Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292093 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gastro

Fenerliler bayram ediyor Rhodolfo sakatlandı
Marcelo kırmızı gördü diye
ooof offff.
Bu takım Marselo'suz  ve Rodolpho'suz da Feneri Kadıköy de her halukarda düzer. Ama Hakemler...  Ahhh Hakemler.....

Çevrimdışı sallapati

Her hafta korkarak aciyorum su pfdk haberlerini..herseferinde hakli cikiyorum.. Bunlarin alayi i.ne (Hakaret Yasak)₅

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ben bu Bursa'nın seyircisiz oynama cezasını kesinlikle kabul etmiyorum. Bu sezon bu kahpe oyunlar ile fener şampiyon olursa çok büyük olaylar çıkar. Artık yeter. Bizim akli dengemizle oynamasınlar. O fenerin futbolcularını sokakta yakalayıp öldürelim mi? Bunu mu yapalım en sonunda? İnsanın gözüne soka soka bu kahpeliği nasıl yapabiliyorlar artık? Çıldırtmasınlar bu taraftarı yeter artık! yakarız yakarız diyoruz ama bugüne kadar biryeri yaktığımız yok. Ama bu sezon sonu artık bu taraftarın sabrı taşacak!

Çevrimdışı 38life

Şu yöneticilere verilen hak mahrumiyeti cezasının da ne işe yaradığını biri açıklasın. "Bak fenere de ceza veriyoruz" algısı için hiçbirşey ifade etmeyen bu cezayı veriyorlar...

Çevrimdışı Ensar

ensar sende herkese kızıyon bütün oyuncuları kesip biçiyorlar diye sen kendinde aynı şeyi yapıyon şuan ?
:) iyi de güzel kardeşim ben yeni bişey söylemiyorum ki veya dünkü maç sonrası değil ki transfer olmadan önce söylediğimi belirttim , ben boykoyu istemedim , heee geldi bundan sonra bizim oyuncumuz ve tek beklentim iyi bir performans gösterip tolgadan bizi kurtarması, ben boykoya dünkü performansı yüzünden kızmadım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Alper1903

Adamlar Dunya 3.lugune salliyorlar ya sirf takimlarindan daha iyi futbol oynatiyor diye. Boyle bir beyinsizlik olamaz. Suzme mal bunlar  :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Kalyoncu

Burada Bursaspor'u nsahasının kapatılması ile ilgili "abartmayın normal bir durum" yazan arkadaşın Beşiktaşlı olduğundan şüpheliyim. Küfür varsa o maçta küfür edilen tribündekilerin passoliglerine 1 maç bloke konur. başkaları gelip seyredebilir maçı. ancak zaten küfürden değil saha olaylarından dolayı seyircisiz oynanacakmış maç. Hangi saha olayı? Apaçık bir şekilde bu (Hakaret Yasak)₅ yapıyorlar ve gizlemeye ihtiyaç bile duymuyorlar. Ama içimizden çıkıp birileri "gayet normal abartmayın" diyor. Bu kafayla bize şampiyonluk haram zaten... Kurtların yanında koyunuz resmen...
Küfür yok maçta sırf Fenerbahçe maçı düşünüldüğü için arkadaşım fanatik bursalı Whatsapp konuşmalarını atmak isterdim büyük küfür içeriyo o yüzden atamam.biz bilmiyomuyuz hüseyin göçeke sövmeyi keske sövüp ceza yeseydik diyo adam ne küfürü olacak tamamen Fenerbahçenin şampiyonluğu üzerine kurulmuş sistem ama bu oyunlarını bozucaz rahat olun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

fb-rize maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel e maç verilmiş... 1 hafta dinlendi sadece... reziller....

Çevrimdışı Kalyoncu

fb-rize maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel e maç verilmiş... 1 hafta dinlendi sadece... reziller....
Alper Ulusoy gibi onada maç vermemelilerdi ha bide bilin bakalım.hangi maça verildi haftaya fenerle yapacak olan bursanın maçına

Çevrimdışı sallapati

Küfür yok maçta sırf Fenerbahçe maçı düşünüldüğü için arkadaşım fanatik bursalı Whatsapp konuşmalarını atmak isterdim büyük küfür içeriyo o yüzden atamam.biz bilmiyomuyuz hüseyin göçeke sövmeyi keske sövüp ceza yeseydik diyo adam ne küfürü olacak tamamen Fenerbahçenin şampiyonluğu üzerine kurulmuş sistem ama bu oyunlarını bozucaz rahat olun

nereye bozacağız birader.. o işin ucu yüksek yerlere uzanıyor.. PFDk başkanı kim bir araştır...
Demirören i kim TFF başkanı yaptı?

Demirören diyetini ödüyor...

kalan haftalarda daha neler göreceğiz hazırlıklı olun...

Çevrimdışı Kalyoncu

nereye bozacağız birader.. o işin ucu yüksek yerlere uzanıyor.. PFDk başkanı kim bir araştır...
Demirören i kim TFF başkanı yaptı?

Demirören diyetini ödüyor...

kalan haftalarda daha neler göreceğiz hazırlıklı olun...
Sahadaki takımdan haberiniz yok galiba istediği yere uzansın savaşmadan kaybedeceksen seni kenara alalım neyseki futbolcular bu zihniyette değil.pfdk başkanıda hüseyin karaahmetoglu azılı fenerlidir.bide birader demezsen çok sevinirim hiç hoşlanmam o kelimeden itici geliyo bana

Çevrimdışı mylife1903

Ilk mesajimda yazmistim 10 yildir ilgilenmiyorum bu forum ortamlari ile cunku asabim bozuluyor, hayatim karariyor, is hayatim, ozel hayatim etkileniyor hatta gazete bile okumazdim yahu turkiye biraz duzelmistir, dedim ayni yerde kalmisiz, lucescunun paket yapilip gonderildigi, noumanin tombala cektigi icin linc edildigi yerdeyiz hala.

Yahu bu (Hakaret Yasak)₅ benim sinirimi bozmaya ne haklari var, Allah gani gani belasini versin bunlarin.

Pascal tombala cekti, terim "orayi cekme burayi cek" dedi ayni hareket be guzel kardesim. Karar devam

Leedsten alti yemistik bu (Hakaret Yasak)₅ besiktas 6na kacirdi, diye baslik atmisti yahu.
Biktim bu cifte standarttan, en nefret ettigim insan tipleri.

Fenerin rakiplerinin bir onceki hafta maclari da izlenmeli. Kasimpasaliyi catir cutur attilar mesela gecen hafta.
Bursaya seyircisiz.
Bize tolga ozkalfa
Yuh

Çevrimdışı Çağatay

Bu hafta gençler-bursa maçını iyi takip edin o macta da operasyon yapilacaktir bursaya.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Alper Ulusoy gibi onada maç vermemelilerdi ha bide bilin bakalım.hangi maça verildi haftaya fenerle yapacak olan bursanın maçına

Bu da az önce yazdiklarimi doğruluyor
Gencler-bursa macinda saglam operasyon yapilacak. Bursa da sari kart sinirindakiler birer karti yiyecekler
O macta bursa aleyhine kirmizi kart olacak diye dalağı böbreği satıp iddia oynayın
Kaybetmezsiniz...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Şubat'ı süpürelim; Mart ortası bayrakları hazırlar; Nisan sonu tura çıkarız.

Sonrası: Al eline çerezi izle.  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şubat'ı süpürelim; Mart ortası bayrakları hazırlar; Nisan sonu tura çıkarız.

Sonrası: Al eline çerezi izle.  :D
:ishock: :ishock: :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bursa artik bu maça dahada hirsli çıkacaktır , Bursayi seyircsiiz oynatip kazandiralim derken , Daha da Bilenmis hale getirdiler farkinda degiller :tabe: :tabe:

Çevrimdışı mülkübey

Fb nin en zor deplasmanı seyircisiz , yetmiyor ayartabiliyorlarsa rakibin kritik oyuncularını oynatmiyorlar yetmiyor rakipleri Besiktasi karıştırmak için oyuncularını attırıyorlar , yetmiyor mhk yle hakemleri sıkıştırıyorlar yetmiyor medyada güçlüler yalan algılar yapıyorlar yetmiyor  tff kapılarını tekmeleyerek açıyor istediği kararları alıyorlar . B.k çukuru bunlar. Gücümüz yetmezse bunlar bu sene de şampiyonluk çalacaklar. Alışmış koydurmuştan  beterdir.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

Fb nin en zor deplasmanı seyircisiz , yetmiyor ayartabiliyorlarsa rakibin kritik oyuncularını oynatmiyorlar yetmiyor rakipleri Besiktasi karıştırmak için oyuncularını attırıyorlar , yetmiyor mhk yle hakemleri sıkıştırıyorlar yetmiyor medyada güçlüler yalan algılar yapıyorlar yetmiyor  tff kapılarını tekmeleyerek açıyor istediği kararları alıyorlar . B.k çukuru bunlar. Gücümüz yetmezse bunlar bu sene de şampiyonluk çalacaklar. Alışmış koydurmuştan  beterdir.

:claps: :claps:

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mülkübey

Bursa nın maçında yoğun küfür vardı ceza almaları çok normal zaten 1 maç ceza aldılar ve fener maçına geliyor zaten borsanın maçından sonra ceza almaması sürpriz olurdu bunu abartmaya gerek yok bence
Evet fenerli mantığıyla bakılınca normal , bursa maçı seyircisiz normal. Herşey normal o zaman   ( hani seyircisiz maç donemi kapanmıştı lan TFF) . töbe töbe
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Tekrar ediyorum

Eger Bursaya bu hafta 1-2 Kritik kırmızı kart vermezlerse , Bursa Feneri hasat eder

Kucuk beyinleriyle Seyircisiz oynatip Fenere avantaj saglayalim derken Bursayi Dahada hirslandirdilar simdi cok daha hirsli olacaklardir

Fener karşısında Bilenmis bir Bursa bulacak bunu hic hesaba katmamislar....

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 19:18:55 Yunus Emre Dökmeci ]