Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313290 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TANK
Olcay                    Sosa

Tolgay  Oğuzhan

Kanadalı

Tolgay fit hale gelince..
Panzer olmasin o :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

TANK

Tolgay  Oğuzhan

Kanadalı

Aynen öyle , Olcay yerine q17 de olur , 2 side hamle oyuncusu olarak alindiklarinda çok daha farklı oynayıp daha etkili oluyorlar .

Çevrimdışı ZORBEY

12 galibiyet 2 beraberlik alacağız aha yazdım ve açık ara şampiyon olacağız :icool:

ağzından bal damlıyor mübarek inşallah inşallah hadi bakalım inşallah:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ZORBEY

Turgay Demir gürcan eziğini sindirdi kanal reklamdan sonra iki maç özeti verdi. Sonrasında gürcanın sinmiş şekilde yorum yapmaya basladı. İşte diğer yorumcularında bunu yapması lazım. Bu ezikler bu dilden anlıyor.

aynen bi dövmediği kaldı:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 00:06:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şaka maka 14 maç kaldı gerçekten. 6'sı içeride. Sorun yaşamazsak kalıyor geriye 8 deplasman.

66 puan + 8 deplasman. Yani 4 deplasman galibiyeti. 2 beraberlik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ts ve fb maçlarında yenilmezsek şampiyon olma ihtimalimiz çok yükselir

2 maçtan 2 puan alsak

Çevrimdışı eski inönü

Sosa ligde en kötü oynadıgımız 3 maçı ( Kayseri, Osmanlı, Mersin) tek başına aldı. Net + 7-8 puan
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 00:20:48 eski inönü ]

Çevrimdışı Tolga

Ts ve fb maçlarında yenilmezsek şampiyon olma ihtimalimiz çok yükselir

2 maçtan 2 puan alsak
Fb'ye yenilmezsek büyük bir avantaj yakalarız.

Yenersek zaten bu iş biter :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjkferhat

Şaka maka 14 maç kaldı gerçekten. 6'sı içeride. Sorun yaşamazsak kalıyor geriye 8 deplasman.

66 puan + 8 deplasman. Yani 4 deplasman galibiyeti. 2 beraberlik.
Deplasmanda namağlup gidiyoruz ama iç saha performansımız arttıkça deplasman azalmaya başladı.

Antalya deplasmanından beri kötü futbol oynuyoruz dışarıda.

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Töredeki düşüş devam ediyor. İlk yarı ayağına gelen neredeyse tüm topları ezdi. Böyle devam ederse yedeğe çekilecek, kendisini toparlaması lazım.

İsmail resmen sınıf atladı. Şenol güneşin en çok aşama kaydettirdiği oyuncu takımdaki. Antep ve Başakşehir maçlarındaki iki gol onun kazandığı toplar sayesinde atıldı. Bizim için büyük şans umarım böyle devam eder.

Tosiçi stoperde beğendim. Sol bek performansından daha iyi bir performans verdi.

Şampiyonluk için Gençler maçını kazanıp Fenere deplasmanda yenilmememiz lazım. FB kendi evinde inanılmaz baskılı oynuyor. İlk golü biz yersek işimiz zor.
Son 8 hafta işler iyice kızışacak. Sakin kalıp baskıya dayanabilen şampiyon olur. Biz son senelerde bu baskıyı hiç kaldıramadık. FB ise bu tarz gerginlikleri iyi yönetebilen bir takım.

Çevrimdışı Kemal

Fb ye yenilmemek demek ; lig sonunda eşit puan durumunda şampiyon Beşiktaş demek

Çevrimdışı eski inönü

Hocanın hem ilk 11 tercihinde hem de oyuncu degişiklerinde hataları vardı. Kanatlarla çok fazla oynuyor. Netleştirmesi lazım artık orayı. Haftalık performanslara gore sürekli degişik isimlerle maça başlamak olmaz. Güvendigi 2 isim belirleyip onları sürekli oynatması ve diger 2 yi de hamle olarak kullanması lazım bana gore.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kardeşim ben öğrenciyim benim stada gitmem 80 liraya bulacak keşke gidebilsem ihşallah yeni stadda maçlara gidecem
15 tl bilet 10 tl yol 5 tl yemek 30 tl

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 00:35:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk müthiş katkı veriyor.

Gomez 17, Cenk 15 sattı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 00:45:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Aradığımız kanat forvet de Meksika'da. 6-7 milyon aşağı koparılamaz tabi ki.

2.33'teki koşuya ve gole dikkat.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

TANK

Tolgay  Oğuzhan

Kanadalı

Bence de en mantıklı ve olası kadro bu görünüyor şuan. Bir kaç belirli tipteki maç dışında İlk yarılarda Olcay İkinci yarılarda Quaresma oynamalı. Ama Olcay bir kez daha altıpastan gol kaçırırsa Şenol hoca bi güzel dayak atmalı ona. Sosa zaten her türlü Gökhan'dan daha iyi performans verir. Ayrıca Kanat oyuncumuzun bir tanesinin ortasaha orjinli olması pas oyunumuza büyük katkı sağlayacaktır. Diğer Olcay o da zaten paslı oynayan bir kanat. Yani genel anlamda ortasahadaki 5 oyuncumuz da pas oyuncusu olacak. Kulağa müthiş geliyor gerçekten... Pasla çözemediğimiz rakipleri de Olcay - Quaresma, Tolgay - Cenk değişiklikleri ile çözmeyi deneriz. Gökhan Törede yedek kulübesinde battaniye ile otursun. en başarılı olduğu iş bu... Tolgay artık yavaştan sahaya dönmeli.

Necip ve Tosic böyle oynarsa biz Trabzonu da yener geçeriz. Bir 3 puan daha yazalım oraya...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aradığımız kanat forvet de Meksika'da. 6-7 milyon aşağı koparılamaz tabi ki.

2.33'teki koşuya ve gole dikkat.

Bu çocuğu alma şansımız yok. Geçen sezon 3 4 maçını izledim geleceği çok parlak müthiş yetenekli 6 7 ye bırakmazlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 00:52:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Lozano için Psv 6 milyon dolar önermiş kabul etmemişler.

Psv daha önce yazdığım Uruguaylı Gaston Pereiro'yu da 7 milyona aldı bu sene yarı sezon 7 gol 3 asist. İkisinin de menajerlik şirketi aynı bunu da koparırlar yakında biri sola biri sağa of ki ne of.

Paraya kıyıyorlar çünkü fazlasıyla dönecek biliyorlar. Şu noktaya gelsek çok şey değişir bizim için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Neye üzülüyorum biliyor musunuz; Seneye Bize sağ bek lazım, Sol bek lazım, Stoper lazım, Kanat lazım. Ve bunları Gökhan Töre'yi satıp ondan gelen para ile alacaktık. Şimdi ise Gökhan Töre elimizde patlayacak gibi görünüyor. Hangi parayla yapacağız biz bu transferleri?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 00:54:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu çocuğu alma şansımız yok. Geçen sezon 3 4 maçını izledim geleceği çok parlak müthiş yetenekli 6 7 ye bırakmazlar.

10 milyon yapar gibi duruyor ancak fazlasını ödeyen çıkmaz Meksika'ya sanmıyorum. Work permit alması zor İngiltere için.

Diğer ülkeler de bu paranın üstüne veren çıkmaz sanırım bir ihtimal Fransa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

10 milyon yapar gibi duruyor ancak fazlasını ödeyen çıkmaz Meksika'ya sanmıyorum. Work permit alması zor İngiltere için.

Diğer ülkeler de bu paranın üstüne veren çıkmaz sanırım bir ihtimal Fransa.
Fizik olarak suan ne durumda bilmiyorum ama geçen sezon biraz celimsizdi tabi yasida genç daha böyle bi girişimde bulunsak bile güzel bi gelişme olur bizim açımızdan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neye üzülüyorum biliyor musunuz; Seneye Bize sağ bek lazım, Sol bek lazım, Stoper lazım, Kanat lazım. Ve bunları Gökhan Töre'yi satıp ondan gelen para ile alacaktık. Şimdi ise Gökhan Töre elimizde patlayacak gibi görünüyor. Hangi parayla yapacağız biz bu transferleri?
Tsk.iyi aksamlar:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 00:59:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Emenike'yi almaya kalkan Töre'yi de alır diyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Olcay, oyun geçişlerinde değerli bir oyuncu. Onun dışında takımın oyun hızını yükseltiyor. Oğuzhan başta olmak üzere geriden gelen oyunculara koridor açıyor. Hareketlilik, topsuz penetrasyon gibi temel hücum prensiplerinde etkili. Fakat oynadığı pozisyon gereği tabela ve final aksiyonlarını doğru yapmak zorunda. İki ucu ...