Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Futbola baksa Fb ilk 3'te olmazdı:)
Camialar önemli.
Bursada önemli camia olarak ben puan alacağını düşünüyorum bursanın :)fenerin evinde puan kaybedeceği maç tek bizdiriz başka kaybetmezler deplasmanda ise çok puan bırakır fenerbahçe

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:01:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa kaybederse öbür hafta da Eskişehir deplasmanına gidecek orada da kaybeder bir anda 2 puana iner.

Fener hiçbir şey oynamıyor bizim oynadığımızın yarısını bile oynayamıyor. Bizden fazla kaybedecekler.

Bu sene şampiyon olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Aslında denenebilir. Cenk mücadeleci bir futbolcu olduğu için defansif görevlerini de Olcay kadar olmasa da ona yakın bir şekilde yapar. Bu 1. Quaresma ters kanattan ortalarken cenk zaten diğer kanattan mutlaka içeri kat ediyor olacak. Bu da şöyle bir avantaj getirir; ceza sahasında sabit bekleyen santrafor un duzgun bir kafa vurması zordur ancak içeri kat eden uzun boylu birinin düzgün ve rahat vurması daha kolaydır bu 2. Cenk olcayvari şekilde savunma arkasına dar açıya kaçmayı seven bir santrafor. Eğer kanatta oynarsa üzerinde daha az baskı olacağı için daha kolay arkaya sarkabilecek ve sarktiginda açısı daha az dar olacaktır bu 3. Cenkin kimi zamanlar oğuzhan ve diğerleri ile iyi Verkaçlar yaptığını gorduk. Oğuzhan ve sosanin yardımlarıyla oynadığı kanattan ceza sahasına geçiş koridoru oluşturabilirler bu 4 .

Ha ama bir kanat gibi kanadında dripling çalım vs. Yapamaz bu da bir eksiklik olur.

Ama sampiyonluk yolunda böyle bıçak sırtı bir gidişte böyle şeyler denemek yürek ister. Yine de kupa maçında bu denense çok iyi olur.

güzel yazmışsın ilave olarak Olcay'dan daha fazla skor yapacağına açık çek veririm. Dripling çalım yapamaz die endişen var ama Olcayda da bunlar yokki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Benim hala kafamı kurcalayan konu 2 stoperle devam edecek olmamız.

Marcelo 2. maçında atıldı, Alexis de kart görmeye müsait bir oyuncu izlenimini veriyor zaten.

Necip ve Tosic ile yama yapa yapa ne kadar daha devam edebiliriz bilemiyorum. En büyük sıkıntının bu olduğunu düşünüyorum maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyon olduğumuzda en çok korktuğum şey camianın kendini salması.

Özellikle yıllardır şampiyonluk bekleyenlerden korkuyorum. Sene sonu kupa Vodafone Arena'ya geldiğinde herkeste bir tezkere havası olacak gibi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Aslında denenebilir. Cenk mücadeleci bir futbolcu olduğu için defansif görevlerini de Olcay kadar olmasa da ona yakın bir şekilde yapar. Bu 1. Quaresma ters kanattan ortalarken cenk zaten diğer kanattan mutlaka içeri kat ediyor olacak. Bu da şöyle bir avantaj getirir; ceza sahasında sabit bekleyen santrafor un duzgun bir kafa vurması zordur ancak içeri kat eden uzun boylu birinin düzgün ve rahat vurması daha kolaydır bu 2. Cenk olcayvari şekilde savunma arkasına dar açıya kaçmayı seven bir santrafor. Eğer kanatta oynarsa üzerinde daha az baskı olacağı için daha kolay arkaya sarkabilecek ve sarktiginda açısı daha az dar olacaktır bu 3. Cenkin kimi zamanlar oğuzhan ve diğerleri ile iyi Verkaçlar yaptığını gorduk. Oğuzhan ve sosanin yardımlarıyla oynadığı kanattan ceza sahasına geçiş koridoru oluşturabilirler bu 4 .

Ha ama bir kanat gibi kanadında dripling çalım vs. Yapamaz bu da bir eksiklik olur.

Ama sampiyonluk yolunda böyle bıçak sırtı bir gidişte böyle şeyler denemek yürek ister. Yine de kupa maçında bu denense çok iyi olur.
Ne düşünüyorsunuz? @Çağrı @atalay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:03:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Özellikle yıllardır şampiyonluk bekleyenlerden korkuyorum. Sene sonu kupa Vodafone Arena'ya geldiğinde herkeste bir tezkere havası olacak gibi.

2009'da oldu o iş. Gerçi şampiyonluk tesadüfi geldi o sene ondan dağıldık ertesi sene.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Yine oğuzhan yine bir klasik 1000 oldu galiba.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursa kaybederse öbür hafta da Eskişehir deplasmanına gidecek orada da kaybeder bir anda 2 puana iner.

Fener hiçbir şey oynamıyor bizim oynadığımızın yarısını bile oynayamıyor. Bizden fazla kaybedecekler.

Bu sene şampiyon olacağız.
<-------------
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı melyet

Ben bugünki maçta bir kez daha anladımki biz bu hakemlerle şampiyon olamayız kimse kendisini kandırmasın boşuna kürek çekiyoruz yazık bu kadar yapılan yatırıma emeklere ..böyle düzen olmaz olsun
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Quaresma malesef artık fizik olarak çok güçlü değil . Yaşıda bunda önemli bir etken . Dikkat ettiyseniz Quaresma bu sene hep sonradan girdiğinde beğeni topladı . L. Moskova , Rize , bugün Başakşehir . 11de oynar oynamaz farklı bir konu ama şunu çok açık bir şekilde söyliyebilirim Quaresma 90 dakika aynı tempoda aynı çizgide bana göre malesef oynayamaz

Çevrimdışı 38life

Benim hala kafamı kurcalayan konu 2 stoperle devam edecek olmamız.

Marcelo 2. maçında atıldı, Alexis de kart görmeye müsait bir oyuncu izlenimini veriyor zaten.

Necip ve Tosic ile yama yapa yapa ne kadar daha devam edebiliriz bilemiyorum. En büyük sıkıntının bu olduğunu düşünüyorum maalesef.
Kimbilir belki de rakipler bizim bu defomuzu görüp bize karşı diklenir ve açık oynarlar biz de bundan yararlanıp 3'er 4'er siralariz. :) hayat insanın karşısına neler çıkartır hiç bilemeyiz.

Çevrimdışı Tolga

Bu yıl şampiyonluk gelirse gelecek sezon şahsen taraftardan çok takımda bir rahatlama olmasından korkuyorum.

Bunu engelleyebilecek kişi de sadece Şenol Hoca'dır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl1903

Metin Tekin'in de dişi Beşiktaş'a geçiyor sanırım.

Aziz Yıldırım açıklama yaptığı zaman çık konuş neden bekledin de şimdi Beşiktaş'ı eleştiriyorsun?
Çağrı valla Metin Tekin takımımızın formasını giydi diye saygı duyuyorum onun haricinde kaale alınacak birisi degil çok pasif,Beşiktaşlılığına lafım yok yanlış anlaşılmasın

Çevrimdışı 38life

Quaresma malesef artık fizik olarak çok güçlü değil . Yaşıda bunda önemli bir etken . Dikkat ettiyseniz Quaresma bu sene hep sonradan girdiğinde beğeni topladı . L. Moskova , Rize , bugün Başakşehir . 11de oynar oynamaz farklı bir konu ama şunu çok açık bir şekilde söyliyebilirim Quaresma 90 dakika aynı tempoda aynı çizgide bana göre malesef oynayamaz

Quaresma sonradan girmeli ama 45te girmeli. Hatta Bugünkü maçta ilk 11 baslamaliydi rakibin oyun yapısı sebebiyle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söylediğimiz zaman Linç ediliyoruz Goz gore gore bile bile vermiyor bunun hicbir aciklamasi ve savunmasi yok !!

1 degil 2 degil bu kacinci artik vermedigi pas ??? @Çağrı
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 00:12:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu yıl şampiyonluk gelirse gelecek sezon şahsen taraftardan çok takımda bir rahatlama olmasından korkuyorum.

Bunu engelleyebilecek kişi de sadece Şenol Hoca'dır.

Evet bazı oyuncularda o potansiyel var.

Pasi attığı yere bak ŞAKA gibi..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Söylediğimiz zaman Linç ediliyoruz Goz gore gore bile bile vermiyor bunun hicbir aciklamasi ve savunmasi yok !!

1 degil 2 degil bu kacinci artik vermedigi pas ???

Orda 2 oyuncu ceza sahasına doğru koşuyodu. Eğer iyi verebilse karşı karşıya kalacaklardı. Öyle bir seçenek varken neden Quaresma'ya oynasın?

Güzel veremedi o ayrı..

edit: Ki Oğuzhan gibi bir oyuncudan bahsediyoruz. Hatta orda ben aha gol geliyo dedim öyle güzel koşu yaptılar.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 00:14:28 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı Anıl1903

Bol keseden Fenerin rakiplerine kartlar,penaltılar ve tek farklı galibiyetler ne desek boş bugünkü hakemi gördükten sonra :akuma:

Orda 2 oyuncu ceza sahasına doğru koşuyodu. Eğer iyi verebilse karşı karşıya kalacaklardı. Öyle bir seçenek varken neden Quaresma'ya oynasın?

Güzel veremedi o ayrı..
3 stoperin arasina top mu atilir ?? Savunacam doye soyledigin seye bak Komik duruma düşüyorsun

Q17 ye verse q17 ya iceri dalar yada orta acar al sana %100 luk Gol pozisyonu..

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan iyice saçmalamaya başladı bu konuda iddia ediyorum orada Quaresma değil ve Töre olsaydı oyunda içerde de Gomez şimdikinden 50 defa daha boş olaydı o topu gidip Töre'ye verirdi. Adamda Q17 düşmanlığı o kadar net ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Güzel veremedi o ayrı..

Bu kadar savunmak içinde sıvayanı görmedim yapma yusuf hoş olmuyor  :D Bütün maçları izleyip tekrar full 90 dk izliyorum.Bi bu değil bir sürü  :ok:

Aldı burda topu rakibe attı quaresmaya verse quaresma çizgiye inip orta açıcaktı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3 stoperin arasina top mu atilir ?? Savunacam doye soyledigin seye bak Komik duruma düşüyorsun

Q17 ye verse q17 ya iceri dalar yada orta acar al sana %100 luk Gol pozisyonu..

Yahu güzel abicim başka resme mi bakıyoruz. Bek ve stoper arasındaki boşluğa baksana kaç metre var. Oğuzhan hep öyle girişler yapıp pas veriyor zaten.

Ben savunmak için söylemiyorum maç esnasında hissettiklerimi de yazdım bak yukarda.