Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289757 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Başakşehir maçında yardımcı hakemlerden biri Koray Gencerler(Serkan Gencerlerin kuzeni) dikkatli izleyelim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 19:18:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok pis şeyler dönüyor. 3 gün önce Aziz Yıldırım TFF Binasına gitti ondan sonra ne olduysa olmaya başladı.

Önce bizi doğradılar.

Arkadan Kasımpaşa en önemli 3-4 oyuncusu sakat diye oynamayacağını açıkladı.

Şimdi akılalmaz şekilde Bursa'ya kaldırılan seyircisiz oynama cezası geldi.

Çok pis şeyler oluyor kesinlikle içimizde ayrışmamalıyız birlik olmalı taraftar bu pis düzeni bu sene bitirmek için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir maçında yardımcı hakemlerden biri Koray Gencerler(Serkan Gencerlerin kuzeni) dikkatli izleyelim.
Biliyoruz abi taraftar hesaplari Video yapmis hatta Hatalarinin oldugu video .
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

günlerdir düşünüyorum.. bursanın inanılmaz formu , yeni sahasında taraftarıyla bütünleşmesi , taraftarın gücüyle 2 kat mücadele etmesi vs..

kendi kendime diyorum..35000 taraftar gelir,  FB puan kaybedecekse %90 Bursa olacak diyorum... Şampiyonluk için içimi huzur kaplıyor.... du...

bunları bir tek ben düşünmemişim heralde ki PFDK da akıl etmiş basmış cezayı...

şimdi bana diyeceksiniz ki "karamsar olma , biz maçlarımızı kazanırız şampiyon oluruz"

kazın ayağı öyle değil işte..

ben eminim ki biz lider olduğumuz her hafta(16 hafta boyunca) birşeyler dönecek...

hakem atamaları , yan hakem atamaları , bize verilebilecek olası seyircisiz maç cezaları , hatır gönül şikeleri....

keşke pozitif olabilsek ama her geçen hafta gösteriyor ki yanılmıyoruz....

Çevrimdışı firewater

Şubat'ı süpürelim; Mart ortası bayrakları hazırlar; Nisan sonu tura çıkarız.

Sonrası: Al eline çerezi izle.  :D

Düne kadar bende öyle düşünüyordum ama artık çok zor diyor ve ekliyorum başakşehir maçı 2.samsun faciası olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 19:24:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu takımın 16 maçı var. En azından 15'ini hakkıyla vura vura çat çat kazanma potansiyeli var.

Şenol Güneş durumun farkında iki kez çaldılar elinden şampiyonluğunu adamın bu kez yedirmez. Fikret Orman keza 2004'te yönetimdeydi gördü neyin ne olduğunu.

O kadar kolay değil artık maç maç gideceğiz eze eze yeneceğiz hepsini üst üste koyup. Fener tüm bunları yapsa da oyuncuları isteksiz ortada oyun yok. Olmuyor sokamıyorlar topu içeri rakibi satın almadan.

Antalya örneği ortada. Pesimist olmayın Başakşehir'i yenince Bursa maçında tir tir titreyecekler puan kaybedersek bittik diye Bursa da üstünden geçecek Aziz Yıldırım'ın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bu takımın 16 maçı var. En azından 15'ini hakkıyla vura vura çat çat kazanma potansiyeli var.

Şenol Güneş durumun farkında iki kez çaldılar elinden şampiyonluğunu adamın bu kez yedirmez. Fikret Orman keza 2004'te yönetimdeydi gördü neyin ne olduğunu.

O kadar kolay değil artık maç maç gideceğiz eze eze yeneceğiz hepsini üst üste koyup. Fener tüm bunları yapsa da oyuncuları isteksiz ortada oyun yok. Olmuyor sokamıyorlar topu içeri rakibi satın almadan.

Antalya örneği ortada. Pesimist olmayın Başakşehir'i yenince Bursa maçında tir tir titreyecekler puan kaybedersek bittik diye Bursa da üstünden geçecek Aziz Yıldırım'ın.

keşke öyle olsa da.. bu işlerin ucu acaba en tepeye mi uzanıyor?*

4. yıldızı takan Galatasaray ın yanında Fenerbahçemiz ezik kalmasın denmiş olabilir.. Koca Kafa da ok lemiştir...

Çevrimdışı LuceGel

Çok pis şeyler dönüyor. 3 gün önce Aziz Yıldırım TFF Binasına gitti ondan sonra ne olduysa olmaya başladı.

Önce bizi doğradılar.

Çok pis şeyler oluyor kesinlikle içimizde ayrışmamalıyız birlik olmalı taraftar bu pis düzeni bu sene bitirmek için.
Şampiyon olamayacaklarını anladılar kupa kuraları çekildikten 3 saat sonra Amedin sahası kapatıldı sıkıntı çekmesinler diye ,kasımpaşanın oyuncusu uyduruk kartla atıldı,bursanın sahası kapatıldı çok hızlı başladılar ve devam edecekler .Zaten ikinci yarıda oynadıkları 2 maçı haksız penaltılar haksız kırmızılarla kazandılar Antalya 4 atınca paniklediler her platformda aktif olup sahada kazandığımızı masada vermememiz gerek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Bu kararlar sürpriz değil. Kaç aydır yazıyorum. Önemli olan yönetimin, taraftarın, teknik ekip ve futbolcuların vereceği reaksiyon.

Kırılmadan, dökülmeden, geri adım atmadan sezon sonuna kadar devam...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 19:30:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyon olamayacaklarını anladılar kupa kuraları çekildikten 3 saat sonra Amedin sahası kapatıldı sıkıntı çekmesinler diye ,kasımpaşanın oyuncusu uyduruk kartla atıldı,bursanın sahası kapatıldı çok hızlı başladılar ve devam edecekler .Zaten ikinci yarıda oynadıkları 2 maçı haksız penaltılar haksız kırmızılarla kazandılar Antalya 4 atınca paniklediler her platformda aktif olup sahada kazandığımızı masada vermememiz gerek.

Zaten güçleri yok oynadıkları oyun ortada. Eğer ki 3-4 hafta kala şampiyonluğu ilan edelim öyle böyle karışmayacak Fenerbahçe Aziz Yıldırım yakar ortalığı.

Uefa da Fener'in peşine düşecek çünkü uçuk zarar açıklayacaklar şampiyonlar ligine gidemezlerse tüm bu çırpınmalar bundan. 1.2 milyar olacak 1.4 kalacak 1 senesi Galatasaray'ın durumuna düşmemek için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl1903

Aynen yorumuna katılıyorum Çağrı, bunun yanı sıra tamam bende aynı duyguları yaşıyorum ama oynanmamış maçlar taraftarlarımız tarafından kaybedilmiş gözüyle bakılıyor.Çok çabuk demoralize oluyoruz bunun bitmesi reaksiyon göstermemiz lazım Allah yolumuzu açık etsin,üzerimize oynanan oyunları bozacağız  :steamed:

Çevrimdışı Gastro

Ağlamayı bırakında adam gibi oynayıp kazanın. Onurunuzu kurtarın. Ben olsam canımı verir bu maçı kazanırım ki ilerde de federasyon aynı dolapları çeviremesin...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu takim bu sene sampiyin olacak bu kadar basit

Caglar soyuncuyu 2 milyon € + sonraki satistan %25 pay karsiligi almisiz

Sezon sonu imzalar atilacakmis :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 19:54:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı 38life

Tekrar ediyorum

Eger Bursaya bu hafta 1-2 Kritik kırmızı kart vermezlerse , Bursa Feneri hasat eder

Kucuk beyinleriyle Seyircisiz oynatip Fenere avantaj saglayalim derken Bursayi Dahada hirslandirdilar simdi cok daha hirsli olacaklardir

Fener karşısında Bilenmis bir Bursa bulacak bunu hic hesaba katmamislar....

Güzel hayal. Ama gerçeklerle alakası yok malesef. Tıka basa dolu Timsah Arenada yoğun destek ve baskıyla oynanacak olan maç şimdi "Fenerhbahçe seyircisi önünde" oynanacak...

Çevrimdışı mülkübey

Bize yaptıklarını tersine çevirelim.  Mesela Fb nin  bizden önceki  iç saha maçında çıkar fb lı oyuncuya haksız kırmızı , üstüne ofside dan gol yedir de görelim seyircisi kufrediyor mu etmiyor mu . Küfrettikten sonra da kapat sahasını ,  oynat derbide seyircisiz maçı bak bakalım kim ligin bitmesine 2 ay kala şampiyon oluyor akıllı federasyon . 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Güzel hayal. Ama gerçeklerle alakası yok malesef. Tıka basa dolu Timsah Arenada yoğun destek ve baskıyla oynanacak olan maç şimdi "Fenerhbahçe seyircisi önünde" oynanacak...
Fb taraftarını o stada sokmaz Bursalilar buyuk olaylar cikar yillar evel bizim macta yaptiklari gibi..

Tabi burada sikinti su mac oynanmazsa Hukmen maglubiyet olur ki bu hic isimize gelmez..

Çevrimdışı 38life

Önce bizi doğradılar.

Taraftarın birlik olması neyi değiştirir? 2 yol var. Ya yönetim çingar çıkartıp ortalığı birbirine katacak. Ya da taraftar şiddete başvuracak( saha dışında ). Bu iki yol dışında hiçbirşey işe yaramaz. Böyle gelmiş böyle gitmeye devam eder. Artık ciddi birşeyler yapılmasının vakti geldi!

Çevrimdışı Savaş

Bu seneki sampiyonluk o kadar değerli ki.

Bu seneki şampiyonluk onumuzdeki en az 5 sene ambargo koymamız demek. Stadla beraber büyüyen bir Beşiktaş demek.

Bu seneki şampiyonluk maddi olarak bitik olan sarışın kardeşlerin sportif olarak da çöküşü demek.

Bunu engellemek için ellerinden geleni yapacaklar. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu sene kırılma senesi çünkü.

Dik durun hepiniz! Hepsini üst üste koyup alayının içinden geçicez. İnanın beyler! Sampiyonluk yakın, meşaleleri yakın!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Benim de tek inancım oynadığımız futbola. Hücum futbolu oynuyoruz. Bazen rakibe top vermiyoruz bu oyun anlayışında istikrarı sağlarsak ve saçma hatalar yapmazsak herşeye rağmen bütün maçları kazanacak güçteyiz. Bana umut veren tek şey bu.

Çevrimdışı 38life

Fb taraftarını o stada sokmaz Bursalilar buyuk olaylar cikar yillar evel bizim macta yaptiklari gibi..

Tabi burada sikinti su mac oynanmazsa Hukmen maglubiyet olur ki bu hic isimize gelmez..

Belki de yapmak istedikleri odur...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasıl korkuyorlar bizden belli değil stadımız yok bir ton borcumuz var ekonomi olarak iyi değiliz ve çatır çatır vurup geçiyoruz aslında bu seneki şampiyonluk çok önemli önümüzdeki 5 senede 3 ila 4 şampiyonluk demek bu yüzden her şeyi yapacaklardır şuan yükselen yıldızıyız türkiyenin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 20:09:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim de tek inancım oynadığımız futbola. Hücum futbolu oynuyoruz. Bazen rakibe top vermiyoruz bu oyun anlayışında istikrarı sağlarsak ve saçma hatalar yapmazsak herşeye rağmen bütün maçları kazanacak güçteyiz. Bana umut veren tek şey bu.

Tüm bunların alasını Real Madrid nerdeyse 1 asır yaptı İspanya'da. Düşünün adamların uefa lobisi var. Barcelona iyi futbol ve istikrarla yıktı geçti artık keyfini çıkarıyor.

Doğruyu yapacağız ve kenetleneceğiz bu şekilde bitti gitti ruh haline bürünmemizi istiyorlar. Onların maçlarını önemsemeyeceğiz önümüze kim gelirse vura vura gideceğiz.

Biz vurdukça onlar daha da ümitlerini kaybediyor çünkü okuyun forumlarını oynadığımız futbol karşısından hepsi çaresiz ruh halinde bunlar puan kaybetmez diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki de yapmak istedikleri odur...
aynen taraftarı galeyana getirmek istiyorlar seyircisiz de olsa bursa fenere vurup geçebilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 20:11:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada iç saha avantajını sadece taraftar olarak görmeyin. Taraftar büyük itici güç ama sahayı tanımak bilmek soyunma odasından tribüne her şey bütündür.

O yüzden Bursa hala ev sahibi. Biz Başakşehir'de uzun süre oynamaya başlayınca 3-4 atmaya başladık iç sahada. Çimin neresinin kötü olduğunu nereye nasıl basacağını bilmek bile ev sahipliğidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli