Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306570 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş'in 2. golümüzdeki o samimi sevincini hiç bir şeye değişmem. Şu ortamı özlemişim..
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 13:17:26 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O spiker Beşiktaşlı değil.
Lick tv deki herhangi bir kimse Beşiktaş'lı değil zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada Alexis sanırım çabukluk konusundaki soru işaretlerini büyük oranda silmiştir gibime geldi. Adamın boyu için 1.85 deniyor ama bana sanki sahadaki duruşu falan 1.80 gibi geldi, en azından öyle etki uyandırdı. sizler ne düşünüyorsunuz?

marcelodan dolayı.Boyu 1.85 çabuk olmasına çabukta biraz canlı bomba o yüzden ersan dedim zaten :D ama ersan'dan daha yetenekli attığı toplar isabetli :)

Ayrıca lider gibi yönetiyor defans hattını.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Güneş'in 2. golümüzdeki o samimi sevincine hiç bir şeye değişmem. Şu ortamı özlemişim..
bende abi ilk başta gol olmayınca biraz giydiriyo ama sonra havalara uçuyo :icool:

bende abi ilk başta gol olmayınca biraz giydiriyo ama sonra havalara uçuyo :icool:

yalnız bir pozisyonda marceloya mı kızdı yada defansa mı kızdı bilmem saydırdı yine tolganın sakatlandıgı pozisyondu top'u kurtarıp kolay geçirdikleri içindir belki. :D :lol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 13:11:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı firewater

Benim form yönetimine nacizane bir önerim var. Beşiktaşın 2015-2016 sezonu sayfasını ya kapatalım yada maç topiği açmayalım. Sayfalarda bir türlü bütünlük sağlanmıyor ve insanların yarısı o topicde yarısı bu topicde takılıyor.

Onun harici marceloda ersandaki dandun uzaklastırma özelliğinin olmaması çok sevindirici. Defansımızada bir atiba bulduk.

Benim form yönetimine nacizane bir önerim var. Beşiktaşın 2015-2016 sezonu sayfasını ya kapatalım yada maç topiği açmayalım. Sayfalarda bir türlü bütünlük sağlanmıyor ve insanların yarısı o topicde yarısı bu topicde takılıyor.

Onun harici marceloda ersandaki dandun uzaklastırma özelliğinin olmaması çok sevindirici. Defansımızada bir atiba bulduk.

Burda genel konuşuyoruz.

Oyuncuların doğum günü kutlaması,takım değerlendirmesi,fikir alış verişi vs.

Maç günün maç topiğinde konuşuyoruz 1-2 kişi burda takılıyor diye böyle birşey yapmak mantıksız  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Ben Alexis + Marcelo ikilisinin Fener maçına kadar çok iyi uyuşacağını düşünüyorum. ikisininde ayağı gayet düzgün Alexis daha enerjik kıpır kıpır Marcelo ise bildiğin sarkık libero tadında bir adam ve lider karakterli maç içerisinde dikkatinizi çekmiştir sol stoper bölgesinden sağ açığa doğru 2 adet 50 metrelik diyagonal uzun toplar attı ve tam ayağa idi, çok etkilendim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 13:28:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu arada Alexis sanırım çabukluk konusundaki soru işaretlerini büyük oranda silmiştir gibime geldi. Adamın boyu için 1.85 deniyor ama bana sanki sahadaki duruşu falan 1.80 gibi geldi, en azından öyle etki uyandırdı. sizler ne düşünüyorsunuz?

Bacakları kısa ondan öyle gelmiştir boyu 1.82'di Valencia'da sağ bek oynarken takip ediyordum ondan sonra uzamadıysa aynıdır hala :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bacakları kısa ondan öyle gelmiştir boyu 1.82'di Valencia'da sağ bek oynarken takip ediyordum ondan sonra uzamadıysa aynıdır hala :D

Stoperlerimize maşallah ama ben çok beğendim 2sini de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartal74

O spiker Beşiktaşlı değil.
Beşiktaşlının hasıdır.o golü anlatan spiker Onur Şahin efsane başkan Süleyman Sebanın yeğenidir. :tabe:
not:golde atak sürüyor diyor zaten.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan ve Sosa lüksü bırakın Türkiye'yi Avrupa'daki çoğu takımda bile yok. Hücum hattımızın tamamı(Oğuzhan,Sosa,Olcay,Töre) ligde 5'er asistle oynuyor, skorada fazla şekilde katkıda bulunuyorlar belki tek eksik yanımız defanstan yeterince gol katkısı alamamamız ama şu aşamada defans sağlam dursun yeter..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfrmarkete göre 1.85 boyu :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 13:43:32
  • Beşiktaş / Bodrum
18 maç 45 gol enfes bir tablo.

Bu ortalama sürer mi bilemiyorum ama 80'i görmemiz oldukça muhtemel lig sonunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

şimdi kontrol ettim Vikide 1.83 transfermarkt da ise 1.85 diyorlar ama bencede 1.82  ancak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı firewater

Burda genel konuşuyoruz.

Oyuncuların doğum günü kutlaması,takım değerlendirmesi,fikir alış verişi vs.

Maç günün maç topiğinde konuşuyoruz 1-2 kişi burda takılıyor diye böyle birşey yapmak mantıksız  :ok:

Ben aynı görüşte değilim maç topiği ve burası eşit paylasılıyor ve buradad maç konuşuluyor orada da.

Ama tabi bir öneri benimkisi  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 13:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum
şimdi kontrol ettim Vikide 1.83 transfermarkt da ise 1.85 diyorlar ama bencede 1.82  ancak  :D

Ama iyi sıçrar sıkıntı yok :D

Çata çat oyunu sever karta yatkın asıl sıkıntı burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

alexis bana biraz tedirgin geldi. Marcelo gibi zihnen kendini hazırlamamış. Sanırım hafta arası oynanacak ZTK maçı iyi bir fırsat olacak uyum için.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

ersandan biraz daha fazla karta yatkın gibi geldi bana çağrı sen ne düşünüyorsun ?

Alexis

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 13:48:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Beşiktaş'ın maçı var topiğini sadece maç günleri kullanıyoruz maçın atmosferini tüm forum orada beraber yaşıyor bir de maç gecesi yorumları orada olur %90.

Bunun dışında her konuyu burada konuşuyoruz şimdiye kadar bütünlük sorunu yaşamadık en fazla maç sabahı belki akşam yazamayan 5-6 kişi o kısmı kullanıyordur o kadar. Teşekkürler öneriniz için en azından daha dikkatli olur okuyanlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Boyko ve Quaresma

Deve cüce gibi :D

Çevrimdışı tangaz

kart konusu çok sıkıntı olmayacak bence ortalama 2 maçta 1 sarısı var. zaten kaldı 14 maç ve 7 sarı yapar yani sakatlık olmazsa 1 maç kart cezasından dolayı oynayamaz hepsi o  :ok:

hava topu konusunda Marcelo başlı başına bir fenomen. Bundesligada bu konudaki en iyi 5 adamdam biridir...