Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306436 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

erteleme maçlarında Necip + Tosic hiç problem yaratmadan güven vererek oynarlar sıkıntı yapmaya gerek yok. geçen sene Liverpool maçında Necip+Pedro oynamıştı gayette başarılıydılar. Tosic Pedro kadar oynar rahat olun. Tandemde yapılacak en büyük hata Serdar Kurtuluşu denemek olacaktır. Aman Hocam!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mülkübey

ERSAN GÜLÜM RESMEN ÇİN'DE!
Ersana tebrikler hem kendi köşe oldu hem bize kazandırdı. Başkana zaten tebriklerin en büyüğü
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 38life

Yönetim bence tam zamanında duyurdu Ersan transferini. Böylece dedikodular sonlanıp şampiyonluğa odaklanacak herkes...

Çevrimdışı cursedofdragon

erteleme maçlarında Necip + Tosic hiç problem yaratmadan güven vererek oynarlar sıkıntı yapmaya gerek yok. geçen sene Liverpool maçında Necip+Pedro oynamıştı gayette başarılıydılar. Tosic Pedro kadar oynar rahat olun. Tandemde yapılacak en büyük hata Serdar Kurtuluşu denemek olacaktır. Aman Hocam!!!

mersin maçı sakat biraz.

Serdar-Necip-Tosic-Beck

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iddaa şampiyonluk oranlarında artık bize daha az oran veriyo bizim:1.65 fenere 1.70 veriyor :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Yav boşverelim transferi ve başka yonetim işlerini.. onlar taraftarın çözeceği işler değil. Şu ligde herkesi yeneriz.. yeter ki maça 11 kişi çıkalım.

Cuma günü Rıza  hoca'nın kasımpaşası feneri yenerse veya berabere kalırsa, pazar günü başakşehiri yendiğimizde 2 maç eksiği ile lider oluyoruz.

Karşı taraf karışır, vitor efendi istifa eder filan...benim tek çekincem bu. Tam fb-beşiktaş maçı öncesi hoca değişikliği istemiyorum.. hele eraun yanal gelmesin. Adam her hafta inciğimizi cinciğimizi irdeliyor. Bulmuşuz helva gibi vitor'u elden kaçırmayalım. :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 12:07:43 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

iddaa şampiyonluk oranlarında artık bize daha az oran veriyo bizim:1.65 fenere 1.70 veriyor :D

Adam olsunlar.

Çevrimdışı Ensar

dün akşam iyi bir kaleci performansı vardı , daha 10. saniyede çıkardığı top ve 2 kritik toplam 3 tane güzel kurtarış vardı ve resmen takımı oyunda tuttu rakibin hevesini umudunu güvenini kırdı, evet iyi bir kaleci performansı vardı bi de iyi bir kaleci olduğunu düşünsenize ,  orta sahayı geçen degajlar felan :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

adam direk "atarsın onu , gooool oğuzhan " dedi ya :D
Hayir ben de oyle sandim ama.. ''Atak devam ediyo'' veya ''atak suruyo'' tarzinda birsey dedi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Hayir ben de oyle sandim ama.. ''Atak devam ediyo'' veya ''atak suruyo'' tarzinda birsey dedi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olabilir çok hızlı söylüyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mülkübey

Rıza hoca iyi analiz etsin fb yi yener. Gerçi on liberolarina basınca sacmaladiklarini görmek için td olmaya gerek bile yok artık.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Söylemişse söylemiş nolmuş.

Eski yıllarda fener maçında fener şampiyonluğa oynarken alex arkaya doğru bir top çeviriyordu galiba kimse yokmu orda diyordu spiker gs maçında idi galiba.Takılmasınlar böyle şeylere :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolganın sakatlanmasını isteyen arkadaşlar var nasıl bu kadar insanlıktan çıkabiliyoruz Asıl gaye ortak hedef Beşiktaş değilmi onun şampiyon olması değilmi kim görevini iyi yapıyosa o kalsın taraftar oyuna bakar biz maşallah hepimiz hocayız bide olcaya her maç küfreden kitle var onları Allah ıslah etsin diyorum yazık neyseki o kitle tribünlerde yok sosyal medyada sadece tribünde sesleri cıkmıyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Transfer dönemi kapandı @Deniz :D
nasıl olacak o hükmen mağlup olmakmı istiyorsun. Ersan bile
ikinci yarı kadrolarını verdiysek nasıl geri getirip oynatacağız. sonuçta listeden çıkarttık.
free oyuncuya sözleşme imzalatabilirsin @Necmi abi @Tolga
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

TFF'nin sitesini araştırdım net bir bilgiye ulaşamadım @Deniz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

TFF'nin sitesini araştırdım net bir bilgiye ulaşamadım @Deniz
avrapada birçok kez oldu bu abi bizde de olacağını düşünüyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 12:47:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Avrupa'da ek transfer penceresi var ama bu oyuncular için. 1 hafta daha süre tanıyor ligleri aynısı bizde var mı önemli olan o.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

FM oyunlarında aslında birebir ilgili ülkelerin kurallarını alıp kodluyorlar. Çoğu ülkede örneğin İngiltere'de free transfer dönemi var o arada boşta olan herhangi bir oyuncuyla sözleşme imzalıyorsun ama Türkiye'de buna hiç şahit olmadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Söylemişse söylemiş nolmuş.

Eski yıllarda fener maçında fener şampiyonluğa oynarken alex arkaya doğru bir top çeviriyordu galiba kimse yokmu orda diyordu spiker gs maçında idi galiba.Takılmasınlar böyle şeylere :)
sanki hakem ne olacak adam gaza geldi belli ki beşiktaşlı :D

Çevrimdışı Tolga

Onu biliyorum da bizim ülkede o uygulanıyor mu bilmiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Avrupa'da ek transfer penceresi var ama bu oyuncular için. 1 hafta daha süre tanıyor ligleri aynısı bizde var mı önemli olan o.

süre 1 haftadan fazla olabilir yanılmıyorsam Hugo Almeida Cesena'ya transfer sezonu bittikten baya sonra transfer olmuştu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

sanki hakem ne olacak adam gaza geldi belli ki beşiktaşlı :D

O spiker Beşiktaşlı değil.

A sporda'ki fenerli adam çıldırıyor şuan 2 puanla lideriz diyor.

Beşiktaş'ın 2 ertelenen maçının kazanacağının garantisi filan varmı diyor :D

Havlayın olm havlayın :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada Alexis sanırım çabukluk konusundaki soru işaretlerini büyük oranda silmiştir gibime geldi. Adamın boyu için 1.85 deniyor ama bana sanki sahadaki duruşu falan 1.80 gibi geldi, en azından öyle etki uyandırdı. sizler ne düşünüyorsunuz?