Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301597 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma 100 yıl değil 100 milyar yıl futbol oynasa tek pas yapmaz. Buyüzden söyleyip duruyoruz ya bizim ana oyun sistemimiz çalıştığı zaman Quaresma yedek kulübesinde olmalı. Çalışmadığı zaman sahada olmalı.

yok başka adam yok 38 life

Yürüyen top ezen töre.
Kafasını öne eğip 30 kişiyi çalımlamaya çalışan kerim frei.
Yetenekleri kısıtlı Olcay.
Ayağında çok top tutan Quaresma.

Ben burdan Quaresma-Olcay'ı 11 de başlatırım kerim'i hiç düşünmüyorum töre böyle giderse sürekli sonradan girer.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre elimizde patlayacakmış gibi bir his var içimde. Adam emekli olmuş.

Bugün maçın başlamasını beklerken "Hadi Gökhan, hadi oğlum bu maç senin maçın" diye sayıklıyordum. Ama her maç beni daha da fazla yanıltmaya devam ediyor Gökhan... Potansiyelini, kredisini, herşeyini yitiriyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün maçın başlamasını beklerken "Hadi Gökhan, hadi oğlum bu maç senin maçın" diye sayıklıyordum. Ama her maç beni daha da fazla yanıltmaya devam ediyor Gökhan... Potansiyelini, kredisini, herşeyini yitiriyor.
bugün bende aynı şeyleri düşündüm derbiyi aldırır inşallah gene

çin'e satabilirsek ne ala.

33 yaşındaki quaresma için 10 milyon € teklif geliyor biraz çinlilerin deliliği diyelim :D ama töre için gelen teklifler ya gitmiştir yada aşağılardadır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:01:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma 100 yıl değil 100 milyar yıl futbol oynasa tek pas yapmaz. Buyüzden söyleyip duruyoruz ya bizim ana oyun sistemimiz çalıştığı zaman Quaresma yedek kulübesinde olmalı. Çalışmadığı zaman sahada olmalı.

Kesinlikle tam olarak budur durum.
Çağrı daha kötüsü ne biliyormusun ?

33 yaşındaki Quaresma 1 gol 1 golden önce faul alıyor belkide biraz daha erken alsa hoca 2.ci yarı başı filan 1 de gol atıcak.

24 yaşındaki gencecik adam aynı yaştayız sahada yürüyor.Sen ne dersin ?

Şenol Güneş'i bile bezdirme noktasına gelmek üzere Gökhan Töre kendi bilir kimse vazgeçilmez değil diyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Ben değişiklik görmüyorum. Hala topu ayağına istiyor, tek pas yok, topu alıp bir iki tıngırdatmadan hızlı oyun  yok.

Bugün yarattığı farkları da kendi oyunuyla yaptı bizim oyunumuzla değil.

Mersin'e karşı bugün ki yarım saati oynasın burada oyundan çıksın diyenler sıraya girer çünkü düşmemiş dirençli savunmaya karşı bugün son yarım saatte olanlar olmaz.

Biraz daha iyi niyetli ama orasına katılabilirim eskiden çok egoistti.
Sen herkesten aynı oyun sistemini benimsemesini beklersen hata yaparsın zaten, iş benimsediği oyun stilinde başarılı olabiliyormu bugün oldu, ama Olcay O-LA-MI-YOR! Benim bir garezim yok ama bu adam bu sene hiçbirşey yapmıyor desek yeridir, 3-0 gelmiş maçı 4-0 yapman benim gözümde birşey ifade etmiyor ben bugün Quaresma'nın yaptığını hiçbir zaman Olcay'dan görmedim göreceğimi de düşünmüyorum.

Olcay'ın en önemli artısı mücadele idi ama artık oda yok sıradan bir oyuncu gibi, sadece mücadele ile oynanmaz zaten oynanacaksa bu takıma ilk Veli ve Necip yazılır üçünde de yetenek yok bir fark da yok, bugüne dönersek bende Olcay ile başlamasını istedim çünkü Pas oyunu ile devirebileceğimiz bir takımdı Başakşehir normal oyun yapısı ile ama adamların içinden Canavar çıktı nedense her takım bize gelince canavar kesiliyor efsane Kaptan Rıza bey'de aynıydı.

Benim kıstasımda istemek ile birşey değişmiyor yetenek ve icraatın yoksa sende yoksun şuan Olcay benim gözümde Gökhan ile beraber takımın en formsuz oyuncularından'dır.Quaresma'nın nasıl "kulağı" çekiliyorsa aynı şeyleri Olcay ve Gökhan'a da yapmasını bekliyorum hocanın.Olcay'ın her maçtan sonra TV muhabirlerinin önünde konuşacağına birşeyler göstersin siz Olcay'ı ne ile övüyordunuz "farklı" diyordunuz araya kaçıyor gole yakın ben bu sene hiçbir özelliğini göremiyorum.Veli'ye bu kadar süre versek kanatta aynı istatistikleri tuturur.

Çevrimdışı 38life

yok başka adam yok 38 life

Yürüyen top ezen töre.
Kafasını öne eğip 30 kişiyi çalımlamaya çalışan kerim frei.
Yetenekleri kısıtlı Olcay.
Ayağında çok top tutan Quaresma.

Ben burdan Quaresma-Olcay'ı 11 de başlatırım kerim'i hiç düşünmüyorum töre böyle giderse sürekli sonradan girer.

Ben Aras hamlesinin tutacağından da şüpheliyim. Seneye Mutlaka 1 kaliteli kanat almalıyız. 10 tane yamalı kanat oyunsu 2 tane sağlam kanat oyuncusu etmiyor malesef.

bugün bende aynı şeyleri düşündüm derbiyi aldırır inşallah gene

sonradan girip 1 gol atıp derbiye aldırıp diğer maçlar hep yürüyecekse mutlu olurmusunuz ? Ben olmam aldığı parayı haketmesi lazım.

Ben Aras hamlesinin tutacağından da şüpheliyim. Seneye Mutlaka 1 kaliteli kanat almalıyız. 10 tane yamalı kanat oyunsu 2 tane sağlam kanat oyuncusu etmiyor malesef.
lavezzi sözleşmesi bitiyor ona çökelim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu kadar işte işlemeyeceği maçlarda belli Rize Akhisar kasımpaşa niye saatlerce bu tartışılıyo yok oğuzhan atmadı bilerek kasti atmıyo felan sonra kolpa basın neler yazıyo arkadaşım sen dersen oda yazar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum Oğuz HAN  olmaz bunu yaptığında. Sadece oyun gözü iyi olanlar asist öncesi pası yaptı derler. Aynı gözler Olcay'ın 7-8 tane asist öncesi pasını görmüyor mesele Olcay şaHAN olmuyor.

Türkiye'de o yüzyılın pasını atınca HAN oluyorsun. Ha Oğuzhan bunu HAN olmak için yapmıyor tarzı bu o ayrı konu.

Yine aynı yerden bakarsak pas atılmadı denen Quaresma HAN olma işini her maç 8-10 defa deniyor neredeyse. Yani sıkıntıyı bireyselleştirmek işi çözmez daha da dolandırır.

olur bal gibi de olur hatta HANlar HANI OZZY olur. doğru zamanda doğru pası vereceksin bunu tartışmamız bile yersiz arkadaş Oğuzhan olacak die her defasında yüzyılın pasını denerse biz bugünkü gibi maçlar yaşarız. "asistin asisti" bunu yapmayı alışkanlık haline getirdiğinde işte o zaman Oğuz HAN olacak. madem çok asist yapıyor şuana dek kaç asist yaptı? 17 maç 5 asist.  bu yetenekteki adam sürekli yüzyılın pasını denemese eminim şimdi 10 asisti olurdu kaldıki bu aptal defans oyuncularına karşı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Sezon sonu G.Töre satılırsa bize sınıf atlatacak bir kanat oyuncusu mutlaka alınmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sonradan girip 1 gol atıp derbiye aldırıp diğer maçlar hep yürüyecekse mutlu olurmusunuz ? Ben olmam aldığı parayı haketmesi lazım.
tabiki olmam ama derbiler çok önemli benim gözümde feneri yenersek  % 99 şampiyonuz

Çevrimdışı Kalyoncu

O kanat forvet oyuncusu cedric bakambuydu önümüzdeki adamı kaçırdık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

lavezzi sözleşmesi bitiyor ona çökelim.

çinlilerle yıllık 19a anlaşmadı mı lavezzi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay çabuk form tutar umarım atiba tolgay oziyi oynatıp sosayı töreyle veya olcayla kanat yaparız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:07:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen herkesten aynı oyun sistemini benimsemesini beklersen hata yaparsın zaten, iş benimsediği oyun stilinde başarılı olabiliyormu bugün oldu, ama Olcay O-LA-MI-YOR! Benim bir garezim yok ama bu adam bu sene hiçbirşey yapmıyor desek yeridir, 3-0 gelmiş maçı 4-0 yapman benim gözümde birşey ifade etmiyor ben bugün Quaresma'nın yaptığını hiçbir zaman Olcay'dan görmedim göreceğimi de düşünmüyorum.

Olcay'ın en önemli artısı mücadele idi ama artık oda yok sıradan bir oyuncu gibi, sadece mücadele ile oynanmaz zaten oynanacaksa bu takıma ilk Veli ve Necip yazılır üçünde de yetenek yok bir fark da yok, bugüne dönersek bende Olcay ile başlamasını istedim çünkü Pas oyunu ile devirebileceğimiz bir takımdı Başakşehir normal oyun yapısı ile ama adamların içinden Canavar çıktı nedense her takım bize gelince canavar kesiliyor efsane Kaptan Rıza bey'de aynıydı.

Benim kıstasımda istemek ile birşey değişmiyor yetenek ve icraatın yoksa sende yoksun şuan Olcay benim gözümde Gökhan ile beraber takımın en formsuz oyuncularından'dır.Quaresma'nın nasıl "kulağı" çekiliyorsa aynı şeyleri Olcay ve Gökhan'a da yapmasını bekliyorum hocanın.Olcay'ın her maçtan sonra TV muhabirlerinin önünde konuşacağına birşeyler göstersin siz Olcay'ı ne ile övüyordunuz "farklı" diyordunuz araya kaçıyor gole yakın ben bu sene hiçbir özelliğini göremiyorum.Veli'ye bu kadar süre versek kanatta aynı istatistikleri tuturur.

Eğer oyuncu benim oyun sistemimi benimsemeyecekse ben neden varım? Koysun taraftar 11 kişiyi sahaya oynasınlar. Taktik disiplin, saha içi parselizasyon, pres bunların ne anlamı var? Olur mu böyle şey?

Tabi ki uyum sağlayacak. Benim sistemime uyacak elindeki yeteneklerle. Artıları ise benim sistemimin çalışmadığı yerde devreye girecek. Tek pas ile gol atabileceğim yer varsa tek oynayacak. Denedim olmadı mı bugün gibi o zaman kendi artılarıyla zorlayacak.

Ben herkesin oyun stiline göre taktik belirleyemem. Ha denemedik mi? Denedik onu Schuster ile rezil kepaze olduk. Real Madrid'in Galacticos'unun bile özgürlüğü sınırlıydı. Bugün Barcelona'nın bile sınırlı. Sınırlı olmasa Neymar kontrolden çıkar.

Olcay bugün formsuzdu. Bu sezonun yarısında formsuzdu neredeyse. Ama demin dediğime geliyor sen Olcay'dan bugünkü Quaresma performansı umarsın bense asist öncesi pas, pas istasyonu ve oyun geçişi ile sızmaları beklerim. Daha iyisini bul gözümü kırpmadan yedeğe atarım hiç problem değil. Ama bunları yapabileni geçtim deneyen bile adam yok şuan kanatlar arasında.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Sezon sonu G.Töre satılırsa bize sınıf atlatacak bir kanat oyuncusu mutlaka alınmalı.

Evet ama Töre'nin piyasası her geçen gün düşüyor bence. Gökhan'ın şahsı umrumda değil açıkçası, zaten böyle relax davrandığı sürece sevgim günden güne azalıyor. Benim umrumda olan Gökhan'dan gelecek olan para. Şuan o para eriyor. Gökhan'a bakınca alevler içinde yanıp kül olan dolarlardan başka birşey görmüyorum...

Çevrimdışı Tolga

Evet ama Töre'nin piyasası her geçen gün düşüyor bence. Gökhan'ın şahsı umrumda değil açıkçası, zaten böyle relax davrandığı sürece sevgim günden güne azalıyor. Benim umrumda olan Gökhan'dan gelecek olan para. Şuan o para eriyor. Gökhan'a bakınca alevler içinde yanıp kül olan dolarlardan başka birşey görmüyorum...
En kötü 12-13 m euro civarında bir bedele satarız diye düşünüyorum.

Gerçi A.Madrid alamaz artık ama başka yerlerden özellikle İngiltere'den buna yakın teklifler gelecektir diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Eğer oyuncu benim oyun sistemimi benimsemeyecekse ben neden varım? Koysun taraftar 11 kişiyi sahaya oynasınlar. Taktik disiplin, saha içi parselizasyon, pres bunların ne anlamı var? Olur mu böyle şey?

Tabi ki uyum sağlayacak. Benim sistemime uyacak elindeki yeteneklerle. Artıları ise benim sistemimin çalışmadığı yerde devreye girecek. Tek pas ile gol atabileceğim yer varsa tek oynayacak. Denedim olmadı mı bugün gibi o zaman kendi artılarıyla zorlayacak.

Ben herkesin oyun stiline göre taktik belirleyemem. Ha denemedik mi? Denedik onu Schuster ile rezil kepaze olduk. Real Madrid'in Galacticos'unun bile özgürlüğü sınırlıydı. Bugün Barcelona'nın bile sınırlı. Sınırlı olmasa Neymar kontrolden çıkar.

Olcay bugün formsuzdu. Bu sezonun yarısında formsuzdu neredeyse. Ama demin dediğime geliyor sen Olcay'dan bugünkü Quaresma performansı umarsın bense asist öncesi pas, pas istasyonu ve oyun geçişi ile sızmaları beklerim. Daha iyisini bul gözümü kırpmadan yedeğe atarım hiç problem değil. Ama bunları yapabileni geçtim deneyen bile adam yok şuan kanatlar arasında.
Tartışıtığımız şey aynı ama bahsettiklerimiz çok farklı senin tezini çürüteyim, Olcay ile Gökhan aynı oyun mentalitesinemi sahip HAYIR.

Peki Sosa ile Oğuzhan hayır, sen ilk mesajında takım daki pas oyunundan bahsediyorsun bende bu adamın onları yapamadığını bilerek aldık ama bundan onu beklemen hata diyorum sen hani Olcay'dan gol veya asist değilde pas oyunu bekliyorsun ya o şekil.

Sadece pas ile iş gidecekse 11 tane Oğuzhan'ı sürelim sahaya aynı oyun mentalitesine sahip diye.

Bende bundan bahsediyorum konuştuğumuz artılarından hiçbiri yok artık Olcay'da herşeyi anlık yaşıyor ezber oynuyor araya kaçmıyor eskisi kadar baskı yapmıyor, pres oyununda eskisi kadar yok.Toplu oyunda zaten bir hayrı yok ama artık topsuz oyunda da yok e ben neden daha iyisini bekliyeyim yapamıyorsan bekleyeceksin.

Çevrimdışı 38life

Stoperde hesaba katmadığımız şanssızlıklara üzülmesini biliyoruz ama "Ne olacak bu mevkii'nin hali" dediğimiz sol bekte yaşanan İsmail Köybaşı mucizesine sevinmeyi bilmiyoruz. Karamsarız biz...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:18:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Tartışıtığımız şey aynı ama bahsettiklerimiz çok farklı senin tezini çürüteyim, Olcay ile Gökhan aynı oyun mentalitesinemi sahip HAYIR.

Peki Sosa ile Oğuzhan hayır, sen ilk mesajında takım daki pas oyunundan bahsediyorsun bende bu adamın onları yapamadığını bilerek aldık ama bundan onu beklemen hata diyorum sen hani Olcay'dan gol veya asist değilde pas oyunu bekliyorsun ya o şekil.

Sadece pas ile iş gidecekse 11 tane Oğuzhan'ı sürelim sahaya aynı oyun mentalitesine sahip diye.

Bende bundan bahsediyorum konuştuğumuz artılarından hiçbiri yok artık Olcay'da herşeyi anlık yaşıyor ezber oynuyor araya kaçmıyor eskisi kadar baskı yapmıyor, pres oyununda eskisi kadar yok.Toplu oyunda zaten bir hayrı yok ama artık topsuz oyunda da yok e ben neden daha iyisini bekliyeyim yapamıyorsan bekleyeceksin.

Tam anlatamamışım sanırım.

Oyuncuların bireysel olarak ne mentalitede olduğu hiç önemli değil benim için. Önemli olan benim felsefemi uygulamaları.

Benim felsefem ne Şenol Güneş olarak? Olabildiğince hızlı ve az pas sayısı ile ortadan kaleye gitmek. Oğuzhan bunu mu yapıyor? Evet. Sosa? Evet. Olcay? Evet. Hatta İsmail? Evet. Peki kim yapmıyor bunu kim topu önce bi sağa sola çekeyim sonra orta yaparım diyor?

Quaresma ve yavru Quaresma Töre. Basit oyun istiyorum bu iki oyuncu dışında herkes basit oynuyor. Onlar da oynayacak. Olmuyor mu? O zaman hem yetenekli hem de basit oynayanı bulacağım onlar gidecek mesele tam olarak bu.

Olcay konusunda; form düşer ama mentalite aynıdır. Bugün yapmaz ama 2 maç sonra yapar adam oynuyor dersin Antep maçında olduğu gibi. Ama Quaresma hiçbir zaman böyle olmayacak anlatmak istediğim bu. Yazın da yanlış tercih yaptık derken buydu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Kapanan ve alan daraltan takımlara karşı Beşiktaş.

Çevrimdışı worns

Quaresma-Töre ikilisiyle oyuna başlamak oyun anlayışımıza hiç bir zaman uymayacak, gol bölgesinde kısırlık yaşayacağız. Sorun oyuncuların form durumları değil nitelikleri. Quaresma Olcay'dan çok Töre'nin yerini alabilir şu an ki şablonda. Bunun yanında esasen Quaresma en büyük verimi rakip yorulduğu zaman veriyor. Sonradan girdiğinde önemli bir silaha dönüşebiliyor. En önemli özellikleri kısa alanda hızlanma, adam eksiltme gibi işleri 90 dakika yapacak fiziğe artık sahip değil. Kendi de bunu anlayıp rolünü kabul edebilse kariyerinin en faydalı sezonunu hatta sezonlarını geçirecek. Ancak problem rotasyon rolünü kabul etmiyor gibi görünmesinde yatıyor.

Ama bu durum Olcay'ın bitmeyen formsuzluğunu da gölgelememeli. Başka bir alternatif yaratmak gerekiyor. Geldiğinden beri sevdiğim bir oyuncu Olcay ama takımın genelinin aksine berbat bir sezon geçiriyor.  O kadar hatalı tercih ve pasla oynuyor ki top ayağına geldiğinde heyecanlandırmıyor bile. Bugünkü maçta kaos içerisinde de olsa Cenk'in kanattan zorlamalarını olumlu gördüm. Bence denenebilir. İlk 11 iştahı fazla olduğu için pozisyonunun gerektirdiği eksiklerini kapamaya da uğraşacaktır. Yerleşik oyundaki halini görmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:22:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Vakit bulduğumda Olcay'ın bu sezon formda olduğu bir maçta yaptıklarını kare kare anlatacağım.

Hangi noktada katkısı olduğunu daha net görürüz böyle anlattığımızda bizim gözümüzle izlemeyen insanlara sanki hayal satıyormuşuz ya da olmayan bir şeyi anlatıyormuşuz gibi geliyor tahmin edebiliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli