Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306294 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eskiden sosyal medya bu kadar kuvvetli değildi. Şimdi elimizde böyle bir silah var 1.

2. Dünyada darbeden yargılanan otoritenin bu kadar çekindiği bir taraftar grubu yoktur. Ki etkisi sadece kendi taraftarımızla sınırlı değil çok geniş sempatizan çevresi var çArşı'nın. Forzadan açıklama yapmanın ötesine geçilmeli daha fazla rol almalı.

3. Camia kenetlenmeli. Lobi dediğiniz şey federasyon ve basın içindeki adamlardır. Beşiktaş'ın yazarı azdır fakat kuvvetlidir. Fikret Başkan bi kahvaltı düzenlemeli güvendiği yazarlarla.
GS basınını ve lobisini de kendimize çekmeliyiz. Lobisi kuvvetlidir, amaçsızdırlar. Şu aşamada GS' ye tavır almak yapılacak en ahmakça iş olsa gerek.

4-FULYA davası TFF'ye ve (Hakaret Yasak)₂ karşı koz olarak kullanılmalı. Biz kıyak değil adalet istiyoruz. Kaç gündür başkanın ağzından Fulya ile ilgili bi iğneleme dokundurma bekliyorum.

5-Stadımız bir an önce açılmalı. Stad camiayı kenetler, lafımızın etkisini artırır şu süreçte gözleri üzerimize çeker.

Tren kaçmadan yola koyulmalı.
Başakşehir, Olimpiyat neresi olursa tribünleri doldurmalıyız. Her türlü eyyamı, adaletsizliği en başta tribünlerden afişe etmeliyiz. Bunu dünyada bizden daha iyi yapabilecek hiç bir taraftar yok.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/699591123984064512

iddaa ediyorum en fazla 2 hafta sürer sonrasında yine güm....

cünkü bu işler süreklilikle olur ve en onemlisi kararlılıkla

yine yonetim kendisinden cıkarmayı basardı bu işler,

ekmegini bu işten alan, calısan bu adamlara yükü yüklemiş.. baska bir acıdan bakarsan yine korkaklıgını bizlere ilan ettiler cünkü sadece gazeteciyle yazarla olmuyor olsaydı coktan faydasını gorurduk rahmetli olanlar cok ugras verdi gram ilerleyemedik

cnk bunlar masa başı oyunları
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler Turgay Demir'e sahip çıkmamız lazım.

Herkes susarken o konuşmaya başladı. Sesimiz çıkıyor artık!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

iddaa ediyorum en fazla 2 hafta sürer sonrasında yine güm....

cünkü bu işler süreklilikle olur ve en onemlisi kararlılıkla

yine yonetim kendisinden cıkarmayı basardı bu işler,

ekmegini bu işten alan, calısan bu adamlara yükü yüklemiş.. baska bir acıdan bakarsan yine korkaklıgını bizlere ilan ettiler cünkü sadece gazeteciyle yazarla olmuyor olsaydı coktan faydasını gorurduk rahmetli olanlar cok ugras verdi gram ilerleyemedik
Abi bana kalsa herhangi bir yöneticiye talimatı veririm muhabirlerin ve taraftarların dilinden konuşması için. Verilecek cezaya da göz yumacaksın sonuçta sonunda şampiyon olacaksın. İyi oyunla şampiyon olamıyoruz futbolculara da hak vermek lazım adamlar ellerinden geleni yapıyor ama karşılarında kendi aleyhinde sözde hata yapan art niyetli insanlar var.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Metin Tekin ne kadar absürt konuşmuş. Gelsin 3 ay ligde takım çalıştırsın bakalım aynı cümleleri kullanabilecek mi?
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 18:04:44 atalay ]

Çevrimdışı David Gilmour

şaka gibi maçın hakemi değişmiş
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimiçi Necmi

yarın fedakarlık yapma zamanı bir çok taraftar ceza yüzünden gidemiyor.
cezası olmayanlar mutlaka gidip tribünleri doldurmalı

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu arada Metin Tekin ne kadar absürt konuşmuş. Gelsin 3 ay ligde takım çalıştırsın bakalım aynı cümleleri kullanabilecek mi?

Saygısızlık etmek istemem sonuçta Beşiktaş'ın efsanesidir ama ne zaman dinlesem çok boş konuşuyor Metin Tekin. Yok efendim hakemleri konuşursak futbolumuz ilerlemezmiş. Senin efsane olduğun takım hakemler tarafından göz göre göre doğranacak, hem de bir değil iki değil defalarca olacak bu, rakibin göz göre göre kayırılacak, sen çıkıp aman hakemleri konuşmayalım diyeceksin.

Çevrimdışı mehmetthedum

Saygısızlık etmek istemem sonuçta Beşiktaş'ın efsanesidir ama ne zaman dinlesem çok boş konuşuyor Metin Tekin. Yok efendim hakemleri konuşursak futbolumuz ilerlemezmiş. Senin efsane olduğun takım hakemler tarafından göz göre göre doğranacak, hem de bir değil iki değil defalarca olacak bu, rakibin göz göre göre kayırılacak, sen çıkıp aman hakemleri konuşmayalım diyeceksin.

Her lafın ve her eylemin yeri ve zamanı vardır. Söylendiğimiz metin tekin, maç içerisinde hakeme, "tarafına geç de maça başlayayım " demiş, hem gassaraylı ali uras ve fenerli şenz erzik federasyonunu, hem ali şeni, hem ergun gürsoy ve avanesini üst üste koyup, sos olarak da ahmet çakar , vahap beyaz, oğuz sarvan, erman toroğlu, bülent yavuz gibi hakem müsvettelerini kullanmış takımın sarı fırtınasıdır.

Şu anda ne beşiktaş yöneticisi ne de beşiktaş yazarıdır. Bir futbol adamı ve yorumcusudur. Futbol konuşmayı sever. Kısısel tarihcesi ona bu hakkı verir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mellfred

tekin'e hepimizin saygısı var ama çarkın dışına çıkmıyor. tam "ağzımızın tadı bozulmasın" adamı

Çevrimdışı panic13

yarın fedakarlık yapma zamanı bir çok taraftar ceza yüzünden gidemiyor.
cezası olmayanlar mutlaka gidip tribünleri doldurmalı

Isyerinden 4 kis orgutledim. 1 de ben 5 :) vip ustte olacegiz :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tekin'e hepimizin saygısı var ama çarkın dışına çıkmıyor. tam "ağzımızın tadı bozulmasın" adamı
Her lafın ve her eylemin yeri ve zamanı vardır. Söylendiğimiz metin tekin, maç içerisinde hakeme, "tarafına geç de maça başlayayım " demiş, hem gassaraylı ali uras ve fenerli şenz erzik federasyonunu, hem ali şeni, hem ergun gürsoy ve avanesini üst üste koyup, sos olarak da ahmet çakar , vahap beyaz, oğuz sarvan, erman toroğlu, bülent yavuz gibi hakem müsvettelerini kullanmış takımın sarı fırtınasıdır.

Şu anda ne beşiktaş yöneticisi ne de beşiktaş yazarıdır. Bir futbol adamı ve yorumcusudur. Futbol konuşmayı sever. Kısısel tarihcesi ona bu hakkı verir.

Zamanıyla saha içinde oynadıkları takımı katleden eski bozması hakemlerle aynı spor programına çıkınca " hocam hocam " diye yaltaklanan metin gibi ali gültiken gibi kişilere şu an saygı duymak mecburiyetinde değiliz. Biliyorlarki Beşiktaş'ı savunurlarsa ya tv lerde yer bulamayacaklar ya da td olamayacaklar. Bana hakemleri madara eden , tv lerle işi olmayan Beşiktaş'ımıza hala hizmet veren Recep Çetin gibi has adamlar lazım . Yanlış anlamayın yazdıklarım sizinle ilgili değil yani görüşünüze eleştiri değil. Sadece yeri gelmişken hissiyatımı belirttim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı erdinç35

Arkadaşlar lütfen bu ertelenen maça giden taraftar artık boşa bağırmasın yerinde hakeme baskı yapalım bu sene fernerbahçeyi şampiyon yapmak için hakemler sanki el birliği yapıyor mhk da aynı çizgide maçlara  kimleri verdiği aşikar. En büyük taraftar biziz ama arkadaş şu Fener'in maçına bakıyorum da Allah aşkına baskı Nasıl yapılıyor bir görün işte bu yüzden bu ıslıklama hakeme olmayan pozisyona penaltı çalınıyor.

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı LuceGel

Barış şimşek e neden bu kadar takıyoruz ki. Rakip Mersin , istediği kadar hata yapabilir ve biz Mersin i yeneriz her koşulda. Böyle basit bir maçta kasıtlı olması bizim işimize gelir. Bundan sonra doğacak daha büyük tehlikeleri önleriz
Niye takmayalımki adam kötü niyetli bu yılki 2 yenilgimizden Akhisar maçını yönetti penaltımızı vermedi ,ligde bize en fazla kırmızı çıkaran bu adam.Hakem niye değişiyor bunun bir açıklaması olmalı UEFA da klasman dışı kalan adam jübile maçınımı yapacak?Adam çıkar 1 penaltı 1 kırmızı verir 3 puan hesapladığımız maçta sıfır çekeriz istediği kadar hata yapsın mersini yeneriz öyle bir şey yok adamlar can havliyle oynuyor.İşler fazlasıyla çığırından çıkmaya başladı mide bulandırıcı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı bjkferhat

Bence Fb'nin bizi yenmesi icin en az 2 gol atması lazım.

Şu oyunla bile 2'yi bulamıyorlar.Ligte sadece pozisyon bulamama değil bitiricilik sıkıntıları da var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Fb'nin bizi yenmesi icin en az 2 gol atması lazım.

Şu oyunla bile 2'yi bulamıyorlar.Ligte sadece pozisyon bulamama değil bitiricilik sıkıntıları da var.

Bu oyunu bize karşı oynamaları imkansız :ok:

Bilic'in değil Şenol Güneş'in Beşiktaşı olacak sahada.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fener bu sene şampiyon olursa deliririm ya.

Çatır çatır futbol oynuyoruz bu sene şampiyon biz olmalıyız!!!!!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı bjkferhat

Bu oyunu bize karşı oynamaları imkansız :ok:

Bilic'in değil Şenol Güneş'in Beşiktaşı olacak sahada.
Evet ben bize 2 gol atma ihtimallerini düşük görüyorum.Umarım baskılı bir oyun yersek dağılmayız,yeter ki dağılmayalım gol bile atamazlar bir tane sıkıştırır döneriz

Çevrimdışı Tolga

Ne olursa olsun derbiden en kötü 1 puan çıkartmalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fener bu sene şampiyon olursa deliririm ya.

Çatır çatır futbol oynuyoruz bu sene şampiyon biz olmalıyız!!!!!
Bırakmayız bu sene eğer hileyle kaybedersek çıldırırım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet ben bize 2 gol atma ihtimallerini düşük görüyorum.Umarım baskılı bir oyun yersek dağılmayız,yeter ki dağılmayalım gol bile atamazlar bir tane sıkıştırır döneriz

Derbide oyunun ilk 20 dksı için Atiba-Oğuzhan-Sosa ve kanat oyuncularımızın performansı önemli. Geçen sene bunu çok iyi yapmıştık.

Gol atamadıkça strese girecekler. Biz top yapıcaz orta sahada. Hücum gücümüz zaten belli. Presimiz iyi olursa dayanamazlar.

Olcay mutlaka sahada olur bunun için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Derbide oyunun ilk 20 dksı için Atiba-Oğuzhan-Sosa ve kanat oyuncularımızın performansı önemli. Geçen sene bunu çok iyi yapmıştık.

Gol atamadıkça strese girecekler. Biz top yapıcaz orta sahada. Hücum gücümüz zaten belli. Presimiz iyi olursa dayanamazlar.

Olcay mutlaka sahada olur bunun için.
harfiyen katılıyorum tek sorun bitiricilik olur yeteri kadar pozisyon buluruz öne geçersek farkı artırabiliriz

Çevrimdışı 38life

Ben saygısızlık ederim. Ama şimdilik gerek yok. Böyle devam ederse saygısızlığın alasını yaparız...