Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309830 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

harfiyen katılıyorum tek sorun bitiricilik olur yeteri kadar pozisyon buluruz öne geçersek farkı artırabiliriz

Kadro şimdiden belli bana göre.

Tolga - Beck, Alexis, Marcelo, İsmail - Atiba, Oğuzhan - Quaresma, Sosa, Olcay - Gomez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

tekin'e hepimizin saygısı var ama çarkın dışına çıkmıyor. tam "ağzımızın tadı bozulmasın" adamı

Ntvspor'a geçene birşeyler oluyor. Nerede o eski Ali Ece?

Çevrimdışı Doğukan E.

Ntvspor'a geçene birşeyler oluyor. Nerede o eski Ali Ece?
Ne dedi Ali Ece

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kadro şimdiden belli bana göre.

Tolga - Beck, Alexis, Marcelo, İsmail - Atiba, Oğuzhan - Quaresma, Sosa, Olcay - Gomez.
aynen töre biraz toparlarsa o oynar onun dışında bu kadro çıkarız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen töre biraz toparlarsa o oynar onun dışında bu kadro çıkarız

Tetikçilerden kaçabilirsek..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Metin Tekin'' Aman hanım ağzımızın tadı bozulmaısn.''

Bana göre anladım ki Beşiktaş'ın efsanesi yoktur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği maçının nerede oynanacağı çok önemli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İki gündür giremiyordum okuyarak geldim.

Olcay sağ kanatta oynamaz oynayamaz. 0 yani hatta eksilerde.

Ya sol kanatta oynasın içeri kat etsin, üçgenlere girsin pozisyon yaratsın.. Ya da yerini Quaresme'ya bıraksın.

Töre-Q17-Kerim her kanatta oynar, ama Olcay sadece sol kanatta oynarsa verim verebilir.

Çünkü orta açamıyor ayağı iyi değil, içeride giremiyor savunmayı ters ayakta yakalayamadığı için..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Scout

Elim Ayağım Titriyor Onursal Başkanımız Süleyman Sebaya Küfür Etmişler
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Gençlerbirliği maçının nerede oynanacağı çok önemli.
olimpiyatta
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Birşey demedi. Sorun bu zaten...

Trt'deyken çok daha açık konuşurdu çekinmezdi. En sevdiğim spor yorumcularından biriydi. Ntvspor'a geçtiğinden beri onu da beğenmez oldum.

Çevrimdışı Tolga

olimpiyatta
4 iç saha maçımız Başakşehir'deydi. Ne oldu da bu değişti anlamadım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Metin Tekin'i maçtan sonra dinlerken hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim. Hakeme vaktinde "sahana geç de maça başlayalım" diyen Metin Tekin'in yerine hakemi cansiperane savunan, sanki futbolculuk hayatını Türkiye'de değilde İngiltere'de falan geçirmiş birini gördüm. Sen bu rezilliklerin daha alenilerini yaşadın nasıl bu şekilde konuşursun. Efsane kadroya yetişmiş ve seyretmek ayrıcalığını yaşamış bir kardeşiniz olarak "kusura bakmayın" artık şu saate ve kertede yaşayan efsane falan anlamam. Bir bütün olma ve her şartta Beşiktaşımıza sahip çıkma zamanıdır. Bizden önce bu vazife bu camianın ekmeğini yemiş ve bu camiayla tanınmış olan eski futbolcu abilerimizindir.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Uğurcan

Öncelikle Avrupa maçında Beşiktaşımıza küfür eden Rahmetli Süleyman Seba'ya küfür eden,kendi başkanlarının tabiri ile '(...)₄'e gününü inşallah takımımız 29 Şubat günü gösterecektir bundan eminim.
Mersin veya Gençlerbirliği maçınca hakemin aleyhimize olacağını düşünmüyorum hatta ve hatta lehimize karar verip bakın hakemler işte Beşiktaş'a da çalışıyor algısı yapacaklardır.Asıl dananın kuyruğu Kadıköy'de kopacaktır eğer ki olur da hakem hatasıyla o maça bir etki olursa o zaman bu taraftarı ne yönetim ne de başka bir şey tutabilir.Yeter artık dayancak sabrımız kalmadı emin olun amacım Şampiyonluk değil varsın 10 sene daha şampiyon olmayalım Beşiktaş'a olan sevgimiz,sadakatimiz gram azalmaz tepkimiz çifte standarta tepkimiz göz göre göre doğranmaya hak yenmeye !!!
Fenerlisi diyor ki Galatasaray Beşiktaş'a 1 yıldızını versin ondan çaldı,Galatasaraylı diyor ki Fener kollanıyor evet Beşiktaş'ın hakkı yeniyor.Eee demezler mi ulan hep neden Beşiktaş artık buna dur dememiz lazım.
Kendimizi kandırmayalım stad gelince her şey güzel olacak diye eğer bu düzen yıkılmazsa isterse 10 tane stadımız olsun değişen bir şey olmaz Vodafone Arenada da gelir hakem doğrar elini kolunu sallayarak çıkar gider.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı 38life

Bana göre Olimpiyatta oynayacak olmamız Stoperimizin olmamasından, kalecimizin kötü olmasından, hakemlerin namus-suz olmasından falan çok daha önemli ve çok daha kötü bi durum. O lanet stadda maç oynamasın bu takım! Bi maç konyaya gitsin takım, bi maç Ankaraya gitsin. Biz gidemeyelim maçlara mühim değil yeter ki o lanet stadda maç oynamayalım.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bana göre Olimpiyatta oynayacak olmamız Stoperimizin olmamasından, kalecimizin kötü olmasından, hakemlerin namus-suz olmasından falan çok daha önemli ve çok daha kötü bi durum. O lanet stadda maç oynamasın bu takım! Bi maç konyaya gitsin takım, bi maç Ankaraya gitsin. Biz gidemeyelim maçlara mühim değil yeter ki o lanet stadda maç oynamayalım.
Valla iş taraftara düşüyor. Ne yapıp edip o stadı dolduracağız. Yok dolduramazsak biz şampiyonluk falan istemiyoruz demektir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

4 iç saha maçımız Başakşehir'deydi. Ne oldu da bu değişti anlamadım.

abdullah avcı'ya yere yatsana dedik emre'ye küfür ettik ya.Göksel gümüşdağ iptal etmiştir sözleşmeyi.

Çevrimdışı LuceGel

Metin Tekin'i maçtan sonra dinlerken hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim. Hakeme vaktinde "sahana geç de maça başlayalım" diyen Metin Tekin'in yerine hakemi cansiperane savunan, sanki futbolculuk hayatını Türkiye'de değilde İngiltere'de falan geçirmiş birini gördüm. Sen bu rezilliklerin daha alenilerini yaşadın nasıl bu şekilde konuşursun. Efsane kadroya yetişmiş ve seyretmek ayrıcalığını yaşamış bir kardeşiniz olarak "kusura bakmayın" artık şu saate ve kertede yaşayan efsane falan anlamam. Bir bütün olma ve her şartta Beşiktaşımıza sahip çıkma zamanıdır. Bizden önce bu vazife bu camianın ekmeğini yemiş ve bu camiayla tanınmış olan eski futbolcu abilerimizindir.
Metin tekini izliyorum tüm zamanlarda hakkımızı en az savunan futbolculardan birisi maalesef kendisine saygı duymuyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Valla iş taraftara düşüyor. Ne yapıp edip o stadı dolduracağız. Yok dolduramazsak biz şampiyonluk falan istemiyoruz demektir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar ne yapacak, rüzgar kıran mı yerleştirecek stada?

Çevrimdışı celiker1

İçeride 7 de 7 galibiyet %51 şampiyon yapar.İçeride 7 de 7+4 deplasman galibiyeti %60 şampiyon yapar.İçeride 7 de 7+4 deplaman galibiyeti+Fb beraberlik %80 şampiyon yapar.İçeride 7 de 7+4 deplasman galibiyeti+Fb galibiyeti %100 şampiyon yapar :super:İçeride 7 de 7 ye ODAKLANMAMIZ LAZIM
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bjkferhat

L.Moskova Beşiktaş'tan daha iyi takım diye yazan fenerliler var:D

Çevrimdışı 38life

Bu ayın sonunda şampiyon belli olacak...

Çevrimdışı Mehmet K

L.Moskova Beşiktaş'tan daha iyi takım diye yazan fenerliler var:D

İşin garibi bizi gol yemeden yeneceklerine inanıyorlar. Kahkaha attım.