Sen herkesten aynı oyun sistemini benimsemesini beklersen hata yaparsın zaten, iş benimsediği oyun stilinde başarılı olabiliyormu bugün oldu, ama Olcay O-LA-MI-YOR! Benim bir garezim yok ama bu adam bu sene hiçbirşey yapmıyor desek yeridir, 3-0 gelmiş maçı 4-0 yapman benim gözümde birşey ifade etmiyor ben bugün Quaresma'nın yaptığını hiçbir zaman Olcay'dan görmedim göreceğimi de düşünmüyorum.
Olcay'ın en önemli artısı mücadele idi ama artık oda yok sıradan bir oyuncu gibi, sadece mücadele ile oynanmaz zaten oynanacaksa bu takıma ilk Veli ve Necip yazılır üçünde de yetenek yok bir fark da yok, bugüne dönersek bende Olcay ile başlamasını istedim çünkü Pas oyunu ile devirebileceğimiz bir takımdı Başakşehir normal oyun yapısı ile ama adamların içinden Canavar çıktı nedense her takım bize gelince canavar kesiliyor efsane Kaptan Rıza bey'de aynıydı.
Benim kıstasımda istemek ile birşey değişmiyor yetenek ve icraatın yoksa sende yoksun şuan Olcay benim gözümde Gökhan ile beraber takımın en formsuz oyuncularından'dır.Quaresma'nın nasıl "kulağı" çekiliyorsa aynı şeyleri Olcay ve Gökhan'a da yapmasını bekliyorum hocanın.Olcay'ın her maçtan sonra TV muhabirlerinin önünde konuşacağına birşeyler göstersin siz Olcay'ı ne ile övüyordunuz "farklı" diyordunuz araya kaçıyor gole yakın ben bu sene hiçbir özelliğini göremiyorum.Veli'ye bu kadar süre versek kanatta aynı istatistikleri tuturur.
Eğer oyuncu benim oyun sistemimi benimsemeyecekse ben neden varım? Koysun taraftar 11 kişiyi sahaya oynasınlar. Taktik disiplin, saha içi parselizasyon, pres bunların ne anlamı var? Olur mu böyle şey?
Tabi ki uyum sağlayacak. Benim sistemime uyacak elindeki yeteneklerle. Artıları ise benim sistemimin çalışmadığı yerde devreye girecek. Tek pas ile gol atabileceğim yer varsa tek oynayacak. Denedim olmadı mı bugün gibi o zaman kendi artılarıyla zorlayacak.
Ben herkesin oyun stiline göre taktik belirleyemem. Ha denemedik mi? Denedik onu Schuster ile rezil kepaze olduk. Real Madrid'in Galacticos'unun bile özgürlüğü sınırlıydı. Bugün Barcelona'nın bile sınırlı. Sınırlı olmasa Neymar kontrolden çıkar.
Olcay bugün formsuzdu. Bu sezonun yarısında formsuzdu neredeyse. Ama demin dediğime geliyor sen Olcay'dan bugünkü Quaresma performansı umarsın bense asist öncesi pas, pas istasyonu ve oyun geçişi ile sızmaları beklerim. Daha iyisini bul gözümü kırpmadan yedeğe atarım hiç problem değil. Ama bunları yapabileni geçtim deneyen bile adam yok şuan kanatlar arasında.