Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296150 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 20:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz süper lig değil İngiltere ligi ayarında futbol oynuyoruz orası ayrı tabi 😊

Bu aralar hassasım en iyi yazıldığında arkasına Beşiktaş yazılmayınca saldırıyorum  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 20:08:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Brian Clough'un en sevdiğim sözüdür. ''En iyi değilim ama benden iyisi yok.''

Şenol Güneş'in şimdiye kadar yaptığı iş için ellerinden öpüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Ama bi fb deplasmanindan daha zor olabilir Akhisar deplasmani o tarlada  hızlı kontra yapıyorlar bitirici ayağı da gayet iyi forvetinin
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

Bu aralar hassasım en iyi yazıldığında arkasına Beşiktaş yazılmayınca saldırıyorum  :evillol:
katılıyorum Beşiktaşim efsane bu sene 23yaşındayım 2003 u hatırlıyorum ama bu seneki gibi akıcı aktif  futbol oynayan takım Beşiktaş için değil bu ligde görmedim bu yaşıma kadar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 20:12:37
  • Beşiktaş / Bodrum
katılıyorum Beşiktaşim efsane bu sene 23yaşındayım 2003 u hatırlıyorum ama bu seneki gibi akıcı aktif  futbol oynayan takım Beşiktaş için değil bu ligde görmedim bu yaşıma kadar

Yanılmıyorsam 97 yılı Rasim Kara dönemi. Hatırladığım en iyi hücum futboluydu hala unutmam inanılmaz bir kadroydu o kadro ve şike ile Fatih Terim'in Gs'sine peşkeş çekildi şampiyonluk onurlu adam Rasim Kara da istifa etti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yanılmıyorsam 97 yılı Rasim Kara dönemi. Hatırladığım en iyi hücum futboluydu hala unutmam inanılmaz bir kadroydu o kadro ve şike ile Fatih Terim'in Gs'sine peşkeş çekildi şampiyonluk onurlu adam Rasim Kara da istifa etti.

Vallaha iyi hatırlıyosun çağrı :) ben 100.yılı bile çok iyi hatırlamıyorum gerçi ozamanlar köydeydim evden kaçıp kahvehanenin camından seyrederdim maçları güzel günlerdi :)

Çevrimdışı karakartalım

yaşımdan dolayı hatırlamıyorum ama babamla Beşiktaş'ın maçını izlerken hiç beğenmez kızar ah metin Feyaz ali olucaktı kocakulak olucaktı atom rıza sifo olacaktı kalede engin gibi alayını sayar ve beğenmez bende yadirgiyordum şahsen ama o zamanki derbilerde ve gazetelere baktığımda hak verdim Beşiktaş feneri yine tokatladi şeklinde  başlıklar var bircogunda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 20:21:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Vallaha iyi hatırlıyosun çağrı :) ben 100.yılı bile çok iyi hatırlamıyorum gerçi ozamanlar köydeydim evden kaçıp kahvehanenin camından seyrederdim maçları güzel günlerdi :)

Marmariste'ydik bizde kafe sahibi çok sevmişti beni her maçı izliyordum oradan kalmış aklımda :)

En son 95 sezonunu hatırlıyorum Daum'un şampiyonluk kupasında dansöz ile şampanya içişini :D

Kaleciliği sevdiğimden sanırım bir de Euro96 finalinde Andreas Köpke'nin performansını hiç unutmam. Güzeldi o günler :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Marmariste'ydik bizde kafe sahibi çok sevmişti beni her maçı izliyordum oradan kalmış aklımda :)

En son 95 sezonunu hatırlıyorum Daum'un şampiyonluk kupasında dansöz ile şampanya içişini :D

Kaleciliği sevdiğimden sanırım bir de Euro96 finalinde Andreas Köpke'nin performansını hiç unutmam. Güzeldi o günler :)
vallaha iyiymis senin vaziyet. :) ben çokzzor şartlarda izledim bazı zamanlar radyodan dinlerdim güzel günlerdi.

Bende kaleciligi çok severdim asfalt zeminlerde top oynardım mrmiç derlerdi bana gaza geldikçe yerden yere atlardim o zeminlerde:):)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 20:24:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Çocuk gözüyle takımlardan çok oyuncular çok önemli.

9 yaşındayken Beşiktaş Fenerbahçe derbisini hatırlıyorum maç öncesi koştururken aklımda şu soru vardı. Biz Rüştü'ye nasıl gol atarız? Hiçbir yol bulamıyordum kafamda anca penaltı olmalı herhalde diyordum.

Nitekim o maç penaltı oldu onu bile çıkardı  :evillol: İyi günleriydi Rüştü'nün keşke bizim olsa derdim :D

O yüzden Gomez, Ba gibi oyuncular çocukların takıma sarılmasında çok önemli. Berberin Beşiktaşlı çırağı Galatasaray'a dönmüştü yine Beşiktaş'a dönmüş Gomez kalırsa en a 50.000 çocuğu döndürürüz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

BİLGİ |
1025 gün sonra bir yabancı kaleci Beşiktaş'ın kalesini koruyacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 20:34:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Endüstriyel futbolun geçiş döneminde para veya siyaset ile değil, sadece spor ile yürüyen her kulübün başına aynı şey geldi.

Sporting Lizbon, Valencia, Borussia Dortmund, Marsilya, AEK, Feyenoord hiçbiri iyi yönetilemedi. Geçiş döneminde hepsi çok borçlandı.

Bu takımların arasında en erken batan Dortmund olduğu için en erken de onlar döndü. Lizbon 13 yıldır yoktu bu sene döndü. Valencia, Feyenoord ve Marsilya en az 4-5 yıl daha bu standartta giderler statlarını yapıyorlar.

Aek küme düşmüştü yeni çıktı stadını yapıyor. Şu takımların arasında en diri Beşiktaş ve Lizbon kalabildi. Dirisi de bu kadar diri. Umarım Beşiktaş'ın dönüşü çok daha kuvvetli olacaktır. Yazık bu kulüpler taraftarı ile varolan efsane kulüpler hep 20 yıldır çok fazla üzüldüler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

BİLGİ |
1025 gün sonra bir yabancı kaleci Beşiktaş'ın kalesini koruyacak.

Çevrimdışı can1903

Rüyamda feneri 4-0 yeniyoduk.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün Aksam Besiktasin maci var Ailene gelemem diyen Abimizden Haber var

Neslihan Aliyi bu Aksam ailesiyle tanismayip maca gittigi icin terketti :money:

Adamsin Ali ! Demekki en ufak seyde seni yari yolda birakacakmis ne demisler hersey de bir hayir vardir !

Son olarak iste Boyle bir sey Besiktaslilik , Bir Beşiktaşlı ya ben mi Beşiktaş mi diye sormayın artik kızlar cevabimiz Belli : Tek ask BESIKTASK ulAn ! :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Ersan takımlar anlaşsaydı birkaç hafta sonra giderdim demiş. Demek ki bizim yönetimin bu yönde bir girişimi oldu ama Çin kulübü kabul etmedi. Oluru varsa Akaminko gibi bir stoper transferi işimize çok yarar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bugün Aksam Besiktasin maci var Ailene gelemem diyen Abimizden Haber var

Neslihan Aliyi bu Aksam ailesiyle tanismayip maca gittigi icin terketti :money:

Adamsin Ali ! Demekki en ufak seyde seni yari yolda birakacakmis ne demisler hersey de bir hayir vardir !

Son olarak iste Boyle bir sey Besiktaslilik , Bir Beşiktaşlı ya ben mi Beşiktaş mi diye sormayın artik kızlar cevabimiz Belli : Tek ask BESIKTASK ulAn ! :tabe:

Bu abi olayı biraz abartmamış mı sence de? :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Küreklik durum yok. Şampiyon olursak, şampiyonlar ligine direk katılma hakkı elde edersek sadece Gomez'e Avrupa'nın şampiyonlar ligine doğrudan katılan elit takımlarından teklif gelmemesini dileyeceğiz.

Gelse bile ikna edilmeyecek şey değil ama zor olacağı kesin.

avrupadan gelmese dubaiden gelir o etmese hindistan eder o olmazsa çin teklif yapar yani bir deği 3 yerle ugrasıcaz bencede gitsin egerki bize para kazandıracaksa cnk sozlesme detayları nisanda netleşecekti orda bi görüşme olackatı o zaman belli olur hersey

bize para ucu gorunurse gitsin:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bu abi olayı biraz abartmamış mı sence de? :evillol:

gençsinn anlamazsın:)) yahu yuvalar bile yıkılıyor o televizyonda maç acılacak diziler acılmıcak diye

sonrasında kredi kartlarında ve hafta sonlarında zamanın büyük bölümünü ve paranında bir bölümünü maça yatırdıgın için evde az kıyametler kopmuyor:)

ama değer bu aşkımıza  :lol: yeterki karsılıklı ilişkide birbirimize saygı duyalım o yoksa zaten o evlilikten ne hayır gelecektir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı erdinç35

Yani şu tezahüratlara bakıyorum da gerçekten sanki 10-0 yeniyoruz gibi. Kaç tane hakem hatası oldu penaltı verilmedi ama taraftar kendi kendine coşuyor. Bu tezahüratları yapmayalım demiyorum ama gerçekten biraz hakem üzerine baskı yapılır. Umarım yeni mabedimizde bu işler biraz değişir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 22:10:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Yani şu tezahüratlara bakıyorum da gerçekten sanki 10-0 yeniyoruz gibi. Kaç tane hakem hatası oldu penaltı verilmedi ama taraftar kendi kendine coşuyor. Bu tezahüratları yapmayalım demiyorum ama gerçekten biraz hakem üzerine baskı yapılır. Umarım yeni mabedimizde bu işler biraz değişir.

Sayı çok az. Kemik grup gittiğinde böyle olmuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 22:43:40 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunus emre hani frikik golü yemiyodu olum bu:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GökhanG

Marcelo lig maçında yok mu ?
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı atalay

Boyko'nun yan toplarda teknik sıkıntısı olduğunu inceleme yazısında yazmıştım. İlk maçtan göstermesi hoş olmadı tabii...