Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291923 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

2003-2004 dönemi için o sıra 10-12 yaşlarında olan forum üyesi arkadaşlardan bazıları Bilgili ve yönetimine sallıyor bazen işin iç yüzünü bilmeden. bakın birkaç yıl önce Fatih Altaylıyı bir röportajında dinlemiştim. konu GS yöneticiliği dönemine geldi. yöneticilik yıllarında Beşiktaştan randevu aldığını (randevusu 03-04 sezonudur) kulübe girer girmez avrupai yönetimi görüp projelerden vs çok etkilendiğini çıkar çıkmaz kendi kulübüne dönüp bırakın fenerle sidik yarışı yapmayı Beşiktaş müthiş bir yola girmiş durumda engelleyemezsek 2 sene sonra fenerle sürekli ikincilik yarışı yaparız öteyede geçemeyiz diyor. aslında Altaylı'nın bu cümlesi bile o kadar çok şeyi özetliyorki...

Her şeyde direkt yazıyorsun burada niye dolaylı yazdın. :) Yalnızca dışarından kuşattıklarını söylemiyorum lakin kale aynı zamanda içten de yıkıldı. Bilgili'nin şampiyonluğu sattığından gram şüphem yok.

Çevrimdışı tangaz

Bunı son 20 yıl için diyebiliriz ancak 1996'ya kadar bununla baş edebilmişiz. O sene şampiyonluk sayıları 11-10-9'du yanılmıyorsam.

tam olarak baş ettiğimiz söylenemez çünkü 80'lerin ortası ve 90'ların başında şike ile cinconun çaldığı şampiyonluklarımız var. o dönem de Seba masaya vursaydı (ki buna gücü vardı aslında) muhtemelen şampiyonluk sayımız +3 fazla olurdu. 96 sonrası bildiğin kabus endüstriyel futbol büyüdükçe rakipler ne kadar pislik varsa yaptılar biz ise ilkeli durmaya çalıştık...

FUTBOL TÜRKİYE'DE BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Teşekkür ederim. Biraz gündüz saati diye olabilir forumu açtığımızda sadece stat forumu gibiydi hatırlıyorum burada akşamları bile 5-6 kişi kendi aramızda konuşurduk özellikle @Tolga hatırlar.

Sonra zamanı geldi burada 120 kişi gördüm ben. Olacak, oluyor. Stat bittiğinde burası tamamen Beşiktaş forumuna dönüşecektir. Artık algı ve kamuoyu oluşturabiliyoruz burada.

Hepinize teşekkür ederim ben öyle paylaşımlar görüyorum ki adama para versen savunmaz forumu o kadar, içtenlik böyle bir şey. Doğru yerde olduğunu düşünüyor, buranın çıkarı olmadığını biliyor o yüzden korumak istiyor.

Güzel şeyler yapıyoruz çok hızlı büyüyoruz özellikle son zamanlarda. Eskiden köşe yazısı yazardım 250 kişi okurdu en fazla. Şimdi 1000'leri geçiyor. Ne kadar

Beşiktaşlı'ya katkımız dokunursa, sahiplendirebilirsek o kadar koruruz kulübümüzü.

Beşiktaş sadece futbol takımı değil çünkü biliyoruz sivil toplum örgütü aslında.

Ah ah forumun ilk zamanlarını hatırlarım da topu topu 3-5 kişiyle futbol konuşurduk :D

Nereden nereye @Çağrı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TayfurU

biz neden bu kadar karamsarlığa düştük ki bir anda başakşehiri kazasız geçeceğimize eminim, fenerde takımın 2 olmazsa olmazı topal ve josef yok buna rağmen ve takımın o kadar kötü futbol oynamasına rağmen hala şampiyon olacaklarını ve kasımpaşayı çok rahat yeneceklerine inanıyorlar. fenerde topal ve josefin olmaması bizde ozi ve atibanın aynı maçta oynamaması ile eşdeğer çünkü takım savunmasını sağlayan 2 kişi bu bakalım bunların yokluğunda ne yapacaklar hücumda zaten yoklar geride de takımı toparlayan 2 adam yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Palabıyık'ın yönettiği maçlarda tek galibiyetimiz var.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı panic13

Ali Palabıyık'ın yönettiği maçlarda tek galibiyetimiz var.

Valla yok öyle yağma, onun palabıyığını teker teker cınbız ile yolarım. Yemez artık.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı OrhanAker

Sizler yazdıkça hatırladım hatırladıkca icim karardı arkadaş..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

2003-2004 dönemi için o sıra 10-12 yaşlarında olan forum üyesi arkadaşlardan bazıları Bilgili ve yönetimine sallıyor bazen işin iç yüzünü bilmeden. bakın birkaç yıl önce Fatih Altaylıyı bir röportajında dinlemiştim. konu GS yöneticiliği dönemine geldi. yöneticilik yıllarında Beşiktaştan randevu aldığını (randevusu 03-04 sezonudur) kulübe girer girmez avrupai yönetimi görüp projelerden vs çok etkilendiğini çıkar çıkmaz kendi kulübüne dönüp bırakın fenerle sidik yarışı yapmayı Beşiktaş müthiş bir yola girmiş durumda engelleyemezsek 2 sene sonra fenerle sürekli ikincilik yarışı yaparız öteyede geçemeyiz diyor. aslında Altaylı'nın bu cümlesi bile o kadar çok şeyi özetliyorki...
Fikret orman değilmiydi abi o projelerin başındaki yönetici?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

@atalay tavsiyelerin için teşekkür ederim :) bunların hepsinin tedrisatından geçtim diyebilirim :) Bugünlerde eski futbolcu abimiz, modern zamanlar feylezofu Albert Camus ve Borges üzerine çalışıyorum.

Camus'ye girdiysen, Sartre, Gabriel Marcel, Kierkegaard, Kafka, Nietzsche, Schopenhauer seni bekler. @panic13

Borges okuyorsan Andre Breton'u tavsiye ederim. Sürrealizmin manifestosunu yazmıştır. 

Çevrimdışı Koa_lAA

biz neden bu kadar karamsarlığa düştük ki bir anda başakşehiri kazasız geçeceğimize eminim, fenerde takımın 2 olmazsa olmazı topal ve josef yok buna rağmen ve takımın o kadar kötü futbol oynamasına rağmen hala şampiyon olacaklarını ve kasımpaşayı çok rahat yeneceklerine inanıyorlar. fenerde topal ve josefin olmaması bizde ozi ve atibanın aynı maçta oynamaması ile eşdeğer çünkü takım savunmasını sağlayan 2 kişi bu bakalım bunların yokluğunda ne yapacaklar hücumda zaten yoklar geride de takımı toparlayan 2 adam yok
topal ve souza nın olmaması avantaj onlar için bence... mecbur hücum ağırlıklı ortasaha koycak... bunu korkusundan yapmamakta sezon başından beri... pozisyona girememekteler..

bu sefer mecburiyetten yapcak.. bizim ortasahaya döncek yani...

şenol hoca o durumu 20 sene evvelinden çözdüğü için türkiye ligi için orun olmadı bizde... fenerde bugün çözebilir o durumu.. e tabi hocalarının cesareti biraz az.. süreklilik olmayabilir..

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman değilmiydi abi o projelerin başındaki yönetici?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

proje tek başlıkta değildiki konunun sportif ve ticari boyutları vardı ve ekip işiydi ön plana çıkan yöneticiler orman altınsay güreli idi ama görünmeyen kahramanlarda vardı. kulüp çok ileri bir kurumsallık düzeyindeydi. mesela o yönetim binasına girdiğinde kulüp çalışanı 25-30 kişi görünüyordu fazlasına da gerek yoktu profesyonel iş bilen sınırlı sayıda ekip yeterliydi ardından YD başkan oldu sayı bir anda 300lü kişilere fırladı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

03/04 sezonunu bırakalım. Bugüne odaklanalım. Hayat devam ediyor.  :)

Çevrimdışı tangaz

aynen katılıyorum @atalay 'a bu takım bu sene şampiyon olacak.
Beşiktaşla şampiyonluğa odaklanmış durumdayım  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sence bu sezon en kritik maçımız hangisi ?

Çevrimdışı kartal74

serdar bilgili dönemine olumsuz atıflarda bulunan benim.o dönemde yaşım 12/13' de değildi.serdar bilgilinin 100.yıl performansı hiçte yabana atılacak değildi.ama benim derdim,onun BEŞİKTAŞLI olduğuna inanmamam,ikincici ise Kulübümüzün ruh köküne aykırı düşen ENDÜSTRİYEL-FUTBOL kurgusuna fazlasıyla düşkün olmasıydı.2004'ün başında yapılan kongrede onun mevcut yönetiminden sadece Y.D ve eniştesi kıvanç oktay kopmadı.taraftrımızn sevgilisi ibrahim altınsay ve şimdiki başkanımız,Fikret Ormanda yer almamıştı.bu bile bir şeylere işarettir.

Çevrimdışı tangaz

Şubat ayını komple galibiyetlerle kapatırsak ve mart başında son 3 sıra takımla onların üstündeki takımların arası açılırsa (yani düşecek 3 takım belli gibi olursa) 17'de 17 bile yapabiliriz  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı atalay

sence bu sezon en kritik maçımız hangisi ?

Bilemem. Fakat Şubat ayını süpürürsek, bayrakları hazırlayın derim.

Çevrimdışı tangaz

serdar bilgili dönemine olumsuz atıflarda bulunan benim.o dönemde yaşım 12/13' de değildi.serdar bilgilinin 100.yıl performansı hiçte yabana atılacak değildi.ama benim derdim,onun BEŞİKTAŞLI olduğuna inanmamam,ikincici ise Kulübümüzün ruh köküne aykırı düşen ENDÜSTRİYEL-FUTBOL kurgusuna fazlasıyla düşkün olmasıydı.2004'ün başında yapılan kongrede onun mevcut yönetiminden sadece Y.D ve eniştesi kıvanç oktay kopmadı.taraftrımızn sevgilisi ibrahim altınsay ve şimdiki başkanımız,Fikret Ormanda yer almamıştı.bu bile bir şeylere işarettir.

ben sizin iletinizi okumadım üstadım 12-13 yaşında derken de sizi kastetmemiştim. 42 yaşındaki birini nasıl öyle kastedeyim değil mi sevgili dostum  :friendship:

Çevrimdışı 38life

Kulüp 2003-04 sezonunda kurduğu kadroyu 15 milyon dolara kurdu. O dönem Beşiktaş'ın stat gelirini Bilgili çarşı'yı yeni açığa atıp kapalıyı zenginlere açıp 11 milyon dolara kadar çıkarmıştı.

Fikret Orman da bunu yapmaya çalışıyordu en son. Stad açıldıktan sonra neler olacak bakalım.

Çevrimdışı ozan062

Kimse Seba'nın izinden gidemez zaten Ozan öyle bir düzen yok artık. Herkes iyi şeyler yapmak için bile kötü şeyler yapmak zorunda. Buna artık strateji deniyor maalesef.

bari simdiye kadar yaptın sonrasında olmaması için sırada tüzük tadil de bunun önünün kesilmesi için verilen önerileri kabul etsin o bize yeter...

yapmazsa artniyetlidir stratejiyi aşar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

bu akşam kasımpaşa şu sarı civcivleri tokatlasa
Rıza Hoca çıkıp ben bu oyunu bozarım die demeç verse  :bandit:

Çevrimdışı eski inönü

Dün gece bahsetmiştik Rasim Kara döneminden. Şenol Güneş dönemine kadar takımın benzer şekilde en iyi hücum oynadığı takım.

O dönemin en iyi takımlarından biri Valencia'ya karşı oynana futbol. Sergen, Şifo, Oktay, Amokach, Ertuğrul, Alpay..

http://www.youtube.com/watch?v=UJT3VzZeo6c&feature=youtu.be&
Beşiktaş tarihinin bütün özetini bulabilirsiniz bu maçta  :bandit:

Çevrimdışı panic13

Camus'ye girdiysen, Sartre, Gabriel Marcel, Kierkegaard, Kafka, Nietzsche, Schopenhauer seni bekler. @panic13

Borges okuyorsan Andre Breton'u tavsiye ederim. Sürrealizmin manifestosunu yazmıştır.

eyvallah ;) notlarımı aldım :) zamanında mesai harcadığım Şopenhauer abimizn üzerine kant, onun da üzerine Hegel falan düşününce artık aklıma gelen tek düşünce kusmak aşırı doz felsefeden :D bunların dışında bizden biri olması ve son derece modern dili ile gündüz vassaf ve bedia akartürk de değerlendirmeni tavsiye ederim :)

Ama Breton için teşekkür ederim, notlarım arasında idi, Borges'ten sonra ona geçeceğim @atalay
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

bu akşam kasımpaşa şu sarı civcivleri tokatlasa
Rıza Hoca çıkıp ben bu oyunu bozarım die demeç verse  :bandit:

94-95 sezonuydu yarışta cinconla çekişiyorduk son düzlüğe girerken sarı kediler öne geçmişti herkes cincon bu dakikadan sonra bırakmaz diyordu. sonra cincon 3 maç üst üste puan kaybetmişti (samsun-antep-antalya maçları). antep kalecisi eski Beşiktaşlı Metin Akçevre harika bir maç çıkarmıştı matan sonra da "ben bir Beşiktaş taraftarı olarak üzerime düşeni yaptım şimdi sıra Beşiktaşlı oyuncularda" die demeç vermişti.
Haydi Atom Karınca tak şu çelmeyi  :D

Çevrimdışı eaglekartal

94-95 sezonuydu yarışta cinconla çekişiyorduk son düzlüğe girerken sarı kediler öne geçmişti herkes cincon bu dakikadan sonra bırakmaz diyordu. sonra cincon 3 maç üst üste puan kaybetmişti (samsun-antep-antalya maçları). antep kalecisi eski Beşiktaşlı Metin Akçevre harika bir maç çıkarmıştı matan sonra da "ben bir Beşiktaş taraftarı olarak üzerime düşeni yaptım şimdi sıra Beşiktaşlı oyuncularda" die demeç vermişti.
Haydi Atom Karınca tak şu çelmeyi  :D
tezahüratı bile var re re re ra ra ra samsun antep antalya  :D