkmak lazım.

Yenilirsek hiçbir şey kaybetmeyiz zaten öbür hafta deplasmanda puan kaybeder Fener.

Ama olur da yenersek maç eksiği ile 4 puan demek Fener'i bitirmek demek. Dağıtmak için çıkmalıyız sahaya.
Gaza gelmiyelim ama bu sefer vurucaz abi.
Onlar vurdurtmamak icin her seyi yapacak ama vurucaz.
Sonra zaten psikolojik olarak yenilecekler sampiyonluk yolunda.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Gençlerbirliği maçına Tolga çıkarsa Kadıköyede o çıkacak galiba ve bu sezon sakatlık yada bariz bir hata olmaz ise Boyko'yu kupada izleriz gibime geliyor

Çevrimdışı enderersoy15

Aziz yildirimin 21 subat aciklamasi: ben bu takima 50 milyon harcadim ...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençlerbirliği maçına Tolga çıkarsa Kadıköyede o çıkacak galiba ve bu sezon sakatlık yada bariz bir hata olmaz ise Boyko'yu kupada izleriz gibime geliyor

Sanırım oyle olacak :by2:

Valla ben JAPON BAYRAGINI Hazırladım simdiden :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Fener maçı konuşulmaya başlanmış ama ben Gençler maçından korkuyorum açıkçası. Bu tip maçlarda çok puan kaybediyoruz biz. Kazanırsak bize yaşatmak istedikleri psikolojik baskının kralını yaşayacaklar ama ters bir maç bence. Gençler Deli İbo geldiğinden beri 4 te 4 yaptı. Bilemiyorum Altan.

Çevrimdışı Taarin

Beyler biraz damdan düşmüş gibi olacak ama Başakşehir stadından Esenler otogara nasıl gidebilirim maç çıkışı ? Maçın 22.00 gibi biteceğini de göz önüne alırsak

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu sezon bir takım bize karşı mutlak galibiyet ihtiyacıyla çıktı, onda da Tolga'nın saçmalamasına kadar sezonun en iyi futbolunu oynadık. (S. Lisbon)

Fenerli olsam ne yapar eder bilet alırdım, Kadıköy'de üst düzey futbol görmeyeli uzun zaman olmuştur.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 23:07:10 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu sezon bir takım bize karşı mutlak galibiyet ihtiyacıyla çıktı, onda da Tolga'nın saçmalamasına kadar sezonun en iyi futbolunu oynadık. (S. Lisbon)

Fenerli olsam ne yapar eder bilet alırdım, Kadıköy'de üst düzey futbol görmeyeli uzun zaman olmuştur.

Çok doğru bir tespit ama avrupada maçlar adil yönetiliyor bunuda atlamamak lazım

Gençler maçını kazanırsak  başlık hazır :)

Beşiktaş "ÜZÜLMEZ" :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Forvet performansları (sadece lig)

Mario Gomez her 4 maçta 3 gol
Eto'o her 3 maçta 2 gol
fernandao her 2 maçta 1 gol
van persie her 20 maçta 9 gol :D
umut bullet her 17 maçta 3 gol  :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 23:13:58 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst