Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şenol hoca dün çok şaşırttı beni...

savunmada bidahaki haftaiçi necip-tosic oynıyacak mecburiyetten.. o yüzden onları oynatır birbirlerine azda olsa alışsınlar diye düşünüyordum... tersini yaptı... gereksizdi..marcelo yu kaybettik..

alexis-marcelo birbirine alışsın diye düşündü demek ama maalesef sıkıntı oldu... bide heralde necip-tosiz ikilisinin defoları fazla belli olmasın istemiş olabilir.. rakipler ona göre hareket eder diyerekten...

ben hiç şaşırmadım alexis,marceloda birbirini  ve ligi tanımıyor tosic,necip mersin maçında idare ederde önümüde derbi var alexis,marcelo beraber oynaması gerekiyor idi.Başakşehirde beraber oynuyamıyorlar mersin maçında zaten yoklar direk derbide buluşacaklar artık beraber.

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar takımın kazanıp kaybetmemesinde değilim 10 numara takımımız oldu yıllar sonra ben eminim bu turu da geçeceğiz marcelosuz b.şehiri de yeneceğiz ama benim takıldığım başka bir nokta var.

Maç başladı yarım saat fenere,gs ye küfür ettik yarım saat ahmet çakar diye bağırdık artık bunları aşmamız gerekmiyor mu ya bu zamana kadar böyle bağırınca bir şey kazandık mı gelen binlerce lira cezadan başka ? dk80 takım mağlup tribün bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa diye hem tribünü hem takımı uyutuyor bu mu taraftarlık allahtan bu olimpiyatta ki son maçtı da bu taraftar profilini bir daha görmeyiz umarım yeni statta da bunlardan temizlenmemiz lazım

Çevrimdışı Ensar

arkadaşlar takımın kazanıp kaybetmemesinde değilim 10 numara takımımız oldu yıllar sonra ben eminim bu turu da geçeceğiz marcelosuz b.şehiri de yeneceğiz ama benim takıldığım başka bir nokta var.

Maç başladı yarım saat fenere,gs ye küfür ettik yarım saat ahmet çakar diye bağırdık artık bunları aşmamız gerekmiyor mu ya bu zamana kadar böyle bağırınca bir şey kazandık mı gelen binlerce lira cezadan başka ? dk80 takım mağlup tribün bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa diye hem tribünü hem takımı uyutuyor bu mu taraftarlık allahtan bu olimpiyatta ki son maçtı da bu taraftar profilini bir daha görmeyiz umarım yeni statta da bunlardan temizlenmemiz lazım
sorun amigo ve ona uyan önünde ki 50 kişi de abi tezahürat ordan başlıyor, ben şahsen bi yerlerimi yırtıyorum ıslık yapmak için yuhlamak için , etrafımı felan uyarıyorum ama amigoya bakıyorum göz ucuyla , dönmüş sırtını sahaya saçma salak tezahüratlar yaptırıyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kasımpaşa berabere kalır herkes yeniden mutlu olur

Çevrimiçi Koa_lAA

ben hiç şaşırmadım alexis,marceloda birbirini  ve ligi tanımıyor tosic,necip mersin maçında idare ederde önümüde derbi var alexis,marcelo beraber oynaması gerekiyor idi.Başakşehirde beraber oynuyamıyorlar mersin maçında zaten yoklar direk derbide buluşacaklar artık beraber.

aslında ben bu kupa maçlarında hiçbir 11 oyuncusunun oynamasını istememekteyim...

sakatlık olur kart olur yorgunluk olur vs..

sosa yı 11 de görünce bile sövdüm baya bi... adam tam oynamaya başlamış  ne gerek var bukadar gereksiz bir maçta oynamasına... koca ilk yarı yerden kalkmadı zaten dövdüler adamı.. allahtan darbeye dayanıklı...

neyse olan oldu... kalan sağlar bizimdir..

aslında ben bu kupa maçlarında hiçbir 11 oyuncusunun oynamasını istememekteyim...

sakatlık olur kart olur yorgunluk olur vs..

sosa yı 11 de görünce bile sövdüm baya bi... adam tam oynamaya başlamış  ne gerek var bukadar gereksiz bir maçta oynamasına... koca ilk yarı yerden kalkmadı zaten dövdüler adamı.. allahtan darbeye dayanıklı...

neyse olan oldu... kalan sağlar bizimdir..

sıkıntı yapmayalım ilk olaran fener takılacak sonra biz bşaakşehiri yeneceğiz ardından aradaki mersin maçımızı kazanıp 3-4 puan önde şükrü'ye gideceğiz  :ok:

Çevrimiçi Koa_lAA

sıkıntı yapmayalım ilk olaran fener takılacak sonra biz bşaakşehiri yeneceğiz ardından aradaki mersin maçımızı kazanıp 3-4 puan önde şükrü'ye gideceğiz  :ok:

benimde tahminim o yönde..

k.paşa değil ama bursa da takılır fener.. bizim b.şehir çok önemli alırsak rahatız... 3-4 puan fark bekliyorum bende.. tabi dünkü gibi futbol gariplikleri olmazsa..

benimde tahminim o yönde..

k.paşa değil ama bursa da takılır fener.. bizim b.şehir çok önemli alırsak rahatız... 3-4 puan fark bekliyorum bende.. tabi dünkü gibi futbol gariplikleri olmazsa..

fener-kasımpaşa maçı berabere biticek tahminim fenerin ön liberosu yok ayrıca onların takımında bir düşüş var.

Başakşehir maçına eyyamcı hakemi atamazlarsa bende kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

fener-kasımpaşa maçı berabere biticek tahminim fenerin ön liberosu yok ayrıca onların takımında bir düşüş var.

Başakşehir maçına eyyamcı hakemi atamazlarsa bende kazanacağımızı düşünüyorum.

kasımpaşalı oyuncunun haksız kırmızısı ardından eren ve scarione sakatlıkları burnuma kötü kokular saçıyor. kasımpaşa yönetiminden tiksiniyorum kulüpten acil aforoz etmeliyiz bu şahısları. ben de gelişmeler doğrultusunda fenerin kasımpaşa değil bursa maçında takılacağını düşünmeye başladım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Bu hafta bir ayar çekilecek gibi hissediyorum bende
hem fb maçı hem bizim maç
tekrar dengelemek istenebilir derbi öncesi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Bu hafta bir ayar çekilecek gibi hissediyorum bende
hem fb maçı hem bizim maç
tekrar dengelemek istenebilir derbi öncesi

izin vermiyeceğiz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Lige odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum
Tek hedefimiz lig olmalı
Fener ziraat kupası ve uefayla uğraşırken
Tek hedefimizin lig şampiyonluğu olması bizi dahada temkinli kılacaktır.
Türkiye Kupası için Lig şampiyonluğu nu riske atmak olmaz değilmi
Değerli dostum :)
Niye sade lig Avrupadan elen kupadan elen sade ligle ugraş olmaz kupayıda almalıyız bu sene üç maç fazla yapıcaz o kadar biride direk rakibinle yen iki kere iyice karışsın ortalık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nartallo

Tetikçinin birisini atamışlar.

Geçen sene Rize maçındaki penaltıları unutmadım.

Tetikçinin birisini atamışlar.

Geçen sene Rize maçındaki penaltıları unutmadım.

ali palabıyık iyidir ben beğeniyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ali palabıyık iyidir iyi hakemdir gördüğünü çalar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener maçına bülent yıldırım vermişler orda bir işler dönebilir.

Çevrimdışı Nartallo

ali palabıyık iyidir ben beğeniyorum.

Ne diyelim, inşallah düzgün maç yönetir. Ama dünkü maç, bugün bu hakem ataması derken birşeyler çeviriyorlar.

Ne diyelim, inşallah düzgün maç yönetir. Ama dünkü maç, bugün bu hakem ataması derken birşeyler çeviriyorlar.

birşey çeviremezler sonuçta olmayan birşeyi veremezler penaltı yaptırmayız yine antep maçındaki gibi oynarız sıkıntı yok  :ok:

Çevrimdışı tangaz

fener maçına bülent yıldırım vermişler orda bir işler dönebilir.

bülent yıldırım aslında fanatik cinconludur eski maçlarda bunu net hissettiriyordu. eğer talimat almadıysa fenere de çakabilir cinconlu duygularıyla  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Başakşehiri geçersek  Mersin maçından sonra yüksek ihtimal    1 maç eksiğimize rağmen lider oluyoruz . O yüzden takımın motivasyonu dünden sonra düşmez diye düşünüyorum

Çevrimdışı Nartallo

birşey çeviremezler sonuçta olmayan birşeyi veremezler penaltı yaptırmayız yine antep maçındaki gibi oynarız sıkıntı yok  :ok:

Olmayan birşeyden kadrodaki en önemli stoperimizi kaybettik dün akşam...

Çevrimdışı tangaz

TFF'ye erteleme başvurusu yapılıyormuş
kaynak: fanatik

TFF'ye erteleme başvurusu yapılıyormuş
kaynak: fanatik

yapsınlar artı.

Çevrimdışı tangaz

deniz ateş bitnele gene maç vermişler herifin yönettiği tek iyi maç yok maç üstüne maç alıyor
bu ülkede adamın torpilin olacak arkadaş 41 yıllık hayat tecrübem bunu söylüyor  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

'Marcelo'ya verilen kart yanlış'

Yapılan bariz hakem hatalarında, oyuncunun bir sonraki maçta ceza almasını engelleyecek bir kurumun oluşturulması lazım. Mesela Marcelo atıldı. Kart yanlış mı yanlış, öncesinde ofsayt vardı. Marcelo neden Başakşehir maçında oynamasın? Ortada hata var. Neden bir sonraki maça da taşınsın?

aferin Mehmet Demirkol'a   :claps: :claps: :claps:

edit:şunu yazan tek Beşiktaş yazarı okumadım bugün  :steamed: