Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz sene başında ozan ı almış olsaydık, Boyko + Alexis + Marcelo + Aras'ı alamıyacaktık sanırım . Bursa başkanına kızmıştım ama şimdi kendisini affediyorum  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Scout

Biz sene başında ozan ı almış olsaydık, Boyko + Alexis + Marcelo + Aras'ı alamıyacaktık sanırım . Bursa başkanına kızmıştım ama şimdi kendisini affediyorum  :D
:evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada doktorlarımız harika bir kriz yönetimi yapmış. Tebrikler :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kuntz

ERSANIN VEDA RÖPORTAJI

Duygulandırdı cidden. Ersan bu camiaya hep yakıştı. Beşiktaşlı olarak gidiyor. Zamanı geldiğinde geri dönecektir ve futbolu burada bırakacaktır diye düşünüyorum. Tüm emekleri ve mücadelesi için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı Necmi

bu hafta ilk defa Beşiktaş taraftarının takımını koruduğunu ve iteklediğini gördüm.
hiç küfür edilmedi. küfürlü slogan söylenmedi rakiplerle uğraşılmadı direk maça odaklanmış bir
taraftar vardı. İşte böyle olmalı.

Çevrimdışı Deniz

bu hafta ilk defa Beşiktaş taraftarının takımını koruduğunu ve iteklediğini gördüm.
hiç küfür edilmedi. küfürlü slogan söylenmedi rakiplerle uğraşılmadı direk maça odaklanmış bir
taraftar vardı. İşte böyle olmalı.
Yönetim Taraftar Teknik ekip Futbol takımı

Hepsi tek vücut şampiyonluğa odaklanmış durumda :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 00:41:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başakşehir ile son 10 maç 3 galibiyet 7 beraberlik.

Rize ile beraber en zor 2 maçımızdan biri olacak kalan 16 haftada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rize maçı neden zor saha ve zemin şartlarından dolayı mı ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 00:44:16
  • Beşiktaş / Bodrum

Yapısı ters takımlar ikisi de. İyi savunma ve güçlü savunma oyunu ve takım savunması var ve hızlı çıkıyorlar.

İlk maç gibi sahanın her yerinde güçlü oynamalıyız sadece 3. bölge bu maçta yetmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Maçı seyrederken bir kaç haftaya kalmaz stoperde marcelo alexis ikilisini görürüz dedim. Bir kaç hafta değil birkaç dakika sonra bu ikili ilk resmi maçta birlikte oynamaya başladılar. Rhodolfonun sakatlanması çok kötü oldu. Erteleme maçları bir şekilde geçilir ama artık o bölgede sakatlık yaşama lüksümüz yok. Özellikle marcelo olmazsa olmaz. Marcelo takıma büyük güven vermiş. Özellikle tolga oyun kurmak için aradığı ilk isim. Top tekniğide defans oyuncusu için gerçekten iyi. Feyk çALımlarıda yemiyor. Ligin en iyi hava topu alan olmasıda kesin gibi. Özellikle sert forvetlere karşı çok sorun yaşamayız. Alexiste boyuna göre hava toplarında iyi. Daha çok atletikliğini kullanarak iyi yer alıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yapısı ters takımlar ikisi de. İyi savunma ve güçlü savunma oyunu ve takım savunması var ve hızlı çıkıyorlar.

İlk maç gibi sahanın her yerinde güçlü oynamalıyız sadece 3. bölge bu maçta yetmez.
Badji gittikten sonra sanki biraz yumuşadı ortasahası.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

İyi anadolu topçuları var😁

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 00:52:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Badji gittikten sonra sanki biraz yumuşadı ortasahası.

Oyun yapısı sinir bozucu adamların. Avantajımız alışık olduğumuz sahada oynayacak olmak. Zaten eskiden olduğu gibi diş geçiremiyorlar bize güçlü 3. bölge oyunumuzdan ötürü.

Beraberliğe oynayacak Hunter zor da olsa deviririz. Ki bizim maçımız ne kadar zorsa Fenerinki daha zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyun yapısı sinir bozucu adamların. Avantajımız alışık olduğumuz sahada oynayacak olmak. Zaten eskiden olduğu gibi diş geçiremiyorlar bize güçlü 3. bölge oyunumuzdan ötürü.

Beraberliğe oynayacak Hunter zor da olsa deviririz. Ki bizim maçımız ne kadar zorsa Fenerinki daha zor.
Aynen cuma günü fb eğer puan kaybederse çok büyük avantaj ve moral kazanacağız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'ye en büyük FEDA'yı Mario GOMEZ'i alarak Beşiktaş yaptı,yoksa GS Mario GOMEZ'in ücretini ödeyemezdi..  :evillol: :kop:

Çevrimdışı Kuntz

Nedense Başakşehir maçını çok rahat geçecekmişiz gibi hissediyorum. Gençlerbirliği maçı daha sıkıntılı olacak gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 01:11:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Başakşehir'in de son 4 maçta 1, son 6 maçta 2 galibiyeti var.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de Fener maçına da 20 gün kalmış :o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

19 günü maç gününü sayma :)

Çevrimdışı onurturan

Bırakın gelsin... Gel hele gel gel   :kar:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 02:12:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunlar az değil ya :D

Rhodolfo oynuyorken Kjaer ligin en iyisi, Rhodolfo çok ağır stoper. Sakatlanınca Beşiktaş en önemli oyuncusunu kaybetti ligin en iyi stoperiydi  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 02:15:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe derbisine 1 maç eksiği ile 53-48 ve ya 53-47 ile gidebilirsek çok büyük yol alırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Feneri çok rahat yeneceğimize dair his var içimde.

Fenerin 3-4 puan önünde girersek kaybetmeyiz. 

Çevrimdışı onurturan

@Çağrı bırak su karaktersizleri takip etme yaa.. Adamlar utanmadan rodolfo sakatlandi  isimize yarar mi diye baslik acmislar igrenc insanlar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 02:29:17
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bırak su karaktersizleri takip etme yaa.. Adamlar utanmadan rodolfo sakatlandi  isimize yarar mi diye baslik acmislar igrenc insanlar..

Oraya bakmadım maalesef televizyon ve medyadan bu yazdıklarım..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli