Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310081 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop:

Oho obur tarafta her pozisyona onlarca yorum yapılıyor dikkatimi cekti bilgilendiriyim dedim..

:kop: :kop: :kop: Teşekkür ederim güzel kardeşim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:10:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nakoulma yi ancak atiba durdurur..  Necip tosic oynarsa merain bizi yener

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle yorumlar yapmayın Allah aşkına ya Pes mi oynuyoruz Fifa mı.. O zaman Ronaldo herkesi çalımlasın Real her sene şampiyon.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Gomez acaip iştahlıydı bugün her topu istedi alamayınca deli oldu bıraksalar 3-5 tane daha atmak istiyordu. diğerleri de ona uymalı. hatta Gomez forvet hattını sürekli mental anlamda hazırlamalı hafta içi daha fazla gol için. bu potansiyelimiz var fazlası ile var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyaz tv de söylediler ersan gülüm imzalamadığı için daha 500.000 bin € da verip geri çağırsınlar diyor verelim 2 filan artık.

Çevrimdışı eski inönü

Rhodolfo reise çok geçmiş olsun :( Sezon sonu Marcelo'ya partner aranacak bu gidişata gore. 1 haftada senaryo değişti. Alexis pek guven vermedi bana, umarım bi şekilde kotarırız bu işi.

Çevrimdışı panic13

Ya arkadaslar, sanki maca 11 kiso degil de 10 kisi baslayacagiz. Gecen sene bi takim liverpool u necip ve pedro ile eledi. Necip'in zaten stoperde fazlasi ile tecrubesi var. Tosic ise yetersiz olmakla birlikte stoper tevrubesi olan bi oyuncu. Zaten bu sene sabunmamiz ile degil, hucumumuz ile isler yapiyoruz. Kaldi ki ts macinda berabere kalsak ne olacak? Daha 16 hafta var, felaket tellalligini bi birakin yav! Mac mac gidecegiz iste. 2+1 tecrubeli stoper ideal idi, rhodolfonun beklenmedik agir sakatligi isi bozdu. Su an istisnasiz 2 stoper+necip olacak. Sikinti yapmayin simdiden. Stoperler iyi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

Ersan yarin sezon daha oynasin.. Sezon sonu gitsin.. On sozlesme yapilsin.. Cinde devre arasi ne zaman?

Çevrimdışı sallapati

Şöyle yorumlar yapmayın Allah aşkına ya Pes mi oynuyoruz Fifa mı.. O zaman Ronaldo herkesi çalımlasın Real her sene şampiyon.
Cagri mersin toparladi.. Tosiz necip intihar olur mersin macinda yazin kenara...

Çevrimdışı atalay

Bizim oyunumuz stoperler üzerinden anlatılmaz, doğru. +Olarak bu oyunda Ersan'ın rolünü Necip'in taşıyabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ı satmaktan vazgeçsek iyi olur diyeceğim de adama iyi para teklif ettiler şimdi gitmezse de sezon sonuna kadar tam konsantrasyonla oynar mı emin değilim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

En azindan ersan mersinde oynamaki oyle gitmeli cin e

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:21:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Cagri mersin toparladi.. Tosiz necip intihar olur mersin macinda yazin kenara...

Hiçbir şey olmaz şunu yazman bile şok edici. Mersin kim yahu kim? Çıktığı maçların % 85'ini kazanan Beşiktaş stoperleri yedek ve Mersin toparlıyor diye kendi evinde Mersin'i yenemeyecek..

Aklım mantığım almıyor yorumu da bakış açını da maalesef. İyi o zaman bizde Nakoulma'dan yetenekli 2 adam var ve yedek stoperlerimiz bile Mersin'inkilerden iyi biz 10-0 yeneceğiz demek ki böyle mi savunayım.

Yapma sallapati..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:23:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim oyunumuz stoperler üzerinden anlatılmaz, doğru. +Olarak bu oyunda Ersan'ın rolünü Necip'in taşıyabileceğini düşünüyorum.

Katılıyorum. Necip kafa toplarında olmasa da agresyon olarak kapatır. Zaten biz blok savunma yapmıyoruz takım halinde öne itiyoruz oyunu.

Yapacağın şey rakibi 5 defa getiriyorsan 3 kez getirmek daha da basıp ve maçı mümkünse ilk yarım saatte bitirmek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Defanstaki bireysel performanslardan ziyade takım savunmamızın direnci çok düşük. Rakip kim olursa olsun her atak bi şekilde kalemizde sonlanıyor. Asıl sorun bu bence.

Çevrimdışı Alper1903

Bardağın dolu tarafından bakarsak;
Marcelo'dan çoğu taraftarın haberi bile yoktu. Adam bir anda geldi ve bugün çatır çatır top oynadı. Ya Marcelo gelmeseydi, Rhodolfo yine sakatlansaydı? O zaman daha kötü olacaktı.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 23:25:39 Alper1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

fenerin önümüzdeki  maçlık fikstürü biimle kıyaslanmayacak kadar zor, Mersini hiç zorlanmadan yeneriz.

Çevrimdışı sallapati

Hiçbir şey olmaz şunu yazman bile şok edici. Mersin kim yahu kim? Çıktığı maçların % 85'ini kazanan Beşiktaş stoperleri yedek ve Mersin toparlıyor diye kendi evinde Mersin'i yenemeyecek..

Aklım mantığım almıyor yorumu da bakış açını da maalesef. İyi o zaman bizde Nakoulma'dan yetenekli 2 adam var ve yedek stoperlerimiz bile Mersin'inkilerden iyi biz 10-0 yeneceğiz demek ki böyle mi savunayım.

Yapma sallapati..
Gorecegiz cagri... Mersin macinda kayip yasayacagiz gibime geliyor..

Çevrimdışı talha

Vay arkadaş iki iyi backup aldık derken aslardan biri gitti diğeri sakatlandı abi yok valla yok bizim şampiyonluğumuzu ilahi güçler istemiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sallapati

Bu arada g.tore 15 top kaybi yapmistir bugun en az

Çevrimdışı mehmetthedum

Şöyle bir şey yapabiliriz... konyaya elenip, yarı finalde 2 fener maçı ile yıpranmayabiliriz.

Ama şimdi, çıkar birileri bana söylenir. Beşiktaş her kupada favoridir..

Evet ama , bana göre şampiyonluk çok yakın.. heba etmwmwk lazım..

Rhodolfo sakatlanmayaydı, asılalım derdim ama şimdi en az yıpranma ile ilerleyelim diyorum.

Necip-marcelo-alexis-tosic ligi götürür. Ama yıpratmazsak daha iyi..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı eski inönü

Biz gecen sene Necip-Pedro tandemiyle Liverpool'u eledik. Ama nasıl - Bu 2 oyuncuya çok iş düşürmeden. Eger defansına guvenmiyorsan ona çok iş düşürmeyeceksin. Özellikle erteleme maçlarında orta sahada direnci arttırıcı hamle yapılması lazım. Atiba'nın yanına Necip veya Veli'den biri şart.

Çevrimdışı atalay

Katılıyorum. Necip kafa toplarında olmasa da agresyon olarak kapatır. Zaten biz blok savunma yapmıyoruz takım halinde öne itiyoruz oyunu.

Yapacağın şey rakibi 5 defa getiriyorsan 3 kez getirmek daha da basıp ve maçı mümkünse ilk yarım saatte bitirmek.

Agresyon, hamle zamanlaması ve önde karşılama becerisi. Eldekilere göre çabuk, manevralı. Ayrıca stoper pozisyonu için ayağı da iyi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Mersin degil Trabzon maci tehlikeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:27:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle bir şey yapabiliriz... konyaya elenip, yarı finalde 2 fener maçı ile yıpranmayabiliriz.

Ama şimdi, çıkar birileri bana söylenir. Beşiktaş her kupada favoridir..

Evet ama , bana göre şampiyonluk çok yakın.. heba etmwmwk lazım..

Rhodolfo sakatlanmayaydı, asılalım derdim ama şimdi en az yıpranma ile ilerleyelim diyorum.

Necip-marcelo-alexis-tosic ligi götürür. Ama yıpratmazsak daha iyi..

Kupada oynamak demek Quaresma'yı Frei'yi Cenk'i hatta bu dakikadan sonra Tolgay'ı Tosic'i ve Necip'i herhangi bir sakatlanma ihtimaline karşı fit tutmak demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Beyler.. Erteleme maclarinda bizim 1 avantajimiz var...kimse konusmuyor.. Rakiplerimiz mersin ve ts haftada 2 maci kaldiramiyabilir.. Biz mecburen rotasyona gidecegiz.. Kondusyon ustunlugu yasariz