Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313162 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

kesinlikle katılıyorum ama sadece 1 tanesini alsak ona da razıyım ikisi birden bütçe kaldırmaz. gidip 1-2 milyonluk adam almayacaksın 7-8 milyonluk bek alacaksın

Abi bek oyuncuları o kadar önemli ki, iki tane iyi bek oyunun çehresini büyük ölçüde değiştiriyor. Özellikle kapanan rakiplere karşı çok büyük silah oluyorlar. Orta saha oyuncuları oyunun iki yönünü de oynadıkları için çok önemlidir denir. Bek oyuncuları da en az orta saha oyuncuları kadar oyunun iki yönünü oynuyorlar artık. Ama biz yıllardır o bölgeye gereken önemi vermiyoruz. 1-2 milyon euroya aldığın bek de bu kadar oluyor.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Beck, Atiba, Sosa gibi işini ciddiye alan, standart bir oyun tutturan ve asla bu standartın altına düşmeyen oyunculara sahip olmak çok güzel. Marcelo ve Alexis de bu isimlere katılacak gibi duruyor. Özellikle Sosa'nın oyunumuzdaki değeri çok fazla. Çok kaliteli ve iyi bir takımımız var hedefe 1 maç daha yaklaştık kötü bir oyun ortaya çıkarsak da. Bu arada Şenol hocanın Cenk ile denediği sistem değişikliği bu sefer tutmadı 20 dakikayı heba ettik. Gomez-Olcay değişikliği ile asıl sistemimize döndük ve bence maçı getiren de bu değişiklikti. Hocaya artı yazar bu  durum çünkü gole ihtiyacımız olan dakikalarda oyun kenarına Gomez gibi bir ismi almak her hocanın cesaret edeceği bir değişiklik değildi.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 23:39:35 Sertaç Durgun ]
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Kalan 14 maçta ; 10 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet bizi şampiyon yapar.

48 + 32 = 80 :eyes
12 galibiyet 2 beraberlik alacağız aha yazdım ve açık ara şampiyon olacağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

12 galibiyet 2 beraberlik alacağız aha yazdım ve açık ara şampiyon olacağız :icool:
86 puan vuuu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Hocam 7-8 milyonluk beki başkanda gidip alir. Scout ekibinin amaci bu zaten. Scout ekibi bulacak amator liglerden cevherleri 1-2 milyona 10 milyonluk oyuncu bulacak. Alacak.

öyle bir scout ekibi TC.de yaşamıyor
porto'nun scout ekibinden birkaç kişiye komisyon + sonraki satıştan pay mı önersek ne  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 23:40:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 23:42:25 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı firewater

Turgay Demir gürcan eziğini sindirdi kanal reklamdan sonra iki maç özeti verdi. Sonrasında gürcanın sinmiş şekilde yorum yapmaya basladı. İşte diğer yorumcularında bunu yapması lazım. Bu ezikler bu dilden anlıyor.

Çevrimdışı tangaz

Abi bek oyuncuları o kadar önemli ki, iki tane iyi bek oyunun çehresini büyük ölçüde değiştiriyor. Özellikle kapanan rakiplere karşı çok büyük silah oluyorlar. Orta saha oyuncuları oyunun iki yönünü de oynadıkları için çok önemlidir denir. Bek oyuncuları da en az orta saha oyuncuları kadar oyunun iki yönünü oynuyorlar artık. Ama biz yıllardır o bölgeye gereken önemi vermiyoruz. 1-2 milyon euroya aldığın bek de bu kadar oluyor.

1-2 milyon aralığında alabileceğimiz en iyi beklerden birini (Beck) aldık. bütçe/performans doğrultusunda budur fazlası olsaydı şapkadan tavşan çıkmış olurdu.  ama sıklet yükseltmek istiyorsak 7-8 bütçelere çıkmalıyız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:D

Sosa ilk 17 maç gezindiği gibi gezinsin aynılarının daha ağırını yazarım. İkizleri doğacak diye bizi öldürdü 17 hafta.
:kop: :kop:

Simdi de Hayat öpücüğü veriyor ama :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben de seninle aynını düşünüyorum + ilave ediyorum gençler+fener maçları 6 puan yaparsak 13+1 de olabilir  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı,  Tolgayin geçirdiği sakatliga göre önümüzdeki haftalarda sahaya çıksa sağlığını tehlikeye atma yüzdesi ortalama nedir ? Sen anliosun sağlık işlerinden

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben de seninle aynını düşünüyorum + ilave ediyorum gençler+fener maçları 6 puan yaparsak 13+1 de olabilir  :biggrinking:
abi oldu olacak 14'te 14 yapalım düz 90 puan olsun

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı, yusuf erdoğan bizim takımda nasıl  olur sence?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 23:47:23
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı,  Tolgayin geçirdiği salatliga göre önümüzdeki haftalarda sahaya çıksa sağlığını tehlikeye atma yüzdesi ortalama nedir ? Sen anliosun sağlık işlerinden

Sağol abi 3-5 hasta alıyorum işte günde  :evillol:

Sağlık riski yok artık bağ yapışmıştır sadece fit olup olmaması mesele şuan.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çin'e satılmış Quaresma parası :evillol:
best olur yıllardır yardıran bi bek görmedik

Çevrimdışı bjkferhat

Şaka maka Sosa 6 puan aldı.
Gomez cıktıgında dogru tercih oldugunu düsünmüstüm.Daha dogrusu hoca hatasını telafi etti ancak Gomez çok etkisizdi.

Gomez'in etkisiz olma sebebi de Oğuzhan'dı.Toptan bu kadar kaçınca gerçekten hiç çekilmiyor,çok pas hatası yaptı kesinlikle en kötü maçıydı.

Bu oyunla ligte başka takımı yenemezdik umarım dersler alınır.Gece gündüz Tolgay'ı hazırlasınlar orta sahada baskı yiyince takımın devreleri karışıyor.Fb muhtemelen böyle oynayacak çok baskı yiyeceğiz ama yapacak bir şey yok 1 puana da razıyım açıkçası.

Kanatlarımız tam anlamıyla 0'dı.Olcaysız maç görmek istemiyorum artık Töre de birkaç hafta yedek beklemeli.

İSMAİL SENE SONU YOLCU EDILMELI.BECK'i KESECEK sağ bek alınmalı.

Bence maçın adamı Tosic'dir bir nebze de..
En korktuğum adamı,iyi iş çıkardı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 23:48:45
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı, yusuf erdoğan bizim takımda nasıl  olur sence?

Olcan vol.2'dir bence. Tipik çabuk kanat oyuncusu ama fazlası yok gibi duruyor zaten gelişimi de durdu maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

abi oldu olacak 14'te 14 yapalım düz 90 puan olsun

yakışır walla :pray:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Sağol abi 3-5 hasta alıyorum işte günde  :evillol:

Sağlık riski yok artık bağ yapışmıştır sadece fit olup olmaması mesele şuan.

Çok sevindirici haber bu , bugün acayip ihtiyaç oldu bana göre tolgaya ve gosterdiki önümüzdeki maçlarda çokta olacak . Bugün tolgay maçın kilidini acardi dikine kısa paslarla ve kritik yerde geçeceği adamlarla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 23:54:11
  • Beşiktaş / Bodrum
             TANK
Olcay                    Sosa

Tolgay  Oğuzhan

Kanadalı

Tolgay fit hale gelince..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli