Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301979 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

http://haber.besiktasarena.com/futbol-zirvesimi-birilerini-kurtarma-cabasimi.html

arkadaşlar güzel bir yazı okuyun altınada konu ile ilgili yorumlarınızı yazın
renklileri kurtarmak için büyük bir çaba var  bunu her platformda tepkilerimizle
küfür ve hakaret içermeden zeka dolu Beşiktaşa yaraşır şekilde vererek dillendirelim

Çevrimdışı GörkemGörkem

amed sportif sarı civcivleri iyi hırpalayacak hafta içi. maçı sadece sportif açıdan değerlendirmemek gerekli, şayet tam kadro giderlerse yabancılar "ulan biz nereye geldik, ne işimiz var Türkiye'de psikolojine girebilirler"

Yalnız bursa fener macında bursanın 2 tane cok önemli oyuncusu olmayacak. Amede yenilmelerinden ziyade bu benim canımı cok yakıyor. Hem serdar aziz hemde sercan olmayacak bursada fener macında.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı TayfurU

[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 22:42:08 Necmi ]

Çevrimdışı BlueTix

Ersan Adem Gülüm'ün burada feda diyip ücretini 750 bin euroya düşürmesi şimdi ise Çin'de ise 3 milyon euro kazanacak olması...
İyiliğinin karşılığını hem takımına hem kendisine hayli hayli buldu.Gözyaşlarıma hakim olamıyorum  :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı TayfurU

Ersan Adem Gülüm'ün burada feda diyip ücretini 750 bin euroya düşürmesi şimdi ise Çin'de ise 3 milyon euro kazanacak olması...
İyiliğinin karşılığını hem takımına hem kendisine hayli hayli buldu.Gözyaşlarıma hakim olamıyorum  :by2: :by2: :by2:
4m euro dan 3senelik kontrat diye biliyorum ben

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yalnız bursa fener macında bursanın 2 tane cok önemli oyuncusu olmayacak. Amede yenilmelerinden ziyade bu benim canımı cok yakıyor. Hem serdar aziz hemde sercan olmayacak bursada fener macında.  :s20: :s20: :s20:

kasımpasanın defansı kırmızı gördü fener macında yok  :s20:

Çevrimdışı sallapati

kasımpasanın defansı kırmızı gördü fener macında yok  :s20:
Sag bekmis.. Veysel sari oynayacak...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ERSANIN VEDA RÖPORTAJI

güle güle Kartal Yürekli adam. bu taraftar seni her zaman saygı ve sevgi ile anacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

arkadaş bu kasımpaşadan nasıl 3 gol yedik inanamıyorum hala, adamların attığı gol ortalaması 1,25 :s20:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Doğukan E.

ERSANIN VEDA RÖPORTAJI

Huzunlendirdin be Ersan. Ne içten ne samimi açıklamalar. Valla gözlerim doldu ya. Hiç bir renkli de yoktur şöyle yürekli adam. :by2:

Çevrimdışı TayfurU

arkadaş bu kasımpaşadan nasıl 3 gol yedik inanamıyorum hala, adamların attığı gol ortalaması 1,25 :s20:
ersan yoktu çünkü ve ersanın alternatifi yoktu milosevic gibi birisi ile oynarsak yersin zaten ilk yarı ersan 3 maçta oynamadı bu maçlarda 8 gol yedik ve hiç birini kazanamadık. şenol hocanın sisteminde her stoper oynayamıyor orta saha kuruyoruz çünkü pedro,tosic falan bilic sisteminde hiç sırıtmaz ama orta sahanın ilerisinde baskı yapıp top alması gerekiyor şenol hoca sisteminde stoperlerin bunuda herkes yapamıyor ilk yarı bence o yüzden sıkıntı oldu eskik olduğumuz maçlarda

Çevrimdışı tangaz

bu sarı civcivler çok şanslı, kasımpaşa bu seneki en formsuz döneminde son 4 maçta 8 puan kaybettiler...

Çevrimdışı can1903

Kasımpaşada Eren cezalı mı? Böyle bişey varsa yazık ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GörkemGörkem

Kasımpaşada Eren cezalı mı? Böyle bişey varsa yazık ya

Hayır sadece yeni aldıkları defans oynayamayacak fener macında.

http://www.sahadan.com/mac_sonucu/Kasimpasa-Genclerbirligi/2118821

gencler 1 isabetli sut cekmis  ve 1-0 yenmisler saka gibi.

ben inanıyorum haftaya fener kasımpasa macı 1-1 biticek ve biz basaksehiri 3-1 yenip 2 mac eksikle liderligi geri alacagız.

Çevrimdışı can1903

Hayır sadece yeni aldıkları defans oynayamayacak fener macında.

http://www.sahadan.com/mac_sonucu/Kasimpasa-Genclerbirligi/2118821

gencler 1 isabetli sut cekmis  ve 1-0 yenmisler saka gibi.

ben inanıyorum haftaya fener kasımpasa macı 1-1 biticek ve biz basaksehiri 3-1 yenip 2 mac eksikle liderligi geri alacagız.
İyi orda tek guvendıgım adam Eren atarsa o gol atar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cisse557

ERSANIN VEDA RÖPORTAJI

Yapmayın böyle şeyler. Duygusal adamım ben. Gözlerim doldu yaw. Çok karakterli bi adamsın be Ersan çok.

Çevrimdışı Ensar

ERSANIN VEDA RÖPORTAJI

ah be , adam gibi adamsın ersan , varsa hakkımız helal olsun , seni unutmayacağız her zaman her şeyini verdin bu forma için , yolun bahtın açık olsun.

bu arada ersan çok çok çok önemli çok değerli güzel mesajlar vermiş , şampiyonluk konusunda ,  başkan hakkında , taraftar stad hakkında
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

ERSANIN VEDA RÖPORTAJI

Izleyince daha cok üzüldüm gitmesine..vay arkadaş..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TayfurU

ah be , adam gibi adamsın ersan , varsa hakkımız helal olsun , seni unutmayacağız her zaman her şeyini verdin bu forma için , yolun bahtın açık olsun.

bu arada ersan çok çok çok önemli çok değerli güzel mesajlar vermiş , şampiyonluk konusunda ,  başkan hakkında , taraftar stad hakkında

Bu röportaj aslında çok önemli bu saatten sonra vodafone arena açılana kadar her maçımızda 15bin kişi olmaz ise yazıklar olsun bize herkes eşini dostunu çocukları kardeşlerini alıp hep beraber maça gitmeli, zaten bundan sonra da böyle olacağını düşünüyorum muhtemelen çoğu kişide bilet bulamaz başakşehir stadı için.

başkan hakkında da çok güzel konuşmuş ve anlattığı üzere kulüp de ki çalışan herken fikret ormana geldi ve beşiktaşı kurtardı gözüyle bakıyor futbolcusundan aşcısına feda zamanı 1 yıl para almamışlar

Çevrimdışı sallapati

Beyler ne dersiniz.. Fbnin lokomotiv i elemesini mi istersiniz? Bu turu gecsinler diger turda elenseler guzel olur

Çevrimdışı Necmi

Beyler ne dersiniz.. Fbnin lokomotiv i elemesini mi istersiniz? Bu turu gecsinler diger turda elenseler guzel olur

Bence sen ceza almak istiyorsun :bandit:
önce hangi başlıkta olduğunuza bir bakın sonra bu başlığı renklilerle kirletmeyin

Çevrimdışı Kemal

Kurt Zouma ya çöksek nasıl olur ? Bağ koparmis 6bay yokmuş , tam seneye sezon başı arena açılışında Zouma çıkar sahneye , cok acayipte yakisir forma varya .

Normal şartlarda alamayız , kiralayamamistik bile ama şimdi belki diyebilinir mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

güzel günler göreceğiz güneşli günler :)

Çevrimdışı 38life